Is hij in voor een relatie?

Jullie zijn al meerdere keren uitgeweest, hebben misschien al met elkaar geslapen en de vraag 'meent hij het serieus? Is hij echt in voor een relatie?' begint zich op te dringen. Uit jullie mails blijkt dat het soms moeilijk is om zijn bedoelingen te doorgronden. Tijd voor een checklist dus. Zoals gewoonlijk is die gebaseerd op jullie en onze ervaringen, en zijn jullie weer van harte welkom de lijst verder aan te vullen.

Laten we beginnen met tekens die erop duiden dat hij niet (erg) serieus is.

- Hij blijft, behalve met jou, met andere vrouwen daten

- Hij zit in een relatie (ook al heeft hij beloofd dat hij het snel gaat uitmaken)

- Hij blijft maar praten over zijn ex

Tekens dat hij serieus (verliefd op je) is, en in is voor een relatie:

- Hij zoekt zo vaak mogelijk je gezelschap

- Hij belt/mailt je om de haverklap

- In bed neemt hij behalve voor seks ook de tijd voor knuffelen, lachen en praten

- Hij heeft belangstelling voor wat je denkt, doet, voelt en vraagt jouw mening

-Hij werpt belangrijke kwesties als kinderen, trouwen en andere toekomstplannen op (in deze beginfase natuurlijk niet direct met jou, maar hij wil wel graag weten hij jij tegenover deze dingen staat)

-Hij neemt je mee naar zijn huis en vindt het fijn als jouw tandenborstel bij hem blijft staan

- Zijn vrienden/ouders/broers en zussen weten over jou en beschouwen jou als zijn vriendin

- Hij houdt rekening met jouw wensen

- Hij komt zijn afspraken na

- Hij verrast je met (kleine of grote) attenties

- Hij gaat steeds minder vaak met z'n vrienden uit

Heb jij een aanvulling op deze lijst? Mail ons je reactie via het venster hieronder. We zullen de interessantste reacties, zoals altijd, hieronder vermelden.

Reacties van Trendystylers
Ik zit met hetzelfde probleem, laatst vroeg ik hem 'wat' we nou precies waren en toen kreeg ik een heel bot antwoord terug "ik begrijp je vraag, maar zullen we het daarover hebben de volgende keer dat ik je zie."
Helaas wel via msn dus..
Maar ik weet niet of ik dit positief of negatief moet opvatten. En aangezien we beiden op dit moment vrij druk zijn, kan het nog best even duren voordat we elkaar weer zien..
Tekens dat hij er niet voor in is zijn-
hij heeft meerdere zgn.vriendinnen, jouw foto staat niet op zijn hyves,vergelijkt jouw met andere vrouwen, verzint smoesjes en verhaaltjes.
reactie: hallo liefdevolle mensen,

Een mooie aanvulling vanuit onze ervaringen:

Hij zegt net uit een "zeur-relatie" te komen en wil nu net ontdekken hoe het is om single te zijn zonder moeilijke dingen. Hij vraagt zich af of hij bindingangst heeft en wil met je bespreken wat dit nu eigenlijk is

Hij zegt na een gezellige avond..."we bellen"

Hij belt en wil direct een date..maar een date plannen is moeilijk

Hij reageert niet op een sms, terwijl je hem online ziet

Hij zegt niet met andere te daten, maar je ziet hij meld zich aan bij 'hyves dating'
reactie: heel veel dingen op de lijst of hij verliefd op me is klopt hij heeft geen vriendin en gaat goed met andere vrouwen om en belazert me niet hij is lief maar hij is bang om te binden hoe moet ik met dat om gaan hij heeft een nare huwlijk achter de rug en zijn kids vinden me leuk heeft dit relatie kans op slagen????
reactie: Ik heb de lijst geprobeerd op mijn date en hij klopt als een bus! Hij is lief belt me bijna iedere dag smst me plat verast me (klein) met een lolly of groot door lekker uit eten te gaan en alles voor me over te hebben. Helaas klopt het eerste gedeelte ook… hij heeft een vriendin.. Alleen zij is in Amerika gaan wonen…. Maar komt wel weer terug… hoe pak je dat dan weer aan.. En voor hij mij kende zijn de tickets naar haar! Ook al geboekt.. Ik vertrouw hem volledig en zij weet ook van mijn bestaan. Maar toch.. Serious of niet…? Wachten of stoppen?
reactie: Hallo, Ik wil graag reageren op "is hij in voor een relatie?". Dit is meer voor situaties, als je bij elkaar in de buurt woont of in een afreisbare situatie zit. Maar hoe weet je of "hij in is voor een relatie?" als hij in het buitenland woont en jullie elkaar daar hebben ontmoet en zelf nu in Nederland zit. Ik zit zelf namelijk in deze situatie...
GESPONSORDE LINKS