Schoenentrends 2021. Op (klomp)sloffen door het leven. Dit is hip!

Ze houden het midden tussen klompen en sloffen (of pantoffels) en ze zijn de allernieuwste must-have voor 2021! Deze schoenentrend moet je kennen!

Schoenentrends 2021. Klompsloffen, de must-have voor 2021
Schoenentrends 2021. Klompsloffen, de must-have voor 2021. Foto: Charlotte Mesman

Qua lelijke schoenen (fugly! zeggen de Amerikanen) zijn we inmiddels al héél veel gewend. Hoeveel afschuwelijke ‘dingen’ hebben we de afgelopen jaren niet aan onze voeten gestoken? Uggs, Crocs, Dad sneakers, grove sandalen (liefst met sokken) en meer recentelijk: de Puddle Boots van Bottega Veneta en de Frankenstein boots van Valentino! De schoenentrends liegen er niet om. Ook de allernieuwste trends voor 2021 doen een duit in het zakje.

3x Streetstyle looks. 10 Modetrends voor zomer 2020
Streetstyle 2021. Sandalen met sokken. Foto: Charlotte Mesman

Lompe sandalen blijven een supertrend! Think dikke zolen en brede riempjes. Er is niets vrouwelijks aan. Je draagt ze met blote voeten of – en dit is voor voorjaar 2021 heel prettig – met sokken. Als je durft tenminste!

Schoenentrends winter 2020 2021. Chic op regenlaarzen
Schoenentrends winter 2020 2021. Chic op regenlaarzen. Laarzen: Puddle Boots van Bottega Veneta. Foto: Charlotte Mesman

Een andere trend zijn lompe, korte boots in de stijl van Bottega Veneta’s Puddle Boots of de mini Uggs die op dit moment onder de celebs heel geliefd zijn.

Schoenentrends 2021. Klompsloffen, de must-have voor 2021
Schoenentrends 2021. Klompsloffen, de must-have voor 2021. Topmodel Cara Taylor na de modeshow van Max Mara. Foto: Charlotte Mesman

Maar een schoenentrend voor 2021 die werkelijk alles slaat – en die we véél gaan zien (bereid je maar voor) – is de klomp-slof. Deze instapschoen die vooral in de vilten en ribfluwelen versies (allebei superhot!) veel weg heeft van een pantoffel, is de must-have schoen voor 2021. Wij spotten topmodel Cara tijdens de Fashion Week voor lente zomer 2021 al met dit soort pantoffels en hadden toen eigenlijk al kunnen weten dat dit een huge trend zou worden!

TRENDYSTYLE

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen. Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE