Tips voor als hij je geen blik waardig keurt...

Is er iets irritanter dan een jongen of man die ongevoelig voor je charme lijkt te zijn? Is er iets irritanter dan een jongen of man die ons - ondanks onze geraffineerde verleidingstechnieken - blijft negeren alsof we lucht zijn? We weten precies wat je voelt, ook al doen we alsof we nooit iets dergelijks hebben meegemaakt. Ieder meisje en iedere vrouw vindt het fijn om te denken dat zij onweerstaanbaar is, maar in situaties als hierboven beschreven steken de twijfels over ons uiterlijk, onze charmes, over ons hele wezen toch de kop op.

Eigenlijk komen we hier aan een hele fundamentele kwestie. Het bestaat gewoon niet dat een jongen niet als een rijpe peer voor ons valt! Zo hoort het toch. Laat hem maar achter je aankomen. Dan zul jij wel beslissen wat verder te doen. Zo gaat het gewoonlijk. Maar als hij geen krimp geeft en ons blijft negeren bevinden we ons opeens in een situatie waar we eigenlijk geen raad mee weten.

We hebben een paar oplossingen voor je. Een paar hebben we zelf bedacht en uitgetest, een paar komen van onze lezeressen. Als we onze ervaringen samen delen, komen we er wel uit en zal het ons lukken om zelfs de meest ongeïnteresseerde man om de vinger te winden. Heb jij ook suggesties of ideeën hierover, help dan mee om de onderstaande lijst uit te breiden en aan te vullen. We zullen de leukste en meest nuttige adviezen hieronder publiceren.

Een advies om te beginnen. Als hij echt niet naar je kijkt, en jij vindt hem leuk, probeer dan eerst uit te vinden of hij überhaupt wel in vrouwen geïnteresseerd is. Lach niet! In deze tijden is alles mogelijk en het zou zonde zijn om veel moeite en energie te steken in een 'mission impossible'.

Als de informatie die je hebt verzameld bemoedigd is, dan kun je overgaan op het 'operatieve plan' dat je hieronder vindt.

- Probeer erachter te komen waar hij gewoonlijk gaat stappen en zorg ervoor dat jij er al bent voordat hij binnenkomt. Natuurlijk zit je niet alleen in een hoekje op hem te wachten, maar ben je heel geanimeerd in gesprek met een andere knappe jongeman (je kunt daarvoor een goede vriend, een leuke neef of het vriendje van je vriendin 'gebruiken'). Geef hem het gevoel dat je het ontzettend naar je zin hebt en doe alsof je hem niet ziet.

- Ondertussen probeer je zo steels mogelijk te zien hoe hij reageert, met welke meisjes hij praat en met welke personen hij zich ophoudt. Sla alle informatie goed op in je geheugen. Die kan je later nog wel eens van pas komen.

-Kleed je niet al te uitdagend, maar laat ook nog wat aan zijn verbeelding over.

- Geef hem niet het idee dat je al met een ander gaat, want dan bereik je het tegenovergestelde resultaat, namelijk dat hij zich helemaal niet meer in je interesseert.

-Zorg ervoor dat je opvalt. Lach af en toe hardop (zonder te overdrijven), of loop langs hem heen naar het toilet, zonder dat je hem het idee geeft dat je hem hebt gezien. Draai de rollen om.

- Probeer in contact te komen met de mensen die hem kennen en probeer ze te ontfutselen waar hij van houdt, wat hem aantrekt in een vrouw. Probeer zoveel mogelijk over hem te ontdekken. Bovendien is het een meesterzet als je in gesprek raakt met een van zijn beste vrienden. De kans is groot dat hij bij jullie komt staan.

- Hebben je inspanningen geen effect gehad en zijn er al enkele avonden zonder resultaat voorbij gegaan, dan is het tijd om in actie te komen. Hij zal je vast opgemerkt hebben en zal zich op zijn beurt afvragen waarom jij hem niet opgemerkt hebt (de rollen zijn dus omgedraaid...)

- De actie: loop langs hem heen en laat vlakbij hem iets vallen. Als hij het voor je opraapt, zit je goed. Laat de kans niet voorbij gaan, maar bedank hem met je meest verleidelijke glimlach en stel je voor. Raapt hij het gevallen voorwerp niet voor je op, loopt dan heel nonchalant langs hem en stoot 'per ongeluk' tegen hem aan.

- Op dit punt moet hij je wel opgemerkt hebben. Probeer om zijn blik te kruisen, lach een verlegen glimlach en probeer zijn aandacht te vangen. Doe het discreet maar zonder je ogen neer te slaan.

- Lukt het je om met hem in gesprek te komen, maak dan gebruik van alle informatie die je de vorige avonden hebt verzameld en praat over dingen waarvan je weet dat ze hem interesseren.

- Als je je kaarten goed speelt, dan kun je actie van zijn kant verwachten. De volgende keer dat hij je ziet, hoef je alleen maar te wachten tot hij het woord tot je richt.

- En zodra hij dat doet en je het gewenste resultaat hebt bereikt, kun je doen wat je wilt. Erop ingaan of hem gewoon laten staan en het lokaal verlaten, denkende dat hij eigenlijk niet de moeite waard was en dat hij dit verdiend heeft omdat hij het zich heeft veroorlooft om niet naar je te kijken... Je missie is volbracht.

Wij zijn benieuwd naar jullie adviezen. Schrijf ons!

Tips van trendystylers - om hem te verleiden

Reactie

Och wat zijn de vrouwen weer dutskes onder elkaar, mannen kunnen dat ook meemaken hoor !!!! . Ik zit voortdurend in mijn kamertje te dromen van de zee en een meisje kom je dan in een situatie op het werk terecht dat ik verliefd word op een meisje die dan toevallig op een andere gast verliefd wordt en dan doen ze niets anders samen naar de zee gaan. Hoe pijnlijk is dat ?? En voor het meisje was het natuurlijk niet moeilijk om met die jongen te verkeren, effen roepen terwijl hij in zijn mooie auto zit; "hé waneer ga je mij eens meenemen " ,, !!. Zo gemakkelijk gaat dat voor een meisje, en zo gemakkelijk gaat het voor een jongen met geld.Er is waarschijnlijk ook geen van jullie vrouwen er eens bij stil gestaan hoe moeilijk het is om voor een man contact te maken met een meisje. Want als jullie zot van een gast lopen zullen je wel de moeite doen vooral als het een populaire jongen is die veel meisjes kan krijgen. Lig je niet goed in de markt bij de meisjes is het moeilijk om uit te vinden wat te zeggen, twijfelen over mijzelf, het gevoel dat ik moet smeken.Ik wil gewoon vrijen als ieder normaal mens, maar ik mag niet, meisjes laten mij niet toe, want ik ben te verlegen en onzeker.En zo ben ik en ik wil mij niet anders voordoen.Voor een meisje is dat geen probleem voor een man wel want het initiatief wordt van de man verwacht, tenzij zoals ik al eerder zei als je iets hebt dat veel meisjes aantrekkelijk vinden dan kunnen ze opeens wel praten. Dat is hard en onrechtvaardig, en ik dacht dat vrouwen zo tegen onrechtvaardigheid waren maar op gebied van de liefde en seks discrimineren ze.

reactie van strawberry

Hallo allemaal, Nou ik moet zeggen dat jullie veel en interssante tips hebben,
Maar wat ik even wil melden is het volgende: Veel ervaring heb ik niet maar, maar een man kan je (als vrouw) lelijk, oninteressant, niet aantrekkelijk en ook niet vertrouwend vinden. Dit zijn dingen waar je niets aan kan doen. Helemaal als hij het tegen jou (vrouw) heeft gezegd, dat doet ongeloofelijk veel pijn en je kan een aardige deuk in je zelvertrouwen oplopen. Wat ik hier probeert te zeggen is dat jullie best eens de realiteit in het dagelijkse leven moeten geven als tips, want zo mooi is het allemaal niet in het land der liefdes. Groetjes, strawberry

Tip van minie
Tip: als hij in een winkel werkt (bij voorkeur een jeansstore) ga naar binnen en laat je helpen door zijn collega. Uiteraard laat je zijn collega de meest strakke spijkerbroek voor je uitzoeken en ga je uitgebreid voor de spiegel peinzen of het hem nou wel of niet zal doen. Wedden dat je meteen opvalt. Voorwaarde is wel dat je een goed figuur hebt natuurlijk.

Tip van misz lucienne
Wat je moet doen: zoek heel opvallend oogcontact, wanneer hij terugkijkt, sla je je ogen neer en je loopt weg. Dit een paar keer herhalen, en als hij je dan weer ziet komt hij vanzelf naar je toe...

Van sweetcherry!!
Lach wel je meest verlegen glimlach naar hem, jongens houden er van als een op het eerste gezicht stoer meisje, eigenlijk heel sweet blijkt te zijn!! Laat weten dat je er bent!!

 

 

GESPONSORDE LINKS