Langer jong en mooi met 'baby partner'

Een (veel) jongere partner houdt jong. Een baby partner is beter dan honderden uren in de sportschool en kan niet op tegen het gebruik van de duurste crèmes en bezoekjes aan luxe spa's. Talloze vrouwelijke Hollywood sterren lijken het bewijs te leveren van de heilzame werking van een jongere man, ook wel 'toy boy' genoemd, op lichaam en geest.

Een bekend voorbeeld is Demi Moore. De donkerharige actrice zette jaren geleden de 'toyboy trend' met de 16 jaar jongere Ashton Kutcher. De twee zijn inmiddels uit elkaar maar het schijnt dat Moore, juist omdat zij niet ouder dan Kutcher wilde lijken, alle jaren die ze samen hebben doorgebracht fanatiek gesport heeft. En daar plukt de 50-jarige actrice nu nog de vruchten van.

Ook de 54-jarige Sharon Stone heeft zich door een 'jonkie' laten verleiden. Sinds de actrice met de 27-jarige Argentijn Martin Mica gaat, ziet ze er vele jaren jonger en vooral ook stralend uit.

De 43-jarige Jennifer Lopez houdt zichzelf momenteel jong met de 24-jarige balletdanser Casper Smart. Een beetje gezonde competitie op het gebied op het podium kan blijkbaar geen kwaad! J.Lo is in ieder geval goed in vorm.

Natuurlijk mag Madonna in dit rijtje niet ontbreken. Zij heeft al heel wat 'toyboys' versleten en gaat tegenwoordig met de 25-jarige balletdanser Brahim Zaibat. Het samenzijn met deze gespierde en afgetrainde jongeling werkt vast en zeker motiverend. Het is in ieder geval opvallend hoe Madonna al jaren lang met ijzeren wil haar lichaam in vorm houdt door veel te sporten en op de lijn te letten.

Tot slot willen we nog één van de meest sprekende voorbeelden noemen: de 80-jarige Joan Collins. De wereldberoemde actrice heeft in 32 jaar jongere Percy Gibson blijkbaar het wondermiddel tegen ouderdom gevonden. Collins ziet er aanmerkelijk jonger uit dan haar leeftijdsgenoten. Het geheim zou vooral daarin liggen dat 'oudere vrouwen goede seks hebben', meent ze.

En jullie?

Maar wat vinden jullie ervan? Is het echt zo dat het leven met een jongere partner je jong houdt? Of hebben we het hier over Hollywood sterren die ook zonder 'baby partner' wel in vorm zouden zijn? En wat denk je op zich van het leven met een jongere man? Kun je op gelijk niveau met elkaar communiceren? Kun je je inleven in elkaar levensfase? Werkt het stimulerend of remmend op je ontwikkeling? Of heeft het geen invloed?

Reacties van Trendystylers
Ik maakte vaak mee dat jonge mannen ( 10 jaar verschil ) mij proberen te versieren op een vaak stuntelige, maar schattige wijze. Alleen val ik echt alleen op juist oudere mannen ( 5 a 7 jaar verschil ). Oudere mannen ( niet allemaal ) vormen naast veel seksuele ervaringen ook een mentale uitdaging. Ik heb wel ooit iets korts gehad met een paar jaar jongere man, deze was dan ook zeer intelligent en straalde rust uit. Het verschilt misschien per man, want ik ken ook wel oudere mannen die zich als jongens gedragen en jonge mannen die zich mentaal zeer ontwikkeld hebben. In dat laatste geval zou zo een jonge man mij te slim af zijn en toch weten te verleiden...maar mijn levenservaring zou ervoor kunnen zorgen dat het niet lang stand houdt.
inderdaad dat is werkelijkheid,een jongere partner doet wonderen,je moet daarvoor geen hollywood ster,ik heb al altijd jongere partners gehad en ja dat doet een vrouw gewoon stralen op alle gebied,zo ik spreek ook uit ondervinding niet van horen zeggen,maar ja een oudere man met jongere vrouw wordt aanvaardt en omgekeerdt wordt je bekeken alsof ze een spook zien,maar dat is de mensen hun probleem ik trek mij de buiten wereldt niet aan,ciao..ps.goeie raad damens gewoon proberen..niet kijken of luisteren naar de mensen
Het is 100% juist! Een jongere partner maakt dat je er stralender uitziet.Samenleven met een jongere partner is zeker mogelijk.Het is uitdagender dan met iemand uit dezelfde leeftijdsgroep.
Niet iedereen zal het daarmee eens zijn dat weet ik ook wel.
Maar dit is mijn eigen persoonlijke mening en ervaring
GESPONSORDE LINKS