Je bent (nog) single omdat...

Ja, wat is eigenlijk de reden waarom jij nog single bent? De ware 'gewoon' nog niet tegengekomen? Word je niet zo snel verliefd? Of ben jij die happy single, die zich liever niet bindt?

Kortom, er zijn eindeloos veel redenen te bedenken waarom iemand (opnieuw) single is. Wij hebben een lijst gemaakt met de meest voor de hand liggende redenen - en excuses!

Waarom ben jij nog (of opnieuw) single?

Omdat... ik geen gelegenheid heb om nieuwe mannen leer kennen. Mijn vriendenkring is al jaren hetzelfde, daar verandert nooit iets aan...

Omdat... ik mijn tijd en energie liever aan meerdere mannen tegelijk besteed, als je begrijpt wat ik bedoel....je zou mijn agenda eens moeten zien :-)

Omdat... het me maar niet lukt om een relatie langer dan een paar maanden vol te houden. Ik weet nog niet of dat nou aan mij ligt of aan haar...

Omdat... ik duidelijk niet zo populair ben bij de heren. Ik doe mijn best om met ze te praten, maar het leidt nooit ergens toe. Heb nog nooit een date gehad...

Omdat... luister, morgen heb ik een proefwerk, ik moet nu studeren. Kun je een andere keer terugkomen? (dat is duidelijk; de verkeerde persoon ondervraagd...)

Omdat... ik al mijn tijd besteed aan werk, sport, vrienden. In mijn leven is er geen plaats voor een vriendje. Dat zou alleen maar stress en problemen opleveren. Het is beter zo...

Omdat... weet je dat ik me dat nog nooit eerder heb afgevraagd? Arme ik, nu ik er over nadenk... ik ben single...!

Omdat...

Waarom ben jij eigenlijk single? Mail ons en vul op deze manier de lijst aan. De meest opmerkelijke inzendingen worden gepubliceerd.

Reacties van Trendystylers
Als ik me als een sukkel moet gedragen om de man te krijgen die ik hebben wil laat dan maar zitten. Ik wil er eentje die me wil voor wie ik ben, van binnen en van buiten. Ik ben dan ook al ruim 6 jaar single. Dat zeg alles over de man. Ella
Omdat ik de ware gevonden had en hij me na een halfjaar plotseling gedumpt heeft. Nu krijg ik hem niet uit mijn hoofd en voldoen alle andere mannen niet meer aan wat ik zoek. Wie vindt een pilletje uit waarmee je iemand kan vergeten?
Ik heb nog nooit een echt e relatie gehad en de rest in mij omgeving wel. Is er nu iets mis aan mij ofzo?
Omdat.. De jongens niet op de meisjes afkomen en dan gebeurt er ook niks.
waarom single: verliefdheid is mooier. om liefde te combineren met zorgzaamheid en vriendschap heb je meer nodig dan alleen maar verliefdheid. dat er zoveel mensen single zijn is er een goeie reden: als de verliefdheid éénmaal op is, is er geen aantrekkingskracht meer tussen twee mensen. men trouwt te snel en scheidt te vroeg. er wordt niet meer gevochten voor een zorgzame en vriendschappelijke samen zijn. sex en hartstocht is belangrijker geworden in het leven van de mens en er is geen plaats voor echte liefde. daarom zijn we single!!!!!!!!!!
Single zijn is voor mij een bewuste keuze.

Telkens als ik een relatie had (is maar 2x geweest) voelde ik mij veranderen en verloor ik mezelf. Ik herkende mezelf niet meer en was daar zeer ongelukkig om, dus besloot ik om terug als single door het leven te reizen.

Nu ben ik 5 jaar single en voel me beter dan ooit.
- ik sport intensief
- ben sociaal, cultureel en politiek geëngageerd
- heb ik verschillende vriendenkringen
- heb een leuke carrière
- mijn huisje, tuintje, boompje ......
- ik neem in alles mijn eigen beslissing
- en mag alleen zijn als ik dat wil(zeer belangrijk)

Een beetje egoisistisch misschien maar who cares :) Momenteel ben ik echt niet aan toe om een relatie te moeten beginnen en moet ik toegeven dat ik zelf schrik heb om mijn single statuus eventueel te moeten opgeven (want verliefdheid schuilt altijd om het hoekje)

Ik ben zeker geen mannenhaatser en trouwen staat eerlijk waar nog op mijn to do list. Maar niet nu.......binnen een jaar of 10 misschien :)als ik er klaar voor ben.

Ik ben 41 en heb een tienerdochter van 17j die ik meer dan 10j met plezier alleen heb opgevoed.

Belangrijk is dat je je goed voelt in je vel, en als je dat kan, dan is het single leven één groot feest.

the proud&happy single.
omdat..ik in mijn eentje veel sterker ben dan met een man. Ik reis de wereld rond, doe precies waar ik zin in heb; vier geen kerst met ouders/schoonouders maar ga skieen in Granada of shoppen in Madrid. Soms sluit ik me dagenlang op om research te doen naar een onderwerp dat me boeit...mannen zie ik alleen om mee te dineren of koffie te drinken, daarna ga ik happy alleen naar huis.

Ik ben nog single omdat ik altijd verliefd word op mannen die niet verliefd zijn op mij, maar mij als een hele goede vriendin zien.
Als ik niet verliefd ben op een man die opzichtig laat zien dat hij aan het jagen is op mij, dan is de kans op een relatie met mij uitgesloten omdat ik het dan niet zie als een verrijking van mijn persoonlijke geluk, maar alleen die van hem. Mannen denken ook eerst aan hun zelf. Daarbij is niet het probleem dat ik zulke hoge eisen stel aan een man, maar dat niet iedere man mee evolueerd. Er zijn blijkbaar nog heel veel mannen die zich in de illusie bevinden uit de tijd dat alle vrouwen maar simpele wezens zijn die zo moeilijk kunnen doen. Maar aangezien ik als moderne vrouw veel meer uitdaging vraag, heeft een man met alleen zijn smerige sigaret, het vele bierzuipen en/of alleen oergeluiden of het klagen over de vrouw in plaats van haar te leren begrijpen...en er zijn nog steeds die denken dat je een vrouw als ik kunt verleiden met die nagekauwde neppe woorden en aanrakingen waar geen toestemming voor is gevraagd...
alle jongens die mij leuk vinden, ik gewoon niet zo leuk vind. en omdat ik alles over mezelf vertel, behalve wie ik leuk vind, aangezien iedereen het dan waarschijnlijk in een keer weet. :)
Ik heb meerdere mannen tot beschikking. Waarom binden aan één man??

Zodra je dit vertelt, krijg je de rest van de avond gegarandeerd geen lastige vragen meer hahah.

ik de ware jacob nog niet tegen het lijf ben gelopen! Haast & spoed is zelden goed.
Seks in een relatie is altijd verplicht en dat nekt me gewoon. Heerlijk om vrijgezel te zijn. Als je tien keer nee zegt tegen je partner, gewoon omdat je geen zin hebt in gefrutsel aan je lijf, krijg je ongetwijfeld een vraag. Je kunt niet eeuwig je partner blijven afwijzen. En ja...ik heb gewoon wel es weeeeeken geen zin. Ik heb sowieso geen zin in seks zodra ik een relatie heb. Ik ervaar het echt als een verplichting. Hoe je het ook wendt of keert, het is gewoon verplicht...anders lopen ze weg!
Omdat... Na 16 jaar houden van een vrouw waarbij we effectief na een knipperzooi bijna 6 jaar bij elkaar zijn geweest ik ff niet meer weet wat ik als echte, gevoelige en zorgzame vent nou fout heb gedaan. Wat doen al die foute mannen dan goed?
Als ik trouw ben gaat zij wel vreemd...

Nee, de vrouw van mijn dromen gaat niet naar de 6de verdieping in het warenhuis vol mannen. die accepteert mij en mijn beperkingen, zoals ik haar accepteer met haar tekortkomingen. Liefde is meer dan moeten voldoen aan 50 Tinten Grijs...

Daarom ben ik single, heb ff genoeg van het opgefokte wensenpakket van de vrouwen om me heen en de vrouwen op de datingsites die een lieve, gevoelige vent zoeken om het hart bij uit te storten om dan weer leuk verder te gaan met die spannende foute vent...

(echte vent, 49jaar jong)
Omdat
Jongens mij niet durfen te vragen. En ik ook niet. Er zijn wel jongens verliefd op mij maar ze vragen me niet... Ze zeggen dat ze verliefd zijn op mij maar vragen me niet.
omdat mannen me alleen gebruiken en geld aan me proberen te verdienen
Omdat geen enkele meid me nog ziet staan. Na zware ziekte ben ik op jeugdige leeftijd mijn haar kwijtgespeeld. Sindsdien spreekt geen enkele meid me nog aan. De enige conversaties ontstaan alleen als ik ze zelf aanknoop. Van het andere geslacht blijkt er maar bitter weinig interesse te zijn. Ze voelen zich wss allemaal te goed voor mij. Wat niet zo verbazingwekkend is aangezien de dag van vandaag alle vrouwelijke twintigers een hele waslijst aan eisen hebben. Dan pas jij ondanks het leed dat je ervaren hebt, niet in hun perfecte plaatje ...
Ik ben 28, gescheiden... Zeker een leuke tijd gehad met mn ex. Ik ben nu een ruime tijd single. En kan maar lastig flirten met dames. De dames rondom me heen hebben nog geen levenservaring en daar knap ik van af. Flirten met dames lukt me niet echt. Dames die ik in clubs tegen kom willen alleen maar fun met vriendinnen. En elke keer naar de stad gaan heb ik geen zin heb wel beters te doen. Dames die ik nou leuk vindt hebben al een vriend. Dus daarom ben ik nog single.
Omdat....
Mijn uiterlijk helaas niet voldoet aan de tegenwoordige eisen van een jongen in dit oppervlakkige wereldje waar ik in woon. (17 jaar & single )
Omdat ik een zelfstandige & geemancipeerde vrouw ben. Mannen willen graag een zielige hulpeloze vrouw. Een vrouw die doet wat zij willen. Tegengas! dan willen ze je niet.

Arrogante mannen die zich geweldig voelen en je haarfijntjes vertellen, dat alles aan jou ligt en dat hij het allemaal beter kan en weet. KOTS!!!

Mannen die vinden dat jij als vrouw zijnde blij mag zijn, dat hij jou date????

Mannen die alleen met seks willen en als jij dat niet wilt, dan ben je frigide, lesbisch.

Dit zijn de mannen die ik tegen kom. Ik ben 32 jaar, single vrouw & moeder en ik mag er wezen! Een man is een overbodige accessoire, als ik dit soort mannen tegen kom. Ik blijf dan liever single!
omdat ik te mooi en te sexy ben.
Want immers van een mooi bordje kan je niet eten.
Natuurlijk heb ik genoeg mannelijk aandacht, ben in staat relaties kapot te krijgen van jongere mensen dan ik en dat alleen maar door aanwezig te zijn.

En dat hebben we het nog niet over de vele mannen die wel vreemd met mij zouden willen gaan.
Het is dat ik altijd in liefde heb geloofd,
anders had ik mijn beroep wel gevonden, mannen chanteren en geld op strijken en had ik een aardige gevulde bankrekening gehad.

Helaas mooi zijn betekend bijna altijd eenzaam zijn. Marlin Monroe is daar een goed voorbeeld van. Not happy to be single, maar het is zoals het is. Misschien vind ik mijn geluk nog wel als ik oud en rimpelig ben..
Omdat...
ik blijf wachten op de 'ware'.
Waarom is het in films altijd zo romantisch en waarom gebeurt dit niet in het echt.
Ik wacht op die ene jongen waarmee ik 's avonds kan wandelen, waarmee ik kan reizen, waarmee ik lekker kan dollen, waarmee ik later een gezinnetje kan stichten en waarvan ik weet dat het voor altijd goed zit...


{Misschien ben ik ook nog wel steeds single omdat ik niet echt op jongens af durf te stappen omdat ik bang ben dat ze op me afknappen}
Omdat ik helemaal geen zin heb in een vriendje!
Ik heb gewoon te veel aan mijn hoofd, en ik kan er nu echt geen jongen bij hebben terwijl ik een jongen misschien wel een beetje leuk vind..

Maarja, ik ben 16 en ik heb nog wel even, maar toch mis ik het om een vriend te hebben...
Ik ben single omdat ik eerst een tijd in een soort rouw heb gezeten, na een relatiebreuk. ( relatieduur 6 jaar ).
Daarna ben ik weer gaan daten. Wat is me opgevallen?
Er zijn kerels die je zomaar laten barsten, er zijn players, er zijn kerels die zichzelf helemaal geweldig vinden.. KOTS!!
Dat ik me soms afvraag waar de "echte" mannen zijn gebleven? Een man die lief is en die je kan vertrouwen, een man waarmee je kan lachen, een man die helemaal voor je gaat?

Door dit soort ervaring wordt ik enorm onzeker :(
Ziet iemand hier herkenning in??
Omdat het lijkt alsof er geen leuke single mannen meer bestaan. Ik zie ze niet en ze komen niet op me af. Ik ben gewoon " de juiste" nog niet tegengekomen denk ik dan maar. En het zal ongetwijfeld nog niet de tijd zijn.
Ik hou teveel van mij vrijgezellen leven en ik ben zeer op mij vrijheid gesteld. Daarom ben ik singel en ik geniet er oook van !!!
X
@Tara21

Ben man, en heb precies hetzelfde als jij.
Ik heb inmiddels mijn hele leven en uiterlijk aangepast. Flirt ook bijna nooit meer, omdat vrouwen te hard van stapel lopen. En loop rond met een groot "Fuck off" bord op mijn voorhoofd. Schiet allemaal niet op.

Ik hou vrouwen nu gewoon op afstand en als vrienden. Dan vallen de meeste wel door de mand. Voordeel van vrouwen is dat ze het wel respecteren als ik het vertel.

Maar voor een relatie schiet het niet op. Terwijl ik toch hoor van mensen, dat komt wel goed met jou.

Ondertussen weet ik zelf ook niet meer wat ik wil. Mijn sexleven is wel redelijk beroerd geworden. :-) Maar goed, ik voel me in ieder geen opblaaspop. ;-)

Ergens zal wel een middenweg zijn. Uiteindelijk gaat het erom dat je iemand vind die hetzelfde in het leven staat als jij. Dat je op gelijke voet naar elkaar toetreed in een relatie. Dan valt dat andere ook weg is mijn ervaring.

Ieder heeft zijn kruis om te dragen.

Sterkte.
Ik ben single, omdat ik alleen maar 'foute' mannen tegenkom. De een laat me gaan voor zijn ex, de ander vind het leeftijdsverschil te groot, bij de ander is er geen klik en bij weer een andere ontbreekt er iets. Ik vind het heerlijk om single te zijn: geen verplichtingen. Hoewel het natuurlijk wel fijn is als je iemand hebt die je steunt door dik en dun. Door al die mannen met hun praatjes geloof ik er niet zo in. De meeste zijn gewoon puur op seks uit. x Happy Single
Omdat... ik relaties niet vind opschieten. relaties eindigen vaak in het stof en het blijft nooit zoals in het begin
Ik ben een m, en nog steeds single, omdat ik steeds bang ben om iemand te vragen, ben bang om weer te meoeten gaan "daten", weer alles van me zelf te vertellen. Wie zit er op mij te wachten, vast niemand. Heb al vaker mijn neus gestoten. Hen het altijd druk. Heb niet veel te verteren. Wie, ik zou niet weten wie ?? Will
niemand wilt me. mensen zeggen wel van jamaar je bent hartstikke mooie meid en aardig enzo, maar anders had ik nu toch wel een vriendje?
pff geen tijd,werk en school.. wat moet ik met een vriend.. alleen stress
De mannen meer geinteresseerd zijn in mijn hypotheek dan in mij, tja wat wil je met zo'n uiterlijk
omdat ik te braaf en te stil en te serieus ben...
omdat ik te onzeker ben!
reactie Eva, 23 jr. Best een goede vraag eigenlijk en normaal beantwoord ik die met een excuus inderdaad, maar ben er wel eens echt over gaan nadenken. Ben nu zo'n 2 jaar single en daarvoor 4 jaar relatie gehad. Het eerste halfjaar van mijn single zijn had ik geen behoefte aan een relatie en ben ik lekker veel met vriendinnen op stap geweest en grootste lol gehad. En tuurlijk wel eens gezoend met iemand, maar wou zelf meestal niet echt verder contact dan. Vond de jongens niet leuk genoeg. Toen ben ik paar maanden hevig verliefd geweest op een andere ex van me. Wel mee gescharreld, geen relatie. Soort van onbeantwoorde liefde en vond alleen hem leuk die periode en zag niet eens andere jongens die voorbijkwamen. Achteraf gezien best wat jongens die mij leuk vonden laten gaan omdat ik maar oog voor 1 iemand had. Ja en het laatste jaar.. Ik merk gewoon bij mezelf dat ik niet snel iemand leuk vind en dat ik misschien te hoge eisen stel. Heb wel vaker iemand ontmoet die ik in de kroeg leuk vond en bij een eerste date weer niet. Of in ieder geval helemaal geen gevoel, en dat moet er toch wel zijn vind ik. Kan ook makkelijk avonden op stap gaan zonder iemand te zien die ik uberhaupt aantrekkelijk vind. Dus de eerste reden is dat ik niet gauw iemand leuk vind. De tweede reden is dat als ik iemand leuk vind, ik ook alleen maar oog heb voor diegene en de rest daarbij in het niet valt. En dat is niet zomaar over. Daarnaast merk ik vooral de laatste tijd dat ik niet snel iemand te dichtbij laat komen en best een muurtje heb opgebouwd. Ook niet echt bevordelijk! Maar ergens diep van binnen geloof ik gewoon dat je het moet herkennen als de 'ware' voorbijkomt en dat het dan redelijk vanzelf loopt en daar wil ik dan ook op 'wachten'. Ik moet voor de 100% van iemand willen gaan en anders hoeft het niet en die iemand moet ik nog tegenkomen!
reactieTara 21: Ik ben nog steeds vrijgezel omdat mannen die ik leuk vind mij ook wel leuk vinden maar dan alleen maar voor de sex. Ze zien mij als opblaaspop om het maar zo te zeggen. Ik dacht eerst dat alle mannen zo waren maar nu zie ik dat mijn vriendinnen af en aan vriendjes hebben. Ik vraag me echt af wat ik verkeerd doe want mij vinden ze leuk voor de sex en meer niet. Daar zouden jullie eens wat informatie over moeten vertellen want ik wil nu wel eens weten waarom.
reactie Ik heb er al vaak overnagedacht, maar pas nu ga ik er iets concreets van maken. Er echt een reden en een naam aan geven. Ik ben nu een goede 9 maanden single. Tussendoor zijn er wel wat mannen geweest, maar dat duurde niet langer dan een paar weken (soms zelfs maar 1 avond). Hoe komt het nu dat ik nog steeds geen vriendje heb weten te bemachtigen?

Mijn ex was degene die mij ontmaagd heeft. Ik heb enorm lang gewacht en besloot dat hij wel de juiste persoon was, helaas bleek hij echt héél slecht te zijn in bed. Hij had werkelijk geen benul waar die mee bezig was. Hij was in bed en ook daar buiten erg egoistisch, maar door de roze bril kwam ik hier wat laat achter. Door deze ervaring had ik dus wel even genoeg van mannen, ik ging lekker uit met vrienden, sportte veel en deed andere leuke dingen. Hierdoor gingen er al een aantal maanden overheen.

Toen ging het toch wel weer een beetje knagen, ik zag overal verliefde mensen en wilde dat ook weer! Maar nu wilde ik niet zomaar iets, ik wilde écht verliefd zijn (Denk maar aan de scene van Mr. Big en Carrie in de auto "You never been in love"). Tientallen relaties en dates achter de rug, maar nog nooit echt verliefd. Ach, nu had in in ieder geval een missie, "to find the perfect guy to fall in love with". Hij moest grappig, knap, lief, leuk en aardig zijn. En heel belangrijk al mijn vrienden familie en de rest van de wereld moet dat ook vinden (beetje opscheppen bij bekenden is altijd leuk). Dat is dus nogal een eisenpakket waar zo'n arme jongen aan moet voldoen. Hierdoor viel het grootste gedeelte van de mannen dus al af. Ik ben er in de loop der tijd 1 tegen gekomen waar ik echt wat in zag, helaas had hij al 20 maanden een relatie. Bummer. Er was ook nog een andere jongen met een relatie, maar hij was constant op zoek naar iets beters. Ik viel in de categorie "iets beters". Lucky me. Seriously, who wants to be with a guy, who is constantly seeking for something better to come along? Ok, so that didn't work out as well.

Hierna heb ik nog wel wat dates gehad, maar of ik vond hun niet zo leuk of zij vonden mij alleen leuk voor 1 avondje. Dus ik ben nog steeds op zoek.

Ik denk dat ik te kieskeurig ben, te onvolwassen omdat ik allemaal belachelijke eisen heb en ik kom ook nooit echt interessante mannen tegen (Heeft er iemand nog een idee waar ik heen moet gaan voor leuke mannen?). Ik ben op een heel ander level desperate. I'm so desperate to fall in love, I don't see it when it comes along. Wanneer ik wel een leuke jongen ontmoet, die perfect zou zijn voor mij, maar hij is niet SUPER knap dan kan ik alleen maar denken "What will other people think, when they see me with him?"
Ik ben hopeloos! En ik weet niet wat ik moet doen, om uit deze neerwaartse spiraal te komen. Seriously, it's that bad.

reactie mensen vragen me heel vaak waarom ik nog vrijgezel ben. "ja maar jij bent helemaal geen lelijke meid, ja maar jij bent zo aardig, ja maar jij kunt iedereen krijgen," ik hoor het zo vaak. Maar dit is gewoon een geval van pure pech. Drie jaar geleden ontmoette ik op mijn werk een hele leuke jongen, en ik werd gelijk verliefd op hem. Maar ik was niet de enige. Een week nadat ik hem voor het eerst ontmoette, had hij al een relate met een ander meisje, dat al vanaf de eerste dag met hem aan het flirten was. Ik was razend, maar ik wilde hun relatie niet kapot maken, zo ben ik niet. Een maand later was het alweer uit tussen die twee. Helaas kwam ik dat pas een half jaar later te weten, en bleek dat zijn ex ondertussen alweer twee andere jongens versleten had. Op dat moment was ik dus vastbesloten om hem te versieren, en vertelde ik het aan een vriendin, die daarop zei dat als ik ooit iets met hem zou beginnen, dat ze dan geen vrienden meer met we wilde zijn. Een paar maanden later kregen we ruzie, en verspreidde het gerucht dat ik verliefd op die jongen was zich als een lopend vuurtje. Toen mensen mij vroegen of het waar was, zei ik altijd dat het niet waar was. Waarom? Ik wilde die vriendin niets dankbaar zijn, mocht er toen iets van een relatie ontstaan zijn. Ik voel nog steeds iets voor hem, en ik zou hem waarschijnlijk wel kunnen versieren. Nu is het probleem dat als ik nu opeens vertel dat ik weer wel verliefd ben op hem, dat mensen me dan aan gaan zien voor leugenaar. Tegelijk is hij de enige waar ik iets mee zou willen beginnen, en zullen de andere jongens die wel iets met mij willen beginnen toch maar een blauwtje moeten lopen.

reactie omdat ik bang ben voor wat er gaat gebeuren.. Samen met het feit dat ik niet populair ben bij de jongens.. Van Amanda

reactie ik ben bijna 40 en al een ruime tijd vrijgezel, in mij leeftijd is het een drama, of ze zijn vrijgezel en er zit een steekje los, of ze zijn verlaten en zijn zooooooooooo bang, of ze zijn heel erg getrouwd!!!!!!!!!!!!!!!!! Ik sta er echt wel voor open maar het valt niet mee, dus hoera ik ben single want deze mannen hoef ik allemaal niet!!!
reactie Ik geloof dat single zijn zijn voordelen heeft. Ik ben zelf nu een half jaar ongeveer weer single. Het was een moeilijke overgang van verliefd en gelukkig naar alleen en verdrietig, maar na een tijdje went het en bedenk je je dat verdrietig zijn niet nodig is. De tijd die je met hem heb besteedt was geweldig, je moet het koesteren en niet verachten. Alles heeft zijn redenen, dit waarschijnlijk ook. Single zijn vind ik altijd al moeilijk ik ben ook nooit lang single eigenlijk, maar ik vind het ook moeilijk om relaties vast te houden. Ik ben bang in de liefde, bang om gekwetst te worden, bang om te kwetsen. Nu als single leer ik met mezelf om te gaan en leer ik van fouten die ik eerder gemaakt heb. Ik ben single omdat ik dat wil niet omdat ik geen andere keuze heb. Ik zou het geweldig vinden om weer iemand te vinden als hem maar ik ga er niet naar zoeken. Ik wacht tot liefde mij vindt. Want je moet nooit vergeten, liefde vindt je als je het het minst verwacht! Concentreer je op je hobbies, vrienden en werk en je zal snel zien dat liefde weer op je pad komt en je gelukkig bent met hoe je leven loopt. Ja, echt een cliché maar waar; tijd heelt alles. Het kan heel lang duren, maar uiteindelijk kom je er wel.
reactie Ik ben nog single. Eigenlijk alweer. Omdat ik een keer een echte foute man tegen kwam en mij compleet de kop heeft ingedrukt. Daarna toch weer pogingen gedaan over het internet en toch weer te naief geweest en te graag een vriendje willen met als gevolg dat je giga hard op je mondje gaat.... En kritisch want de mannen die ik kan krijgen wil ik niet. Val gewoon op het verkeerde soort dus.. Ben ook niet doorsnee en zoek nu iemand die echt bij me past en me ook in mijn waarde wil laten.. Maar hoe weet je dat allemaal??? Het is dus ook onwetendheid. Greets de moi
reactie Wel, ik ben single omdat de meeste jongens die ik tegen kom al direct aangetrokken voelen tot mij. Dat is niet wat ik wil, na 4jaar en 8maanden relaties die ik achter de rug heb, wil ik graag mijn tijd nemen en de ware leren kennen voordat ik ermee iets begin. Ik heb ook geen zin opgeschept te zijn met een player, een jongen die niet weet wat hij wil of iemand die mij te goed vindt. Ik ben een jonge lieve dame (23jaar) met mooie figuur en uiterlijk die weet wat ze wil. Ik stel mijn vertrouwen op God. Hij zal me wel helpen wanneer het nodig is. Groetjes
reactie omdat de jongens die ik tegenkom tijdens het uitgaan blijk geven dat ze een relatie willen, maar nadat we dan gekust hebben willen ze plots de volgende dag geen relatie meer
Players dus
reactie Tja, omdat ik geen toekomst meer in mijn vorige relatie zag. Mijn partner was heel wat jaren ouder dan ik en hij wilde pertinent geen kinderen meer. Hij is gelukkig met de twee kinderen die hij al heeft. Hoewel ik zijn standpunt best begrijp, ben ik niet van plan om mijn kinderwens op te geven. Dus na heel veel gepraat te hebben, zijn we sinds december 2006 uit elkaar en ben ik weer single. Het is wel heel erg wennen. Ik heb niet zo'n hele grote vriendenkring en dat zijn ook nog eens voornamelijk vrouwen die studeren of al aan de man zijn en dus vaak geen geld of zin hebben om uit te gaan. Soms baal ik daar behoorlijk van, maar ja ik denk dan altijd maar: als je wat wilt moet je er zelf wat aan doen. Dus daar ben ik dan ook mee begonnen. Ik heb een jongen die ik wel leuk vond dat ook duidelijk gemaakt, helaas was het niet wederzijds, maar het was voor mij wel een hele overwinning dat ik het heb durven zeggen. Ik heb een jongen die ik al heel lang niet had gesproken mee uit gevraagd en hij was wel geïnteresseerd, dus we zullen wel zien of het nog wat wordt....
reactie Ik ben single omdat ik (nog) niemand ben tegengekomen die zo goed bij me past dat ik er mijn vrijheid voor zou wil opofferen, en mocht ik deze persoon nooit tegenkomen vind ik het ook best. Ik heb een paar geweldige vrienden en vriendinnen, een hoop flirts, en een hoop plannen in het leven die zonder vaste relatie gemakkelijker zijn uit te voeren dan met.

reactie hoi!nou ik ben alweer een half jaar single,ik kan dus zat mannen krijgen die erg leuk zijn,maar ze willen echt maar 1 ding.en daar ben ik dus echt niet naar op zoek.en ik blijf single tot ik een man tegen kom die mijn hart een sprongetje laat maken,iets zegt of doet wat mij een warm gevoel geeft,waar ik me vrouwelijk en veilig bij voel,en beschaafd en elegant is.waar zijn die mannen toch?haha.groetjes d.

reactie Ik ben nu 4 maanden vrijgezel..reden is dat ik denk ik iets te kieskeurig ben. Mijn relaties duurde allemaal heel kort, en die het het langst duurde heb ik toen uitgemaakt(waar ik nog steds hele erge spijt van heb)
Sinsdien ging het gewoon allemaal niet.ik heb zat lui die wat met me willen, maar ik moet ze gewoon allemaal niet, niet omdat ik een ego heb..juist niet! Maar omdat ik gewoon kieskeurig en misschien wat te veeleisend ben
Groetjes
reactie hoi,ik ben single, omdat mannen niet tegen mijn negatieve gevoelens kunnen. Jammer dat mannen niet zien dat ik ook wel meer ben dan dat. Groetjes

reactie hoi, ben ik weer, single sinds 1999, haha ga er eens een t-shirt van laten drukken.ik wilde nog toevoegen, naar aanleiding van een reaktie waar in staat 'Jullie doen net alsof single zijn een ramp is' . Nee dat is het ook niet, ik heb een heel leuk leven, maar als alle ontmoetingen die je hebt op niets uitlopen, dan geeft dat een rot gevoel. Nou moet je niet gaan denken dat ik een of andere serialdater ben. Oja en men zegt regelmatig dat ik zo'n sterke persoonlijkheid heb en dat dat mannen bang maakt. Nou daar ben ik lekker klaar mee. Greets

reactie Hallo,
Ik ben vrijgezel omdat ik in November mijn bijna half jaar durende relatie met J. Heb verbroken. J. Heeft PDD NOS, ik had t er soms wel moeilijk mee. Zn moeder had ook iets psychisch & de thuisituatie was bij hun heel ongemakkelijk vond ik. J. Zijn zusje was ook een soort van probleemkind! Achter de rug om van J. En zn moeder deed ze heel gemeen en vals enzo. Ik vond het altijd weer een geestelijke worsteling om bij hun te komen logeren! Ik begon ook steeds meer te twijfelen over de relatie. Ik heb voor mijn gevoel nog nooit zoveel getwijfeld als bij J. Ook omdat hij 15 was en ik 18, ik ben nu inmiddels 19. J. Hield heel veel van mij, maar voor mij werd het steeds zwaarder. Zo erg zelfs dat hij op een gegeven moment meer een vreemde voor mij begon te voelen. In November, een dag voordat we een half jaar hadden, hebben we gepraat en hebben we samen besloten dat het afgelopen was. Het was heel erg pijnlijk en we waren beide heel erg verdrietig. De 1e week dat ik vrijgezel was, wilde ik misschien weer iets met hem beginnen. Maar daarna had ik mijn prestatie in het FEC, 4 dagen lang modeshow lopen op de Hobbybeurs. Dankzij die dagen ben ik helemaal over hem heen gekomen. Ik voelde me lekker vrij, ik had geen vriend nodig en ik zat lekker veel girlpower. Ik voel me nog steeds lekker vrij en heel gelukkig! Nu vind ik een jongen leuk, maar ik twijfel aan de ene kant of ik al een relatie wil. Ik vind het vrijgezel zijn nog te mooi eigenlijk en kan niet wachten op de zomer.
reactie Tja, waarom ben ik nog single... Goeie vraag. Ik zie er goed uit, ben aardig, vrolijk & heb veel sociale contacten. Wel heb ik altijd banen gehad waar vnl vrouwen of homo's werkzaam zijn, dus ik kom weinig echte mannen tegen. Ik heb de afgelopen maanden wel 10 dates via een datingsite gehad, maar daar zaten weinig aantrekkelijke serieuze mannen tussen. Ik ben geen 1-night stand type: wel eens geprobeerd, maar ik voel me lichamelijk meer op mijn gemak als ik weet dan iemand van me houdt. En als het klikt in bed, wil ik vaker sex dan 1 x en dan ook het liefst een relatie met diegene. Dus 1 nightstands zijn voor mij geen opties. Het lijkt wel of alle leuke mannen continue bezet zijn, ik kom ze gewoon niet tegen. Ik ben nu 37 jr. (zie er veel jonger uit + val ook vaak op jongere mannen) + veel mannen van mijn leeftijd zijn gescheiden en hebben kinderen. Ikzelf hoef niet persé kinderen, dus het is ook nog eens extra moeilijk om op deze leeftijd iemand te vinden die geen kinderen heeft/wilt. Inmiddels ben ik weer enkele jaren single, maar toch hoop ik ooit iemand te vinden die bij me past. Het wordt alleen moeilijke naarmate je ouder wordt + zelfstandig leeft: een man moet dan echt een aanvulling op je leven zijn en geen invulling. Nu ja, we zullen zien wat de toekomst brengt...
reactie Ik was nog single omdat ik maar 1 kans geef aan de mensen, veel mensen geven hun vriendje nog een kans als ze hun bedrogen hebben maar ik zeg dan dat ik er genoeg van heb en hem nooit meer wil zien! Nu heb ik een vriendje die mij trouw is. Hij komt elk vrij moment dat hij heeft bij mij en nu zijn we verloofd. Ik vind niet dat een man je waard is als hij je zelfs maar 1 keer bedriegt. Mijn ex heb ik op een publieke plaats in zijn gezicht geslaan, noemde hem vuile bedrieger, maakte het uit en zei hem dat hij maar beter zijn volgende lief niet bedriegt want die zal hetzelfde doen. Hij had een hele zomer gesmeekt om hem terug te nemen, hij belde zeker 10 keer per dag. Maar ik kan mensen niet meer vertrouwen als ze mij bedrogen hebben dus zei ik telkens nee.
reactie Ik ben nog single omdat ik nog niemand ben tegengekomen die zo leuk is als mij ex!
reactie grappig, na het weekend dat ik net achter de rug heb, heb ik een rot gevoel en daar zijn deze 2 uitspraken de reden van. Grappig in de zin dat het onderwerpen zijn die op dezelfde website staan. Waar zal ik beginnen
Single sinds 1999 , wauh, dat is lang!! En ik heb geen flauw idee waarom, ik heb een druk sociaal leven, ben geliefd bij jong en oud, kom regelmatig leuke mannen tegen, mijn vrienden menen dat ik een mannenmagneet bezit. Ik duik best weleens bij een eerste ontmoeting met iemand de koffer in, maar kan daar over het algemeen goed meeomgaan. Ik bedoel ik maak geen illusies als ik puur uit lust met iemand de koffer induik. MAAR nu komt de reden van mijn rot gevoel. Hoe komt het dat er nooit eens iemand verder met mij wil!!! Begin januari was ik in de plaatselijke disco, kom een vage kennis tegen, het klikt, we dansen, we lachen, we kussen en ik ga wijselijk in mijn eentje naar huis. De volgende weken kom ik hem verschillende keren in het plaatselijk uitgaansleven tegen, we kletsen dan wat. Hij wil weten wat ik doe in mijn dagelijkse leven, blabla bla. 2 weken terug, ben ik met hem mee naar huis gegaan, geweldige nacht!! De volgende dag vertrek ik vrij vroeg, ik ben niet iemand die lang kan uitslapen (nu loop ik dus met het idee rond dat het daaraan ligt, belachelijk waarschijnlijk), kom een paar dagen later tegen, hij is vriendlijk, maar vrij koel en dit weekend kon ie me nog maar nauwelijks aankijken en zag ik hem met een ander meisje en kreeg ik de indruk dat ze samen waren. En dit is dus de story of my life. Alle mannen die ik ontmoet, hebben binnen een paar weken, nadat ik voor ze val een ander of zijn weer terug bij hun ex en over het algemeen zijn die relaties dan langdurig. Nee dit is geen grap!! Vraag ik me af, geef ik met snel, ben ik zo slecht in bed, dom, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ideen van harte welkom!
reactie Ja waarom ben ik eigenlijk single? Ik weet het echt niet! Ben ik dan zo lelijk of stom? Nee toch? Ik denk het niet, ik bedoel je ziet de afstotelijkste mensen soms met een partner. Het is waar, ik ontmoet niet zo veel mannen/jongens en ik heb ook nog nooit een relatie gehad of ook maar een 'echte' date? Hoe komt dit toch? Ik zie een reactie staan met: ik duik wel in een relatie als ik er aan toe ben, maar hoe duik je er dan in? Ik bedoel hoe? Ik ben er aan toe hoor, maar ik snap niet dat mensen zeggen dat ze het wel doen als ze er aan toe zijn of er zin in hebben, er moet toch ook een potentieel iemand zijn om naar toe te duiken? Zijn die er dan altijd bij jullie? I really don't know.
reactie Hola, ik ben weer single omdat ik graag onafhankelijk wilde zijn. Puur een eigen leven kunnen leiden zonder dat er ook maar iemand met je leven bemoeid.. De meeste relaties ontstaan doordat mensen afhankelijk willen zijn van een ander, ook al hebben ze dat niet in de gaten. Inmiddels ben ik bijna 2 jaar single en heb ik een hoop geleerd. Een leuke man vinden is nu wel moeilijker…want door die onafhankelijkheid word je (vind ik) wel erg kieskeurig! Greetz!
reactie Jullie doen net alsof single zijn een ramp is! Ik ben nu 2 jaar single en nog nooit zo gelukkig geweest. Ik date overigens wel en hou ook wel van one-night-stands. Om aandacht zit ik absoluut niet verlegen. De reden dat ik single ben is omdat ik dat wil. Omdat ik wil leven voor mezelf, en niet voor een ander. Omdat ik gewoon lol wil maken met vrienden en omdat ik druk bezig ben met een studie en werk. Ik wil absoluut geen tijd vrij maken voor een vriend, ik vermaak me prima zo. Een relatie zou een aanvulling kunnen zijn op mijn leven, maar het is zeker niet het aller belangrijkst. Ik duik wel weer in een relatie wanneer ik dat helemaal zie zitten, en niet omdat ik single ben ''en dat eigelijk ongepast is''. Veel liefs!
GESPONSORDE LINKS