Check jij zijn mobieltje?

Wat is de wereld veranderd met alle nieuwe communicatiemiddelen. Internet, de mobiele telefoon. We communiceren gemakkelijker en sneller. En omdat het allemaal zo simpel is, onderhouden we contacten met steeds meer mensen. Mensen waarmee je anders niet of nauwelijks contact zou hebben gehad. Maar ach, een sms'je is toch zo verstuurd.

De kring mensen waar we dagelijks mee communiceren, wordt steeds groter (en is bijvoorbeeld niet te vergelijken met de ongetwijfeld schaarsere contacten die onze grootouders onderhielden). Fantastisch! Natuurlijk. Je bent altijd helemaal op de hoogte van het wel en wee van je vriendinnen. Maar ook hij, je vriendje, sms't er op los. Bij elk biepje van zijn mobiel wordt het schermpje gecontroleerd. Menig romantisch moment wordt verstoord door een inkomend berichtje.

Biepjes en berichtjes die de nieuwsgierigheid prikkelen. En die, als je een beetje jaloers aangelegd bent, misschien wel voor een onrustig gevoel zorgen. Met wie zit hij te sms'en? Wie stuurt hem al deze berichtjes? Zijn leuke (vrouwelijke) collega? Zijn ex? Iemand die hij via de chat heeft leren kennen?

Zijn mobieltje gaat een onweerstaanbare aantrekkingskracht op je uitoefenen. Het idee gaat steeds meer concrete vormen aannemen. Waarom zou je zijn sms'jes gewoon niet eens checken? Gemakkelijk zal het niet zijn. Hij en zijn mobiel zijn onafscheidelijk. Maar vroeg of laat komt er wel een moment... Als hij onder de douche staat bijvoorbeeld.

Het moment doet zich voor. Je raakt de toetsen met trillende vingers aan. Je bent nieuwsgierig, misschien bang voor de dingen die je zult aantreffen. En je bent bang dat hij erachter komt wat je aan het doen bent. En toch....

En toch zijn er heel wat vrouwen en meisjes die regelmatig het mobieltje van hun vriendje checken. Wat vind jij ervan? Check jij hem ook? Vind je dat het kan? Of is het een inbreuk op zijn privacy die bijvoorbeeld misschien alleen geoorloofd is in geval je sterke vermoedens hebt dat er een ander in zijn leven is? Wat vinden jullie? Mail je reactie en deel je ervaringen met de anderen. De leukste reacties zullen we hieronder publiceren.

Reacties van Trendystylers
ik heb de telefoon van mijn vriend 3x bekeken. laatst heb ik hem met een bericht geconfronteerd, en moest ik toegeven dat het is gebeurd. hij was verbaast ,en zei dat hij niet op liegen zit te wachten. ik durfde het eerst niet te zeggen, het is iets waar je je voor schaamt, hij heeft een nieuw wachtwoord aangemaakt, zodat ik ook niet meer in de verleiding kom om te kijken. ik ben best bang om hem kwijt te raken door die leugen. ik wou niet kijken, maar ik kon de verleiding niet weerstaan. heeft iemand tips hoe ik hier in de nabije toekomst mee om kan gaan. anoniem
Mochten vermoedens groeien dan is het denkbaar dat je geruststelling/antwoorden zoekt. Hij geeft hoogst waarschijnlijk op de een of andere manier aanleiding hiertoe. Als die gevoelens ten onrechte zijn dan is een excuus ook zeker op zijn plaats en een startpunt om aan het vertrouwen te werken. Mochten de vermoedens kloppen, dan was het checken van de telefoon/pc een adequate reactie op intuitieve ingevingen. Wat dan rest is een goed en contructief gesprek. Zo deed ik dat..... Overigens schaam ik mij niet voor het feit dat ik zijn mobiel checkte. Hij gaf er immers aanleiding toe. Optimist
Zodra je van plan bent om zijn telefoon te checken weet je diep van binnen dat er is aan de hand is onderbuik gevoel
Brrr, wordt misselijk van al deze verhalen. Echt zo sneu om iemands mobiel door te gaan pluizen. En het dan goedpraten omdat je daadwerkelijk wat hebt gevonden. Een vrouw die mijn mobiel of pc gaat zitten doorspitten is meteen 100% einde relatie. Met zo iemand wil je toch helemaal niet samenleven? Je vraagt elkaar gewoon of er een ander in het spel is en als je elkaar goed genoeg kent weet je wel of diegene je keihard zit voor te liegen of niet. 1 feit. Kijk in het mobieltje of pc van je vriend/vriendin en de relatie is op dat moment eigenlijk al zo goed als over.
In mijn (ij ben een man) geval is het: check jij HAAR mobieltije.
'S nachts werd ik wakker en mijn gevoel zei: kijk in haar telefoon. Dat deed ik dus en vond een sexueel getint gesprek met een andere (voor mij onbekende) man. Op dat moment werd zij wakker. Zij werd woest en is tot aan de dag dat gebleven. Einde relatie. Nu ben ik er inmiddels achter dat iemand zo boos blijft om niet op de inhoud te hoeven in gaan. Als je namelijk boos blijft houd je de inhoud op een afstand. Triest...
Ik wil iemand anders zijn mobieltje niet controleren. Als ik niet met mijn partner kan praten over het probleem dat ik hem of haar verdenkt dan is er geen gezonde relatie. Onmiddelijk de relatie stoppen want dat is zeker geen liefde. Iemand achterbaks controleren vind ik erger dan vreemd gaan.

Ik zit geloof ik nu in deze situatie. Mijn vriend neemt altijd zijn blackberry mee, als hij gaat douchen of naar het toilet gaat. Dit wekte bij mij al veel argwaan op, nu kwam ik er pas achter door in de geschiedenis van de computer te kijken dat hij, toen ik avonddienst had, op heel veel camsex sites en vreemdgaansites had zitten 'kijken'. vandaag ben ik achter zijn wachtwoord gekomen van zijn gmail en hotmail en wat ik daarop vond vond ik echt niet prettig. Hij heeft zelfs morgen een seksafspraak als ik aan het werk ben, ik heb me nu ziek gemeld va mn werk want ik ben helemaal van slag en weet niet goed hoe ik dit moet aanpakken want ik hou zielsveel van hem maar dit gaat me echt te ver. Ik zal hem als hij straks thuis is moeten confronteren en vrees dat dan de hel losbarst. ik vind het allemaal zo jammer want hij is mijn allessie maar ook ik verdien respect en iemand die 100 procent voor mij gaat.
ik mag het niet van hem en als het me dan lukt dan heefd hij alle berichtjes verwijderd enzo ik word daar gek van ik ben trouwens 16 en mijn vriend 23 maar ik voel me er best kut om hij heefd nu ook een probleem zegt ie met zn gevoelens enzo hij woont in arnhem ik in eindhoven dus we zien elkaar niet elke dag maar voel me gewoon kut omdat ik maar kan staan af wachten of ik gedumt word of niet we hadden een geweldige relatie nog steeds alleen dit zit er nu tussen erg genoeg
Ik check alles; zijn mobiel, facebook, mail, alles.
Als hij niets te verbergen heeft, is er niets aan de hand en hoeft hij daar dus niet moeilijk over te doen. En als ie wel wat te verbergen heeft kom ik er zo dus achter. Je moet altijd op je hoede zijn in deze tijd van internet etc. Ik vertrouw mensen niet snel, en helaas is al vaker gebleken dat ik gelijk had. Dus checken mag wat mij betreft.
ik heb mijn vriend zijn telefoon gecheckt na ene avondje ruzie...ik liep weg...toen ik thuis was voelde ik dat ik terug moest gaan naar zijn appartement want er was iets aan de hand...ik terug....zn deur was open...hij was er niet maar hey...zn telefoon wel...ik wist dat hij echt weg was want zn auto was weg... ik dacht; ik ga nou eens een keer gewoon in zn telefoon kijken (die gedachte had ik overigens nog nooit gehad!) ... ik greep zn telefoon en dacht...sja...straks komt hij thuis...ik ben MET zijn telefoon naar mijn eigen huis gelopen (woon vlakbij) en heb daar in een hoekje zijn hele telefoon doorgespit en JAWEL; alleen maar vreselijk gezellige teksten naar zn door hem genoemd ex-vriendin..zelfs een tekst die zei dat hij met haar even weg wou terwijl wij die volgende dag vertrokken waren voor een paar dagen weg...de teksten logen er niet om...al met al had hij dus nog een vriendinnetje...

uiteindelijk zijn we nog bij elkaar ik heb hem ermee geconfronteerd...hij kon alles "üitleggen" en ik liet het maar...maar nu nog steeds..een jaar later heb ik er vreselijk veel last van en kan het af en toe niet laten om in zn telefoon te kijken! Hij kan nu alleen maar zeggen; je mag niet in mijn telefoon kijken, dat is inbreuk op mn privacy....
MAAR 1 DING WEET IK ZEKER; op het moment dat ik besloot om in zn telefoon te kijken, wist ik al dat het niet goed zat...ik wilde gewoon bewijs...en dat kreeg ik KEIHARD!

het is niet goed, dat weet ik....maar dit is een andere kant van het verhaal....als je het GEVOEL hebt dat je zn telefoon moet checken is/zit het al NIET goed!

NIET DOEN; praat met hem!
Mijn vriend en ik zijn collega's. Hebben inmiddels al zo'n 2 jaar wat met elkaar. Hij is niet trouw aan mij, dat weet ik, ik ben dan ook niet trouw aan hem, maar samen we hebben het verder super leuk en hebben dus een soort van open relatie. Ik heb met zijn relaties met andere vrouwen steeds geen moeite gehad.
Sinds 2 maanden woont hij bij mij. De ellende is dat idd zijn mobiele telefoon een onweerstaanbare aantrekkingskracht op mij is gaan uitoefenen. Voor het samenwonen kwam het niet bij me op om te checken en had ik daar ook niet heel veel kans voor.
Bij het gaan samenwonen hebben we afgesproken elkaars privacy te respecteren en niet in elkaar spullen te gaan lopen snuffelen.
Ik heb dit dus toch gedaan. Gewoon, omdat het ding daar lag en toch mijn nieuwsgierigheid niet kon bedwingen. Tot mijn grote schok heeft hij nu een serieuze flirt met een van onze collega's.
Is het raar dat ik de pan uit flip omdat het een collega is??? Warm of koud van andere sms-jes van vrouwen word ik niet, maar deze hakken er behoorlijk in.
Nu moed verzamelen om hem ermee te confronteren. Zal dan toch met de billen bloot moeten als het gaat om het breken van onze afspraak. Heeft iemand tips hoe ik dit moet aanpakken?
ik kijk er ook in omdat hij mij al eens ene keer heeft bedrogen daarom voel ik mij telkens onzeker als iemand hem een berichtje stuurt
als je iemand niet vertrouwt of je gevoel zegt je er klopt iets niet dan heb je meestal gelijk, vertrouw op jezelf en op je gevoel...
Ik heb in alle keren gelijk gehad over me gevoel...

Liefs Kreeft78
voorheen controleerde ik nooit de telefoon van mijn vriend.(nu ex)nadat ik het had uitgemaakt kwam ik erachter dat hij al die tijd ook met zijn ex ging.
volgende keer dus gewoon checken!!!
Als je mobieltje gecontroleerd wordt door je partner dan is je partner wantrouwig.
Dit wantrouwen komt doordat de partner een vermoeden heeft om wantrouwig te zijn of de partner zit zelf niet goed in elkaar en heeft zelf iets te verbergen op sms-gebied.
Dus als je van je partner weet dat hij/zij in je smsjes heeft zitten neuzen en je bent zelf heel eerlijk en open en je hebt nix te verbergen of je hebt je partner nooit aanleiding gegeven om achterdochtig te zijn dan is je partner meestal zelf niet te vertrouwen.
Nooit gehoord van 2 telefoons, als ze echt iets willen verzwijgen zijn er oplossingen te over.
En ik spreek uit ervaring, mijn inmiddels ex had 2 telefoons, omdat ik regelmatig zijn telefoon in mn tas had, wij hadden geen geheimen. Was te gevaarlijk, jammer dat ik destijds autopech kreeg, en zijn auto nodig had. Mannen zijn soms dom.
Hij de deur uit, en dacht zo bij haar in te trekken, helaas bleek een groot fiasco te zijn. Nu heeft hij spijt, ja te laat.
Wat er in de mobiel van mijn vriend staat vind ik niet belangrijk. Als het er iets in staat wat ik moet weten moet hij het me zelf vertellen.
Wij hebben geen geheimen voor elkaar maar je hoeft ook niet alles van elkaar te weten. Wat hij met zijn vrienden bespreekt hoef ik niet altijd te weten en wat ik met mijn vrienden bespreek wil hij ook niet altijd weten. Het is gewoon het wederzijdse vertouwen wat je moet hebben in elkaar. Als dat er niet is is er iets mis in je relatie.
Ik wou het eerst niet doen omdat ik t jaloers vond overkomen. Maar als ik het niet had gedaan een paar x was ik achter heel veel dingen niet gekomen ;)
ik check regelmatig de smsjes inbox en outbox van mijn vriend maar dat doet hij andersom ook, en dan kijkt die eigenlijk nooit naar andere smsjes van andere jongens want die staan er bijna nooit in. Het is wel irritant soms want je kan niets persoonlijks meer hebben maarja. Ik heb geen geheimen voor hem en hij ook niet voor mij hij mag alles lezen van mij en ik van hem. Alleen jammer genoeg heb ik hem nog nooit betrapt en ook op msn en hyves niet. Dusja. Wat die verders doet als die niet bij mij is controleer ik via zijn vrienden heel soms. Meestal maakt het me niets uit hij heeft ook zen eigen leven toch. Je hoort geen geheimen te hebben voor elkaar want als je dingen gaat verbergen en stiekem doen gaat het alleen maar kapot wees open en eerlijk dat lucht op.
af en toe dan kijk ik er naar. Mijn vriend en ik wonen en zijn inmiddels 2 jaar samen. En ik kan aardig aan hem zien wanneer hij iets voor mij verbergt (hij ziet dit ook bij mij) en als ik het idee heb dat hij liegt of iets achter houd en dit houd een langere tijd aan (hiermee bedoel ik dus dat het al ter sprake is gekomen en dat hij nog niks heeft los gelaten) dan ga ik kijken. Zo ben ik er ook achter gekomen dat hij nog steeds kontakt had met zijn ex die inmiddels meer dan een jaar beweerd dat hij met haar is vreemdgegaan. Het deed me ppijn omdat hij weet dat ze mij probeert kapot te krijgen door allerlei stomme dingen zoals mij opbellen zeggen dat ze hem voorbij zag fietsen en hij niet reageerde op haar geroep. Ten eerste was hij aan het werk en kan hij niet tijdens werk van het terrein af ook niet in pauzes en ten 2e ze heb ook zijn nr maar had hem niet eens gebeld!
ik heb het bij me laatste ex gedaan, omdat hij anders deed de laatste tijd. En wat ik dacht vond ik ook terug in zijn gsm tot me spijt. Gelukkig hadden we niet zolang...
Dingen zoals een 6de zintuig bestaan niet. Dat zijn stoffen die in je hoofd worden geproduceerd. Het is meer een uitdaging van durf ik te lezen? Ga ik wat vinden? Als ze erachter komen dat je achterdochtig bent en ze niet vertrouwd zoeken ze juist manieren om dingen te verbergen... Gewoon niet doen !
Ik heb het ook gedaan een paar keer. De eerste keer kwam ik er echt per toeval achter dat mijn vriend aan het smsen was met een meisje die ik niet kende (wel een paar keer gezien). Ik zat in de auto en hij was in de garage bezig. Zijn telefoon lag gewoon in de auto. De telefoon ging af en ik zag de naam van dat meisje. Ik dacht okee ff lezen kan ik terug smsen. Het smsje begon goed met heej hoe is het en eindigde met mis je... Ik werd niet boos maar meer nieuwsgierig. Ik bedoel goede vrienden kunnen elkaar ook missen. Vervolgens ging ik verder met lezen. De tekst in de smsjes kwam overeen met de teksten die ik altijd schreef zoals: heej, ben nu onderweg naar mijn werk, luister onze liedjes etc. De volgende sms werd nog erger, het was een soort van versje: waar is mijn kleine kat (zo noem ik mijn vriend ook als koosnaampje voor de lol), deze kleine kat ligt al dagen droevig in haar mandje omdat je niets van je laat horen. Kus. Ik voelde de woede en adrenaline door me lichaam gieren maar dat laatste smsje liet toch blijken dat hij haar geen aandacht schonk. Ik heb de telefoon terug gelegd en toen we thuis kwamen heb ik er met hem over gepraat. Hij zei dat het niets was en waar ik bij was smsde hij haar dat ze moest ophouden met zulke smsjes omdat ik het niet eerlijk was tegenover mij. Het kwam echt over alsof zij hem als haar vriendje zag. Ik voelde me goed en dacht er verder niet overna. Hij vertelde mij ook elke x wanneer ze had gesmst en wat. Na een lange periode van ''rust'' kreeg ik tijdens werken allemaal rare smsjes van een onbekende nummer. Over dat mijn vriend vreemd is gegaan etc. Hele verhalen. Ik had hem meteen gebeld om hem dit te vertellen. Ik twijfelde geen moment aan hem. Nalang spitten zijn we erachter gekomen dat zij dat was met een ander meisje. Ik heb hem toen nadrukkelijk gevraagd om geen contact meer met haar te zoeken. Simpelweg omdat ik zulke mensen niet in mijn leven en relatie nodig heb. Kort geleden kwam ik er weer achter dat hij haar terug smsde. Niets ernstigs maar toch voelde ik mij gekwetst. Ze probeerde ons uitelkaar te drijven en alsnog krijgt ze aandacht van hem. Ik heb toen uit woede haar nummer en alle berichten verwijderd. Toen ik eenmaal thuis kwam voelde ik me erg schuldig. Ik deed het niet omdat ik mijn vriend niet vertrouw maar in die woede kreeg ik de wan idee dat ik haar zo uit onze levens kon wissen. Ik heb mijn vriend gebeld en hem gezegd wat ik heb gedaan. Hij was heel erg boos en dat begrijp ik goed. Dat ik in zijn telefoon aan het neuzen was was hij al niet blij mee laat staan dit. Ik had hem nu echt het idee gegeven dat ik hem niet vertrouwde en wat ik ook zei hij wou mijn verhaal niet aanhoren. Hij was zelfs bereid om achter onze relatie (2.5 jaar) een punt te zetten. Ik had het er moeilijk mee na alles was we samen hebben meegemaakt, ik wist niet wat ik met mezelf moest doen, ik voelde me zo schuldig. Gelukkig voor mij en onze relatie hebben wij hier goed over gepraat en was hij in staat om mij te vergeven. Ik ken mijn vriend al 14 jaar, we zijn samen opgegroeid, we zijn hele goede vrienden geweest dus ik wist bij het aangaan van deze relatie wat mij te wachten stond. Toch heeft mijn verleden een grote inpackt in mijn huidige relatie gehad. Hoe goed je relatie ook is je moet altijd in je achterhoofd houden dat het uit kan gaan. Ga je achterdocht niet zomaar achterna tenzij je echt een goede reden hebt. Geniet van je relatie, van de liefde en andacht. Mocht hij/zij verliefd worden op een ander, hoe pijn het ook doet en hoe boos ik ook zou zijn ik zou hem het beste gunnen tenslotte gun je alle mensen waar je heel veel van houdt het beste. Als er sprake is van vreemdgaan, op ten duur komt alles boven water. Als hij/zij met de schuldgevoelens kan leven vind ik het prima. Je leert tenslotte van fouten/ongelukken en niet van geluk in het leven. Ik heb een hele waardevolle les geleerd tijdens deze gebeurtenissen. Als je in je verleden veel hebt meegemaakt en je vertouwt je huidige vriend/vriendin niet, pas daar heel goed mee op. Je kan je huidige vriend/vriendin daar heel erg mee kwetsen.Ik heb het ook zovaak gedaan :(... Privacy is een groot woord vandaar dat de mening ook verdeeld is over het wel en niet lezen van smsjes, msn etc. Koester de goede tijden die je hebt, leer van de slechte tijden. Je hoeft niet altijd achter de feiten aan te rennen... Meisje van 20...
echt goed is het niet maar ik ben nogal jaloers. Als mijn vriend bij mij, moet ik gewoon altijd even zijn mobiel controleren. Voor de zekerheid. Hij snapt dit volkomen& als ik niet om zijn mobiel vraag, vraagt hij zelf wel of ik niet even wil kijken? Als hij een berichtje krijgt, laat hij het ook meteen aan mij zien. Zodat ik zeker niks verkeerds hoef te denken.
haha, ik wou het ook wel doen bij mijn vriendje, maar ik snapte z'n mobiel niet. Later bleek dat ik gewoon op de middelste knop moest drukken. Maar later was ik wel blij dat ik het niet had gedaan, dat is echt een teken dat je hem niet 100% vertrouwd.

ja, ik kijk er wel eens in, maar dan is hij er gewoon bij en dat vindt ie ook niet erg. Soms kom ik wel smsjes tegen van een meisje die hij heel lang leuk heeft gevonden en dan voel ik 't stiekem toch kriebelen.. Xx
Ik check zijn mobiel wel soms, eigenlijk is het ontstaan uit een grapje, en het is ook niet omdat ik hem niet vertrouw. Hij mag mijn mobiel ook checken als hij dat wil, en vaak doen we het ook tegelijk. Het is niet echt serieus, maar het geeft wel een goed gevoel om te zien dat hij bijna alleen maar smsjes van mij heeft:P..
Zou je het zelf leuk vinden? Ik niet, ik heb niets te verbergen, maar vind het toch wel een teken dat je diegene wantrouwt en dat zou hetgene zijn wat ik niet leuk zou vinden. Ik doe het dus niet, kleine kans dat ik het zou doen wanneer er iets niet pluis zou zijn, maar zo'n gevoel heb ik nogsteeds niet gehad. Ik mag het overigens wel. Zodra hij een sms ontvangt doet ie er ook niet geheimzinnig over. Denk dat het uiteindelijk toch op vertrouwen aankomt en tevreden bent met wat je hebt.
hoi
Ik zelf ga pas checken als ik in het dagelijkse patroon veranderingen zie. Ik ben niet bang om iets vervelends aan te treffen, tref ik wel iets aan, zie ik altijd wel een manier te vinden om het met hem te bespreken, zonder dat hij weet dat ik heb gecheckt, het is wel zijn privacy. Daarom doe ik dit echt alleen maar als er verandering is en hij er niet met mij over wilt praten. Terwijl hij doorgaans wel met mij kan en wilt praten. Groet Skemet
ik heb het zelf wel een keer gedaan was kort na mij zwangerschap hij gaf andere meiden veel aandacht en ik verdween op de achtergrond ik las per ongeluk zijn email want ik moest iets voor hem in de gaten houden en tot mij verbazing las ik dat hij gek op een ander was geworden ze hadden samen foto,s uit gewisselt en hoe meer ik las des te meer ik onzekker werd ik las dat zij graag met hem naakt wilde camen enz sinds dien controleer ik alles vaak is niet goed ik weet het maar ben zo onzekker fr.
Ik ben zelf heel stink jaloers maar ik ga niet in zijn telefoon. Ik weet dat hij met meisjes smst en dat doe ik ook, maar als het verder dan smsen komt hebben we allebei een probleem!! Ik heb het al heel vaak met hem uit gemaakt om het feit dat hij te veel met andere meisjes zat te flirten.. En het komt altijd toch goed dus voor wat zijn die domme ruzie dan nodig?? Het is één ding of helemaal NIKS. Dames wees niet jaloers om iets doms. Ik zeg altijd : I know what i have so i don't care anymore.. Groetjes
nouw in een relatie moeten er bepaalde grenzen zijn ik bedoel een bepaalde hoeveelheid privecy maar..hoe dan ook wij blijven vrouwen ik vind dat als hij niets te verbergen heeft het niet echt een groot punt moet zijn tog??en andersom ook natuurlijk het hangt ervan af wat voor afspraken er zijn ..de een heeft liever niet dat je in elkaars tel gaat de ander heeft er geen moeite mee..!!na twee keer kijken weet je al wat je ervan moet maken ...
Wie kan mij vertellen hoe je in het logboek van de Siemens gsm kan komen? Logboek/Packet lees ik op internet, mar hoe kom ik daar? Help !!
waarom niet je mobiel laten kijken als je toch niks te verbergen hebt... Je hebt in een relatie toch geen geheimen voor elkaar dus kun je ook de telefoon van je partner lenen om te kijken. Mijn vriendin heeft dit namelijk en toont ook weinig intresse in me de laatste tijd.. Maar als ik vraag is er iets zegt ze nee niks aan de hand, zit veel achter de computer don't no what to do!!
ik heb het gedaan omdat ik hem niet vertroude het was mn gevoel en ja hoor heeft hij me gwoon bedrogen!
quote: " zijn mobieltje gaat een onweerstaanbare aantrekkingskracht op je uitoefenen!"

Dit is in mijn geval helemaal waar! Heb ook vaak in zijn inbox gekeken, zag ook dingen die mij niet bevielen, ik ben op een gezonde manier jaloers, maar hecht een enorme waarde aan respect! Als ik dan soms zie wat meiden naar mijn vriend sms-en of krabbelen, dan kan ik er erg boos om worden, niet zo zeer omdat zij iets gestuurd hebben maar om wat ze gestuurd hebben en hij erop reageert alsof er nix aan de hand is! Diep in mijn hart vertrouw ik mijn vriend volledig! Maaaar ik vertrouw de liefde niet! waarom? Omdat je zelf nooit kiest op wie je verliefd wordt. Als 2 personen van het verschillende geslacht goed met elkaar omgaan, kan er bepaalde gevoelens bij komen te spreken, of je het nou wilt of niet! Dat is de reden dat ik in zijn telefoon kijk, correctie keek, hij heeft er nou een wachtwoord op gezet! ( lul :P )
Of alles nou te maken heeft met het feit of jij onzeker bent, of dat je hem niet vertrouwt, of wat dan ook, als je denkt dat zijn sms'jes lezen jou antwoorden kan geven, doe je ding! Maar pas wel op, of ook jij voelt je aangesproken bij de citaat wat ik hierboven heb genoteerd... Inmiddels ben ik zelfs zijn mobiel gaan haten! Ik kan er niet eens naar kijken! Meer dan gezonde jaloezie?? Inmiddels wel ja! And it sucks! Al ben je zo zeker van jezelf, het kan ervoor zorgen dat jij je onzeker zal gaan voelen! Dus je bent hierbij gewaarschuwd ;)
Alles wat hierboven staat klopt.. Zelfs dat van de douche! Gelukkig ben ik nog nooit iets ernstigs tegengekomen, behalve dat hij met een onbekende vrouw heeft gebeld, 's nachts... Ik was bang dat hij ieder moment de kamer in kon komen of iemand anders in huis maar ik heb zijn mobiel van onder tot boven gecheckt. Ik voel me er wel een beetje schuldig om, toch zal ik een volgende keer niet overslaan als zijn mobiel in mijn handbereik ligt.
eigenlijk vind ik het niet kunnen, maar ook weer wel. Ik vind het niet echt privacy schending tenzij het echt tegen iemands wil in is. Ik controleer die van mijn vriend omdat ik een hele lange tijd de overduidelijke alarmbellen van vreemdgaan niet heb gezien. Ik kijk alleen zijn berichten na wanneer ik zijn telefoon mag doorlezen en wanneer ik vreemde nummers in zijn nachkastje vind met een vrouwen naam erop. Het is eigenlijk meer "normaal" geworden
je kan wel zijn mobieltje checken...hij hoeft tog niks te verbergen..
Ik lees echt wel zijn smsjes. Hij moet toch geen geheimen voor mij hebben? Dus moet dat kunnen vind ik.
Ik mag van me vriendje zijn smsjes checken. En dat doe ik ook want soms staan er hele grappige dingen in van zn vrienden. Vertrouwen he!
kheb mijn vriend zijn smsjes gelezen en ja hoor het is nu uit omdat er erge smsjes tussen zaten

Eerst controleerde ik zijn mobieltje altijd terwijl hij het niet zag.. Ik las weleens dingen waarvan ik dacht, is dat nou vriendschappelijk bedoeld of zit er meer achter? Maar toen ik eens een goed gesprek met hem heb gehad controleerde ik hem niet meer, ik dacht : het is beter als ik hem gewoon vertrouw. Maar hij neemt zijn mobieltje altijd mee als hij opstaat, dus kan ik niets lezen, soms als die blijft liggen dan heb ik nog vaak de neiging om te kijken...tja..jaloers he
Ladies, als je intuitief voelt (en daar zijn wij heel goed in) dat er iets niet klopt. Bijv.: Hij heeft in jouw bijzijn zn telefoon de laatste tijd uitstaan (onder het mom ik ben blij dat ik thuis ben lekker bij jou, wil geen telefoontjes ontvangen). Of hij op de een of andere manier geen of weinig interesse in je toont. Minder zin heeft in sex (een man heeft nooit minder zin in sex!!!!!!Een man denkt nog altijd iedere minuut aan sex!!!!), met de smoes ik ben zo druk met werk ben gewoon heel moe. Opeens vaker moet overwerken of vaker met zn vrienden een borrel gaat doen. Geloof me, hele grote kans dat hij niet eerlijk is. Wij zijn daar heel gevoelig voor en eigenlijk voelen we het al. Maar het is dan echt gerechtvaardigd om zn mobiel te checken want de kans dat hij contact heeft met een ander is groot. Volg je gevoel. Niet als je gewoon nieuwsgierig bent wel als je meerdere van de hierboven genoemde punten opmerkt. Bij mij ging hij inderdaad vreemd.Ik had veel eerder actie moeten ondernemen toen dit allemaal gaande was. Uiteindelijk toen het over was tussen hen en ik nogsteeds een naar gevoel had dat er maanden daarvoor iets niet klopte ben ik er door hem voor het blok te zetten achter gekomen. Hij bleef maar liegen en kwam met een half verhaal. Zgn alleen maar gezoend. Via zijn mobiel kwam ik bij zijn neukertje terecht. Zij vertelde mij dat er wel degelijk geneukt was. Vrouwen zijn gehaaid mannen zijn weak ook met vreemdgaan. Vrouwen hebben echt een 7de zintuig. Mannen zijn vaak te dom en laten steken vallen bij bedriegen. Echt waar vertrouw op je intuitie en je zal er echt achterkomen. Maar ik gun dit jullie niet. Het doet veel pijn en mannen realiseren zich niet wat ze er stuk mee maken. Sterkte voor degene die het ook is overkomen.
Erg grappig al die reacties, maar het feit is dat vrouwen meer vreemdgaan dan mannen (25% babies niet van de man etc). Dus eigelijk zouden de mannen achterdochtiger moeten zijn bij hun vriendin/vrouw, dit zou rechtvaardiger zijn dat zoals het nu is. Maargoed hypocritie regeert nu eenmaal bij de dames. Zoals de waard is vertrouwd hij zijn gasten zullen we maar zeggen. Dus mannen van Nederland controleer de mobieltjes van haar maar eens,40% kans dat ze vreemdgaat. Lees voor de grap maar eens het "Als jij en niet hij vreemdgaat topic"
omdat ik best wel jaloers ben, check ik inderdaad af en toe zijn mobieltje, maar de laatste tijd en ook omdat ik weet dat hij niet vreemd gaat zonder het mij te vertellen, doe ik dat bijna niet of eigenlijk heel weinig. Ik ben nu al 21 jaar met mijn man samen en omdat we allebei vrienden en vriendinnen buiten onze relatie hebben vertrouwen we elkaar. Ik had een sms'je gekregen van iemand waar ik nu nog niet weet wie het is, heb het gewoon aan mijn man laten lezen. Ja hij was jaloers, maar vond het wel prettig dat ik hem in vertrouwen had genomen..dus ja ik ben jaloers maar heb ook megaveel vetrouwen in mijn man!!
Ik ben zelf ziekelijk jaloers, Dat ik telkens in mijn vriend zijn telefoon kijk. We gaan nu anderhalf jaar, en nog iedere dag kijk ik zijn telefoon, wie die gebelt heeft, en door wie hij gebelt is, zijn smsjes, zijn contactpersonen. Echt heel erg!! Ik heb er geen reden voor, maar doordat ik zo jaloers ben .. Ben ik bang dat hij vreemd gaat!
Ik check zijn telefoon wanneer hij langs me zit, als ik zie dat hij dan iets te verbergen heeft kan hij meteen een verklaring afleggen en kan hij geen verhaaltje meer verzinnen. Maar hij heeft gelukkig nooit iets te verbergen!!
Had ik maar gecheckt dan was ik wijzer geworen!! Ik heb niet gedaan ging uit voor goed vertrouwen met me vriendin... Maar door msn is alles toch kapot gegaan door het alle smsjes.... Rot leven was maar alles eerlijk dan deed alles minder pijn..........
Ik vind het niet kunnen dat je elkaars mobiel checkt, daar is vertrouwen voor. Bij mijn vorige relatie ben ik dat wel gaan doen toen we een dag van telefoon wisselde (zodat hij muziek kon luisteren op de mijne)

Ik had toen smsjes van hem in mijn inbox en outbox had staan, stond er 1 in de outbox aan zijn ''neef'', nou geloof me, die sms was niet bedoeld voor zijn neef,
Achteraf ben ik naar hem terug gegaan, maar niet met vertrouwen. Nu is het over vanwege het gebrek aan vertrouwen van mijn kant en de eeuwige leugens van zijn kant. Aghh ja..
toevallig deze week voor de tweede keer in heel mijn leven in zijn mobiel gesnuffeld! Maar ook gelijk de laatste keer! Nieuwsgierigheid/jaloezie van beide een beetje denk ik. Achteraf nergens voor nodig geweest stond namelijk nix bijzonders in. Hij zei ook als je het gewoon aan me had gevraagd had je gewoon mogen kijken. Voelde me gewoon een beetje dom.. Daarom de laatste keer.
ik vind niet dat je altijd smsjes moet controleren maar af en toe mag wel. Want stel datje bOyy niet te vertrouwen is.. Dan komje er wel op tijd achter.
ik vind dat als je in elkaars mobiel gaat kijken, je elkaar niet goed vertrouwt. Vertrouwen is juist belangrijk in een relatie.
Ik ben zelf heel jaloers aangelegd, en heb het dan ook altyd gedaan by myn vorige vriendjes. Maar myn vriend nu, kan geen smsjes ontvangen of sturen dus ben ik daar ook niet zo bezorgt over. Komt dat even goed uit!
Ik had een relatie met iemand die al jaren samenwoont (wel met problemen). En vind ik het doorzoeken van smsjes eigenlijk ziekelijk, echter als dit zo af en toe es spontaan gebeurt, moet dat kunnen. Of als er een smsje binnenkomt dat jij die dan eerst mag zien of samen kijken, zonder dat de partner vooraf een vreemd gedrag gaat vertonen. Bij haar mocht ik dat namelijk niet zomaar doen...vreemd hè? Nu vindt ze het altijd wel errug interessant als ze aandacht van mannen heeft en anders vraagt ze daar wel om....jammer... Ze kreeg ooit in de auto - waar ik bij was - een telefoontje en zij ze dat ze niet alleen was...Toen mocht ik na lang nadenken het smsje wat van diezelfde kerel was, lezen en bleek dat haar kennis verliefd op 'r was. Als ik iemand aan de lijn heb of een smsje krijg, zeg ik meestal meteen wie dat is en wat ie wil en mag ze zelfs meeluisteren (en dan doe ik zelfs alsof ik alleen in de auto zit - voor een eerlijk beeld), krijg je er achteraf ook geen vragen over. Is dat nou zo moeilijk, nee toch? Hierdoor neem je al ontzettend veel jaloezie weg bij je partner. Iets voor jou?
ik ben blij dat ik niet de enigste ben. Ik heb het er toevallig gisteren nog met mn vriend over gehad dat ik toch jaloerser ben dan ik dacht, de alarmbellen gaan al rinkelen wanneer hij te lang naar mijn zin met een ander meisje staat te praten. En ja, ik check zijn sms'jes soms ook, soms als hij onder de douche staat, soms als hij erbij zit. Maar dat is niet om te checken of hij vreemd gaat of zo, ik denk dat ik dat wel zou merken aan andere dingen. Meer uit nieuwsgierigheid, en controle op andere dingen (hij heeft een hele tijd flink drugs gebruikt, ik ben soms nog bang dat hij hierin terugvalt, en soms krijgt hij sms'jes of hij nog iets voor de verkoop heeft. Tja, dan gaan bij mij de alarmbellen rinkelen en wil ik weten hoe het zit!)
ik vind het niet kunnen want dat zegt iets over de vrouw die te onzeker is. Als je elkaar vertrouwd ,hoef je niet in zijn spullen te neuzen en kun je het gewoon vragen. Je moet van elkaars spullen afblijven. Ik zou het gewoon vragen en niet stiekem kijken of het willen lezen.
ja ik vind het wel normaal, ik denk dat bijna elke vrouw het wel eens doet
Ik check zijn mobiel soms.. Maar gewoon als hij erbij is, nonchalant. Als hij ze mobiel uit me handen rukt omdat ik ze smsjes niet mag lezen word ik boos XD En dan heb ik een reden om te gaan denken enzo.. Maar ik mag het altijd lezen. Ik lees altijd eerst ze uitbox, want sinds kort ben ik erachter gekomen dat hij vaak de smsjes die hij binnenkrijgt in ze inbox meteen wist. Alleen die van mij bewaart hij. Gelukkig staat er niets verdachts bij ofzo, hij wilt gewoon ze inbox leeghouden XD gelukkig maar. <3
Hij vindt dat het iets prive is en dat respecteer ik wel, maar als ik er toevallig in iets moest zoeken op zijn verzoek en ik zie allemaal vrouwen namen erin staan die ik helemaal niet ken dan vraag ik me toch af wie dat zijn. En bij inkomende sms gelik wissen en zeggen o was niets maar dan wel met een grijns op zijn kanis zitten. Dat stoort me en doet me dus achterdochtig maken en dat ik midden in de nacht dat ding ga uitpluizen en probeer te achter halen hoe, wat en wie. Want eerlijk antwoord krijg ik toch niet, stelt allemaal niets vor is het antwoord, maar toch wel zo belangrijk dat ik ze niet mag lezen
Eerlijk als hij niks te verbergen heeft zal hij het ni erg vinden dat je zijn gsm checkt maar heeft hij wel wat te verbergen wil hij het niet en zal je het stiekem moeten doen... Ook al is een gsm iets persoonlijks.. Maar als hij je bedriegt ofzo heb je het recht om dit te weten
Ja ik vind dat het kan, ik heb wel eens gevraagd mag ik even kijken naar je mobiel en dan mocht niet.. Dan ga je toch een beetje een raar gevoel krijgen van houdt hij iets voor me geheim of ben ik nou gek.
doe niks stiekem als hij op de bank zit dan pak ik gewoon zijn telefoon heb geen geheimen voor hem en hij ook niet voor mij dus hij mag mijn telefoon ook helemaal doorkijken als hij dat intressant vind doet hij dat...! Het maakt hem ook niet uit dat ik kijk en we vertrouwen elkaar dus...! Is nergens voor nodig eigenlijk het kijken
Eigenlijk vind ik dit een heel moeilijk onderwerp. Idealiter vind ik dat je mobiele telefoon privè is, net zoals je post en email. Tegelijkertijd vind ik ook, dus net zo idealiter, dat als je echt een goede eerlijke relatie met iemand hebt, waarom zou deze dan niet dingen mogen zien, ik denk dat dit dan vanzelf gaat, zonder dat je hier uberhaupt problemen mee hebt. Dan is openheid geen issue, maar een moeiteloos onderdeel van de relatie. Ik vind heel zeker dat een relatie, althans zo voelt het voor mij een "warm bedje" van vertrouwen dient te zijn, waarin je je de vraag niet eens hoeft te stellen of je partner je wel of niet trouw is, sterker nog deze vraag niet eens bij je opkomt omdat het gewoon goed is tussen jullie. Anderzijds heb ik door ervaring ook geleerd dat op het moment dat je wèl wantrouwen voelt, dit vaak ook een signaal is dat er daadwerkelijk iets aan de hand is. Zelfs al lijkt een berichtje of mailtje nog zo onschuldig als je partner plots toch nerv! Eus reageert of ineens niet wil dat je op zijn mail kijkt of bij jouw vraag heb je mijn sms ontvangen antwoordt: nee, ik kijk straks wel even en zijn telefoon niet wil openen in jouw bijzijn, dat er ook achter "onschuldige" berichtjes toch meer speelt dan uit het berichtje in eerste instantie blijkt. M.a.w. Ik ben het eens met 1 van de schrijvers dat als je partner, man of vrouw ineens "raar" of anders begint te doen met zijn telefoon dan klopt er iets niet en ben ik bang dat ik dan toch op onderzoek uit zou gaan. In deze zou ik volledig op mijn gevoel vertrouwen dat er iets niet klopt. Dit geldt natuurlijk niet voor mensen die van zichzelf weten dat ze ziekelijk jaloers zijn, maar ik denk dat je dit dan van jezelf wel weet. Ook ligt het er aan met wie je een relatie hebt. Als je een goede relatie hebt met iemand en er is volledige openheid, dan waarom niet, maar als je bijvoorbeeld zelf wèl te goeder trouw bent, maar je partner is bijvoorbeeld erg jaloers dan weet ik ook uit die ervaring dat ik geirriteerd raak als ik steeds alles dien te verantwoorden of iemand steeds met argusogen zit mee te kijken als ik mijn mail open (terwijl ik daar normaal gesproken geen probleem mee zou hebben), juist als ik van mezelf weet dat ik te vertrouwen ben. Maar goed eigenlijk spreek je dan ook al niet meer van een goede moeiteloze relatie omdat de ander dan met een persoonlijke wond zit en die projecteert op jou. Dan ligt het er maar aan of de relatie jou zoveel te bieden heeft aan andere goede dingen dat je bereid bent om tijd te investeren hierin, doordat hij ziet dat je te vertrouwen bent en zelf ook aan de heling van zijn eigen wonden werkt, zodat hij stopt jou daarmee te belasten. En natuurlijk zelf duide! Lijk je grenzen stellen en laten weten dat dit kwetsend is wat hij doet, ook al heeft hij een wond, dat je dit niet accepteert. In ieder geval heeft dit onderwerp veel verschillende facetten en is het ook in de relatie die je met verschillende mensen hebben kan afhankelijk van hoe je vanuit je achtergrond op elkaar reageert. Nogmaals, idealiter in een goede moeiteloze relatie zou zo'n vraag niet eens een issue zijn. Maar zodra er persoonlijke wonden van mensen gaan meespelen of er signalen komen waar je van denkt: hmmm...toch raar, dan kunnen de reacties toch anders komen te liggen.
Ik kijk niet in mijn vriend zn telefoon, omdat ook hij recht heeft op privacy. En ik wil ook niet dat hij dat bij mij doet, niet omdat er iets instaat wat hij niet mag zien maar gewoon omdat het niet nodig is.. En wat betreft elkaar bellen en smsen.. Zo afentoe wat van je laten horen is leuk maar er is volgens mij wel een grens. Heb iemand gehad die mij constant smste of belde.. Om gek van te worden is echt een afknapper!
Ik check zijn mobiel niet! Zeker niet, waarom zou ik.. Ik lees wel voor de informatie zijn smsjes. Hij vertelt nooit als ie een berichtje krijgt. Laatst kwam ik er achter dat we die avond een verjaardag hadden. Maar goed dat ik zijn berichtjes las anders had ik het dus niet geweten. En verder, tja het maakt hem niet uit. "je doet maar" zegt hij altijd..
Ik doe dat idd ook. Ik wil het niet omdat ik vind dat het niet hoort. Maar omdat ik erg jaloers ben en hij nogal vaak over zijn ex begint werd ik tog erg nieuwsgierig. Gr
ik lees hier onder allemaal verwijten en verhalen over wel of niet het mogen checken van elkaars telefoon..en over vertrouwen. Ik vind dat dit alles niks met elkaar te maken heeft ik ga nu 2 en een half jaar met mijn vriend en we wonen al bijna 2 jaar samen mijn vriend is vrachtwagenchauffeur en is dus door de weeks sinds de laatste jaar elke week van huis dus ja dat was best wennen.. Wij komen allebei uit een moeilijk relatie zijn ex vriendin besodemieterde hem en mijn ex vriend precies het zelfde.. Je kan je dus voor stellen het vertrouwen in personen was flink gekelderd maar tegelijke tijd heeft het onze relatie super sterk gemaakt ik mag in zijn tel kijken waarneer ik maar wil en hij in de mijne...we hebben niks voor elkaar te verbergen en geen geheime voor elkaar.. Op deze manier laten wij elkaars vertrouwen zien en stellen wij ons hier gerust.. Dus zo heeft denk ik iedereen zijn reden waarom.. Wij bellen elke dag smsen doen we iets minder waarneer het er gewooon spontaan van komt.. Zijn heel gelukkig en zeggen eigenlijks regelmatig tegen elkaar goh wat hebben we het eigelijk goed voor elkaar dat we allebei zo eerlijk en open zijn over echt alles moeilijke leuke zware dingen het maakt niet uit
Ik zeg altijd praten is het belangrijkste van alles delen en eerlijk zijn doe je dan niet bloed je realtie toch op een geven moment dood...
Nou moet ik eerlijk zeggen dat ik nog nooit zijn telefoon heb gepakt en rustig zijn smsjes ben gaan doorlezen. Wel lees ik eens mee over zijn schouder en/of vraag ik wie het is. Totdat ik hem had ontmoet dacht ik niet dat ik ooit jaloers zou zijn. Nu als hij wel eens een smsje krijgt van een meisje gaat er een steek door me heen. Maar het feit dat hij het gewoon zegt, zegt heel wat over hem. Zelf zou ik er niet tegen kunnen als hij mijn smsjes las maarja eigenlijk kan ik dat van niemand hebben. Conclusie ik vertrouw hem en niemand als het gaat om mijn telefoon :P
Alles weten maakt niet gelukkig. Ik check zijn mobieltje nooit en we gaan al 2 jaar met elkaar, hou ontzettend veel van hem hoor. Maar mocht hij toch contacten hebben met andere meiden dan weet ik vrijwel zeker dat ik er snel genoeg achter komt! 'Leugentje is snel maar de waarheid achterhaald hem wel'. Ga er niet naar zoeken maar heb mijn ogen ook niet in mijn broekzak zitten. Zou hij toch ontrouw zijn dan is hij mij ook niet waard. Er zwemmen nog genoeg andere vissen in zee. ;)
Ik heb gn geheimen ,voor mijn vriend,hij mag alle dagen in mijn gsm kijken,maar zoiets doet hij niet,... Hij verwacht wel dat ik niet kijk in zijn gsm,maar kan moeilijk mijn nieuwsgierigheid bedwingen... Hij zegt dan altijd uit mijn gsm moet je blijven,maar als je dat begint te zeggen,sorry,maar daar kan ik echt niet met overweg,dan is het toch of je geheimen hebt voor elkaar of toch niet ....
ik doe het heel graag als ik kans voor krijg waarom niet je weet maar nooit
1x gedaan...hij liet zn mobiel liggen;)
Maar hij checkt zelf vaak mn mobiel
Hij mag alles lezen van mij, ik heb geen geheimen voor hem en we vertrouwen elkaar.
Ik denk dat je elkaar moet vertrouwen,en als er geen aanleiding voor is,dan heb je de behoefte ook niet om te kijken wat voor smsjes hij krijgt of stuurt.En het is bij ons ook nog eens niet van toepassing,om het stiekem te moeten doen,als ik wil kijken ,dan kijk ik gewoon
Bij mijn ex checkte ik niet zijn mobiel meer (mijn gedachte; 'die wist speciale smsjes toch') maar ik liet zijn msnchats opslaan :-o
En maar goed ook, want meneer had op zijn stage in hongarije een nieuwe vriendin opgescharreld en was daar vrolijk elke avond mee aan het chatten of als ik naar mijn werk was. Btw dat ik dit deed was omdat hij al eerder wat dingen had gedaan die niet helemaal zuiver waren. Bij een volgende vriend doe ik dat niet. Ik vertrouw mensen die ik ken voor 200%, deed ik ook met mijn ex tot ik achter zijn eerste kleine misstap en leugen daarover kwam. Maar ik vind dat een volgende relatie daar niet onder mag leiden.
Nee check zijn mobiele sms berichten nooit, weet dat hij vreemdgaat maar ik vind die gene moet je gewoon op heterdaad betrappen en als je laat zien aan hem dat je er altijd bent voor hem en echt van hem houd, Verkiest hij jou boven zijn scharrels omdat hij weet dat jij de gene bent die met heel het hart van hem zal houden en hem niet zal kwetsen wat scharrels dus wel doen ze hebben niet zomaar de naam sletten/scharrels.
controleer maar raak daarom heb ik een 2e mobiel......in de auto....
Ik vind dat het moet kunnen. Ik bedoel... Hij is toch zeker degene met wie je een relatie hebt? Dan moet je niets te verbergen hebben... Anders is die relatie neit voor jou weggelegd. En er zijn nou eenmaal mannen die niet te vertrouwen zijn. En je meot toch zeker weten dat je niet met een faker iets begint
Waarom moeten jullie mekaars berichten checken? Als jullie elkaar vertrouwen hoeft dat toch niet? Hoe wij het doen: als er een interessant berichtje ontvangen werd dan is het 'hey, ik heb vandaag ... Berichtje ontvangen'. Dan vertellen we er dus gewoon over. Het is niet dat jullie een relatie hebben, dat jullie één en hetzelfde leven moeten leiden hé. Zijn berichtjes lees ik niet. Zijn MSN berichten lees ik ook niet. Zijn e-mail lees ik ook niet. Hij heeft recht op zijn privacy, en idem dito. We bellen elkaar 3minuutjes als we heel de dag niets van elkaar gehoord hebben, om te weten hoe het met hem gaat.. Op het einde van de dag komt hij bij u zitten, ziet hij u graag. Waarom al die drama?
ik weet echt niet wat ik lees, als ik het een beetje grof optel dan blijkt dat 90% van de vrouwen hier regelmatig de telefoon van haar partner checkt! En vind dat dat kan "want als je elkaar verttrouwd dan moet je ook de berichtjes kunnen lezen`! Wacht even dames het is nl andersom als je je partner vertrouwd dan hoef je dit soort dingen niet te doen laat staan dagelijks.Jullie blijven vanaf nu gewoon van die telefoons af en als tegenprestatie zullen wij eerst vertellen als we vreemd gaan pffffff
Ik vindt het geen inbreuk op zijn privacy,vooral als ik vaker oproepen bent tegen gekomen die mij op andere gedachten brachten en waarover ik gelijk had ook.

ik wil zijn telefoon wel controleren, wan tik vertrouw hem steeds minder. Hij doet vreemd de laatste tijd, hij moet heeel vaak "overwerken".m aar als ik op zijn werk ben staat zijn auto er toevallig niet... En ik mag nooit meer een spel op zijn telefoon spelen, alleen onder zijn toezicht. Ik wist zijn msn wachtoowrd, maar die word plotseling veranderd,, en even later zit hij wel weer op zijn msn.. VREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEMD.... Iemand tips?
Ik raad het elke meisje aan. Want je weet nooit wat je gaat zien en misschien is het iets ergs, kun je er gelijk een punt achter zetten voordat het later nog erger gaat worden. Effe doorzetten en checken maar!
Tja het is misschien wel een beetje overdreven maar ik moet toegeven dat ik het zelf ook wel doe.. Ik denk dat het meer uit onzekerheid over jezelf is dan wantrouwen voor je partner. Maarja, als hij echt eerlijk is en alleen van jou houdt dan vind hij het vast niet erg en laat hij je het gewoon lezen.

..Tenzij 'ie erg op zijn privacy is gesteld. Maarja, dat is hoe ik het zie.

- Sanne (17)
Standaart check ik zijn telefoon,
Je weet maar nooit.
Mm. Ik heb t nog nooit gedaan. Ik denk dat als je kijkt dat je achter elk smsje je er iets achter gaat zoeken. Zo maak je jezelf alleen maar gestresst. En je kan m ook niet om duidelijkheid vragen.
: jaa.. ! Ik heb 1x de mobiel van mn bijna vriendje gecheckt.. En echt nooit meer.! wat ik daar aantroff.. Khb gelijk tegen hem gezegt dat het beter was dat we niks kregen. Ook die van mijn vader keek ik wel eens. En wat daar in stond. Wil je ook niet weten. Daarom! Tip. Doe het voor jezelf, kijk nooit in een ander zijn mobiel
Hier meld zich een typetje ziekelijk-jaloers! Ik check mijn vriend zijn sms'jes, omdat hij in het begin van onze relatie dingen heeft gedaan om niet trots op te zijn.. Toen hebben we regels gemaakt en heeft ie alleen nog contact met meisjes die ik persoonlijk ook ken. We zijn nu bijna een jaar samen dus nu vind hij het ook niet meer erg als ik in zijn mobiel kijk. Waarschijnlijk doet hij het ook wel bij mij.
ja indd ik checkk zijn berichtjes maar wat als hij ze verwijderd....
Hai! Ik check heel vaak mn vriend zijn gsm, ook wanneer hij naast me zit. Soms vraagt hij wel eens waarom ik dat altijd wil doen, en of ik hem wel vertrouw, maar dan antwoord ik simpel: "Ben je dan niet te vertrouwen?"
Lukt altijd, kan hij niets op zeggen. Ik kom niet vaak smsjes tegen waar ik me slecht bij voel, maar ik moet eerlijk toegeven dat ik soms wel eens heel jaloers kan zijn als ik een vrouwennaam in zijn inbox zie staan. Die komt dan als eerste aan bod om te worden gelezen! Maar ja, ik ben een heel jaloers type, ook al weet ik dat mijn vriend heel veel van me houdt, ik kan het toch niet laten zijn gsm af en toe eens te checken. Greets! Ohja! Ik kijk ook naar zijn gesprekkenlijst, om te kijken of hij niet te vaak met zijn ex ofzo belt (Nog nooit! Ole!)
Ik plaag hem er altijd mee. Als hij naast me zit probeer ik altijd zijn mobiel uit zijn broekzak te halen. Hij doet er ook helemaal niet moeilijk over. Hij laat mij gewoon zijn smsjes lezen. Ik doe het eigelijk niet eens echt om hem te controleren. Ik vind het gewoon grappig. Hij leest mijn smsjes ook gewoon.

ik check hem...tuurlijk hallo...wij kennen elkaar juist door overspel! Check zijn mobiel eigenlijk niet meer, de helft van zijn geheugen is hij kwijt, maar wel zijn pc wel, msn gespreksgeschiedenissen, simpel na denken en je hebt iemand zijn wachtwoord te pakken...en je moet ook tactisch niks zeggen, puur bewijsmateriaal voor als je het later ooit eens nodig mocht hebben! Mannen krijgen bij mij de ruimte niet om er een ander op na te houden, ben ze vaak te slim af, ze laten altijd wel ergens steken vallen, dus dames gewoon de ogen goed open houden en vooral je oren....
Nee! Stel je voor dat hij mij gaat checken!
goeiend avond

Allemaal eerlijk zeggen k ben zelf te nieuwsgierig dat k gelijk zijn telefoon pak,ook al wil hij het niet geven toch overhaal k hem om te geven,als hij 1 heeft hoeft hij niet met ander te gaan,hoe dan ook k ben achter alles gekommen,en smsjes versturen of ontvagen of msn of mails,telefoneren k heb alles onder de controle zonder dat hij het soms door heeft,je zou het ook merken van de gene hoe hij zich dan gedraagt en wat ie op het moment zegt tege je.k zelf ben niet jaloers maar omdat ik het zelf niet doe wil k dat hij net zo eerlijk open direkt tegen mijn is dan,we zijn al 4 jaartjes samen,maar k kom heel veel dingen tegen,dit is gewoon van onzkerheid als hij het graag wilt en flirten laat hem gaan schop hem hoe dan ook weg,want dan is hij vies,hij is wel de man en heeft ie dan ook de balle voor om dan tege zijn vrouw of vriendin te zeggen ja k heb het gedaan?ja daar brand het vuurtje op van

Mensen succses maar probeer met eerlijkheid

Groetjes sabrin
ongelovelijk veel reacties,
Ja ik check zijn telefoon ook. Of ja deed. Voelde me er niet goed bij, en de dingen die je aantreft. Want ja je bent toch op zoek naar iets. Ik als een paranoia al zijn vrouwelijke namen smsjes lezen. Wist precies hoe het uit was gegaan met zn ex ( hij had t me ook wel verteld eerder, en bleek dus ook op die manier gegaan te zijn)
Wist precies met welke meisjes hij daarna is geweest, en waarom het over ging. ( waren er 2 voor mij. In zn "wilde" periode nadat t uitging met zn ex waar hij al heel lang iets mee had ( 4 jaar zowat) echt misselijk omdat soort dingen te lezen en te zien. Ik ben ziekelijk jaloers dus ik had eigenlijk ook niet moeten gaan kijken met wie en wat, en wat hij stuurde, en wat zij dan weer terug stuurde etc. Ondertussen zijn we bijna 5 maanden samen, en die meisjes daar was ie maar een maand mee bezig en toen waren ze alweer verleden tijd. En niemand was ook voorgesteld aan zn moeder. En ik wel, heb zelfs even met ze samengewoond. Maar toch, ik ben zo ziekelijk jaloers. Vreselijk, het liefst wil ik dat hij zn haar niet doet en erbij loopt in zn joggingspak. En dan nog is ie veeelste mooi. Wat doe je eraan? Probleem is tijdelijk opgelost want zn telefoon is nu kapot, gemiste oproepen verzonden en ontvangen smsjes, niks word opgeslagen ( het geheugen is kapot) en al die smsjes van zn vorige "vriendinnetjes" zijn ook mooi weg. Op zich goed. Alles weg. And there i am, still going strong. Haha

Lastig hoor relaties pfff

Wat denken jullie hiervan? Ps we hebben een lange afstandsrelatie ( hij woont in frankrijk ik in nl, ik bezoek hem wel om de week)
Ik doe het zelf ook. Niet om te checken maar gewoon uit nieuwschierigheid.. Eignelijk wel om te checken dus. Maar dat betekend niet dat ik hem niet 100% vertrouw want dat doe ik zeker wel! Hij mag mijn smsjes ook wel lezen, als je al zo lang een relatie met elkaar hebt heb je toch helemaal geen geheimen voor elkaar?

Er is wat voor te zeggen dat je de mobiel van je partner mag checken, maar dat is niet in alle gevallen gunstig. In mijn geval ben ik geneigd om dingen negatief op te vatten en vat ik 'n berichtje heel anders op dan het in werkelijkheid is. Omdat ik met negatieve gedachten in zijn mobiel ga kijken. Daarom hebben we afgesproken dat ik dat niet meer zal doen; om allerlei ellende en ruzies te voorkomen. Uiteindelijk moet je hem kunnen vertrouwen, want als hij wil vreemdgaan, doet hij dat toch wel en komt het (ooit) uit! En jij maakt jezelf alleen maar gek met hem steeds te controleren...

Hallo, iedereen

Ik vond het wel grappig toen ik dit las. Het klopt allemaal
Ja ik kijk ook in mijn partner telefoon maar andersom doet hij het ook bij mij. Ja het geeft je gewoon een gevoel van rust als je weet wie hem berichtjes stuurt. Maar ja het komt uiteindelijk erop neer dat je elkaar moet vertrouwen
ik heb het wel gedaan! Eerst had ik vermoedens en wilde ik erover praten, hij verwees mijn vermoedens naar fabeltjesland, maar mijn onrustige gevoelens bleven steeds vaker en heftiger terug komen, nadat ik ook niet meer in de buurt van zijn zomputer mocht komen heb ik zijn mobiel bekeken. Hoe stom ook, hij had zijn smsjes niet gewist en inderdaad ik had gelijk. Hij sprak af en smste sexueel getinte berichtjes. Het bleek ook wel dat het alleen om de sex ging want het was via zo'n site. Toen ik hem hiermee confronteerde ontkende hij weer. Helaas hij bleek dus niet eerlijk en verweet mij dat ik hem niet vertrouwde. Ik denk dat dat dus wel met reden was! Inmiddels zijn we uit elkaar en ik zal altijd vertellen tegen mijn evt nieuwe vriend dat ik zijn mobiel zou kunnen controleren. Het is een kleine moeite om alles te wissen, dus dat zegt niet alles, maar ik vind dat hij mag weten dat ik in de verleiding zou kunnen komen.
Ik bel dagelijks met mijn minnaar. Hij is getrouwd en woont in BL. Vanaf 't moment dat hij de deur uit gaat en over de grens is bellen we. Als hij het niet druk heeft op 't werk, bellen we ook tijdens 't werk. Als hij naar huis gaat bellen we tot hij thuis is. Het bellen is een soort compensatie van het gemis iedere dag. Omdat hij niet iedere dag bij mij is heb ik hem zo een stukje bij me. Het verveelt nooit en het stoort ook nooit. Onze oproepjes verwijdert hij altijd uit zijn mobiel. Omdat zijn vrouw hem regelmatig controleert, zowel zijn mobiel als de kmstand van de auto. Ze controleert alles behalve de telefoonrekening van zijn mobiele telefoon. Dan zou hij zeker door de mand vallen. Dus, niet de mobieltjes controleren, maar de specificatie van je mobiele telefoon.
Mijn minnaar en ik bellen dagelijks. Hij verwijdert alle oproepen uit zijn telefoon. Zijn vrouw gebruikt deze nl ook. Dus heel simpel om geheimen te hebben. Niemand die ergens achter komt als je alle geheimen simpelweg verwijderd. Logisch ook! Laat daarna je mobiel gewoon checken. Niets aan de hand.

ja ik vind het wel kunnen hij mag mijn smsjes ook wel lezen en als ie iets te verbergen heeft kom je er vanzelf wel achter
ik doe dit inderdaad ook. Het is bijna een obsessie. Elke keer weer voel ik me verschrikkelijk achteraf. Maar bij mij blijft het niet bij het controleren van zijn telefoon. Ook de hyves en de email lees ik bijna dagelijks. Ik heb een keer zijn wachtwoord nodig gehad. Dit heeft hij mij toevertrouwd. Nu kan ik het niet laten om elke keer weer toch even te kijken. En waar ik nou naar op zoek ben ... ? Hierbij komt dat ik ONWIJS jaloers ben. Zoals ik een ander artikel beschreven 'ziekenlijk jaloers'. Als ik ook maar even de kans krijg, pluis ik heel zijn telefoon uit. Of dit nou komt door onzekerheid of dat ik iets wil bewijzen, ik weet het niet!! Ben al anderhalf jaar heel gelukkig met mijn vriend. Maar toch blijft dit voor mij een heel vervelend punt. Uiteindelijk natuurlijk ook voor mijn vriend, die dit niet weet. Hij weet wel dat ik onwijs jaloers ben, en probeerd hier ook mee om te gaan. Ik hoop toch ooit op een dag met deze gevoels om te kunnen gaan.

Ik check hem inderdaad ook tenminste als ik de mogelijkheid krijg! Mijn vriend is barman en er zitten regelmatig van die wanhopige vrouwen aan de bar die hem graag eens het bed in zouden krijgen. Hij ziet ze als leuke gezellige mensen. Maar goed zijn mobieltje zoals hij zelf zegt het enige prive wat hij heeft! waar slaat dat op in een relatie heb je toch geen geheimen of wel soms? Zijn telefoon heeft hij altijd bij zitch neemt hem zlefs mee als hij gaat douche maar eens in de zoooveeel tijd vergeet hij hem wel eens en kijk ik erin. Wat een zielige vrouwen zeg bah. Ik weet dat hij niet vreemd gaat maar soms twijfel ik daaraan en zeker als hij zo stiekem doet met zijn telefoon wanto wee als ik er aan kom hou toch op zeg.
Jammer genoeg check ik zijn mobieltje ook weleens, en dit is inderdaad niet het beste wat je kunt doen. Het is toch een kwestie van vertrouwen, en dat schijnt er dan toch niet helemaal te zijn... Maar probeer het te vermijden mensen!Beter voor je stress;)
ik check ook vaak zijn mobiel maar eigenlijk is het onzin elke persoon die een beetje slim is wist bepaalde info die niet voor derde bedoeld zijn. Wat erger is is zijn telefoonrekening bekijken zonder dat hij weet dat ik er inzage op heb.
In een relatie heb je toch geen geheimen voor elkaar? Waarom zou je dan niet in elkaars telefoons mogen kijken? Ik vind het alleen een bevestiging dat diegene te vertrouwen is... Of niet.......
Het moet kunnen, hij mag de mijne ook checken.Ik heb niks te verbergen. Ik heb hem vorig jaar oktober gechecked en toen kwam aan het licht dat hij erotisch getint smste met een getrouwde vrouw waar hij al eerder wat mee had gehad tijdens haar huwelijk. Ik heb hem toen gezegd daarmee op te houden. Hij beloofde beterschap. Tot vorige week dat ik erachter kwam dat ze tot vorige week nog steeds regelmatig smsten.... Intiutief wist ik dat het gesms nog niet was opgehouden en heb hem regelmatig gevraagd of hij nog steeds smste. Hij beweerde bij hoog en bij laag van niet. Toch wel bleek dus. Na checken van de 06nrs op zijn nota was het dus de bevestiging. Dus ik zou zeggen; Gewoon checken, je weet maar nooit.
ik vind het eigenlijk niet kunnen... Maar ik doe het wel. Het zegt idd zoals de vorige reactie al opmerkte heel wat als hij gestresst gaat reageren..
Hahah ik doe het dagelijks:P
Ik heb het wel eens gedaan bij mijn vriend, en hij is daar achter gekomen. Hij vond het niet kunnen en heeft nu een wachtwoord er op gezet..nu vind ik het alleen maar nog verdachter.. Als hij nix te verbergen heeft wat hij zegt..dan hoeft er toch geen wachtwoord op? Beetje vreemd..
Ik vind het een inbreuk op iemands privacy, en ik zou het nooit doen, maar het komt allemaal voort uit vertrouwen. Maar ik zou er wel een keer een vraag over stellen en als er dan iets niet klopt in zijn reactie, hmm dan weer verder zien.
waarom zou je mobieltjes checken... Zo meteen zie je iets wat je helemaal verkeerd opvat..... Waardoor een relatie eindigt.... Een relatie is gebasseerd op vertrouwen.... Als die vertrouwen er niet is dan is je relatie een leugen....reageer daar maar op hahahaha
ik vind dat je elkaar moet vertrouwen daar is een relatie op gebasseerd vind ik. Oke sommige situaties kan ik begrijpen dat iemand iets vermoed en dan kan ik ook begrijpen als hij zij in de gsm ofsow checkt ma dat moet je egt nie te vaak doen. Als je diegene nie vertrouwd heeft dat meestal een reden of is t jaloersie nou je kunt dr met hem haar over praten en als t jaloersie is weet je ook dt het meestal loos alarm is.
ik vind het wel kunnen,
Als je een relatie hebt, heb je geen geheimen voor elkaar,
Mijn vriend zou ook in mijn telefoon mogen lezen.. Als iemand het niet goedkeurt dat zijn vriend/vriendin in zijn/haar telefoon mag kijken, is dat al snel verdacht.. Ook heb ik zelf zo ontdekt dat mn ex vreemdging,
Maar dat staat er eigenlijk los van,
Ik vind dat checken van elkaar mobieltjes best kan
Vertrouwen is goed, controleren is beter. Maar dan kun je ook makkelijk genoeg smsjes wissen...
Ik vind dat 't wel moet kunnen! Ik doe 't zelf niet, maar elk smsje dat hij ontvangt, als ik bij hem ben, lees ik wel. Niet dat ik hem niet vertrouw, maar gewoon!
ik vind het wel kunnen ..want je weet maar nooit .. Ik heb ook mee gemaakt ikme ex vond nooit leuk als k naar zijn smsjes ga lezen , word die gelijk boos en zegt jah je vertouw me niet. Op een dag laz ik stiekm zijn smsjes ..nou echt doooooood geschoken . Tjah tegen woordig zijn er genoeg mannen die onbetrouwbaar. Jammer is dat.
Nou ik kan je een ding zeggen heb niet een hekel aan die toestellen maar aan die code's die er in eens op moeten waar is het vertrouwen in de mens gebleven en in een relatie hoor je toch niks geheim te houden dus waarom een code er op dat overkwam mij dus dus dan ken je chekken wat je wil maar jekomt er mooi niet in dus ik vind datje gewoon open eerlijk moet kunnen zijn.
ik vind het wel kunnen. Als hij zegt dat het niet mag..is het toch duidelijk dat hij iets te verbergen heeft.
ik vind dat je zijn mobiel mag checken je
Gaat toch met hem een realatie aan
Je moet er gewoon open en eerlijk over zijn
Als je van hem het niet mag lezen dan gaat er bij jouw nog meer nieuwsgiegiheid werken en dat kan dan ook een teken wezen dat hij een andere heeft. Ik vind dat je in zijn mobiel mag kijken maar dann moet het ook anders om wezen dat hij in jouw mobiel mag kijke.
in een goede en een eerlijke relatie vertel je alles waarom nie je of zijn smsjes?
Ik ben een vrouw van 28 en had een relatie van 3 jaar. Het zat niet altijd even goed tussen ons qua sex en intimiteit. Op een feestje kwam ik een oude bekende tegen. Ik voelde me meteen weer tot hem aangetrokken. We hebben een tijdje sms contact gehad. Veel herinneringen ophalen. Ik merkte dat het een leuke aanvulling was op mijn eigen relatie. De sex met mijn vriend was ineens een stuk beter. Wat ik daarin miste kreeg ik via de sms'jes met herinneringen weer terug. Het was spannend omdat het stiekeum was. Als op dat moment mijn vriend mijn telefoon zou hebben bekeken zou hij denken dat ik vreemdging. Wat dus toen nog niet het geval was. Ik zou dat dan ook zeker niet leuk hebben gevonden. Niet omdat ik dan "betrapt" zou zijn maar omdat ik zelf graag het goede moment wil kiezen om zoiets te vertellen. Maar als hij dat wel had gedaan dan was het geen ramp geweest. Op het moment dat ik met die jongen ging sms'en had ik de keus al gemaakt dat mijn relatie ten einde was. Ik heb geen spijt dat ik gesms't heb. Mijn enige fout was dat ik het eerst had moeten uitmaken voor ik met die jongen in bed be! Lande. Mijn vriend had trouwens alle reden om mijn telefoon te bekijken. Ik sms'te eigenlijk nooit en nu ging zo'n 30 keer per dag dat ding af (ik vergat soms om hem op stille stand te zetten). Dus zou iemand zijn partner mogen controleren? Ja, ik vind van wel!
ik zelf vind het inderdaad de ene kant prive de andere kant is het toch ook het wantrouwen en ook inderdaad de onzekerheid en zo kom je toch eens ergens achter de ene kant vind ik mobieltjes fijn maar soms denk ik was het maarnooit uit gevonden.
Jah, hij las mijn smsjes en keek stiekum in mijn telefoon maar toen ik die van hem wou lezen moest ik 'normaal doen' en 'ik vertrouwde hem niet'. Dat was ook zo, ik vertrouwde hem idd niet en ik bleek gelijk te hebben want er stonden allemaal berichten in van een collegaatje van hem waar hij mee afsprak en ze zat me nog uit te lachen ook nog per sms. Dus luister naar je intuitie...je hebt t niet voor niets gekregen.
ik heb mijn man meerdere malen gecontroleerd en kwam dan smsjes tegen van zijn minnares met daarin heel confronterende teksten over hoe ze mij gingen bedriegen. Als je vermoedens heb moet je controleren, dat is mijn memning. Ben intusen gescheiden.
Ik sms vaak met een leuke lieve meid, die ook gewoon lieffie noem, we voelen heel veel voor elkaar.... Denk ddat we binnenkort wel iets gaan doen ja. Huidige vriendin weet hier niets van, is ook wel nieuwsgierig, maar ik heb het haar verboden mijn mobiel te checken...prive is prive ... Ik check de hare ook niet
Ik check zijn gsm niet en hij de mijne ook niet. Soms vertellen we wat er in een sms staat of laten het elkaar lezen. Ik zal nooit zijn telefoon lezen en ik verwacht dat ook van hem.
en ook ik heb gekeken. Het begon allemaal toen ik na anderjalf jaar een sms kreeg van hem, die niet voor mij bedoeld was, er stond zo in van, hey lief, ja dinsdag is goed, liefs bla bla, ik hem direct opgebeld en zei tegen m van joh hebben wij dinsdag afgesproken, nee zei die, dus ik zo van, nou met wie heb je dan afgesproken, kreeg zo n raar smsje van je, en ik las t smsje op en hij werd stil en toen zei die van o dat is mijn ex, ze wilde langskomen, dus ik heb m gezegd van oke als ze komt, hoef ik je niet meer te zien, maar ja die bewuste dinsdag was ik bloed nerveus want zn ex zou die avond bij m komen, maar nee s avonds ging bij mij de tel van he schat doe de deur open, en ipv dat zij bij hem kwam, kwam hij na mij. Hij zei dat ie t had afgezegd, ik geloofde hem. Maar toch ging hij na die sms voorzichtiger met zijn mobiel om, tot ie een dag voor mijn verjaardag bleef slapen en zijn mobiel voor t eerst ongemerkt naast m neer had gelegd en ja toen kreeg ik zo n ra! Ar gevoel over me heen, ik bleef na zn gsm kijken en uiteindelijk heb ik m toch maar gepakt, en wat las ik allemaal, allemaal smsen v zn ex, vaak met ik hou v je, en toen ik verder ging kijken zag ik nog een sms v een andere vrouw, ze hadden afgesproken. Die avond ben ik richting zijn huis gereden, en op een weg kwam ik m tegen in tegemoetkomende richting en naast hem zat dus een vrouw, ben m achtervolgd, ze stopte bij de sauna en toen hun waren uitgestapt ben ik ook uitgestapt en heb m toen geconfronteerd, men wat deed dat pijn. Een wk later hadden we weer contact en hij beloofde dat hij haar niet meer zou zien, hij had er spijt van. Maar toch het vertrouwen in hem ben ik kwijt, mn zelfvertrouwen is na beneden gekelderd, maar toch hou ik van m. Heb daarna nooit meer in zn mobiel gekeken en dat durf ik ook niet meer, bang om weer v alles te lezen, maar toch weet ik dit heeft geen toekomst. Voortaan wann ik nieuwe vriend krijg zeg ik direct dat ik niet v geheimzinnigheid hou! D wat betreft mobieltjes.
Ik check de mobiel van mijn vriend altijd! Ik vertrouw hem wel, maar toch wil ik alles weten. Hij heeft een keer over een kleinigheidje gelogen, ik heb dat meteen door en om het zkr te weten heb ik zijn telefoon gecheckt. Ik kon hem niet beschuldigen van het liegen (omdat ik zoveel mensenkennis heb) ik moest het onderbouwen met een feit. En de feiten staan in zijn telefoon. Nu controleer ik het nog steeds wekelijks. Ik vertrouw hem wel, maar wil toch liever 100% zekerheid.
slaat neregens op als je dat doet als je een relatie heb hoor je elkaar te vertouwen tog :S
ik check mijn vriendjes mobiel ook stiekem als hij bijvoorbeeld staat te douchen. Waarom? Geen idee... Hij heeft mij nooit aanleiding te geven om hem te wantrouwen en toch, op de één of andere manier, MOET ik toch weten wie hij smst, wat er gesmst wordt enz. Eigenlijk schaam ik me er wel een beetje voor want eigenlijk is het nergens voor nodig. Hij verbergt toch helemaal niets voor mij. Waarschijnlijk ben ik gewoon te achterdochtig ingesteld... Xx
Ja precies zoals het hier staat geschreven, mijn vriendin chekte mijn mobile, omdat ze iets vermoede, ten onrechte, want als wij samen zijn dan gaat mijn telefoon nooit over of ook geen berichten, en die van haar gaat wel tig keer per dag, en ik heb die van haar nooit gechekt.Maar ik stond dus ook onder de douche toen zij mijn telefoon chekte, en ze las n bericht van n goede vriendin (met vriend) van me, en die wilde afscheid van me nemen. Ik dacht hier is niks nis mee, en had het uitgelegd, maar mn vriendin geloofde me niet en ging kwaad weg en zei tegen me,; als ik thuis kom dan ben je weg meneer de vreemdganger. Ik begon spontaan te lachen van onzinnigeheid. Toen ze terug was hebben we het er nogmaals over gehad en was ook alles weer goed.Maar n tijdje geleden en tot mn stomste verbazing betrap ik mn vriendin op n site(NetL)dubbelzinnige vunzige texten te sturen na iemand. Dus wie wat chekt en waar, het gebeurt toch.Elkaar vertrouwen is n groot begrip!!!!!
Hoi allemaal

Ik vindt dat je het niet moet doen. Je kunt elkaar toch niet vast binden. Als het zo is dan kun je het beter vragen als je wat vermoed als stiekem zijn dingen bekijken. Als je elkaar heel de dag controleert dan heb je veel meer kans op dat er een ander in het spel komt. Je moet elkaar gewoon vertrouwen en als je dat niet kan kun je beter een einde maken aan je relatie. Want, dan maak je alleen elkaars leven zuur. Groetjes Jojo
reactie: Ik heb het nog nooit gedaan en het boeide me ook niet, maar aangezien hij al een aantal keren gelogen had over bepaalde zaken.. Ben ik toch gaan kijken.. Je moet gewoon geen leugens ophangen!
reactie: Mensen wie zeggen zijn mobiel niet te checken, liegen. Iedereen doet het. Niet vanwege vertrouwen, zo al!
reactie: Ik heb wel gekeken bij me ex. En wat bleek....Hij smste met een ander. Wat was ik er kapot van. Maar ik had het hem vergeven. En een paar weken daarna ging ie er met een vriendin van me vandoor... Triest stel...
reactie: aan de ene kant denk ik van jah je vertrouwd hem toch ?? Dus je hoeft niks te checken

Maar als we het toch over vertrouwen hebben waarom zou je mekaars smsjes niet kunnen lezen? Want er is toch niks aan de hand ?? Laat zien dan? Ik zelf check zeker 2x in de weed de telefoon van me vriend, ook waar hij bij is! Vind hij niet erg als ik maar niet over drijf

Er zijn zat momenten geweest dat ik een sms kreeg en dat hij vroeg van wie het was en wat er in stond dat is ook een soort van checken toch??
reactie: Serieus ik heb nu al 2 jaar een vriend. En we controleren elkaars mobiel echt niet.. Soms zeg ik dan welles van jaa dat smsje moet je even lezen maar verder lezen we niks van elkaar.. Hij mag ze van mij lezen maar dat wil die zelf niet.
reactie: Mijn vriendin doet dit ook wel eens. Zwaar irritant, dat jaloerse nieuwsgierige gedoe. Saut toch op. Ik ben echt wel te vertrouwen hoor. Als ik echt zou willen kan ik het toch wel verbergen... Ik heb een wachtwoord op de berichten, maar het wachtwoord heb ik haar gewoon verteld. Ik heb niks te verbergen...
reactie: Hihi, geen probleem mee! Mijn lieffie heeft geen mobiele telefoon! Maar als hij die zou hebben, hmmmm ik weet niet, ik denk het niet, ik vertrouw hem gewoon, en hij mij ook!
reactie: Mijn vriend en ik wonen samen en we hebben enkel een gezamelijke mobiele telefoon (soort van 'huistelefoon'), waarop we beiden smsjes ontvangen. Daardoor leest hij wel eens een smsje dat voor mij bedoeld is en omgekeerd. Ik ken het wachtwoord van zijn e-mail, maar ik voel nooit de drang om zijn mail te checken, hij kent mijn wachtwoord ook. Ik denk dat mensen die hun partner continu controleren en stiekem zijn of haar smsjes lezen zelf heel onzeker zijn en geen goed gevoel hebben over hun relatie. Ik zou het zelf niet erg vinden als mijn vriend een mailtje of smsje dat voor mij bedoeld is zou lezen, maar ik zou me wel zorgen maken over hoe hij zich dan voelt binnen onze relatie. Als hij het gevoel heeft dat hij mij niet kan vertrouwen, wil ik het daar zeker eens over hebben, want dan zit er toch wel iets scheef tussen ons lijkt mij. Zelf vertrouw ik hem echt 100% en dat betekent dat ik nooit de drang voel om hem te controleren (sms, mail, wat dan ook) ook niet om '! Nog iets meer vertrouwen in hem te krijgen' ofzo. Als ik ergens mee zou zitten, vraag ik het gewoon. Ik denk dat je enkel de berichtjes van je partner checkt wanneer je niet zeker bent over je relatie, zelfs al beweer je wel zeker te zijn. Dát is dan volgens mij het punt waar je aan zou moeten werken, want jaloezie en onzekerheid zijn zeer vervelende gevoelens en kunnen een relatie makkelijk stukmaken.
reactie: controleren mag wel, als je het gevoel hebt dat er iets niet klopt. Dat heb ik ook gedaan, en toen kwam ik achter vanalles wat ik echt niet wou weten, bahh. Hij was vreemdgegaan...
reactie: ik controleer soms wel het mobieltje van mijn vriend, omdat ik hem niet vertrouw. Maar dat komt omdat hij vreemd is gegaan in de zomervakantie, dus dan is het toch logisch dat ik dat doe. Ben er toen ook zelf achter gekomen door vanalles te checken op z'n computer en zijn mobiel.
reactie: ik heb het bij mijn ex-en weleens gedaan, altijd als ik het gevoel kreeg dat er iets aan de hand was. En telkens had ik het goed, inderdaad smsen en afspreken met een ander meisje. Ik heb ook vriendjes gehad waarbij ik het niet gedaan heb, omdat ik er geen aanleiding toe zag. Nu heb ik een vriend die me totaal geen aanleiding tot jaloezie geef, en als ik erom zou vragen. Want dat moet gewoon kunnen vind ik....je hoeft niet stiekem te kijken. Dan geeft hij ook gewoon eerlijk antwoord. Zo hoort het ook na mijn idee.
reactie: ik zou het vragen ik bedoel het is je vriend als hij ja zegt.. Dan heeft hij niks te verbergen als hij zegt nee. Dan wel .. Privacy ..? Als hij vreemdgaat met een ander en hij smst daarmee terwijl jij nergens van weet. Ik vind dat hij gewoon je mobiel moet kunnen pakken of jij die van hem. Je moet alles samen kunnen delen, maar het verschilt ook als je in een relatie het met elkaar eens bent dat je sommige dingen gewoon prive wilt houden en jezelf ook privacy gunnen dan is dat een ander verhaal..maar ik vind dat je het wel met je vriend kunt delen.. Of sms je met iemand over bepaalde onderwerpen waar je vriend niet achter mag komen??
reactie: ik zou het aan de ene kant wel begrijpen,
Maar je moet elkaar kunnen vertrouwen
(wat hier natuurlijk iedereen zegt)
Maar aan de andere kant, ik snap best dat als hij de heletijd smsjes krijgt dat je dan nieuwschierig kan worden. Maar vraag het dan gewoon, ga niet stiekem in zn mobiel kijken. Als hij er achterkomt dat je stiekem zn smsjesloopt te lezen kan het zijn at hij enorm boos word omdat je hem niet vertrouwd. Dus. LEES HET GEWOON NIET. Leer je partner te vertrouwen. PS; niet letten op mn schrijf wijze. Heb dyslectie. :S
reactie: he tklinkt mischien als achterdochtig enzo maar die msn van me vriend springt steeds aan en geen ww enzo dus kon ik mooi ffies chekken maar hij deed wel sneaky met andere dus kan nooit kwaad op zich
reactie: ik en me vriend gaan nu al 4 jaar samen en vanaf het begin doet hij al vaag over zijn telefoon hij heeft hem altijdt bij zich of er zit een wachtword op dat ik er niet in kan hij smst vaak weet niet na wie maak me wel zorgen hij werk ook in een winkel met alleen maar vrouwqen en waar ook haast alleen maar vrouwen komen als ik over zijn telefoon begin loop het meestal op rzuie uit daarom hou ik maar wweer me mond en ben er erg achterdochtig door geworden

reactie: ben der wel achter gekomen toen ik ze mobiel chekte...Dat ie VREEMD GING DUS GWN FF CHEKKEN ALS JE IETS VERMOED;)
reactie: Ik ben juist degene die graag wil weten wat hij doet. Ik controleer zijn mobiel niet. We gaan een jaar. In het begin heb ik het wel eens gedaan maar voelde me direkt schuldig. Zulke dingen moet je gewoon niet doen. Hij kent ontzettend veel mensen door het werk wat hij gedaan heeft. Hij word ook best vaak door vrouwen gebeld maar het is altijd zakelijk. Ik ben het wel gewend. Vertrouw hem volkomen. Toch vind ik het wel fijn als hij zo af en toe even belt of smst om te laten weten hoe het gaat ofzo. Ik sms hem wel altijd. Vooral als er leuke of minder leuke dingen gebeuren, dan wil ik dat altijd direkt eventjes aan hem laten weten. Als we dan allebei thuis zijn gekomen hebben we het erover. Ik vind het wel goed zo.......
reactie: Je gaat echt een grens over bij je zelf maar ook bij de ander als je elkaars mobiel gaat checken... Maar rond te blijven lopen met een knagend gevoel over je relatie werkt bij mij ook niet... Ik had bevestiging nodig en die kreeg ik niet via mijn vriend, dus heb ik uit pure nood toch stiekum zijn mobiel gecheckt en ik kwam wel een aantal verassingen tegen. Ik besloot openkaart te spelen en hem er mee te confronteren. We hebben een heel goed gesprek gehad hierdoor en hij heeft mij geholpen mij hem te leren vertrouwen ;) Achteraf ben ik blij dat we er uit gekomen zijn samen en heb ik mijn wantrouwen van me af kunnen zetten
reactie: IK doe het soms...omdat ik gewoon nieuwsgierig ben...hij gaat niet vreemd maar gewoon om te checken. Ik als zijn vriendin mag ik dat tog? Hij kijkt ook soms bij mij dus doe ik het ook bij hem..Hahaha. Aan de ene kant is het goed en aan de andere kant niet...boeien!Hahaha
reactie: Ik vind dat je dat gewoon niet doet. Hij leest toch ook niet jou berichtjes (miss ook wel) maar toch dan doe je dat toch ook niet. Als je met elkaar hebt moet je elkaar gewoon vertrouwen. Als je echt vermoedens heb dan vind ik dat het wel kan. Maar anders echt niet !!!
reactie: Ik doe dat echt nooit. Ik vind dat een schending van zijn privacy, en alleen geoorloofd als je reden hebt tot een vermoeden van vreemdgaan of zoiets. Als ik iets zou flikken zou ik het van hem ook niet erg vinden als hij mijn mobieltje controleerde. Als je elkaars mobiel gewoon soms bekijkt met elkaars medeweten, voor het leuk, vind ik het trouwens wat anders, dat vind ik wel kunnen. Maar vanuit wantrouwen? Vraag jezelf dan wel af: ik vertrouw hem niet, maar als ik stiekem in zijn mobiel neus, kan hij mij dus ook niet vertrouwen. Wat is de relatie dan waard?
reactie: Ja hoor ik heb t weleens gedaan. Gewoon nieuwsgierigheid, weet niet wat daar mis mee is
reactie: Mijn man vreemd gaan?. Die gedachte kwam zelfs nooit in me op. Hij was voor mij de meest betrouwbare persoon in de wereld. Controleren? Waarop?. Totdat ik een avondje ging stappen met een groep vrouwen en zij het over vreemdgaan kregen. De verhalen vlogen over de tafel heen. Ik bedacht me toen dat ik of een perfecte relatie had of ongelofelijk naïef was. Thuisgekomen ging ik, opgehitst door alle verhalen, voor de eerste keer zijn telefoontje controleren. Bingo!!!! Toen heb ik ook maar gelijk zijn mailbox gekraakt. Bingo!!! Het was al maanden aan de gang. Voor hem was ik zijn levenspartner die zijn leven makkelijk maakte en zij maakte gewoon zijn leven een stuk leuker. Uiteindelijk ben ik blij dat ik hem gecontroleerd heb. Ons leven bleek een complete leugen te zijn.
reactie: tjaa, ik begrijp dat het je uiteindelijk gaat irriteren. En begrijp ook dat elk normale niet jaloers aangelegde vrouw dat wel word. Maar om nou zijn mobiel te checken dat is heel erg. Dat kan dus echt niet.het is echt in inbreuk op zijn privacy. Wat ik zou doen is hem een koekje van zijn eigen deeg geven. Zou mijn vriendin vragen om me elk keer als ik met hem ben gek te smsen. En hem niet zeggen met wie ik sms. Denk dat hij op een gegeven moment ook wel gek word.
reactie: oke.. Het is fout, daar ben ik het mee eens.. Maar, zoals in mijn geval: ik ben er in het verleden heel erg door gekwetst, om'dat 'vriendje' in kwestie nog 4 andere vriendinnen erop na hield... Dus ja... Ik ben heel nieuwsgierig als mijn nieuwe vriend berichtjes krijgt... En ik wil ook altijd meelezen... Heel irritant, maargoed, hij accepteert het en hij is ook niet het type om zoiets te doen of achter te houden, GELUKKIG!
reactie: Ik ben dan een man... Wil mijn vriendin lezen wat voor berichtje ik krijg? Prima. Maar stiekem mijn telefoon doorlezen hoort niet en werkt misverstanden in de hand.
reactie: Ik zal nooit zijn mobiel checken. Als ik wil weten met wie naar wie hij een sms verstuurdt zal hij mij dat wel zelf vertellen en soms ook niet maar dan is hij bezig met een verrassing voor mij en wil ik het niet eens weten. Ik vertrouw hem volkomen.De verrassingen van hem zijn altijd fantastisch. En zeg nou zelf, welke vent doet dat nou, maar heel erg weinig volgens mij. Ik ben gewoon een grote BOFKONT.
reactie: Ik zou gek worden als mijn vriend m'n mobiel zou controleren. Dat is ook de rede dat ik het niet bij hem doe. Iedereen heeft recht op z'n privacy ongeacht of je nou wel of niet in een relatie zit. Ik en mijn vriend krijgen alle 2 heel vaak smsjes zowel van mannen als vrouwen, maar toch heb ik nooit de behoefte gehad om z'n berichtjes te controleren. Ik weet dat het tussen ons goed zit en dat hij niet vreemd zou gaan en dat weet hij ook van mij. We zijn alle 2 nogal outgoing en zijn vaak weg. Meestal samen maar ook dan kunnen we met totaal andere mensen in gesprek zijn. We vinden flirten alle 2 ook een super leuke sport maar we weten toch dat zodra de avond is afgelopen we met z'n 2en naar huis toe gaan en dat daar niets tussen komt.
reactie: Ik vind het eigenlijks niet kunnen, want zou het zelf ook niet leuk vinden. Maar ik doe het zelf ook regelmatig. Omdat ik soms echt heb van met wie zit jij te smsen en als ik het dan vraag van wie smste jou dan krijg ik een heel vaag antwoord, en ja dan ga je toch wel twijfelen en tuurlijk is het niet eerlijk als je in zijn mobiel kijkt want het is toch een soort van dat je hem toch eigenlijks niet helemaal vertrouwt. En zo als je hier onder al in een berichtje ziet staan had het liever niet willen weten ja dat soort dingen kan je ook tegen komen, ik heb dat soms ook wel *shit* had ik maar niet gekeken want dit had ik toch niet willen weten maar goed.
reactie: ik heb gecheckt, en er werd bevestigd wat ik eigenlijk al wist...hij ging vreemd! Opzouten dus!
reactie: ik vind het een inbreuk op privacy en geen vertrouwen hebben in je partner. Vind het absoluut niet kunnen. Mijn partner hoeft het bij mij niet te proberen of te doen, kan ik ziedend worden, ook al komt er niets binnen wat op enig wantrouwen zou moeten lijken. Tevens kan de partner of jezelf een bericht geheel verkeert lezen en begrijpen. Wil hij of ik lezen vragen we het wel aan elkaar, dat is vertrouwen hebben. Bij mij NEE niets stiekem!! Johanneke
reactie: Eigenlijks zou het niet eens moeten..als je een goede relatie hebt..maar ook al denk je soms dat het goed is..en je bent van jezelf nogal nieuwschierig en je gaat toch kijken..kan je soms dingen aantreffen die je niet wil aantreffen..!mijn relatie is er ook door kapot gegaan en ik ging bijna 2 jaar met hem..maar als het nu niet was gekomen was het later altijd nog wel uitgekomen..!Je hoort eigenlijks niet dingen te zoeken..maar dan moet je ook niet dingen vinden..!
reactie: ik ken het gevoel maar zou toch nooit zijn mobieltje checken... Ik zeg altijd doet hij iets verkeerds zegt dat meer over hem dan over mij, en karakter heeft hij dan niet...en voor mij is het dan exit.. Ik zeg het wel makkelijk en natuurlijk doet het me pijn en verdriet...maar ik zeg altijd de eerste weken zijn het moeilijkst..en daarna kan het alleen maar weer beter gaan.......want wat heb ik er aan om in een ralatie te blijven die mij zoveel stress en inspanning kost.. Maakt mij uiteindelijk alleen maar stuk...en als je een beetje respect hebt voor jezelf laat je dat niet gebeuren... Liefs Chaffie...
reactie: ik vind het nergens op slaan..als je je vriend niet vertrouwd kun je het beter uitmaken.
reactie: ik heb niets te verbergen bij mij mag je alles zien mijn smsjes, mijn mail, zelfs mijn pincode weet hij, wat heb je te verbergen als je dat niet kan.als je de mailtjes en smsjes wilt verbergen dan ben je ook niet helemaal eerlijk en heb je toch geheimen voor elkaar
reactie: Ik heb ook ooit in de smsbox van mijn ex gekeken. Mijn gsm was een tijd daar voor gestolen.De gsm had ik gekregen van hem omdat ik jarig was geweest dus ik voelde mij heel schuldig dat hij weg was.Nu achteraf niet meer omdat ik er dus achter kwam dat hij erotische smsjes naar de vrouw stuurden die mijn gsm gestolen had.
reactie: Tuurlijk! Ik check ook zijn mobieltje. Waarom? We zijn toch partners als hij iets te verbergen heeft is hij niet eerlijk tegen me. Zolang hij zijn mobieltje wel eens op tafel laat liggen is er niks aan de hand. Maar gaat hij zijn geluid uitzetten en een code op zijn telefoon zetten. En zorgt hij er voor dat jij zijn mobiel niet te pakken krijgt dan zou ik me maar zorgen maken. Want dan heeft hij iets te verbergen.
reactie: Mijn man heeft geen mobiele!! Beter dat hij niet de mijne checkt. Ik verwijder direct de berichten, want als hij daarachter zou komen... Enne....gewoon ontkennen, alles, dan doe je de ander in ieder geval geen pijn.
reactie: Mijn ex zat ook altijd te smsen met meisjes die hij van de chat leerde kennen,daar kon ik echt niet tegen. Ik wilde echt niet zijn smsjes bekijken maar de verleiding was zo groot. Toch deed ik het ook al voelde het niet goed. En tuurlijk allemaal smsjes van die meisjes he lieverd,he schatje etc. Ik heb nog vaak ruzie met hem hierover gekregen.
reactie: als je stiekem je vriend zn mobiel checkt ben je echt een bitch, als je het gewoon vraagt ofzo, is het nog stom! Je vertrouwt elkaar toch!
reactie: Ik check hem ook!! Maar dat zie ik niet als een inbreuk op zijn privacy maar eerder een actie op zijn gedrag. Het is eigenlijk zijn eigen schuld Als hij niet zo geheimzinnig zou zitten doen.. Dan zou ik niet in zijn telefoon kijken! B.v Als zijn telefoon af gaat kijkt hij naar het nummer en dan neemt hij niet op? Dan als hij later een sigaretje gaat roken gaat hij staan bellen! Ja daag! Eigen schuld...dikke..
reactie: ik hoef zijn mobiel niet stiekem te checken....ik lees alles gewoon waar hij bij is en wil ik weten wie hem smst? Dan vraag ik dat gewoon en daar is hij tot nu toe altijd eerlijk over geweest! :)
reactie: Ik vind het zelf een beetje raar om de mobiel van je partner te checken. Ik bedoel, ik hoor het liever van hem zelf, dan dat k t via zijn smsjes te weten kom. En, zoals velen al hebben gezegd, men maakt zich snel druk om kleine dingetjes. Je bent echt dom als je voor niks je relatie verpest. Ik zelf check echt nooit de mobiel van mijn partner. Hij laat zijn smsjes meestal zien als ik bij hem in de buurt ben, of hij leest ze hardop.. Ik ken bijna al zijn vrienden, en meestal help k ook met zijn antwoord. En k vertrouw hem echt helemaal. We praten over alles, zeker omdat het eerst mijn allerbeste vriend was, voor dat we wat kregen. En hij is natuurlijk nog steeds mijn beste vriend. K heb t net met hem over dit artikel gehad *hij heeft t ook gelezen*, en toen zei hij dat k de meeste berichtjes al van hem heb gelezen omdat die van mij zijn ^^
Nothing to worry about. Als je echt van hem houdt, dan moet je denk k meer vertrouwen in hem hebben.. Njah, mijn mening, miss ook mijn ervaring. Succes!
reactie: Tja ik ben er zo ook achter gekomen dat mijn exvriend nu toch niet zo te vertrouwen is. Het is niet goed maar gelukkig heb ik het gedaan, hij deed hij trouwens ook bij mij dat hij alles nakeek.
reactie: Ik begrijp niet waarom je de telefoon van je partner zou willen controleren. Er is ook nog zoiets als privacy. Als je een relatie hebt, vertrouw je elkaar. Als er geen vertrouwen is, moet je jezelf eens afvragen of je wel met die relatie wilt verder gaan.
reactie: Hád ik zijn mobiel maar gecheckt, hád ik maar genuffeld, dan was me een hoop ellende bespaard gebleven en was ik er heel wat eerder achtergekomen dat meneer er een heel netwerk van vrouwen op nahield!
reactie: IK CHECK DE MOBIEL VAN MIJN VRIEND NIET
HIJ HEEFT OOK VRIENDINNEN ER IN STAAN NET ALS IK VRIENDEN EN DAN ERBIJ GAAT HET OM HET VERTROUWEN
HIJ ZEG MEESTAL WIE ER BELT OF SMS
reactie: ja ik heb mobiel van mijn ex wel gechecked en achteraf was mijn achterdocht terecht. Hij had een geheim MSN adres met 100'en jonge meisjes erop die hij had geplukt van chatsites zoals tmf.nl. Ook had hij webcamsex, betaald of onbetaald dat weet ik niet. Vreselijk zeg.
reactie: Ik denk dat het checken van sms-jes puur voor bevestiging is. De meeste vrouwen gaan toch wel op hun gevoel af en weten precies wanneer er iets wel of niet aan de hand is. Heb je een drang om te gaan kijken,zullen er wel bepaalde symtonen zijn waarom je dat doet. En vaak kloppen ze ook nog!
reactie: hallo ladies,
Sommige minaars nemen een jongens/mannaam!!! Geloof me dat word nog moeilijker om achter tekomen. En ze spren een code af bv we gaan vissen wat natuurlij kheel iets anders betekent snappen jullie dit?
reactie: jullie zegen wel ik had niet moeten kijken want anders krijg je spt je moet wel kijken als je ziet dat hij of zij vreemd gaat pak je je spullen en doei
reactie: gedurende de ralatie van 3 jaar heb ik hooguit 3 keer zijn tel af horen gaan. Uiteraard ging ook dit mijn nieuwsgierigheid wekken. Het was moeilijk om de kans te krijgen om zijn mobiel te pakken. Hij zette hem vaak uit... Op een vrolijke ochtend greep ik mijn kans.. Ik wandelde vrolijk naar de douche en daar lag zijn tel... Ik kon mijn lol niet op maar was zo zenuwachtig en bang voor wat ik zou zien... En terecht... Van 3 verschillende meiden berichten... Tot op de dag van vandaag geeft hij aan dat er niets achter zat... Maar ik weet wel beter... Dus mijn advies is... Gewoon ff checken voordat je je belangrijke tijd aan een loser verspilt die toch de waarheid niet zegt. Droppen die handel.
reactie: ja ik heb ook best wel vaak gekeken haha en ik kwam er achter dat hij dingen schreef als ik zie je vanavond op msn of als antwoord is ze bij je (ik)en dat soort dingen had ik misschien beter niet kunnen doen maar kon het niet laten erg he

reactie: Ergens vind ik dat dit niet kan, omdat een relatie gebasseerd is op vertrouwen, en je niet direct moet negatief gaan denken omdat zijn mobieltje soms eens afgaat. Uiteindelijk moet je het zo zien, als hij toegeeft aan anderen (bv: als hij je bedriegt) is hij jou liefde niet waard en is zijn liefde tegenover jou niet oprecht. Vraag je dan af of jij je hele leven samen wil blijven met iemand waarvan je zeer goed weet dat hij je niet zo graag ziet zoals jij dacht. Dus, controleer zijn mobieltje niet, als hij eerlijk en oprecht is zal hij je zeker niet bedriegen. Natuurlijk is dit makkelijk getypt (ikzelf heb het hier ook moeilijk mee) maar uiteindelijk is dit wel de naakte waarheid.

reactie: Je moet je vriend/in toch vertrouwen?
reactie: check regelmatig de mobiel van mijn vriend. Het probleem bij mij is, dat ik erg jaloers ben. Ik heb nu al een maand niet meer gekeken, hy wil dat we elkaar wat meer vrij laten en we elkaar moeten vertrouwen dat er nix gebeurd. Vind het heel moeilijk en soms wil ik zijn mobiel wel pakken. Maar... Misschien is het beter van niet.
reactie: Ik vind het gewoon prive ookal moet je open zijn in een relatie het feit dat je stiekem in zijn telefoon kijkt geeft al aan dat je die persoon niet helemaal vetrouwt en dan is er al wat mis. Als hij je wil playen doet hij dat tog (kan ook zonder mobiel te gebruiken). En nog iets meeste vrouwen weten wanneer hun man vreemd gaat ookal heb je geen bewijs je voelt het gewoon daar heb je de mobieltje niet voor nodig
reactie: ik moet eerlijk zeggen.. Dat ik dit zeer zeker herken!! Mijn ex zei altijd dat zijn mobile idd prive was en dat ik er niks in hoefde te zoeken als meneer geinterresseerd was in een ander dan zou ik natuurlijk de eerste zijn die het zou horen...ja door mijn eigen intuïtie ja want meneer deed het niet 1 keer, niet 2 keer maar presteerde zelfs tot 3 x toe met andere sexueel getinte smsjes uit te wisselen, 3x is scheepsrecht dus niet de mobile maar hij ging de deur uit!!!vrouwelijke intuïtie is echt goud waard ik had nml eerst twijfels of het echt de juiste keuze was om hem toch na 3 jaar vaarwel te zeggen,logeerde dan ook weer een keer bij hem, werd wakker met een raar gevoel, ik moest zijn mobile weer checken en ja hoor dat daar was dus nr 3 ..heerlijk die rust die ik nu heb en vertrouw des te meer op mijn gevoel, als mijn intuïtie voor iets waarschuwt is het zeker niet voor niks....
reactie: Ik vind het totaal geen inbreuk op je privacy, in een relatie hoor je open en eerlijk tegen elkaar te zijn als dit al niet kan d.m.v. De telefoon die steeds verborgen moet worden en geheimzinnig over gedaan moet worden, mag je jezelf wel is gaan afvragen of hij wel echt zo eerlijk is als 'ie altijd zegt. Ik kijk in zijn telefoon, hij ook in de mijne.
reactie: Ja ik check hem ook af en toe. Maar eigenlijk vindt ik het wel beetje stom van mezelf,want ik heb geen enkele reden om hem niet te vertrouwen. Waarom ik het dan doe...geen idee...ik krijg wel beetje idee hoe hij en zn vrienden onder elkaar over bepaalde dingen praten...best grappig...net vrouwen!
reactie: Ik hoef zijn smsjes niet te checken, meestal zegt die zelf wat iemand stuurd, en laat het lezen! Jaloers hoef ik niet te zijn want hij is tenslotte van mij en niet van die andere.Vreemd gaan zal die ook niet anders had die dat allang gedaan.
reactie: Ik vind het raar als je het wilt checken. Dan houdt het toch nooit op, wat is het volgende.. Zn emails, volgen als hij op stap gaat! Een relatie/verkering begint toch bij vertrouwen. Ik ben wel eens jaloers maar toen had die jongen daar aanleiding toe gegeven.. Dan zit er dus al ergens iets niet goed!
reactie: Mocht die wel pikante smsjes van meisjes hebben wist die die heus wel!
reactie: ik vind het onzin om iemand zn gsm te controleren zelf doe ik het niet maar mijn vriend doe het telkens bij mij en dan word ik echt boos..
reactie: Ik vertrouw hem voledig, maar toch keek ik een tijd geleden in zijn telefoon. Ik las een in mijn ogen minder leuk berichtje ik moest een paar dagen naar het buitenland en hij had een afspraak met een vrouw, ik convronteerde hem er mee maar op een manier zodat hij niet wist dat ik in zijn berichten had gezelen, (ik had het zogenaamd van een vriendin gehoord dat het rond ging) hij legde uit dat het niet met seks of liefde te maken had maar zakelijk was hij liet mij zijn smsjes lezen als bewijs.. (waar ik natuurlijk heel blij om was zo kon ik alles rustig lezen en niet gelijk verkeerd opnemen) ik was opgelucht en heb zinsdien nooit meer zijn smsjes gelezen komen alleen maar misverstanden van.
reactie: Kijk, als hij iets te verbergen heeft wist hij toch wel de sms-jes die niet voor jouw ogen bedoeld zijn. Tot hij een fout maakt. Ik controleer af en toe zijn mobiel en ontdekte eens naakt foto's van een vrouw die hem al jaren probeerd te versieren. Dan breekt de hel los.
reactie: Ik vind het heel irritant !! Heb al een lange relatie maar ze blijft alles na spitten mobiel computer zelfs mijn onderbroeken
Als ze me niet vertrouwd dan ga je toch weg bij me !! Zo denk ik er over
reactie: Ik check zijn telefoon ook . Ik lees niet alleen zijn smsjes maar ook zijn logboek. Mijn vriend heeft vaak gelogen of dingen achtergehouden of verdraaid waardoor ik heel wantrouwig ben geworden. Ik heb het gevoel naar zijn telefoon toegetrokken te worden , op de momenten dat ik dan echt een dwingerig gevoel van binnenuit kijk en ga kijken vind ik iets, ik heb het niet zo heel vaak maar als ik het gevoel krijg is het niet te stoppen . Ik vind het wel sneu voor hem omdat het toch zijn mobiel is en zijn privacy maar het gevoel is niet te stoppen. Er niet na kijken geeft je geen rust maar meer stress. En als hij echt niks te verbergen heeft wat is er dan zo erg aan ? Lijkt mij dan
reactie: ik moet eerlijk bekennen, ik heb het ook wel eens gedaan.. En wat valt dat tegen!!! Omdat je zo gespannen bent als je gaat kijken snap je niet goed wat erin staat, maar je kan ook niet om uitleg vragen want dan weet hij dat je gekeken hebt.... Je wordt alleen maar nieuwsgieriger. Welke naam stond er nou ook weer in?? En wat zei ze nou ook weer? Er ontstaat een spanning tussen jullie omdat jij je niet kon beheersen om in zijn telefoon te kijken, en ben je ook maar iets wijzer geworden? NEE
Niet doen dames, vertrouw je man!
reactie: uhm ja soms ik doe het gewoon waar hij bij is (stiekum weet ik dat hij wel te vertrouwen is)komt uit het verleden mijn ex was dat totaal niet kreeg smsjes of telefoontjes van vrouwen die hij onder mannen namen in zijn mobiel had opgeslagen slim maar niet zo slim ,toen ik er achter kwam heb ik hem zonder pardon geumpt ik heb op een nacht mijn spullen gepakt terwijl hij lag te slapen en heb nooit niks meer van me laten horen,verdiend iemand ook niet als ze je vertrouwen zo beschamen,mijn huidige vriend vindt het niet erg vraagt aan mij ook als ik gesmst wordt wie het is ..we hebben geen geheimen voor elkaar

reactie: moet kunnen tog...teminste stiekum is ook weer zo stiekum..vraag het gewoon,kijk naar zijn reactie,en die zal boekdelen spreken.
reactie: Als je alleen al reden voelt om in zijn telefoon te kijken is het tijd voor een goed gesprek of om gewoon je biezen te pakken. Instinct heb je niet voor niets!!
reactie: Voor mij is het gewoon nieuwsgierigheid. Het heeft niets met geen vertrouwen in hem hebben te maken. Ik vind het wel leuk om te lezen wat hij zoal naar mensen schrijft. Mag hij ook van mij weten.
reactie: Of je zijn mobiel nou checkt of niet als je vriend vreemd wil gaan gaat die vreemd. Maar als je zijn mobiel checkt kom je er alleen sneller achter. Ik vind het niet leuk als ze mijn mobiel checken. Mijn ex (toenmalige vriend) had ook een keer mijn mobiel gepakt ik schrok dat wil je niet weten. Ik had er namelijk wel smsjes in die hij niet mocht lezen. Maar hij vertrouwde mij om een of andere reden. Hij had mijn telefoon gepakt om foto's te maken. P.S: het is niet uitgegaan omdat hij mijn mobiel pakte, maar omdat hij bindingsangst heeft.
reactie: Ik vind dat het kan. En als hij zo kan bewijzen dat hij je trouw is, dan is dat toch alleen maar goed? Ik doe het ook wel is, gewoon voor de zekerheid. En het stelt me altijd weer gerust:)
reactie: Iedereen heeft weleens een keer gehad dat hij/zij wilde kijken. Maar als je erover nadenkt slaat het nergens op. Als je vriend/vriendin iets te verbergen heeft dan zal hij alle smsjes echt niet in zijn telefoon laten staan. En als ze nog wel in zijn telefoon staan hoeft dat niet te betekenen dat hij/zij dezelfde bedoelingen heeft als de persoon die het smsje heeft verstuurd. Ik heb de telefoon van mijn vriend ook weleens doorgekeken. En hij krijgt genoeg aandachtvan allemaal meiden. Iedereen vindt aandacht leuk. Of dat nou in het echt is of via de sms. Ik weet dat hij me trouw is en zal blijven dus ik zoek er verder niets achter. Anders was hij wel zo slim genoeg om de smsjes te wissen, want hijw eet dat ik zo af en toe in zijn telefoon kijk..
reactie: Ik vraag het hem gewoon of ik zijn mobieltje mag checken. Als hij rood wordt of een smos verzind weet ik genoeg. Maar hij zegt altijd :tuurlijk heb geen geheimen voor jou en altijd zijn het gewonen sms-jes zoals: ga je zaterdag mee vissen groet.. Enz..
reactie: Ik heb laatst een keer gekeken, wilde t niet, maar ik vroeg iets en merkte dat er gelogen werd,
Heb gekeken, en heb er spijt van, ik werd er niet vrolijker van, had echt t gevoel van had ik maar nooit gekeken,
Soms kan je beter maar iets niet weten,
En vind ook dat je eigenlijk niet t recht hebt, zou t zelf ook niet leuk vinden, ook al heb ik geen geheimen....
reactie: en toch vind ik het privé... Zou die bij mij ook niet moeten doen.
reactie: ik vertrouw hem volkomen maar kijk toch af en toe stiekem in zijn telefoon.... You cant be 2 shore!!!
reactie: dit moet kunnen in een relatie moet je open zijn , ik keek een week geleden in mijn vriend zn tel zijn ouwe tel stond op stil heel verdacht en er stond een smsje in die binnen gekomen was en die hij nog niet gelezen had, en stond in, en heb je een leuke dag gehad? Ik niet zo ik wil bij je in bed liggen gr ac , leuk als je bijna 3jaar een relatie heb en hem 5keer gewaarschuwd hebt en je leest dit, nartuurlijk ontkende hij weer dat het iemand was van het restaurant, na veel zeike kwam eruit dat het zn ex was, ik vond hetniet normaal en wist zeker dat hij met haar had lope smse hij zij van niet maar hoe kan iemand dan zoiets sturen de eerste keer?? Meiden altijd in zijn mobiel kijken en in zijn computer ik heb 3vriendjes gehad en allemaal verstopte ze dingen voor mij , voordat je 3jaar verder bent kan je beter meteen gaan controleren of hij je wel trouw is,
reactie: zo ben ik er achter gekomen dat mijn ex vreemd ging
reactie: Ik vind dat het kan, en niet zo kwestie van niet vertrouwen, tuurlijk denk je der ook aan ;)
Maar gewoon nieuwschierigheid! Pak iedereen zijn mobiel en smsjes lezen.. Is toch enig en dat vind iedereen! Ciao
reactie: Inderdaad een bekend verhaal, ik check de tel van mijn vriend regelmatig en andersom ook. Kwestie van vertrouwen.. Je wilt toch weten of de ander er misschien niet stiekem iemand anders op nahoudt??
reactie: Je kan wel zn mobieltje checken maar smsjes die jij niet mag lezen zul je er ook niet in vinden want die verwijdert hij wel weer!!
reactie: tuurlijk hoeso niej,,
Als hij nix te verberge heb dn mag k tog gwn kijken ofniej,,;)
reactie: Ik check die van mijn vriend ook wel eens, omdat hij zo stiekem doet, en elke keer kom ik weer wat tegen zoals smsje van een meisje:''oke schat'' Ik ben ook heel zenuwachtig als ik stiekem in zijn mobieltje zit te kijken maar ik denk dat je het beter niet kan doen, je raakt alleen maar teleurgesteld en vertrouwen in een relatie moet op de eerste plaats staan

reactie: Ja natuurlijk kan dat. Als mijn vriend zijn smsjes voor mij verborgen zou houden, zou ik er inderdaad dingen van denken. Maar wij hebben allebei niks voor elkaar te verbergen, dus we lezen elkaars berichtjes ook gewoon.

reactie: Op z'n tijd de mobiel van je partner checken kan geen kwaad vind ik. Ik doe het ook wel eens, bijv als hij onder de douche staat...Zolang het niet te extreem wordt, is het goed. De reden dat ik het doe is, iedereen heeft zo zijn zwakheden en we zijn ook maar mensen, dus hoe gek je ook bent op je partner etc...mensen gaan vreemd, dus zo gek is het toch niet dat je het ff checkt. Het kan voorkomen dat hij per ongeluk een smsje niet gewist heeft...en dat je zo jezelf redt en het vluchtijdig uitmaakt of uitpraat.
reactie: TSJAH....Op z'n tijd de mobiel van je partner checken kan geen kwaad, vind ik. Ik doe het ook wel eens, bijv als hij onder de douche staat(hahah, hoezo schijnheilig)...Zolang het niet te extreem wordt, is het goed, toch? Voor degene die zich afvragen waarom: Iedereen heeft zo zijn zwakheden en we zijn ook maar mensen, dus hoe gek je ook bent op je partner etc...mensen gaan vreemd, dus zo gek is het toch niet dat je het ff checkt. Het kan voorkomen dat hij per ongeluk een smsje niet gewist heeft...en dat je zo jezelf redt en het vluchtijdig uitmaakt of uitpraat.Voordat je hartje gebroken word. Gelukkig heb ik nooit een gek smsje ontdekt, maar blijf wel alert, want voor hetzelfde geldt wist hij ze...So...think about it zal ik zeggen!
reactie: groot gebrek aan vertrouwen.
reactie: ik vind dat een relatie bestaat uit vertrouwen. Mocht er wel iets spelen zou ik aan haar uitleg vragen en die gozer merkt het wel.
reactie: haha, grote grap.. Mijn vriendin mag mijn mobiel altijd inzien als ze wil, en ik die van haar.. Nu klinkt dit als een heuse afspraak.. Maar dat is het natuurlijk niet.. Ik zou het vervelend vinden als ze mijn email of smsjes achtermijn rug om zou lezen als ik ff ben.. Als je de berichtjes niet mag lezen, verbergt hij iets voor je..(wat ook wel eens een leuke kadotje kan zijn!! we zijn niet allemaal slecht!) als jij zijn berichtjes wil lezen ben je zelf beetje een jaloers kreng..
reactie: ik doe het wel eens, maar voel mij er altijd naar over want tjaaa hij mag toch ook vrienden en vriendinnen hebben met wie hij smst... Maar toch voel ik mij niet prettig als er smsjes in staan van andere meiden...

reactie: Ik controleerde nooit de telefoon van me ex, totdat hij hem een keer bij mij had laten liggen en ik er gewoon uit nieuwsgierigheid naar ging kijken. Ik schrok me rot. Smsjes van een meisje die dezelfde opleiding als hij zou gaan doen. Ze waren flink aan het flirten en ze hadden zelfs op mijn verjaardag afgesproken (achteraf snapte ik waarom hij dus later kwam). Maar feitelijk heb je er niks aan om die telefoon te checken, want als hij egt flink fout is verwijderd hij z'n telefoongeschiedenis en smsjes. En de kans is groot dat je je druk gaat maken om kleine dingetjes die niks voorstellen. Toch kan ik het niet altijd laten.
reactie: Als ik heel eerlijk moet zijn kan ik me er helemaal in vinden dat meiden de gsm checken van hun partner. Ik heb het zelf ook gedaan uit nieuwsgierigheid, niet zozeer uit wantrouw maar gewoon omdat je wil weten hoe ie omgaat met anderen, ongeacht man of vrouw. Mensen hebben altijd verschillende omgangsnormen met verschillende mensen. Zo gaat de man anders met zijn partner om dan met bv zijn vrienden, je weet wel mannen onder elkaar. Als je stiekem zijn gsm checkt voelt dat wel slecht eigenlijk, alsof je hem niet vertrouwd. Je voelt je schuldig. En hoe ga je ermee om als je iets te weten komt wat je niet hoort te weten? Kun je het dan niet beter laten? Dat is vrij lastig. Dus denk goed na of het verstandig is. Als je je vriend goed vertrouwd, is het nergens voor nodig. Als je dan alsnog die drang voelt om z'n gsm te checken, ben je misschien wel heel onzeker.
reactie: Haha! Ik kijk ontzettend vaak in de telefoon van mijn vriend, waarom niet? Hij heeft niks te verbergen, er staan praktisch nooit smsjes in van andere meiden, en als ze er wel staan gaat het over zijn school! Ik vind het gewoon leuk om te lezen wat hij van zijn vrienden of andere mensen ontvangt, of er nog iets is gebeurd oid. Ik doe het in ieder geval niet om hem te checken.
reactie: Als er een verdacht is mag je gerust nachecken want dat heeft met vertrouwen te maken als er niets yte verbergen is waarom niet zo heb ik mijn relatie kunnen redden omdat ik er op tijd achter kwam
reactie: ik kijk ook vaker op zijn mobieltje of hij geen berichtjes vna andere meiden heeft. Hij is wel te vertrouwen maar ik weet het niet het geeft mij een klote en heel onzeker gevoel... Elke avond weer:S
reactie: is het erg als ik me hier een heel klien beetje kapotlach?... Quote1:'ik doe dat...om nog meer vertrouwen in hem te krijgen'

Quote2:'mijn vriendin doet dit...maargoed heb niets te verbergen dus waarom zou het een probleem zijn?'

Denk een na! Als vriendin zijnde vertrouw je em dus gewoon niet, 'om nog meer vertrouwen te krijgen' wat een bullsh*t. En jongen van quote2 kijk uit je doppen man!, ze vertrouwt je dus gewoon niet das pas erg! Ik zou t wel weten... Quote:'in een goede realtie is t niet nodig' ben ik 't TOTAAL mee eens. Groeten van mij doe ermee wat je wilt
reactie: ik vind dat als je met je vrien over alles kan praten dat je ook zo iest kunt bespreken en dat hij b.v je gewoon kan vertellen dat zijn collega en hij het leuk vinden om elkaar te smsen en dat het verder niks is of b.v zijn ex die ergens mee zit en hem niet wil storen het via een sms bespreekt en dat het daarom lijkt dat hij er de hele tyd mee bezig is.maar als hij er niks over zegt dan zou ik gewoon vargen waarom hij de hele tyd aan het smsne is en als hij dan niks zegt dan zou ik wel zijn mobieltje controleren .
reactie: Ik check regelmatig het mobieltje van me vriend, maar ik vind ook dat dat kan.. Als het goed is heeft hij niks voor mij te verbergen dus waarom zou ik niet in zn telefoon mogen kijken?! Hij zit soms wel eens te zeuren als ik dat doe en dat ik niet achterdochtig moet zijn omdattie toch alleen maar mij wil maar toch ben ik best nieuwsgierig wat hij met wie smst:)
reactie: ik doe het ook maar ik heb er mijn redenen voor, en hij weet ervan. Hij zit er zelf vaak naast als ik het doe, maar hij doet het ook bij mij. We doen het ook vaak uit verveling!!
reactie: Als er enigszins een vermoeden is dat er iets 'speelt' dan snap ik dat je het controleert. Vaak heeft het met onzekerheid te maken bijvoorbeeld uit het verleden, zoals bij mij een kapot gelopen huwelijk, iemand die het er met een paar collega's op na hield en mij ervan beschuldigde een relatie met mijn baas te hebben. In mijn huidige relatie speelt onzekerheid nog steeds een grote rol. Ik ben erg bang om mijn partner aan een ander te verliezen. Maar hij laat bewust zijn gsm open en bloot op tafel liggen ook al is hij niet in de buurt en dit nodigt dan ook niet (meer) uit om er naar te kijken. Ben er open en eerlijk over, dat scheelt een hoop stress en spanning.
reactie: een jaar lang ben ik paranoia geweest, onzeker over mezelf en jaloers. Dingen die ik normaal gesproken niet ben in een relatie en al helemaal niet wil zijn. Ik voelde zo sterk dat er iets aan de hand was. Toen hij lag te slapen heb ik in zijn telefoon gekeken en ben er op die manier achter gekomen dat hij al een jaar lang vreemd ging. Ik ben blij dat ik op die bewuste ochtend die actie heb ondernomen, maar aan de andere kant vind ik het eigenlijk ook niet kunnen.
reactie: ik vind het normaal... Je moet tog weeten wat je aan iemand hebt;) !
reactie: Mijn ex nam dat ding zelfs mee naar de wc..De aantrekkingskracht om toch eens in zijn mobiel te snuffelen werd daarom ook steeds groter. Op een onbewaakt ogenblik stiekum in zijn mobiel gekeken maar er stond geen enkel berichtje in zijn mobiel maar de argwaan was des te meer gewekt!! Daarna een gespecificeerde rekening gecontroleerd en ja hoor, hij belde en smste nogal wat af 'als hij aan het werk was' of als ik al op bed lag. Door zijn belpatroon kwam ik snel achter de belangrijke nummers en deze heb ik gebeld, allemaal dames.. Ik was dus niet het enige 'schatje' in zijn leven. Spullen gepakt en weggegaan, ik verdien veel beter!! Wel zeer achterdochtig bij andere vriendjes en mobiels...
reactie: als je het idee hebt dat je hem niet kunt vertrouwen zou ik zeggen, ja kijk. Ik heb het met mijn man. In het begin kon ik altijd in zijn mobiel kijken , totdat ik dingen zag staan die ik niet vond kloppen. Vanaf het moment dat ik hem daarmee heb geconfronteerd wil hij niet meer dat ik in zijn mobiel kijk. Ik vertrouw het nog steeds niet maar het is ook een moeilijke situatie. Hoe dan ook, ik blijf toch kijken op de momenten dat hij het niet merkt. Als ik niets vind is het super, vind ik wel iets is het klaar. Als je niets voor elkaar te verbergen hebt moet het ook geen probleem zijn om te kijken. Dames, doe wat je gevoel je ingeeft, dan heb je het nooit fout.
reactie: nee vind eigenlijk niet dat het kan..ook al doe ik het zelf ook soms,,
reactie: als ik samen met mn vriend ben dan merk ik dat hij continu gebeld word door vrienden en steeds berichtjes ontvangt, But Guess what,.. Ik mag niet in zijn telefoon kijken omdat hij vind dat ik hem moet vertrouwen,...maar anderson kijkt hij wel... What to do......??
reactie: Ja dit moet kunnen! Je hebt toch geen geheimen voor elkaar? Ik lees zijn berichten wel eens in zijn bij zijn, en mijn telefoon is ook geheel toegankelijk voor hem!!!!
reactie: Ik vind dat het niet kan. Ik had een vriendin die heel erg nieuwsgierig was. Dat is niet erg maar als ze ook nog eens heel jaloers is hoeft zij niet in mijn mobiel te kijken. Niet omdat er rare dingen instaan of iets dergelijks, maar omdat zij anders heel erg veel scenario's gaat bedenken waarin ik vreemd ga... Ik heb veel goede vriendinnen uit mijn telefoonlijst moeten verwijderen van haar toen zij erin keek. Dit vind ik ook niet echt een normale reactie. Kortom: Mobiel is persoonlijk. Als een berichtje je partner wat aangaat... Dan wordt die partner wel een smsje gestuurd.
reactie: Ik checkte het mobieltje van mijn vriendje (inmiddels mijn ex-vriendje) altijd waar hij bij zat. Niet om te kijken of hij nou een ander vriendinnetje had, want ik smste 24/7 met hem. Ik wilde gewoon teruglezen wat ik naar hem had gestuurd
reactie: Mijn vriend zegt dat zijn mobiel verboden terrein is, wat mij natuurlijk extra nieuwsgierig maakt.... Als ie niks te verbergen heeft, zou ik toch wel z'n smsjes mogen lezen?? Maar volgens hem is dat dus privé. Dacht dat ik het nooit zou doen, maar een tijdje terug kon ik de verleiding toch niet weerstaan...... Berichtjes van vrouwen die ik niet ken! Ik had nooooit moeten checken, want nu heb ik slapende honden wakker gemaakt, en ben ik dingen aan het inbeelden die misschien nergens op slaan. Maar ik kan hem niet uithoren en vragen waarom ie die berichtjes nog bewaard heeft, want hij mag niet weten dat ik stiekem gechecked heb! Mijn tip: doe het niet, je maakt er jezelf alleen maar gek mee.
reactie: ik doe het wel. Maar staat nooit iets van andere meisjes in. Daar ben ik heel bly om. Omdat ik zo jaloers ben. Maar hy doet het ook by my. Maar zyn allemaal smsjes van hem of vriendinnen. Dus is altyd goed met ons:D
Xx
reactie: ik vind het onzin om iemand zn gsm te controleren zelf doe ik het niet maar mijn vriend doe het telkens bij mij en dan word ik echt boos..
reactie: Ik heb ook de mobiel van mijn MAN gechekt,
En wat ik daar tegen kwam, een lege inbox en lege outbox!!laat normaal altijd alles er in staan,maar hij was vergeten zn verzonde rapporten te wissen dus daar kon ik zien wat hij naar een werknemer had gestuurd en daar werd ik niet vrolijk van. Dus hier mee naar hem toe gegaan en hij zei dat het niks te beteken had !!maar ik twijfel er aan. Maar ja je hebt samen een kind!! Maar hij krijgt dagelijks nog een onderwater opmerking er over en of ik het ooit ga vergeten...nee denk het niet het is al de 2 de keer dat ik hem er op betrap. De 3 keer dan komt er een ander slot op de deur. En dan kan hij zn werknemer een berichtje sturen mag ik naar je toe komen!!! De bitch.
reactie: ik vind het absoluut niet kunnen dat mijn vriendin dit achter mijn rug om doet. Zeker niet aangezien haar mobiel altuid uit staat. Ze leest ook mijn e-mail. Dat geeft mij niet het gevoel dat ze me vertrouwd. Er naar vragen is een heel ander verhaal, ga je gang.
reactie: sinds mijn ex vreemd is gegaan en ik daar achter ben gekomen door zijn smsjes te lezen(wat ik eerst echt niet deed, vond het niet nodig, omdat ik hem vertrouwde) kijk ik nu ook weer zo af en toe in de telefoon van mijn huidige vriend. Hij vind het niet leuk en ik zelf ook niet, omdat ik weet dat ik hem kan vertrouwen. Maar ergens ben ik toch bang dat dat hij mij ook zal belazeren en daarom kan ik het soms echt niet laten. Ik dacht dat weinig meiden dit deden, maar aan de reacties te zien, zijn er meer die het wel doen, dan niet doen.. Ik hoop alleen dat ik er wel weer ooit vanaf kom, want het is zijn privacy, ik zou het ook niet leuk vinden als hij in mijn telefoon kijkt, ook al heb ik niets te verbergen
reactie: Ik check die van mijn vriend, maar dat weet hij ook. Soms staan er wel berichten in van meisjes waar ik mij dan ook vragen bij stel, maar dat doe ik dan niet bij hem omdat ik hem kan vertrouwen. Hij doet dit ook bij mij , maar wij maken er geen problemen van. & Ik vind dat dit kan. Hier doe je toch niets mis mee? Of Toch?

reactie: Ja ik keek heel vaak in de telefoon van mijn ex, hij wist dat ook. Hij zat er zelf bij.. We hadden denk ik niets voor elkaar te verbergen, ondanks mijn jaloerse gedrag
reactie: Ik heb het ook gedaan en ben er zo achtergekomn dat mijn vriend vreemdging.. Hij kreeg steeds smsjes en ik vroeg van wie het was, hij zei dat het een vriend was en hij in de problemen zat en dat mijn vriend hem daarbij holp en omdat ik er steeds na vroeg heeft hij er een wachtwoord opgezet elke keer als hij dus een smsje kreeg moest hij die wachtwoord intypen ik heb een keer meegekeken wat het wachtwoord was en heb het onthouden, toen hij beneden was om de hond uit te laten en zijn mobiel onder zijn kussen had laten liggen heb ik er stiekem in gekeken (waar ik achteraf spijt van had) en ben er zo achtergekomen dat hij vreemdging, het is soms beter als je sommige dingen niet weet want als je het wel weet krijg je er alleen spijt van!
reactie: ik heb een code op mmijn telefoongezet wanneer ik naar het menu ga moet ik de code intoetsen dus niemand kijkt in me telefoon tenzij ze de code weten
reactie: ik vind dat je wel in elkaars telefoon moet kunnen kijken. Als hij of zij vind dat het niet kan dan houd hij/zij iets voor je achter want waarom zou je niet mogen kijken ? Ik mag dus niet in de tel. Van me vriend kijken en dan als hij naar de wc is of wat dan ook kijk ik soms stiekem wel eens. Maar dat heeft hij er zelf naar gemaakt. Hij zat eerst te smse met andere meisjes enzoo over seks en weet ik het allemaal en hij had er ook bijna mee gezoend op vakantie. Dus hij heeft zelf dat vertrouwe weg gemaakt. Het komt ook al wel langzaam weer terug en kijk ook steeds minder in zijn tel, maar toch zijn er momenten dat ik zoiets heb er klopt iets niet want je doet veelste geheimzinnig. Oke ik ben misschien wel snel jaloers en alles, maar dat komt gewoon doordat ik zoveel van hem hou en hem niet kwijt wil. Maar ik vind gewoon dat het moet kunnen dat je in de tel. Vn je vriend of vriendin moet kunnen kijken.
reactie: Ik heb zijn telefoon ook een keer gecontroleerd waar hij gewoon bij zat. Alle smsjes die erin stonden waren van mij haha, maarja hij kan ook wat verwijderd hebben uiteraard. Ik krijg ook niet echt de kans om te kijken want waar hij is is zijn mobiel :P. Zelfs als hij naar de wc gaat, omdat ie dan een spelletje speelt op zijn mobiel. Hij zegt wel dat ik zijn email en mobiel mag nakijken, dus ik ga er maar vanuit dat er niks aan de hand is. We hebben dan ook nog niet zo lang. Maar ik heb al wel wat dingen meegemaakt op dit gebied. Rare smsjes vinden, emailtjes en chatgesprekken, dus ik ben wel wantrouwig. Dat zit ook weer in mij, ook onzekerheid. Ik vindt dus dat je het wel mag checken maar ik denk wel dat je het er met je partner ook eerlijk over moet kunnen hebben. Ik heb hem dan ook uitgelegd dat ik best wantrouwig ben.
reactie: Ik deed dit inderdaad wel eens bij mijn ex. Maar van hem had ik en zijn email wachtwoord en pincode van zijn telefoon. Heel fijn, natuurlijk, want hierdoor schep je een vertrouwens band. Ik kreeg ze op een papiertje. Hij zei dat ik hem toch zeker wel moest vertrouwen als ik dit allemaal zo van hem kreeg. Dan had hij toch niks te verbergen? Toch vond ik dit iets te vertrouwelijk. Bij mij ging er iets dagen en inderdaad, zijn telefoon stond vol met smsjes van meiden en ook zijn emailbox stond vol. Heel naar en zeker niet leuk. Natuurlijk checkte hij van mij ook alles. Dat hoorde zo. We waren een toch een stel? We moesten alles van elkaar weten, toch? Nee, dus!! Inmiddels (na een miserabele 2 jaar) heb ik, na nog eens 2 jaar vrijgezellig te zijn geweest, alweer langer dan 1 jaar een vriend. Met hem woon ik samen. Wij zijn echt samen. Wij weten echt alles van elkaar. Maar zijn emailbox of telefoon? Nee, nog nooit gecheckt! Zijn wachtwoord weet ik, zijn pincode ook. Omdat ik ooit eens een sollicitatiebrief moest doorsturen. Ook bij hem zag ik meisjesnamen staan. Maar niks gekeken, niks gelezen. Hij vraagt me niet voor niks iets door te sturen (stomme sukkel als er dan een erotisch mailtje op hem wacht..). Ik vertrouw hem en als ik toch per ongeluk zijn telefoon aan hem geef, waarvan de sms al door mij open is gemaakt, dan heb ik alsnog niks gelezen. Hooguit vraag ik; "Van wie was dat?", maar enkel omdat ik het leuk vind te horen wat hij allemaal heeft beleefd en wie hem iets stuurt. Vertrouw je iets niet? Vraag hem/haar! Checken doet alleen maar pijn of levert schuld op! Met vragen bereik je meer en laat je zien dat je open staat voor een (volwassen) gesprek!
reactie: Zoo herkenbaar!! Sinds ik een sms heb gekregen van mijn vriend die niet voor mij bedoeld was... ( lullig foutje!!) Kijk ik regelmatig in zijn telefoon. Vooral omdat hij beloofde niet meer zo te smsen met MEERDERE meisjes!! Liefje, schatje, lieverd, in die zin... Ik voelde me zo gekwetst. Hoe kan je anderen nou ook zo noemen? Dan ben ik als lieverd of schat toch niet veel meer:S Maar goed.. Hij zou het niet meer doen. Toen zaten we in de bioscoop, las hij een sms... Waar ik in een flits hee lieverd boven zag staan. Zodra het pauze was moest hij meteen naar de wc ( hij was vlak voor de film ook gweest, dus ik wist genoeg)Zodra ik de kans kreeg keek ik in zijn telefoon, en daar werd ik niet zo blij van :( weer en nog steeds smsjes naar andere meisjes. Ik vertrouw hem niet meer, maar wil hem niet kwijt!!!!Wat moet ik nu?
reactie: Kvind wel dat het kan als je vriend er voor open staat. Mijn vriend zegt geen geheimen voor me te hebben en vertrouwd mij zijn telefoon toe, k vind dan ook helemaal verdachts. Dus ja, k check zijn mobieltje ook wel eens als k hem ff niet heb gezien. Gelukkig heeft hij er ook geen problemen mee. Hij weet dat k jaloers ben aangelegd, dus hij snapt het gelukkig wel, hihi.
reactie: Ik denk dat je alleen in zijn telefoon kijkt als je een slecht gevoel hebt.. Ik keek ook bijna altijd in de telefoon van mijn ex en hoe vaker ik keek hoe meer ik me ging ergeren aan de kleine dingetjes, als ik bijvoorbeeld zag dat hij een meisje uit zn klas gebeld had waarover hij had verteld dat hij dat het leukste meisje vond.. Bleek gewoon dat ze zaten te ouwehoeren in de klas en elkaar zaten te bellen met zn allen, en al had hij haar gebeld, wat zou het uitmaken? Maar ik maakte me er wel druk om.. Er waren wel redenen waarom ik keek, ik kon hem niet 100% vertrouwen door berichtjes die hij eerder via sites naar andere meisjes had gestuurd.. Door mijn jaloezie is de relatie nu over, maar ik zal nooit meer dezelfde fout maken en voortaan ook echt van de telefoon van mijn vriend afblijven. Of ik hem nou vertrouw of niet.. Als je geen berichtjes vind die je niet aanstaan voel je je schuldig, vind je ze wel dan voel je je kut. Dat kleine beetje achterdocht of nieuwsg! Ierigheid, heb ik dan toch liever dan dat schuld- of rotgevoel!

reactie: Ik doe dat wel eens, ja. Gewoon om nóg meer vertrouwen in mn vriend te krijgen
reactie: Heel herkenbaar, pas was hij zijn mobiel vergeten en toen heb ik dus smsjes van hem gelezen en daar stonden dingen in die ik niet van hem wist, intieme gesprekken met een andere vrouw. Dus toen hij hem kwam halen heb ik uitleg gevraagd en heeft ie alles uitgelegd en bleek het een goede vriendin te zijn en nu is alles weer goed en laat hij zelfs regelmatig zijn smsjes aan me lezen :D
reactie: Ik ben hartstikke nieuwschierig, dus inderdaad als hij onder de douche staat kijk is snel in zijn telefoontje of er smsjes in staan van zijn ex of andere meiden. En ik heb nog nooit echt meegemaakt dat het wel was maar toch doe ik het elke keer weer..
reactie: Ik pakte gewoon zn mobieltje waar hij bij was,maar er stonden toch alleen maar smsjes van mij in zn postvak,(de rest had die vast verwijderd)want ik was op gegeven moment bij hem en hij kreeg constant telefoontjes van dames,en smsjes,en ik vertrouwde het niet,bekeek de smsjes,waarin allemaal lieve woordjes stonden,ik wees hem daarop,maar hij zei dat het vriendschappelijk was,ik had tijd nodig om hier over na te denken,maar het zat me toch niet lekker,ben er op door blijven hameren,en hij heeft uiteindelijk toegegeven met dat andere meisje gezoend te hebben,OVER EN UIT VOOR MIJ DUS! Dus meiden,voel je niet schuldig als je zijn telefoon checkt!
reactie: Zo0o.. Een heel bekend verschijnsel. Vriendlief vindt het helemaal geen probleem dat ik zijn mobieletje check. Het lijkt juist erop dat hij het leuk vind dat ik het doe. Maar..... Doe je het bij mij dan vind ik het een "inbreuk" op mijn privacy. Ik ben het nu wel gewend dat hij de mijne nu pak, maar dat vaak genoeg als ik er niet bij ben. Dus na het helemaal te hebben doorzocht is vriendlief, stil en boos. Dat maakt dat ik liever niet samen ben met vriendlief en mobiel. Maar ik heb niets te verbergen wat smsjes en telefoontjes betreft..
reactie: mijn vriendin doet dit voor mn neus... Ze neemt mn mobieltje gewoon in tot ze er klaar mee is. Haha, maargoed ik heb niks te verbergen dus waarom zou het een probleem zijn? Groetjes,
Daan
reactie: Ja, ik doe het niet zo vaak als eerst. Dan deed ik dat iedere week. Maar nu probeer ik het zolang mogelijk niet te doen, maar als hij er even niet is en laat zijn gsm liggen dan is dat zijn eigen schuld haha en ik kijk ik met plezier. Maja hij zal zelf wel zo slim zijn om ALS hij 'iets wat niet mag' erin had staan, deze dan direct te verwijderen... Maar nee ik doe het al te graag, gsm checken
reactie: hij jat mijn telefoon ook zovaak, niet om te checken of ik vreemdga maar gewoon omdat ie nieuwsgierig is.. Ik doe hetzelfde bij hem..
reactie: Ik kijk alles na.. Als je als vrouw zoiets doet is er een aanleiding toe geweest.. Bijv. Dat geheimzinnige gedoe en dat hij zijn telefoon geen moment loslaat en dat je nog niet mag wijzen naar de telefoon..S Dan bestaan er toch twijfels..
reactie: Ik kijk wel in het mobieltje van mijn vriend.. En ja daar tref je niet altijd de leukste smsjes aan.. Heb het er over gehad en er was niks aan de hand.. Maar na het zien van dat smsje was ik behoorlijk over de toeren.. Ergens weet ik wel dat er niks aan de hand is.. Maar toch als de kans er toe is kijk ik even in zijn telefoon.. Als ik dan niks vind vind ik het stom dat ik er in heb gekeken.. En als ik wel wat vind ben ik weer verdrietig.. Dan had ik gehoopt dat er weer niks in zou staan.. Ik probeer het niet meer te doen.. Maar kan het niet laten.. Wou soms dat die stomme telefoons niet bestonden...
reactie: Ik zou nooit zomaar in zijn telefoon kijken. Het is zijn leven, zijn vrienden. Dat moet ook gedeeltelijk gescheiden blijven. Misschien als ik sterke vermoedens heb dat hij vreemdgaat...maar denk dat ik eerder gewoon aan hem zelf zou vragen hoe 't zit. Allebei hebben we recht op privacy, vind ik.
reactie: Ola,
Ik ben al een relatie met mijn vreind 1,5 jaar. Ik vertrouw hem wel, maar af en toe heb ik mijn twijfels. IDe laatste tijd heb ik de neiging om zijn emails te checken. Dat hem ik ook gedaan. Ik heb ok met hem erover gehad en hij zegt dat die geen moeite mee heeft. Hij is tevreden en ik ook,
Groetjes
Lila
reactie: Ik geef eerlijk toe dat ik het ooit doe...Maar waarom ook niet!?? In mijn mobieltje mag ook op elk ogenblik van de dag gekeken worden...als je niks te verbergen hebt moet dit toch ook kunnen, niet?

reactie: ik checkte die van me ex eerst niet , maar toen hij heel afstandelijk ging doen , en met iemand zat te bellen en te lachen ging ik tog maar eens kijken en ja hoor de nachtemerrie was begonnen hij hadt een smsrelatie met mijn EIGEN nichtje ,
Toen ik hem daar op aan sprak werd hij laaiend , en maakte het uit , nu heeft hij met mijn nicht, zo zie je maar dat smsjes lezen van je partner tog helpt zo nu en dan
reactie: ALs je je vriend of vriendin zijn mob na kijkt is er meestal wel wat aan de hand anders doe je het niet.Het is mij 2 maal overkomen dat ik smsjes van mijn ex en van mijn huidige vriend heb gelezen wat niet door de beugel kon.De eerste keer heb ik er gelijk een punt achter gezet en de 2de keer heb ik haar gesmst en goed de waarheid verteld en mijn vriend ook.Ik kijk nu zijn rekening na en het is niet weer gebeurt.
Het is HIJ die mijn berichtjes leest!! ;)

reactie: ik denk dat het ligt aan de man met wie je gaat,
Natuurlijk ook of je zelf heel jaloers bent maar als die man gewoon niet te vertrouwen is vind ik dat het echt wel moet kunnen
Mijn vriend zelf zou het niet erg vinden, en waarom zou hij, hij heeft toch niks te verbergen? Maar er zijn natuurlijk wel mannen die het gewoon erg vinden om de privacy reden, dan moet je dat gewoon respecteren en dus niet kijken
(of soms stiekem dan;))
reactie: In een goede relatie zou het niet nodig moeten zijn om zo'n reden zijn sms ed te checken. Echter heb zou je dan ook geen geheimen voor elkaar moeten hebben. Dus zou ik vreemd reageren mocht hij absoluut niet willen dat ik in zijn telefoon kijk. Berichtjes van gezamelijke vrienden lezen wij ook altijd in elkaars mobiel, waarom niet? Alleen ten tijde van verjaardagen blijven we van elkaars telefoon af. Het hoeft niet altijd negatief te zijn als je geen berichtjes mag lezen. Mocht hij (of zij natuurlijk) verkeerde smsjes sturen kan hij ze ook wissen dus dan heb je er nog weinig aan.
reactie: Ik check het mobilietje van mijn lief nooit, maar laatst betrapte ik hem wel! Ik had net een nieuw telefoontje en hij zei dat ie gewoon aan het kijken was hoe hij werkte, ja ja! Het maakte me niet zoveel uit omdat ik niets te verbergen heb maar voelde me wel in mijn privacy aangetast hij had het ook kunnen vragen... Bij mijn ex keek ik wel stiekem, heeft toch met vertrouwen te maken dus. Bleek later ook dat ie vreemd ging dus vrouwelijke intuitie speelt vast ook een rol.

reactie: ik kijk altijd in mijn vriend zijn mobiel. Vorig jaar heb ik 'm erop betrapt dat hij aan het flirten was met zijn ex, dit heeft een grote deuk veroorzaakt in mijn vertrouwen in hem.Daarom vind ik dat ik nu het recht heb om in zijn mobiel te mogen kijken. Het mag van hem, en daarom bouwt mijn vertrouwen zich weer.
ja, ik heb het 1 keer gedaan met de nodige gevolgen.... Ik had al het idee dat hij vaak op een laat tijdstip smsjes ontving en toen hij dronken was heb ik in zijn mobiel gekeken.....Daar stond een smsjes van een vrouw die hem zo miste.... De volgende dag heb ik hem erop aangesproken en kende hij haar niet. Later vertelde hij dat zij contact met hem had opgenomen. Ik was er goed ziek van. Ik heb gezegd dat hij haar moet zeggen dat hij een relatie heeft en dat heeft hij ook gedaan maar bij elk smsje word ik toch weer nieuwsgierig. HOe kom ik hier vanaf......
reactie: Nouu jaa, ik checkk wel is zyn mobieltjee!. Maar ik vraag wel eerst of ik mag lezen wat erin staat.. !, maar hij checkt mijn mobieltje ook, het is gewoon elkaar meerleren vertrouwen..zo kun je zien dat er niks aan de hand is,.. En op een begeven moment heb jehet niet eens meer nodig om te checken!. Xx Daniquee
reactie: Ik kijk ook af en toe wel eens, bijvoorbeeld 'stiekem' als die even naar de wc gaat maar ook wel eens als hij er zelf bij zit. Hij vind 't ook geen probleem, heb ook pas een enkele keer een smsje aangetroffe dat überhaupt van een meisje afkwam! Hij checkt mijn tel. Ook, het maakt me niets uit. Ik krijg ook regelmatig smsjes van andere jongens, maaar nooit op een verkeerde manier
reactie: Liever jaloers dan dom. Dus ja, check zeker de smsjes. Een mens is ook maar een mens. Vertrouwen...volgens mij is dat niet iets wat je zomaar kan aannemen
reactie: Ik heb het mobieltje van mijn vriend nog nooit gecheckt, maar ik vind dat als je vriend echt raar gedrag vertoont en je vertrouwd het echt niet ALLE middelen geoorloofd zijn. Maar dan moet hij, nogmaals, wel heel raar gedrag vertonen. Ik heb het wel een keer meegemaakt dat ik werd teruggesmst door de vriendin van een jongen waar ik mee smste. Maar ik was wel blij dat ze me smste, want het verhelderde in dat geval een hoop. Dus ja, soms mag het. Maar kijk er wel mee uit. Als je de behoefte hebt om te kijken zit er eigenlijk al iets fout. En als 'ie vreemd gaat? Buiten trappen. Ze hebben zulke mooie smoesjes en er zal echt wel een kern van waarheid in zitten, maar wat moet JIJ daarmee? You're better off alone.
reactie: Als ik iets wil weten vraag ik het hem
Lijkt me de meest logische oplossing als je een goede relatie hebt ;)
reactie: neeeee nooit
reactie: er zitten natuurlijk 2 kanten aan dat verhaal he:
1.OF je vertrouwt hem en/ of de anderen niet en je moet zn smsjes en mail enzo checke
2. OF je hebt vertrouwen in hem en gaat niets nakijken maar dan kan er ook vanalles fout lopen

Dus het ligt een beetje gevoelig allemaal en als je zn mail enzo wilt checken kan hij je paranoia vinde dus als er iet scheelt praat er met hem over

Head up girlz!!!

reactie: Nou,,
Sóms... Ik heb maar een paar keer zijn sms-jes gecheckt en jahoor, ene Tina en ene Mandy en ene Marielle. Ik vroeg hem naderand 'Wie zijn dit?' en het enige wat hij zei was 'Van het uitgaan'. Hij kijkt ook vaak naar andere meiden. Dus ik weet niet of ik hem kan vertrouwen.. Eigenlijk moet ik wel...
reactie: Ik vind het wel dubieus.. Aan de ene kant vind ik dat het prive is en dat je elkaar hoort te vertrouwen. Maar aan de andere kant.. Als je het idee hebt dat er iets niet goed zit (vrouwen voelen dat vaak aan!) dan vind ik dat je het recht hebt om te kijken. Ik kijk zo nu en dan ook eens, omdat ik weet hoe mijn vriend geweest is voordat hij met mij kreeg (hij is notabene met mij vreemdgegaan voordat wij iets kregen!) en zijn sexrelatie (toen) kon hem niet loslaten. Toen ik iets met hem kreeg, heeft dat voor een hoop drama en hoofdpijn gezorgd. Ik heb er een tegenstrijdig gevoel bij, maar vind wel dat het kan als je bezorgt bent.
reactie: ik vind dat als je iets met elkaar heb je niks te verbergen heb. Dus ja je mag en kan in zijn mobiel kijk maar hij ook in jouwne want anders dekt hij dat jij vreemd gaat!! En als hij niet in jou mobieltje mag kijk jij ook niet in die van hem!
reactie: Ik had een keer perongeluk zijn mobiel mee in de trein nr huis. Het ging knagen en ik checkte. Ik kwam erachter dat ie nog met een vakantiemeisje smste. Ik wilde m nooit meer zien. Ik wist ergens wel dat het niets voorstelde maar die teksten konden gewoon niet. Na een week hebben we heel goed gepraat. We zijn nu een jaar en bijna 4 maanden, supergelukkig!
reactie: Als ik vind dat er een reden is om in zijn telefoon te kijken, Dan zal ik dat ook zeker doen hehe. Voor mijn gevoel zullen daar dan de antwoorden in staan of dat hoop je dan.
reactie: Ook al zeg je van ik ben niet jaloers, toch is de verleiding groot, je bent altijd benieuwd in zo een situatie van wie er smst, ik denk als je eerlijk bent, van wie jouw belt en allemaal smst, en je accepteert het van elkaar, dat de jaloezie dan wel een beetje weggaat...als je het tenminste accepteert van elkaar dat iemand van een ander geslacht contact heeft met je
reactie: Ik check af en toe zijn mobieltje maar dat is meer omdat ik gewoon nieuwsgierig bent naar zijn berichten, niet om te kijken of ie vreemdgaat ofzo.. Ben ook altijd benieuwd naar de smsjes die mijn vriendinnen hebben:P Maar ik mag ze altijd checken, als k z'n mobiel pak zegt ie "Ik heb niks te verbergen hoor, je kijkt maar. Jij bent toch de enige voor mijn" En als er dan alleen maar "normale" smsjes instaan, geeft dat toch een geruststellend gevoel :)
reactie: Ik vind 't wel schattig als meiden zo jaloers zijn dat ze zoiets checken, maar je voelt je ook wel een beetje beledigd, want ze vertrouwt je kennelijk niet.. Ze zou 't zelf ook niet fijn vinden om erachter te komen dat ik stiekem haar berichtjes met vriendinnen/vrienden lees.. Het mag van mij wel, ik zal d'r niet boos om worden, maar blij wordt ik er meestal niet van, liever dat ze 't eerlijk vraagt ;)
Grtz, volgens mij zowat de enige man hier
reactie: Mijn vriend heeft een goede band met zo'n meisje maar dat meisje vind hem leuk enz. Dus ik kijk soms wel eens naar z'n smsjes :$

reactie: ik heb een keer stiekum gekeken omdat ik hem niet vertrouwde,op hetzelfde moment had ik daar al spijt van...ik kijk niet mee stiekum in zijn telefoon,als ik geen goed gevoel heb,vraag ik hem of ik mag lezen....
reactie: 100 PRCENT VERTWOUWEN kan in deze wereld noulijks meer, de mens en met name de man( met testosteron spiegel die lust en sex drive nou enmaal hoger maakt als dat bij vrouwen) Is eigenlijk ook maar een mens

Sex en verleiding is letterlijk overal! En met de snelle media al helemaal voor het oprapen! Bovendien bieden we elkaar heel snel sex aan dat taboe is alang doorbroken... Dus is het verstandig niet zo naief te zijn om te denken dat er geen mogelijk heid is bij de partner dat hij of zij vreemd gaat.. En dan op een dag compleet instort al het wel gebeurt. Blijf in een relatie gewoon goed opletten op een subtile gezonde manier,

En ja zoiets als een smsje lezen kan wat mij betreft geen kwaad.
reactie: Ja ik check hem zeker! Hij wordt er gek van! Elke keer weer: Nee er staat niets in m'n inbox.. Dan kijk ik, en dan staat er toch weer een smsje in van een vaag meisje. Zeggen dat hij daar niet naartoe gaat, en dan staat er tóch een smsje in dat hij daar naartoe is geweest.. Als ik een smsje heb van iemand wordt hij helemaal crazy, en als ik even wil kijken of hij niet liegt en dan toch iets vind, mag ik er niets van zeggen..
reactie: ik check de smsjes van mijn vriend nooit. Het is privacy. Ik zou het ook niet leuk vinden als hij in mijn telefoon rondsnuffeld. Een keer kreeg mijn vriend een smsje binnen, die ik per ongeluk opende, door op het verkeerde knopje te drukken. Ik zag het woord schatje staan en ik begon te lezen. Ik dacht, ik informeer er later wel naar, en wat bleek, het was gewoon een goede vriendin van hem, die ik ook wel bleek te kennen!
reactie: Mijn ex sliep met z'n telefoon in z'n handen, en z'n handen onder z'n kussen. Zelfs als hij naar het toilet ging, nam hij z'n toestel mee. Dan heb je in mijn ogen wat te verbergen...Een keer ging hij ff sigaretten halen, en liet hij z'n toestel hier. Ik heb uiteraard gekeken, en ben achter hele vervelende dingen gekomen..... Dus ja, ik vind dat kijken kan.....mag hij ook bij mij doen, heb niets te verbergen, mijn telefoon slingert ook overal. En mocht er toch een berichtje binnen komen dat hij niet mag lezen (hoeft niets met vreemdgaan te maken, kan ook over een verassing gaan natuurlijk) dan wis ik die gelijk....
reactie: ik heb nog geen vriendje gehad ik denk dat ik te lelijk ben maar als ik er een zou hebben dan hoop ik dat ik hem kan vertrouwen en dat hij mij ook vertrouwd en ik wil ook wel privacy denk hea ;) lelijk en onzeker meisje
reactie: Ik vind dat het wel moet kunnen, maar ik zou het zelf wel altijd stiekem doen. Wie weet doet hij wel precies hetzelfde... In een relatie van 5 jaar oud moet het wel kunnen, je weet maar nooit. Maar als je al 20 jaar samen bent, dan moet je ook het vertrouwen in je partner hebben. Dus ik vind wel dat het moet kunnen.
reactie: Dit heeft een dubbelzijdig antwoord. Aan de ene kant zou je het ook niet leuk vinden als de ander je telkens controleert en je moet een ander behandelen zoals jezelf behandeld wilt worden, lijkt mij. Maar (altijd die maar), aan de andere kant zou je ook geen geheimen voor elkaar moeten hebben. Dus ongestoord in elkaars mobiel kijken zou moeten kunnen, maar niet om te polsen of hij/ zij vreemdgaat, als je dat al denkt zit het niet goed. Je kunt een ander pas vertrouwen als jij jezelf vertrouwd. Als ik merk dat mijn vriend heel sneaky doet dan denk ik helemaal dat hij iets te verbergen heeft en dan is de lol voor mij er al gauw af.
reactie: als je een relatie aan gaat hoord daar ook vertrouwen bij als je het de mobieltje als moet checken heb je geen vertrouwen waar begin je dan aan als hij je niet moet zegt ie het heus wel
reactie: Ik heb nog nooit de berichtjes van mn vriend gelezen, ik ga er gewoon van uit dat ik de enige voor hem ben. We zijn altijd heel eerlijk naar elkaar toe en we vertrouwen elkaar 100%. Ik kan me ook niet voorstellen dat hij me zou bedriegen. Je weet het natuurlijk nooit zeker, maar ik ga niet zn telefoon lezen. Ik denk dat als t ooit zover zou komen dat ik het wel aan hem zou merken mocht ie vreemdgaan.

reactie: hih, ja ik check zijn mobieltje ook, maar vind die niet erg want hij heeft niks te verbergen.
reactie: Iedereen voelt jaloezie, de een wat minder of meer dan de ander maar dat haalt gewoon niet weg dat de mens nieuwsgierig is. Hierdoor is het eigenlijk heel logisch dat je wilt weten wat je partner verstuurt en naar wie.. Ik denk zelf dat je best de smsjes mag checken als je een sterk vermoeden hebt dat hij iemand anders heeft (ookal is het inbreuk op zijn privacy; iemand die je belazert verdient het op zn minst)! Maar om nou elk smsje te bekijken die hij naar een ander verstuurt terwijl hij gewoon trouw aan je is vind ik zelf een beetje te overdreven, dan vertrouw je iemand niet..
reactie: Toen ik het gevoel had dat er iets niet pluis was in mijn relatie heb ik zijn smsjes gelezen. Merkwaardig was dat in de inbox alleen 'brave' smsjes stonden van bekende niet-bedreigende mensen stonden. Maar bij de verzonden berichten moest ik toch even slikken...! Deze erotisch getinte smsjes waren niet gericht aan mij!! Ik ben blij dat ik erachter ben gekomen. In een relatie zou je toch ook niets te verbergen moeten hebben?
reactie: ik vind dat als je samen een realtie hebt, dan heb je geen geheimen voor elkaar. En kun je dus ook alles vertellen.. Waarom zou ik mijn vriend zijn smsjes niet mogen lezen.
reactie: Zelfs als je niets te verbergen hebt is privacy heilig. Zodra je die grens overgaat geef je toe dat je relatie niet werkt en beter beeindigd kan worden. Ik heb niets te verbergen, maar wie mijn telefoon checkt, stiekem of niet, die is mijn vriend niet want vrienden hebben respect voor elkaar. Geen respect, geen relatie.
reactie: Ik heb mijn vriend altijd volledig vertrouwd maar door omstandigheden ben ik inderdaad geneigd om zijn smsjes te checken.Aangezien ik erachter ben gekomen dat hij sex smsjes laat sturen naar zijn mobieltje.Zo eentje waarbij je 1,30 betaald per sms en je er 3 per dag krijgt. Bovendien weet ik dat hij sexsites bezoekt.Ben daar ook achter gekomen toen ik in zijn geschiedenis van zijn computer keek.Heb ook ontdekt dat hij aan sexchats doet. Ik vind in dit geval dus dat ik wel mag checken op zijn gsm.Hoe kan ik hem anders ooit nog vertrouwen?Dit is de enigste manier om erachter te komen of hij er nog mee bezig is.Het ergste is gewoon dat ie alles nog ontkent ook.Zelfs met glasharde bewijzen.Heb hem zo vaak erover aangesproken maar schijnt niets te helpen.Blijft ontkennen.Maar ik hou zo van hem en hij ook van mij,dat weet ik ook.
reactie: ja ik check althans dat heb ik 1x gedaan nadat ik een raar ondrbuik gevoel kreeg bij een naam...en ja hoor hij smste met haar en belde altijd als hij alleen was.ik heb er een paar weken mee gezeten en hem toen toch geconfronteerd .hij zag er geen kwaad iin en was ook niet boos dat ik zijn foon had gecheckt hij vond het zelf el schattig dat ik beetje jaloers was.en zei als jij dat niet prettig vind bel ik niet meer en sms ok niet ik zou het eigenljk ook niet leuk vinden als je met andere man zou smsen en bellen .dus we zullen zien....heel afentoe checken kan toch geen kwaad zeker niet als je 6de zintuig je eens toespreekt.
reactie: NEe ik durf het niet maar ik zou het wel willen..waarom niet:D
reactie: in deze tijd heeft iedereen een eigen telefoon, eigen mailbox etc dus mogelijkheden te over. Vroeger kwam alles centraal binnen en was de 'controle' veel makkelijker. In mijn tijd konden mijn familieleden mij plagen als er weer eens een vriendje had opgebeld of een kaart op de mat lag met Valentijn. Het werd iets van het gezin wat ook een heleboel plezier opleverde. In deze tijd is het heel gemakkelijk om er een dubbele agenda op na te houden en daar kan je als partner (bijna) niet achter komen, bijv een prepaidfoon op je werk...aparte mailbox...Het is dus zonde van je kostbare tijd om daar energie in te steken. Haal het wantrouwen bij jezelf weg, geloof in jezelf en ga voor een goed pretzaam leven. Degene die met je mee wil varen, blijft dan wel en zoniet...jammer dan.
reactie: Ik heb nooit het mobieltje van mijn vriendjes gecheckt. Ik vind het zelf een enorme inbreuk op de privacy, ik wens zelf ook niet gecontroleerd te worden. Ze moeten je maar vertrouwen! Maar helaas, helaas. Mijn jaloezie werd ook groter toen ik merkte dat het mobieltje angstvallig bij mij vandaan werd gehouden waardoor mijn vertrouwen ook minder werd. Had ik maar gekeken. Dan wist ik tenminste 100% zeker dat mijn ex vreemd ging en was weken van gissen mij bespaard gebleven. Ook nu check ik het mobieltje van mijn vriend niet, maar als zijn telefoon afgaat op een ietwat 'vreemd' tijdstip informeer ik wel eens naar de afzender. De angst om weer belazerd te worden blijft, hoewel ik hem absoluut meer credits geef. Maar ik snijd me niet nog eens in mijn vingers.
reactie: Als je je leven samen wilt delen waarom niet je mobieltje xD..? :P
reactie: Ik wil het niet doen, maar heel soms ben ik te nieuwsgierig... Ik ben niet jaloers aangelegd, al lijkt dat misschien wel een beetje omdat je in zijn mobiel kijkt, maar ik vind het gewoon interessant.. Maar ik vind wel dat het eigenlijk niet kan, want je hoort elkaar inderdaad te vertrouwen...
reactie: We weten allebei dat we ten alle tijden in elkaars mobiel mogen kijken. Alleen, waarom zou je? Toch heb ik vanuit mijn vorige relatie vrij veel bagage meegekregen en in het begin van mijn nieuwe relatie heb ik het 3 x niet kunnen weerstaan om toch te kijken. En god, wat kwam ik van een koude kermis thuis. Alle smsjes die erin stonden waren van mij. Op enkele uitzondering na, die waren van vrienden van hem. Na de 3de x ben ik zo kwaad op mezelf geworden dat het nu niet meer gebeurd. Maar ik weet dat hij mijn telefoon ook weleens heeft doorgepluist. Ik zie het als compliment, hij wil me in ieder geval niet kwijt aan een ander!
reactie: Mijn vriend vraagt ongeveer om de dag of hij mijn sms'en mag lezen. En vraagt dan ook uitdrukkelijk om ze allemaal bij te houden tot HIJ ze gelezen heeft. Hij is extreem bang om me kwijt te geraken en is overbezorgd. Dit alles neem ik hem niet kwalijk omdat ik nogal het imago van 'gemakkelijk' te zijn, door mijn verleden en ik bijna niet met meisjes omga. Ik lees de zijne nooit, maar dan ook écht nooit.
reactie: ik vind dat je het best mag controleren maar dan niet stiekem
Het is wat jy er van vind
Maar als je denk dat hij vreemd gaat is het niet goed! want dat wantrouw je hem ! En dat is geen goede manier van relatie hebben
reactie: nee het zou bij mij niet in me opkomen om zijn telefoon te ckecke dat doet hij denk ik bij mij ook niet en je vertrouwd elkaar tog??! Heb zelfs met uitgaan een hele avond z'n tel in m'n zak gehad dan ga ik er tog niet in neuzen??! No way!!

reactie: Hoihoi,
Ik check de mobiel van mijn vriendje niet. Ik weet dat hij niet voor een ander meisje zal kiezen dus ik ga er dan van uit dat er geen romantische smsjes tussen zitten. Meestal gaan de smsjes over het pokeren. Op zich vind ik dat het niet nodig zou moeten zijn dat je iemands inbox moet controleren; je leest zijn post toch ook niet? Ik denk dat je uit moet gaan van de eerlijkheid van je partner. Natuurlijk is het begrijpelijk dat je zijn smsjes wilt lezen als je al vermoedens hebt dat hij een ander heeft, maar je kunt hem ook meteen confronteren met deze gevoelens in een gesprek of iets dergelijks. Je moet elkaar kunnen vertrouwen,en als dat al niet kan..
reactie: Ik kijk ook regelmatig zijn telefoon na. Uit nieuwsgierigheid, maar ook omdat hij niet helemaal heilig is geweest. Ik vertrouw hem nu minder. Ik ben zelf ook niet helemaal eerlijk geweest vandaar dat ik het bij hem ook door de vingers zie. Maar toch blijft er een twijfel & vertrouw ik hem niet aan meisjes toe. Hij zei namelijk dat, dat wel kon, maar dat gaat dus niet. Laten we ook niet vergeten dat hij ook mijn telefoon wel is checkt. Zelfs mijn e-mail, hyves & dergelijke. Dus waarom ik niet bij hem, toch !?
reactie: Ik heb een hele tijd geleden een paar keer in zijn gsm gekeken. Dit omdat er een meisje was die hem constant belde en smste en uit pure nieuwsgierigheid, jaloezie en onzekerheid keek ik wel eens in zijn gsm.Om te kijken wat ze hem had gestuurd, verder zocht ik naar niks. Ik vertelde het hem wel gelijk en kon er met hem over praten. En nadat het gestalk van dat meisje is opgehouden heb ik ook nooit meer in zijn gsm gekeken. Ik weet dat ik z'n privacy heb geschonden en heb er ook vaak spijt van gehad. Of hij in mijn gsm heeft gekeken? Ik denk het wel, hij vraagt mij ook wel eens wat ik stuur en naar wie. We vertrouwen elkaar, dus ik weet zeker dat ik nooit meer in zijn gsm wil kijken.
reactie: Hoi, ik heb zo'n beetje hetzelfde probleem. Ik vind het verschrikkelijk van mezelf maar ik check zijn mobieltje en ook zijn mailbox. Het gaat misschien tegenstrijdig klinken maar ik vertrouw hem wel, ik ben ervan overtuigd dat hij me niet zou bedriegen, maar ik ben zo extreem jaloers dat ik het al vervelend vind wanneer hij een beetje aandacht besteed aan een ander meisje. Dus controleer ik zijn mobieltje, en ik heb nog nooit iets 'bezwarends' gevonden, maar ik vind het al erg wanneer ik puur vriendschappelijke sms'jes tussen hem en andere meisjes vind. Ik weet dat zo'n overdreven jaloers gedrag slecht is voor een relatie en ik wou zelf dat ik niet jaloers was, maar ik kan het niet helpen. Ik voel me zekerder als ik het af en toe controleer.
reactie: haha heb het nooit gedaan, mobiel checken, maar zou toen slim zijn om te doen :) hij was op vakantie in de zomer en heeft heel veel foto's gemaakt van een meisje waar hij mee een affaire had :P
Maar ik heb het op een andere manier ondekt hoor :) Zoiets herken je gewoon in zijn ogen :)
Geen mobieltjescheck dus :P
reactie: ja ik heb bij mijn vorige vriend wel eens in de telefoon gekeken.. Dan kwam je wat vaker dezelfde naam tegen, effe lezen en dan kom je toch tot de conclusie dat ie meer een flirter is dan een relatietype;).. Voor mij heeft ut een doorslag gegeven bij de break-up..
reactie: Ik vind wel dat dit moet kunnen. Mijn vriend heeft in het verleden een foutje gemaakt. En tja helaas sluipt het er nog steeds af en toe in. Ik werk meestal in de nacht en hij overdag. En hij kent een aantal meiden waarvan ik liever niet had dat hij ze kende. Maargoed dit heb ik natuurlijk niet in de hand. Want door zijn smsjes/mail te lezen ben ik er wel achtergekomen dat er een ander was. Gelukkig voor mij heb ik die meiden ontmoet en was het niet veel soeps. Alleen voor de aandacht neem ik aan. Maar het steekt toch. En dan nog. Hij checkt mijn foon ook nog wel s. Ik vind het niet erg.
reactie: Ik heb het zelf ook wel eens gedaan. Het probleem is dat als je iets vindt wat je niet vertrouwd, je hem er niet mee kunt confronteren. Dan moet je namelijk toegeven dat je stiekem zijn mobieltje nakijkt. En als dan blijkt dat er niets aan de hand is, heb je gigantische ruzie om niets. Ik doe het dus niet meer, toch nog nooit iets gevonden..
reactie: Ja hoor waarom niet. Als je elkaar vertrouwt moet het ook geen probleem zijn om af en toe in iemand zyn telefoon te kijken. In een relatie heb je geen "erge" geheimen dus als het in je relatie goed zit vind je ook geen rare berichtjes. Waarom zou ik het dan erg vinden als hy in mijn telefoon kijkt? En schending van privacy? Daar is wel iets voor te zeggen natuurlijk maar als je al zo lang bij elkaar bent vind ikk dat zo iets wel moet kunnen,
reactie: ik & mijn vriend kijken altijd elkaars smsjes. Ik vind dat best kunnen. Als je niks te verbergen hebt waarom zou je er dan moeilijk over doen?
reactie: Ik controleer zijn mobiel ook wel eens,puur omdat ik heel jaloers ben aangelegd en ik zelf niet zo heilig was in mijn vorige relatie. Daarom ben ik nu bang dat hij het zelfde doet. Terwijl ik nog nooooit iets heb kunnen ontdekken
reactie: Echt niet! Ik ben redelijk jaloers ingesteld en vaak onzeker omdat mijn vriend bij veel mensen in de smaak valt (zeker qua uiterlijk: yummy!), maar het is nog nooit bij me opgekomen om zijn mobieltje te checken. Dat hoeft ook niet als je elkaar een beetje vertrouwt. Mocht ik me zorgen maken over zijn contacten zeg ik dat wel tegen hem, maar ik ga niet zoiets achterbaks doen. Jij zou het toch ook een inbreuk op je privacy en een gebrek aan vertrouwen vinden als ie de jouwe controleerde? Heb je nou een relatie of een affaire?
reactie: Ja ik check het van tijd tot tijd. Niet meer dagelijks maar toch ..... Een aantal jaar geleden kwam ik er namelijk achter dat hij er iemand op na hield. En ok...dat is inmiddels over maar dat stukje wantrouwen blijft toch enigszins aanwezig.
reactie: nee, als het goed is vertrouw je hem !!
reactie: Ja, ik vind dat wel normaal. Er was een tijd dat ik dat ook deed omdat er een paar dingen waren gebeurd. En hij controleerde mijn telefoon ook. Maar nu doe ik dat al 2 jaar niet meer en hij ook niet bij mij. Je weet maar nooit wat er in zo een smsje kan staan...
reactie: nouuuu... Ik heb het in het verleden wel gechecked hoor.. En ergens vind ik het niet kunnen..dan denk ik wel van "okay, hij mag ook niet aan mijn telefoon komen" maar het is toch die nieuwsgierigheid die knaagt en jaloezie wat opspeelt.. Als et ware "moet" ik gewoon weten wat zich op dat mobieltje afspeeld wanneer mijn ogen de andere kant op staan. Want je weet maar nooit.. Ondanks dat er vertrouwen is.. Al dan niet voor de volle 100% er zal altijd bij mij dan althans een sprankeltje zijn die zegt van "iets klopt niet" en "ik moet toch wat vinden?!"
reactie: Ja ik check zn mobieltje, ik vind eigenlijk dat het niet kan.. Maar soms heb ik gewoon een sterk gevoel dat er wat aan de hand is.. Gisteren nog.. Hij ging de was ophangen. Ik had het gevoel dat hij weer smste met zn ex, in zijn in- en outbox niks, maar toen ik zijn 'verwijderde items' opende..jahoor. Ik zeg het hem wel altijd gelijk. Mede omdat ik gewoon niet snap waarom hij voor me achterwegen houdt dat hij met haar smst. Hij zegt dat ie t doet om ruzies te vermijden. Maar eigenlijk hebben we altijd ruzie omdat ik merk dat hij geheimzinnig doet, dan pas lee ik zn smsjes (in de verwijdere items!!)en word ik boos omdat hij het verzwijgt.
reactie: bij mijn eerste vriendje controleerden we constant elkaars berichtjes, foto's, telefoonlijst... En dat was een gewoonte. Nu heb ik al sinds 2 jaar een nieuwe vriend en hij heeft nog nooit in mijn gsm gekeken (toch niet dat ik weet) En ik heb mezelf heel lang tegengehouden om het te doen, tot op een bepaald moment mijn nieuwsgierigheid het van mij won. Gelukkig had ik nu niks te erg gezien. Gewoon een zogezegde vriendin die er in stond als "k" omdat hij geen zin had om de naam volledig te typen en een berichtje van zijn ex wat ik niet heb durven lezen. Ik heb heb hem er daar dus eens over aangesproken en hij voelde zich daar dus niet goed over. Ik had zijn privacy geschonden. Daar heeft hij ook gelijk in, maar ik kon mij niet meer inhouden. En nu probeer ik het dus niet/nooit meer te doen, maar het soms toch wel moeilijk. Hij vraagt mij ook wel altijd als ik een berichtje stuur of krijg van of voor wie het is en ik zeg het hem dan ook wel, maar toch... Eigelijk is dat toch maar een slechte uitvinding! Ik probeer er niet aan te denken en mij er niet in op te jagen of aan te ergeren, want anders maak ik mezelf zot van de gedachten...
reactie: als je een relatie hebt, vertrouw je elkaar. Geloof je hem niet dan zou ik afvragen of deze relatie voor you is bestemd.
GESPONSORDE LINKS