Schat, ik kan het je uitleggen, het is echt niet wat je denkt!

Het is een waar verhaal. 'Het gebeurde tijdens een feest. En ook al was ik op dat moment buiten mezelf van woede, nu kan ik er alleen nog maar om lachen...' vertelt een van onze lezeressen. 'ik kwam een kamer binnen en zag dat mijn vriendje seks had met een ander meisje. Hij geeft een schreeuw, kijkt dan naar mij, vervolgens weer naar het meisje onder hem en zegt dan: maar schaaaat.... Ben jij het dan niet?' Ongelooflijk maar waar!

Dacht deze man nu echt dat hij er zo gemakkelijk vanaf zou komen? Wat een lef om met zo'n excuus op de proppen te komen. Als mannen zich in het nauw gedreven voelen, komen ze met de raarste excuses op de proppen. Achteraf gezien is het misschien grappig, maar op het cruciale moment meestal niet.

De smoesjes van onze mannen zijn al zo oud als de wereld. Er zijn heel wat films en boeken op gebaseerd. En niet alle mannen komen even origineel uit de hoek. Sommige excuses zijn nogal fantasieloos. 'Schat, ik moet vanavond overwerken... Het wordt laat', is een veelgehoorde, maar vaak wel plausibile smoes.

Een andere lezeres schrijft ons dat hij haar met de auto komt halen en ze zit nog maar net als haar oog op het bekende, maar lege omhulsel van een condoom valt (waar ze zelf natuurlijk niets mee te maken heeft). Als onze ongelukkige lezeres maar geen oplossing voor het dilemma kan vinden, vraagt ze hem ernaar. En luistert wat het 'enfant terrible' te zeggen had: 'schat, wat weet jij er nu van of ik mezelf in de auto niet ... (beep) heb'. Onze lezeres heeft het op staande voet uitgemaakt en is uit de auto gestapt. We zijn het helemaal met haar eens.

Heeft jouw (ex)vriendje ook zo een grenzeloze fantasie? Verrast(te) hij jou ook met een originele smoes? Mail ons. Wie weet of deze verschillende smoezen en excuses ons de ogen kunnen openen, zodat de alarmbellen gelijk gaan rinkelen als onze man met hetzelfde excuus komt aanzetten. Mail ons je reactie via het venster hieronder.

reacties van trendystylers
"Ja maar, zij kuste mij"
"Ik dacht dat ik met jou aan het smsen was"
"Geen idee hoe die berichten in mijn inbox komen!"
"Ik weet niet wat iedereen zegt, maar ik kuste haar niet!" (hij vs 17 anderen)
"Ik wil niet dat je mijn mobiel pakt, ik vind het niet netjes tegenover mijn vrienden als je hun smsjes leest"

Moet ik doorgaan? ;)

reactie: Op een feest van een maat,mijn toenmalige vriend was er ook. Na een paar uur moest hij naar de wc..ach jeetje wat duurde dat lang.een half uur op de wc zitten.zit ie zeker zn ruggengraat te verlengen? Ik naar boven even polshoogte nemen..hoor ik geheig en gekraak uit een slaapkamer.Ik ga natuurlijk niet even kloppen..Stap rechtstreek naar binnen..en ja hoor daar was mn vriend..Samen naakt met een Troela.
"%$#^&* heee euhm..hoe kan dat nou..wie is dat meisje? Schat ik ben zo dronken..ik dacht dat jij dat was... Pfffft ja hoor..natuurlijk....wat een onzin..hij kan beter zn bek dichttapen
Ik sleurde hun meteen mee naar beneden en hoppa zo de deur uitgegooid...ja ze waren nog steeds naakt...hehehhee..
reactie: Vandaag weer, ik vroeg hem een pakje sigaretten te gaan halen 2 straten verderop. Duurt bijna een uur, “Ja er zat een kat onder mijn auto die moest ik vangen samen met een Chinese man. Deze avond; hij rijdt boos weg, hij is 3 uur onbereikbaar. Eindelijk krijg ik hem te pakken, en hij helemaal vrolijk vertellen ”Ik had de telefoon in de auto laten liggen”. Maak dat de kat wijs!!!!!!!!!!!
reactie: Mijn ex zei altijd dat ie het druk had met zijn werk,Of als ik hem tegen kwam met een ander wijf Dat is mij nichtje Ja tuurlijk......
reactie: Zijn verslaving aan blowen en ook aan computerspelletjes is onze relatie funest geworden. Steeds maar smoezen of leugens om niet het huis uit te hoeven, zodat hij kon blowen achter de computer.
reactie: Mijn exman heeft zoveel verschillende smoezen gebruikt, dat wil je niet weten. Komt na een lang weekend thuis (moest werken zogenaamd) Een gouden ketting om zijn nek, heb ik gekregen omdat we de klus zo snel geklaard hadden, bleek achteraf dat hij een lang weekend centerparcs had gedaan met z'n vriendin, en de ketting gewoon van haar gekregen had. Weer een andere vriendin, ik heb niks met haar hoor, ik kan alleen zo goed met haar praten......... Toen ik moest bevallen van ons tweede kind, was hij onbereikbaar, was wezen fietsen langs de zeedijk, zo leuk, hij en fietsen pfffffffffffffffffffffff. 's Morgens om 8 uur thuis komen van een avondje stappen, terwijl de kroegen om 4 uur dicht gaan, heb nog een tijdje met een vriendin van ons zitten praten, ze had het zo moeilijk!!!!!! Jaja. En zo kan ik nog wel even doorgaan, het ergste van alles is dat ze denken dat we oerdom zijn en alles maar geloven, ik heb er een punt achter gezet. En toen was hij uiteindelijk ook nog zo laf om te zeggen (hij kon zich er niet meer uitkletsen) ik hou al heel lang niet meer van je, maar vond het zielig om bij je weg te gaan, dan krijg je een beste dreun!!! Ben blij dat ik hem kwijt ben, hij is opnieuw getrouwd, en hij flikt nog steeds hetzelfde.
reactie: ik had al bijna drie jaar met hem maar sinds we naar andere scholen zijn gegaan,heeft hij niks van zich laten horen terwijl we wel verkering hebben en van elkaar houden
Ik vond het vreemd dus ik ging wel ff alles af en kwam erachter dat hij zomaar zit te flirten. Dus ik werd een beetje boos en zei dat het uit was(ging al niet meer zo goed tussen ons)
En hij zegt 'Is niet erg,werd toch niks tussen ons'
En een paar weken later heeft hij met een nerd
Het voordeel van het uitmaken,ik ben lekker vrijgezel en ik ga lachen als die nerd het uitmaakt
reactie: Na al die hilarische verhalen te hebben gelezen kan ik niet achterblijven om mijn verhaal te doen.Toen ik hem leerde kennen was al duidelijk dat hij een charmeur was en een man met veel ervaring en mensenkennis. Hij kon praten als de beste,lulde je zo onder de tafel.Toen we 4 maanden samen waren begon de "pret". Ik was bij hem thuis en hij had telefoon.Vlak daarna vertelde hij dat hij even met zijn broer mee moest om een wasmachine te kopen bij een winkel 3 km verderop en daarna te versjouwen. Prima. Ik wachtte wel even. Even werd 4,5 uur!! Nu zat ik dus in een huis met helemaal niets, geen tv, geen tijdschriften, geen eten en geen drinken EN ik had geen huissleutel dus weggaan ging ook niet echt...DE SMOES:zijn broer en diens vrouw konden geen keuze maken uit het wasmachine-aanbod!! Ik witheet natuurlijk, maar goed verliefd he dus zette me er wel overheen. Na dit eerste voorvalletje volgden er velen meer.Hij kwam regelmatig niet opdagen op afspraken.DE SMOES:Hij liep vanaf het station langs een aantal fietsen, agenten die toevallig in de buurt waren vonden dat hij zich verdacht gedroeg. Gevolg:hij moest mee naar het bureau, mocht natuurlijk mij niet bellen blablabla. SMOES:Hij was onderweg naar mij toe en liep langs een aantal struiken waar vanuit het niets een man met hoge snelheid op hem afkwam. Hij schrikt zich het laplazarus en geeft die man een hoek...knock-out! Meteen daarna komt er nog een man aan,deze man was in uniform.Bleek de man die knock-out lag een agent in burger te zijn! Jaaa hoor.... Tuurlijk! SMOES:Hij is onderweg naar mij toe aangehouden omdat hij geen treinkaartje had.Mocht natuurlijk niet bellen op het bureau. SMOES:Hij is door de douane thuis opgehaald omdat hij bepaalde informatie over weet ik veel wat scheen te hebben... Pfff vervolgens wel 3 dagen spoorloos (we woonden inmiddels al samen) SMOES:Hij is flauwgevallen op het treinperron en meteen overgebracht naar het ziekenhuis,opgenomen en is een dag niet "bij geweest".Alle familie stond aan zijn zijde en aan zijn bedje en de familie zou mij bellen.Hebben ze vervolgens niet gedaan.(we hadden inmiddels een kindje samen) Hij was 2 dagen zoek. SMOES:Hij ging stappen en er was wat in zijn drankje gedaan.Hij was "out" gegaan en meteen naar het ziekenhuis gebracht.NIemand die mij op de hoogte stelde.(hij was anderhalve dag zoek)
Ik vertrouwde het natuurlijk na al die vreemde dingen helemaal niet meer dus ging uiteraard maar zelf op onderzoek uit.Hij vertelde toch niets en op mijn vragen kreeg ik de meeste uiteenlopende verhalen. SMOES:Hij staat onder de douche,goeie kans voor mij om zijn telefoon ongemerkt te checken.Ik lees een sms van iemand waar het volgende in staat: 'Ik lig nog na te genieten van ons moment x' AAAAH ik flipte natuurlijk de pan uit en hem er trillend op mijn benen mee geconfronteerd.Vervolgens gebeurd het minst logische; HIJ flipt de pan uit omdat ik -ongevraagd- in zijn telefoon heb zitten neuzen.Dat recht had ik niet! Dat recht had ik niet? Die reactie zei mij genoeg. Naderhand vertelde hij dat het een vriend was die in een dronken toestand een sms aan hem had gestuurd.Ik heb vaak het nummer nog gebeld maar kreeg een biep te horen... SMOES:Ik betrap hem weer op hitsige smsjes over en weer naar meisjes.De reactie die ik keer op keer kreeg is dat hij er alleen maar in mee ging om die meisjes gek te maken,had niets te betekenen... SMOES:Heb na een tijd mijn stoute schoenen aangetrokken en een van de meisjes opgebeld.Zij bekende meteen dat ze een relatie hadden.Hij ontkende natuurlijk en zei dat het desbetreffende meisje achter hem aanliep en alles deed om hem voor zich te winnen... Hoe bedoel je kapsones?? SMOES:Ik ben het desbetreffende meisje op gaan zoeken toen hij weer eens een nacht niet thuiskwam (met mijn auto overigens). Ik kwam bij het huis aan en mijn auto stond daar keurig voor de deur.Ik er op af, kwam hij toevallig net naar buiten...Wat bleek?Hij was haar gaan opzoeken (om 8 uur 's morgens??!!) om haar even hardhandig duidelijk te maken dat ze moest ophouden met haar (?) spelletjes en dat ze hem met rust moest laten! WHAHHA wat een bullshit he? Ach kan nog wel even doorgaan...
reactie: Ik kwam thuis van school, en ik liep mijn slaapkamer binnen, en toen zag ik hem sex hebben met een ander meisje, hij zei:'Schat, ik wou een triootje, en we waren alvast begonnen'
Ik heb hem, met haar mijn huis uitgesmeten, en het uitgemaakt.
reactie: Okey! Moet je es horen. Ik zit op een school waar ik ook blijf slapen. Elke weekend kom ik thuis maar in de herfst vakantie dus niet omdat ik op school moest blijven. Ohja ik woon in denemarken waar deze soort scholen waar je kunt blijven slapen heel normaal is! Maar ik moest dus een week op school blijven. Een avond toen ik in bad wou gaan belde me vriend op en ik kon horen dat het nie goed ging met hem en vroeg wat er mis was met hem. Hij was diprimeret en wou zelfmoord plegen en weet ik veel wat meer. Maar hij zei niks over waarom hij het zo had! In de kerstvakantie zou we samen zijn. Twee weken voor dat we kerst zouden vieren had hij het uitgemaakt en ik zei waarom en dat ik van em hou. Dus hij trekte het uitmaken terug en we kwamen nog samen. Een maand na dat we kerst hadden geviert had hij me vertelt dat hij vreemd was gegaan. Maar ja dat was voor dat ik hem 100 keer vroeg wat er mis was en of hij was vreemd gegaan was! Hij gaf toe. Een keer zei ie. Zover ik weet klopt het. En de smoes/reden? "Ik miste je. Ik wou je maar je was er nie. Ik voelde me eenzaam en alleen, dus ik smste met .... En zij voelde zich ook zo (zij had ook een vriend)! Dus vroegde ik of zij niet wou proberen. Je weet wel dat onse sexleven niet goed is en dat ik haast nooit kom! Dus wou ik proberen of ik met haar kon komen." Nou dankje wel dat je aan ziet dat het mij probleem is dat je vreemd bent gegaan en dankje dat je aanziet dat ik het probleem ben dat je nie kan komen! Ik was boos op em en kwaat. Maar niet uit gemaakt. Een lange tijd hadden we geen sex gehad, ik kon gewoon nie met de gedachte wat hij me aan gedaan had! En dat hij het uit gemaakt had... Was dat om niet te hoeven zeggen dat ie vreemd gegaan was? En nog steeds zegt tie tegen mij dat hij me niet wil missen dat geloof ik en geloof ook dat ie van me houd. Hij heeft veel met ze vriend gepraat want hij wou echt zelfmoord plegen weet alleen niet of het daarom was. Maar nog steeds kan het niet vergeten en weet ook niet of ik het ooit kan vergeven zelf al zegt tie vaak hoe veel pijn het hem deed. En dat zij de gene was die dat aan deed. Maar we zijn nog steeds samen.
reactie: Wellicht vreemd, maar dan toch maar even een reactie van een man op dit onderwerp. Ik geef volmondig toe dat mannen gewoon lomp zijn in het verzinnen van smoezen rondom vreemdgaan. Overigens ook in andere situaties waarin ze fout hebben gehandeld. Toegeven lijkt een moeilijke opgave. Ik wil daar echter het gedrag van vreemdgaande vrouwen tegenover zetten: die organiseren vreemdgaan van tevoren veel secuurder. Mannen leven 'in het moment', het gebeurt, vrouwen leven veel meer naar het moment toe, in mijn beleving. Ik heb al zo vaak gehoord dat vrouwen elkaar alibi's verschaffen, tips geven, organiseren dat de man echt ergens anders is etc., daar krijg ik nou de rillingen van. Want dat riekt naar voorbedachte rade. En persoonlijk vind ik dat (nog) verwerpelijker dan een avontuurtje dat je overkomt.
reactie: Mijn vriend denkt ook echt dat wij vrouwen dom zijn. Na talloze sms-jes te hebben gelezen over hoe geil dat hij is, en dat het niet alleen voor de sex is, bleef hij alles ontkennen. Laatste red middel gewoon op zoek gaan naar die persoon. Eindelijk het adres gevonden en aangebeld.Ja staat er ineens een man voor je neus. Pijnlijke waarheid om achter te komen.Zelfs tot op de naaktfoto's heeft hij me alles laten zien, en me alles verteld. Niet iets wat ik wou horen maar gewoon de harde waarheid. Tot op vandaag blijft hij alles ontkennen over zijn sexuele relatie van een jaar. Vergeten en vergeven zal ik nooit doen. Morgen staat ons huis te koop en vetrek in naar een andere stad om daar met de kinderen een eerlijk leven te leiden. Hij kijkt maar wat hij met wie dan ook opbouwt, maar ik kan hem niet meer aanraken of me aan laten raken zonder te walgen van hem
Mensen wees gewoon eerlijk over wie je bent en op wie je valt scheelt een hoop pijn.
reactie: Mijn vriend, met wie ik een LAT relatie had, was al
Lange tijd gescheiden. Althans dat zei hij. Helaas
Voor hem, stuurde hij me pas geleden een sms'je dat
Overduidelijk voor zijn "ex" bestemd was en waaruit
Een blind paard nog op kon maken dat ze die avond
Gezellig het bed zouden delen. De volgende dag belde
Hij me op om te vertellen dat hij de dag ervoor
Geopereerd was en dat hij onder invloed van de narcose
En de medicijnen zo in de war was geraakt dat hij
Allerlei vreemde berichtjes naar mensen had gestuurd. Of hij mij ook iets had gestuurd. "Nee hoor schat",
Zei ik en ik heb hem nog 10 minuten laten kronkelen
Voordat ik hem vertelde wat ik werkelijk van hem vond. Hij belt nog regelmatig, maar ik wil nooit meer iets
Met hem te maken hebben. Groetjes & fijne kerst!
reactie: haha geloof het of niet maar mijn (inmiddels)ex vriend had een hotel geboekt in Rotterdam en ging naar het zomer carnaval daar.Ik hem telkens bellen en hij nam maar niet op.Vertelde de vriend waar hij mee was dat ie niet eens op de hotelkamer is geweest.Ik vragen aan mijn ex waar ie dan wel was.Hij zocht een vuurtje en vond een auto midden in het centrum van Rotterdam die niet op slot zat!!!!!En daar lag een aansteker en toen is hij in de auto in slaap gevallen.jaja midden in Rotterdam EEN AUTO DIE NIET OP SLOT ZAT HAHA WAT EEN ......
reactie: Mijn ex had een keer een haarklem in zijn auto liggen en ik vroeg aan hem van wie die klem was omdat ie niet van mij was en toen kreeg ik de smoes van ja die is van mijn zus ( terwij zijn zus ergens in zwolle woont en wij in Brabant) mongool dat het is
reactie: Mijn ex vroeg me ten huwelijk toen we op vakantie in Frankrijk waren. 3 maanden later kwam ik erachter dat hij dat deed om zijn andere 6!!!! Relaties verborgen te houden. Ik begon al na een paar maanden te denken dat er iets raars aan de hand was…
Ik lag in bed, hij stond te douchen, ik kwam de badkamer binnen, staat meneer zichzelf te bevredigen.
2 weken later hadden we afgesproken om uit te gaan. Hij was er eerder dan mij en toen ik eraan kwam zag ik hem met een ander persoon praten en toen hij mij zag werd hij stik nerveus. In de kerstvakantie heb ik hem maar 2 keer gezien omdat hij “werk moest afmaken in de vakantie”. Bleek achteraf dat hij in bed lag met die andere 6. Ach ja, gelukkig heb ik niks meer met hem, ik heb nu een mega lieve, romantische, eerlijke vriend die zelf ook zoiets heeft meegemaakt. We vullen elkaar heel goed aan en hebben allebei veel geleerd van onze vorige relaties.
reactie: mijn geliefde had de smoes dat hij met de handrem op had gereden en dat hij dus niet had kunnen komen die avond want zn remschijven waren verbrand . De andere dag moest hij dus eerst naar de garage ,dus was hij ook laat want hij was niet de enige klant
reactie: Nog een verhaaltje. Mijn ex kwam indertijd thuis van een personeelsfeest en het was blijkbaar erg gezellig want de drank had zijn werk gedaan. Ik lag al te slapen maar ving een telefoongesprek op met zijn collega: Het blijft ons geheimpje! werd er gezegd. Je begrijpt ik zat rechtop in bed. Toen ik vroeg waar dat gesprek over ging werd er laconiek op gereageerd. Eenmaal in slaap gevallen kon ik me er niet van weerhouden om zijn telefoon te pakken en de smsjes te lezen. Niks met die collega, maar wel smsjes naar zijn ex waarbij werd gezegd: Ik wil jou ook graag zien en...... Maar dan wel stiekem! Tot gauw! Woest was ik en heb tot ziens gezegd!
reactie: hij kon niet op de fiets naar mij komen... Zn band was lek. Maar wel 10 min later naar een ander meisje gaan! Kreeg t ff van zn ouders te horen, toen ik hem belde duwde die af en toen ik nog es belde stond zijn gsm uit. "ze waren alleen vrienden"(zoals altijd) toen was t uit, en nog geen 3 weken later kwam ik erachter dat ie met datzelfde meisje iets had. Wat hebben die manenn toch met liegen? Ben gewoon eerlijk of laat het! Niet dan?
reactie: Mijn vriendje gaf het toe (nadat ik er achter ben gekomen via zijn chatlogs en het hem heb gevraagd) en hij zei: het gebeurde gewoon!
reactie: ik betrapte mijn ex met een ander meisje tongzoenend in de stad...ik was woedend en zijn excuus:' het is mijn zus en ze had iets op haar mond dus wilde ik het weghalen..' ja hoor je likt ook echt iets van je zus haar mond af....
reactie: Dit is denk ik een hele memorabele voor jullie collectie "ontkenningen en smoesjes". Per toeval, voor mij totaal out of the blue, smsje gelezen van zijn love interest(ik kreeg de telefoon in mijn handen geduwd om iemand even terug te bellen toen dat smsje net binnenkwam).......hem ermee geconfronteerd, en het hele verhaal wordt natuurlijk afgezwakt tot een "zij zit achter mij aan, en ik voel me zo gevleid" incident (ook een hele leuke smoes trouwens). Rustig erover gepraat, want ik ben een heel ruimdenkend typetje en kan een heleboel hebben, maar ik hou er niet van als er tegen me gelogen word. Paar keer gevraagd wat er nu precies gebeurd is: niets schatje....echt helemaal niets...dat zweer ik op ons kindje........................ De dag erna heeft hij toch maar opgebiecht dat ze gezoend hadden...dat zoenen vond ik niet zo erg, maar dat glashard in mijn gezicht liegen en dan ook nog ons kindje erin betrekken als inzet van zijn onschuld....Man, dat hakte er wel in. En dat terwijl hij wist dat ik van dat zoenen geen halszaak zou maken, dat is dus het onbegrijpelijke ervan.
reactie: wat denk je hiervan?? Ik was dronken? Ik wil mij kennissenkring uitbreiden? Jij zou voor mij niet veranderen als jij vreemd ging? Ik ga niet vreemd. Want we hebben alleen maar een vriendschap?? Het is altijd alleen maar ik ik ik bij de mannen, denken ze niet eens aan hunh partner,wat voor een vernedering dit voor hun is?? Stelletje eikels
reactie: haai .. Mijn vriend is een keer met 3 meisjes tegelijk vreemd gegaan . Terwijl hij tegen mij zei dat ik de eenigste voor hem was . Je kent het wel . Het geslijm van een man . Vervolgens hoor ik allemaal dingen van mensen . Dus ik heb het aan hem gevraagt . Maar hij zei dood leuk nee ; '' jij bent de eenigste vrouw waar ik van hou ''
Maar ik wou het dus zeker weten . En vroeg het aan die meisjes . En wat bleek het was wel zo .. Dus we gaan met ze alle ( ik en die andere 3 meisjes )
Naar hem toe .. En hij had een mond vol tanden . En wat zegt hij tegen mij ;
'' schat het is echt niet wat je denk hoor , ik hou ontzettend veel van jou en alleen van jou ''
Nou 3x raden wat ik deed . Ik lachde hem hard in ze gezicht uit en we zijn met ze 4e weg gelopen . En hij .. ? Ik zou niet eens willen weten wat er met hem aan de hand is ..
reactie: mn ex heeft ook zo iets gedaan. Hij heeft me elke dag gezegd dat ie van me houd enzo en ik was te veel in de wolken om te zien dat hij aant liegen was. Hij deed wat bijna elke man en jongen doet, hij zei:ik weet niet of ik van je hou, er is een ander meisje, ik weet niet of ik jou leuker vind dan haar; en daarna zegt ie: nee, ik vind jou toch het leukste, ik laat dat andere meisje. Dan een tijdje daarna komt ie t met me uitmaken omdat ie die ander toch leuker vind. Is ie meteen daarna met die ander uitgegaan en heeft ie me dat ook nog vertelt. Hij zei tegen me dat ie nu met dat andere meisje gin terwijl ie wist dat ik verliefd op m was. Dat doe je toch niet. Eerst een beetje liegen en daarna ook zeggen dat je al meteen met die ander bent...
reactie: sinds 1 week weet ik dat mijn lieve man tegelijkertijd met 2 andere vrouwen een relatie had.heb altijd wel een raar gevoel gehad.zijn excuus dat hij 75000 euro schuld had en 7 dagen in de week werkte omdat op te lossen.wat was ik trots op mijn man!!hij had deze vrouwen om van hun geld te krijgen en werkte af en toe als uitzendkracht,en ging 4 dgn van de week uit en gokte.hij werkte in duitsland en ik woonde in Nederland.nooit meer een afstandsrelatie!
reactie: Mijn ex had het ook mooi voor elkaar. Hij beschuldigde mij ervan thuis (ik was op vakantie) nog een vriend te hebben, daarom wilde hij het maar uitmaken. Toen ik een week later weer op de camping was hoorde ik van al mijn vrienden dan mijn 'lieve vriendje' thuis een vriendin had en mij én haar belazerd had. Iedereen wist het behalve ik. Het was dus precies omgekeerde wereld!
reactie: Altijd als ik een slipje vind in huis die niet van mij is vraag ik m’n vriend (ja.. Hij is het nog steeds) van wie het is. En Altijd zegt hij dat die dingen nog van z’n ex zijn. En dat na 10 maanden.
reactie: Mijn ex-vriendje spant de kroon... Ik kom thuis na een lange dag hard werken en hij gedraagt zich erg vreemd en zenuwachtig, tot ik de slaapkamer binnen loop en ik daar een meisje zie staan naast MIJN bed, "Ja, ik heb een schoonmaakster aangenomen, was wel nodig vond je niet schat?" Ik heb hem en "de nieuwe schoonmaakster" a la minute de deur uitgezet, hoe durf je met zo'n smoes te komen vraag je je dan af, he?
reactie: Ik belde mijn exvriendje elke dag, en op een keer hoorde ik een van zijn vrienden achter hem zeggen: hij gaat vanavond naar de bioscoop met Lotte!! Toen ik hem ernaar vroeg zei hij: welnee joh, hij zei dat ik de loterij gewonnen had. Lotte...lotterij, voor mij was het al snel duidelijk!
reactie: hier is het excuus wat ik heb gehoord. Midden in de nachtthuis komen,
Schat ben in slaap gevallen in de auto , achter de benzine pomp. Tja, je kan het geloven of niet...
reactie: Mijn ex-man was er ook eentje met zo een rijke fantasie, na 1 van zijn vele escapades vond ik een afdruk van een zoenende mond met lipstick aan de binnenzijde van het autoraam. Zijn smoes hiervoor was dat een "vriend" van hem een gekke bui had gehad. Mannen en lipstick gebruiken ??? ...... Nee dus
reactie: Mijn vriendje had al heel wat vriendinnetjes voor mij gehad. En nu hoor ik telkens weer van zijn exen (wat dus ook bij mij gebeurd moet zijn) dat hij telkens als hij een vriendinnetje had, bij andere meiden ging slijmen: "Ik houd van je, nog steeds en dat zal ik altijd doen." woedend wordt ik ervan. Ook al ben ik nog minderjarig, gevoelens heb ik wel!
GESPONSORDE LINKS