Uit elkaar gaan maakt sexy

Gebroken hart? Laat je niet klein krijgen. Volgens de experts is er geen beter moment om jezelf eens een flinke boost te geven. Menig vrouw komt na afloop van een relatie verleidelijker voor de dag dan ooit.

Het einde van een relatie doet pijn. Maar dat je niet per se als een ellendig, ziek en zwak vogeltje op de bank hoeft te eindigen, bewijzen de filmsterren. Hoe vaak zien ze er na het einde van een relatie niet als herboren uit? Een sprekend voorbeeld is Eva Longoria. De filmster is altijd al mooi geweest maar nadat ze na zeven jaar van basketkampioen Tony Parker gescheiden is, straalt de zwoele schoonheid weer helemaal.

Het einde van een relatie is niet alleen letterlijk een 'eind' maar het betekent ook een 'nieuw begin'. Het is een ideaal moment om radicaal van look te veranderen. Iedereen kent het fenomeen van de drastische hair cut na het beëindigen van een liefdesrelatie. Zet je de schaar erin doe het dan niet om je vrouwelijkheid om zeep te helpen, maar om er mooier van te worden. Je look vernieuwen is het medicijn tegen liefdesverdriet. Het geeft je zelfvertrouwen de boost die je op dat moment nodig hebt.

Maar er is meer. Een nieuwe look die jij helemaal volgens jouw smaak samenstelt, symboliseert ook je herwonnen vrijheid. Een vrijheid waarvan je eens extra gaat genieten. Meer tijd voor jezelf, meer aandacht voor jezelf én meer aandacht van anderen. Je mag er zijn en iedereen mag dat zien.

Een stralend uiterlijk na een het beëindigen van een liefdesrelatie heeft bovendien nog een andere positieve bijwerking. Je geeft hem, je ex, niet de voldoening dat je wegkwijnt nu je niet meer met hem bent. Jouw stralende uiterlijk en vernieuwde, sexy look betekent zoete wraak :-)

GESPONSORDE LINKS