Ik kan hem niet uitstaan als hij…

Mannen. We zijn dol op ze, maar soms kunnen ze onuitstaanbaar zijn. Dan roepen ze irritaties in ons op die maar weinig met liefde te maken hebben. Ze doen het niet expres, laten we elkaar goed begrijpen, maar het zijn van die dingen die alleen zij kunnen doen. Dingen om gek van te worden! (dat wil niet zeggen dat wij niet onze eigen onhebbelijkheden hebben, maar daar hebben we het hier niet over!)

We willen van deze pagina een klein, virtueel vademecum maken waarin we alle kleine, grote irritaties die onze mannen in ons oproepen, van ons afschrijven. Je hebt vast al wel begrepen wat voor soort dingen we bedoelen. We hebben het hier niet over de wc-bril die je na zijn bezoekje aan het toilet in de verticale stand vindt. Maar het zit wel een eind in de richting. Maar voordat we verdergaan geven we het woord aan carolien. Zij deed ons met haar mail het idee voor dit artikel aan de hand.

'Hallo redactie van Trendystyle, waarom schrijven jullie niet een artikel over die hatelijke gewoontes van onze mannen? Mijn man en ik hebben een heel goede relatie en ik zou hem voor geen ander willen inruilen, maar af en toe kan ik hem wel ik weet niet wat doen! Als hij op zondagmorgen zijn favoriete cd's gaat zitten beluisteren. Enorm hard natuurlijk. Ik word er helemaal gek van. Als ik niet zoveel van hem hield... En het erge is dat hij niet eens door heeft dat het mij irriteert. Hij doet het gewoon omdat hij het leuk vindt en daardoor irriteer ik me juist nog meer. Maar ik wil er niets van zeggen want ik gun hem dit kleine pleziertje zo. Mijn vriendinnen lopen tegen dezelfde dingen aan. Eentje kan er niet tegen als hij zijn nagels op bed knipt. Hij haalt daarmee het bloed onder haar nagels vandaan. Maar ze vindt het ook kinderachtig om er iets van te zeggen. Ze wil ook niet al te zeurderig overkomen. En dus houd ze haar commentaar maar voor zich en wordt de irritatie nog groter. Van de week hadden we het er nog over en toen dachten we dat het een goed idee zou zijn als jullie er iets over zouden schrijven. Er zijn vast meer vrouwen die dit gevoel kennen. Misschien helpt het als we onze 'frustraties' samen delen. Misschien kunnen we er uiteindelijk gewoon om lachen!'

Zo gezegd, zo gedaan. Jullie reacties zijn weer van harte welkom. Maar zoals altijd geven wij weer de aftrap: een rijtje irritaties dat wij - na enige navraag bij vriendinnen en kennissen - opstelden.

-Hij zit met zijn handen in mijn beautycase: hij gebruikt het scheermesje waar ik mijn benen mee scheer, hij zit met zijn vingers in mijn crèmes en gebruikt mijn maskers...

- Hij neemt de telefoon op en blijft maar doorkletsen met de persoon aan de andere lijn, ook al is het voor mij (vooral met mijn beste vriendin heeft hij er een handje van)

- Hij denkt wel dat ik het niet zie, maar soms zit hij met zijn vingers in zijn neus en dan veegt hij ze heel stiekem, zogenaamd zonder dat hij er erg in heeft, aan de kussens van de bank af.

- Hij besluit dat er vanaf vandaag op de kleintjes gelet moet worden. Dus neemt hij pen en papier en begint hij een discussie over mijn manier van boodschappen doen.

-Hij wil me uitleggen hoe ik moet parkeren. Elke manoeuvre die ik maak, voorziet hij van negatief commentaar. Ik word er elke keer bloednerveus van en het einde van het liedje is dat ik verder zoek naar een grotere parkeerplaats waar ik zo in kan rijden.

- Hij heeft het alleen maar over zijn moeder... Hoe goed ze kan koken, wat ze allemaal niet gedaan heeft om de familie bij elkaar te houden, hoe ze zich voor iedereen heeft opgeofferd.

- Hij denkt dat hij de enige is, die iets in huis doet. En daarom zegt hij elke keer, bij wijze van grap, hoe gemakkelijk het allemaal zou zijn als ik ook eens iets zou doen...

- Hij weet alles. Voorin als we in de auto zitten. Hij weet altijd de weg. Hoeveel keer we niet verdwaald zijn. En hoeveel keer we niet te laat op de plaats van bestemming zijn aangekomen!

- Hij staart minutenlang in de verte, zonder iets te zeggen, en denkt aan heel andere dingen. Hij laat het aan mij over om het gesprek met de anderen op gang te houden terwijl hij met zijn hoofd heel ergs anders zit.

- En nu is het jullie beurt. Mail ons je reactie via het venster hieronder. De meest interessante en leuke reacties zullen we hieronder - geheel anoniem - publiceren.

Reacties van Trendystylers
We wonen niet samen, maar als hij geweest is, slaagt hij erin mijn huis in een prehistorisch hol om te toveren. Overal lege tassen en glazen, zijn spullen die hij achterlaat liggen overal verspreid, daar filterhulzen, restjes tabak, noem maar op... Sofie
Hij kan niet tegen kritiek en trekt zich nergens wat van aan. Doet alleen wat hij zelf wilt en wat hij niet wilt, doet hij niet. Klusjes kan je soms jaren op wachten terwijl hij wel van mij verwacht dat ik alles binnen een paar dagen doe. Maar daar mag je niets van zeggen natuurlijk.

Koken doet hij vaak met vlug klaar dingen en vaak heel ongezond. Niet fatsoenlijk groente, aardappels en vlees maar bij voorkeur iets wat je alleen maar op hoeft te warmen en in de friteuse kan stoppen.

Ligt het liefst in de bank met een afstandsbediening naar trash programma's te kijken. Snurkt, zaagt en maakt allerlei varkensgeluiden met zijn keel, neus en weet ik veel wat nog meer.

's nachts zo erg snurken dat je soms urenlang geen oog dicht doet.
Nou ik irriteer me dus mateloos aan het feit dat wij samen geen quiz kunnen op tv of überhaupt zaken van algemene kennis kunnen bespreken omdat hij altijs alles 45 x moet zeggen en beter weet en het laatste woord moet en niet snapt wanneer ik moedwillig een grapje maak. (bv vreemde valuta verkeerd uitspreken en dat hij dan zegt dat ik het nog steeds niet heb onthouden en het goeie zegt en dan denk ik : ' oh jezus, debiel!'
Alles open laten staan douchegel, beleg, tandpasta, broodzak, en alle deurtjes in huis voornamelijk de keukenkastjes Oowja en hij doet nooit het wc licht uit zo irritant nog wat hij haalt van blikjes de lipjes eraf en die vind ik door het hele huis ! Vreselijk. Lisa
Altijd de schuld op mij schuiven en dan zeggen dat ik nooit sorry zeg. Als meneer te laat is om naar zijn werk te gaan loopt hij te puffen en te blazen en irritant tegen mij te doen en geeft mij het gevoel dat het mijn schuld is en dan ook zeggen dat ik wel kan helpen door zijn broodjes te smeren. Hallo, ik moet ook mijn eten klaarmaken. Krijg hier absoluut geen hulp mee.
Hij weet het altijd beter, advies geven terwijl hij datzelfde advies nodig heeft. Hij is echt een sfeermaker. Ik voel mij heel alleen in mijn huwelijk alsof ik alles alleen moet doen. Soms vraag ik mij af of meneer geen afwijking heeft.
hij vind dat het MIJN TAAK is het huishouden alleen te doen omdat hij een betaalde baan heeft! terwijl ik voor 4 kids zorg EN een studie doe, daarnaast werk ik ook, al is het maar partime (echt paar uurtjes maar) GRRR!! ben jaloers op alle vrouwen die een man hebben die niet zo ouderwets denkt! werkende/studerende moeder zijn is al een baan op zich toch?? hoe moet dat als ik full-time ga werken binnenkort???
Ik irriteerde me al na anderhalve maand samenwonen aan dingen, verschikkelijk hoe lui hij eigenlijk is en hoe geirriteerd hij raakt op sommige dingen. Aan de ene kant denk ik als dat nu al zo is hoe houden we dit vol (we hebben ook n huis gekocht) Aan de andere kant is het echt een schatje maar hij moet gewoon beseffen dat we nog steeds voor onze relatie moeten vechten.
Eerdere reactie:

Geen van de bovenstaande dingen irriteert mij, gelukkig maar er zijn genoeg andere dingen.
- Hij beledigt me soms voor de grap, alleen hij houdt het een hele tijd vol. Soms zegt hij hetzelfde meerdere keren per dag en dan meerdere dagen.
- Hij kan heel bijdehand zijn (ook weer vaak achter elkaar)
- Ik ben op het moment erg gestrest en hij weet hier niet mee om te gaan. Wat mij weer meer gestrest maakt.
- Hij heeft een ego zo groot als een olifant :P

Ja. Dit. Dat beledigen klinkt vast gek voor mensen die het niet kennen maar die van mij doet het ook CONSTANT. En waarschijnlijk zelfs zonder dat hij 't doorheeft hoe irritant het is.
Ik Herken helemaal niets in 't artikel. Geen klassieker waar ik me nu eens lekker aan kan ergeren. Maar toch erger ik me groen en geel aan mijn man. Tijdens 't eten bijvoorbeeld, ALS hij met Zijn mond vol uitlegt aan onze dochter hoe ze nu toch echt een vork moet vast houden.... Ik erger me aan t feit dat ie zo voor zich zelf leeft, alsof wij er niet Zijn. De manier waarom hij zich kan afsluiten voor ons. Ik word alweer gek van woede ALS ik er aan denk...
Als hij zn bed niet wil uitkomen, ookal heeft hij uitgeslapen tot half 12.
Als onze baby snachts wakker word en hij op de baby aan het zeiken is, en hoevaak ik er ook wat van zeg en boos van wordt, hij blijft het doen.
Alle spullen van zich af gooien, en er 1 dikke zooi van maken.
Teveel geld uitgeven, terwijl we dat niet hebben.
Al het lekkers van de hele week in 1 dag opeten.
Shirts die kapot zijn aantrekken, of veeeeel te kleine blousjes.
Altijd het geld bij zich willen hebben.
als hij je (naar de buitenwereld toe) moeders gaat noemen... zo vrouw/minnares/partner onterend!
Met je moeder ga je n.l. niet naar bed.
weet je wat mij ergert dat hij mijn naam vergeet maar z,n ex haar naam niet en mij dus zo noemt
Ik ben al 2 jaar samen met mijn vriend en sinds 3 maanden wonen we samen. Laatste maand gaat het de verkeerde kant op. Ik irriteer me aan zijn geslurp aan zijn troep en aan veel dingen wat hij doet, verder merk ik ook dat hij zich ook aan mij kan irriteren en het ergste vind ik dat ondanks dat we samen wonen ik mij toch alleen voel in huis! Al moet ik toe geven dat ik niet de makkelijkste persoon ben omdat ik vrij gevoelig ben en dingen persoonlijk opneem maar ik hoop dat dit normaal is want ik hou ontzettend veel van hem en hem totaal niet kwijt wil. Hebben jullie dit ook en gaat het over??
Ik erger me niet aan onbenulligheden, zoals een wc-bril omhoog of omlaag...sokken die rondslingeren...dat zijn bijzaken. Wat ik heel irritant vind is het gebrek aan respect. Ik volg een studie en terwijl ik zit te leren, knalt hij er elke vijf minuten tussendoor met allerlei dingetjes wat hij van me wil weten of beklag over de kinderen. Hij gunt mij gewoon mijn diploma niet. Dat enorme egocentrische, dat is mijn grootste irritatie.
mannen die chips eten met keihard geluid! ik denk dan altijd: kun je niet iets rustiger kauwen? en teveel drank drinken omdat het weekend is en ze helemaal los moeten gaan.. dit kan toch ook met een paar pilsjes minder?
Geen van de bovenstaande dingen irriteert mij, gelukkig maar er zijn genoeg andere dingen.
- Hij beledigt me soms voor de grap, alleen hij houdt het een hele tijd vol. Soms zegt hij hetzelfde meerdere keren per dag en dan meerdere dagen.
- Hij kan heel bijdehand zijn (ook weer vaak achter elkaar)
- Ik ben op het moment erg gestrest en hij weet hier niet mee om te gaan. Wat mij weer meer gestrest maakt.
- Hij heeft een ego zo groot als een olifant :P
waarom heeft een man een foto van zijn exvriendin in de woonkamer staan, waar ze alletwee er samen heel gelukkig uit zien, dit als zijn nieuwe vriendin stoort mij
Hallo Allemaal

Ik heb nu bijna twee jaar met mijn vriend. Hij werkt 7 dagen in de week en op hele vervelende tijden. Dus wij kunnen maar zelden afspreken, ik zie hem vaak om de drie a 2 maanden, daarom bellen we elke dag of smsen we elkaar maar sinds kort irriteert hij zich aan het bellen en sms'en. Ik ben liever ook elke dag bij hem maar als je niet wilt bellen,smsen en elkaar niet kan zien vraag ik me af wat ons relatie nog staande kan houden. Ik merk dat ik me de laatste tijd heel geirriteerd voel. Ik kan niet vrolijk aan de telefoon hangen. Ik heb altijd wat te klagen en ik word boos om zijn reactie's over het volgens hem '' tevaak bellen/smsen''. Ik hou echt heel veel van m maar dit doet me gewoon pijn. Het is niet meer leuk.
Ook irriteer ik me aan het feit dat hij geen moeite doet. Ik ben de gene die altijd belt en sms't. Mij een keer verrassen door een dagje vrij te nemen zit er ook niet in. Kan iemand me helpen? Ik weet wel en twijfel niet aan zijn gevoelens voor mij maar het is niet genoeg.
hij laat altijd zijn sokken in zijn schoenen en schuift deze dan ook nog eens onder de verwarming in de gang conclusie: als de verwarming op 25C staat stinkt het hele huis! na 3 jaar ruzieen nog steeds niet afgeleerd!
ik irriteer me ook aan veel dingen, zoals onderuit op de bank liggen als er bezoek is, het steeds vergeten te scheren, stinkende voeten en dan toch lekker naast je gaan zitten en dan vind hij dat ik zeur???Maar zou m niet willen missen hoor, aar het zou fijn zijn als hij er eens rekening mee zou houden.....
Ik erger me dood als ik een ruzie heb met hem dan zegt ie (OKE) iK HAAT HEM SOMS! maar ik kan ook niet zonder hem!

zijn eeuwige gezeur om dingen die hij best wel weet! de vraag stellen, een antwoord eisen en dan met gegeven antwoord niet tevreden zijn en er zelf een beter verzinnen.
zijn betweterij, alles beter weten en kunnen en niks doen

* Hij ontkent regelmatig dingen! Wel kleine dingen hoor, soms vind ik het grappig, maar soms erger ik me ook. Zo ontkent hij dat hij niet altijd goed de weg weet zodra hij rijdt in de auto...Hij vergeet altijd de juiste weg en rijdt dan de andere kant op.. Als ik er wat van zeg, zegt hij: dat wist ik, ik dacht alleen dat ik ook wel op deze manier kon rijden. (jaja, het gebeurt zo vaak dat hij gewoon niet goed is in eht onthouden van routes en straatnamen;)).
Ook weet hij het verschil niet tussen links en rechts...
Als ik zeg: eind van deze straat links, dan gaat hij rechts..dan zeg ik: nee je moest links, dus de andere kant op.
Dan zegt hij: ooh ik dacht dat je rechts zei..
Gebeurt zo vaak dat ik nu door heb dat hij niet altijd weet wat het verschil is tussen rechts en links.
Vind ik niet erg, maar als ik dat tegen hem zeg, ontkent hij het met veel smoesjes erom heen;)

Ik weet dat mijn vriend ontzettend veel van mij houdt en heel veel om mij geeft, en er ook altijd erg naar uitkijkt om mij weer te zien (we wonen nog niet samen maar beide op onszelf).
Maar daarbij komt het soms voor dat we elkaar een paar dagen niet kunnen zien, hij heeft een hele drukke onregelmatige baan en ik studeer nog in een andere stad op kamers. En dan lijkt hij er totaal geen moeite mee te hebben als we elkaar dan maar even niet zien.
Ik laat blijken dat ik het jammer vind, ook al is het niet anders, en vind het dan wel leuk hem extra te zien in het weekend daarvoor.
Maar dat kan niet in verband met zijn al gemaakte afspraken.
Kortom: het is super als we elkaar zien maar hij lijkt het ook niet altijd erg te vinden mij een paar dagen niet te zien.
Daar erger ik mij aan en het maakt me soms een beetje onzeker! snif..
reactie: ....over MIJN lichaam begint.. Absoluut afschuwelijk. Vooral als hij zegt dat ík moet gaan afvallen omdat ik een 'buikje' krijg..
reactie:...als hij afwast en de afwasborstel laat vallen zodra 'het laatste' is afgewassen (in de woonkamer en op de keukentafel staat nog afwas) en een vaatdoek kent ie niet dus blijft het aanrecht nat, tafels blijven smerig...BAH!! Gevolg: kan ik doen

...klussen kan ie erg goed, alles pakt ie aan, 'vergeet' ie de gereedschappen weer op te ruimen. Gevolg: kan ik doen

...Opruimen kan ie erg goed, zelfs zo goed dat er benodigde onderdelen in de container verdwijnen, je dingen aan het zoeken bent die hij volgens hem niet gezien heeft en weken later tegen komt op een plaats waar alleen hij het op zou bergen..GRRRR
reactie: Hahaha ja die irritaties ken ik ook wel ja,over dat zijn vader beter kookt en zijn moeder het zo maakte,het lijkt wel of alles op zijn manier moet,ik bedoel,ik heb ook een verleden waarin dingen gingen oals ze gingen,maar ik loop ook niet de hele dag van,ja maar mijn mams...of ja mijn zusje,ik bedoel ook als ik gekookt heb,het is tog "de liefde van de man gaat door de maag"of vergis ik me nou,dan hoef ik tog ook niet te horen als ik gekookt heb,nou dat vlees...mijn pa doet het altijd zo,en ja mijn mams en pa weten presies hoe het moet,ben ik zijn ouders,NEE ik ben zijn vriendin en als ik het net als zijn ouders moet doen,neem dan lekker een relatie met hun en loop niet zo op mij te zeiken,ik ben ik en ik kook nou eenmaal zo en als dat lapje vlees nou eens niet die 2 minuten extra in de pan heb gelegen,wat maakt het uit,je kan tog ook zeggen "lekker schatje,dat heb je weer lekker gemaakt!
reactie: hoi hoi
Mijn irritatie van mijn vriend waar ik overigens wel heel veel van houd is hij heeft galgenhumor. Bijv: Ik vraag iets als vind je me mooi en zegt hij nee je weet toch dat je lelijk bent en ik bij je ben omdat ik medelijden met je heb. In het begin van onze relatie was ik hier heel onzeker door maar nu weet ik wat beter hoe hij in elkaar zit. Want na zo,n opmerking van hem werd ik boos en en zeg ik zoek het dan ook maar uit waarna hij mij vervolgens vast pakt en zegt grapje grr dat hij dat grappig vind? Je weet toch dat ik je echt mooi vind en dat je heel speciaal voor me bent en ik echt van je houd. Maar kweet dat hij van mij houd nu en ik ken ook wel meer mensen met die humor maar in het begin ben je nog zo onzeker misschien zijn er vrouwen die deze humor herkennen Daarvoor mijn reaktie
En irritaties ik ben ook niet perfect en hij ook niet en dat denk ik ook niet dus perfectie mogen we nooit verwachten vind ik. Daarom is praten en communiceren heel belangrijk vooral als er gevraagd word ben je boos of is er iets vrouwen zijn gemakkelijk geneigd om dan te zeggen nee want we willen niet overkomen als zeurpieten maar ik heb ook geleerd dan toch praten en eerlijk zijn uit mijn ervaring werkt dat veel beter dan dat je er mee blijft zitten en hij aan je ziet en voelt dat er iets fout is. Groetjes
reactie: Als ik dit allemaal lees.. Heb ik nog geluk :)
Mijn vriend vertelt niet hoe ik dingen moet doen
Hij ruimt netjes op
Probeert altijd naar mijn zin te maken
Altijd lief
Doen veel dingen samen, zoals poetsen en opruimen
Hij is gewoon heel makkelijk
En sommige dingen die mensen irriteren zoals boertjes laten etc.. Dat irriteert mij niet.. Als je je daar al druk om moet maken
Iedereen heeft zo zijn goede en slechte eigen schappen
De kunst is die van elkaar te accepteren en anders te oplossing te zoekenz
Zodat het voor BEIDE goed is
Je moet met elkaar praten, eerlijk zijn en beetje van elkaar kunnen verdragen
Anders kun je beter met niemand relatie aangaan
Iedereen heeft wel iets waar je je aan stoort! Ook wij vrouwen hebben dingen waar mannen zich aanstoren
Praat er eens met vriendinnen over en met je vent
Dat zou al erg helpen! Hopelijk hebben jullie er wat aan
reactie: Ten eerste wil ik even zeggen dat ik me compleet erger aan het verkeerde gebruik van het woord irritatie. Je kunt je nl niet irriteren, maar iets irriteert je :)
Verder als ik dit alles zo eens lees heb ik echt niet te klagen met mijn vriend. Volgens mij is hij zelfs netter dan ik. Kan mij t schelen als we niet meteen afwassen na het eten. Rommel maken ben ik ook erg goed in. Zijn kamer is eigenlijk altijd netjes (behalve als ik er ben:P) Ok, hij woont nog thuis misschien scheelt dat een hoop. Ik erger me ook weleens aan dingen, natuurlijk!! Maar hij net zo goed!! Het enige wat ik echt vervelend vind is als hij niet zegt wat er in hem omgaat terwijl ik merk dat er iets aan de hand is. Maar ook dit wordt al een stuk minder. We schelen nogal wat in leeftijd (ik ben 5,5 jaar ouder dan hij) en ik realiseer me gewoon dat ik al wat verder ben. Misschien al wat meer heb meegemaakt. (in relaties dan voornamelijk) Vrouwen ergeren zich gewoon heel snel aan mannen, omdat we gewoon zo verschillend zijn. Ooit bij stilgestaan dat mannen zich juist ergeren aan ons gezeur? "ruim dit eens op, doe jij ook eens wat" Voor hen zijn andere dingen veel belangrijker. En waarom niet! waarom moet een huis altijd brandschoon en opgeruimd zijn? Een huis is om in te LEVEN. Denk daar eens over na!! Ik heb niet alles gelezen van de reacties, maar bij eentje kon ik me goed indenken dat het meisje in kwestie erg kwaad kan worden. De jongen die constant over andere vrouwen loopt te praten en misselijke opmerkingen maakt als"wat doe ik naast jou" (of i.d.) Dat gaat gewoon te ver vind ik en het lijkt me of die gast echt totaal geen respect voor haar heeft, sowieso geen respect voor vrouwen. Zo mag iemand je nooit behandelen!! Als mijn vriend ooit zo'n opmerking zou maken, dan zou hij meteen mijn ex zijn :)
Dus, zoals ik al zei, ik heb weinig te klagen en ben me dit door alle reacties des te meer gaan realiseren. Ik zeg niet dat wij vrouwen ons maar aan moeten passen aan de mannen, helemaal niet, maar mannen kijken gewoon heel anders tegen dingen aan. Het is gewoon een feit dat vrouwen constant de bevestiging moeten hebben dat ze mooi zijn, of dat haar vriend nog van haar houdt. Dit heb ik zelf ook (wie niet), en dat mogen mannen ook best wel doen natuurlijk ;) maar het is voor hen misschien een beetje irritant als we dat elke dag vragen. We moeten gewoon samen zien te leven en het is geven en nemen!!
reactie: Hallo allemaal,

Irritaties irritaties en nog een irritaties. Wat een gedoe allemaal. Ik heb een partner we zijn al bijna 4 jaar samen. We hebben samen een zoontje van 9 maanden. Door zijn werk komt hij alleen in het weekend naar huis. We hebben in onze relatie voor een heleboel avonturen gestaan. Vooral met het elkaar beter leren kennen. Mijn partner gaf al meteen aan wat zijn grenzen waren en ik als een verliefd hondje ging er helemaal voor. Niet nadenkend dat ik ook mijn grenzen moest aangeven. Dus.... Je kan je al goed voorstellen dat ik heel erg onderdanig was, en ik had ook totaal geen irritaties, maar mijn partner wel. Ik begon er echt over te piekeren wat ik verkeerd deed.... En daar kwam ik later dus achter. Ik zelf gaf mijn grenzen niet aan. Nu na bijna 4 jaar ben ik geen verliefd hondje meer en stel ik duidelijk mijn grenzen. Dit is zo belangrijk voor mezelf. Ik sta nu veel sterker in mijn schoenen en mijn partner irriteert zich ook niet meer zo erg aan mij. Maar ik ben mij wel geregeld aan hem gaan ergeren. Dit was de aanleiding van alle irritaties bij mijn partner en mij:
Met mijn zwangerschap zat ik helemaal gekeerd in mijzelf. Mijn partner kon er niet tegen, dus als hij in het weekend thuis kwam zat hij de hele dag achter de playstation. Ik zat mij rot te ergeren. Als hij toch gaat playstationen kan hij beter wegblijven.... Deze dingen gingen door mijn gedachte. Dan zat hij te eten en liet overal kruimels vallen en ik kan dan mijn mond niet dichthouden en gooide al mijn gal over hem heen. Hij kon er ook niet tegen en gooide zijn gal ook over mij heen. Nou, oorlog..... Deze oorlog heeft na de geboorte van onze zoon nog voortgekwoekerd. Ik ben ook met 71/2 maand bevallen, door alle stress. Ik heb dan ook niet echt van mijn zwangerschap kunnen genieten. 5 maanden geleden hebben wij een wapenstilstand afgekondigd en zijn eens heel erg goed met elkaar gaan praten....wat echt heel erg belangrijk voor ons was. Waarom irriteerde wij ons aan elkaar. Mijn partner gaf aan dat ik hem het gevoel gaf dat hij niet meer welkom was. Ja dit was ook zo. Hij zat toch alleen maar achter de playstation!!!! Dus wat moet je dan bij mij? Ik gaf aan dat hij mij het gevoel gaf dat het hem helemaal niet interesseerde dat ik een kind van hem verwachtte? Nou, het interesseerde hem wel degelijk, maar omdat wij onze gevoelens niet uitte tegenover elkaar kregen wij oorlog. Praten, luisteren, je gevoelens en grenzen weergeven is zo belangrijk.... Zo weet je ook wat je aan elkaar hebt. Je kunt altijd je partner man/vrouw als schuldige aanwijzen, maar wat er in je leven gebeurd, je bent er zelf altijd bij. Dus wil je geen irritaties, begin dan maar eerst goed je grenzen aan te geven en spreek je gevoelens uit-.... Dan heb je al een hele hoop bereikt. Nu gaat het steeds beter, we hebben nog wel ergernissen, maar dat wordt meteen uitgesproken. Het leven is een grote leerschool en we leren van elkaar. Ik hou ontzettend veel van mijn partner en ik hoop en zal er ook hard aan werken dat onze relatie beter zal worden ook voor onze zoontje, hij heeft ons ook hard nodig. Gr.
reactie: Beste Dames,
Genietend van mijn kopje koffie in de ochtend kwam ik geheel per ongeluk terecht op deze site. Desalniettemin werd mijn nieuwsgierigheid erg geprikkeld, bij het lezen van jullie frustraties (inderdaad ik ben er zo eentje met een Y-chromosoom). Ondanks mijn interesse verbaasde het mij, hoe ontzettend vaak jullie gefrustreerd raken. Allicht zijn jullie geïnteresseerd in een mannelijk perspectief. Frustratie nummer 1, het maken van rotzooi of het niet opruimen hiervan. Maar dit probleem ligt gedeeltelijk bij jullie, daar de mannelijke definitie van rotzooi simpelweg anders is. Rondslingerend wasgoed is geen rotzooi, want het verdwijnt onmiddellijk bij het doen van de was. Na het eten genieten wij graag nog even na, eten is immers een sociale gebeurtenis, die niet meteen onderbroken hoeft te worden, zodra het voedsel daadwerkelijk opgegeten is. Maakt het een concreet verschil of er vuile voeten op een net geboende vloer komen of enkele tijd later? Vuil wordt het uiteindelijk toch wel weer. Frustratie nummer 2: niet genoeg aandacht. Deze frustratie valt in veel verschillende facetten op te delen, maar grofweg zijn dit ze: te veel computerspelletjes, voetbal belangrijker, geen interesse tonen in jullie dagelijkse bezigheden. Deze frustraties vloeien voort uit het gegeven, dat niemand zich op een tweede plek geplaatst wil voelen. Vanuit een mannelijk perspectief heeft dit te maken met de eeuwige vrouwelijke hunkering naar bevestiging. Zodra jullie je realiseren dat hij voor jou heeft gekozen, hij is immers bij/met jou, hebben jullie deze overdadige bevestiging niet meer nodig en heeft iedereen de tijd om hun interesses verder te ontplooien. Verder het probleem dat hij altijd gelijk denkt te hebben. Zelfverzekerdheid wordt door vrouwen over het algemeen als een positieve, dan wel niet aantrekkelijke, eigenschap van de man gezien. Maar kennelijk niet wanneer jullie eigen ego in het geding komt. Dames niet zo kinderachtig. Overigens, wij hebben ook wel erg vaak gelijk.
reactie: hij weet zonder zijn navigatiesystheem totaal niet hoe hij moet rijden, terwijl ik altijd dacht dat dit een vrouwenkwaal was. Nou in zijn geval niet, hij kan echt al ergens 10 keer geweest zijn de 11de keer weet hij het nog niet, daar irriteer ik me dus mateloos aan!!
reactie: waar ik me aan irriteer:
Ik ben gelovig opgevoed, dan niet van de rokkenkerk, maar het is toch wel erg belangrijk voor me, en toen we nog niks hadden had ik hem vanaf het begin al gezegd dat het veel voor me is en dat ik me aan bepaalde voorwaarden hou... Hij zou een keer meegaan naar een kerkdienst (wat helemaal niet zo saai is als de meeste denken) maar nu stelt hij dat al 5 maanden uit.. 1x kan toch wel? Ik hoor wel al het gezeur van zn voeltbal aan en van zn nieuwe opleiding :S.. Verder hou ik onwijs veel van hem het zou alleen voor mij zo fijn zijn als hij een keer meeging met mij en zich er eens wat meer voor openstelde.. Dit lucht op! Danku!
reactie: hoi, k stoor me aan mn vriend omdat alles van mijn kant moet komen :S ik stuur altijd de smsjes en de mailtjes en de brieven en hij stuurd nouwelijks iets terug, en soms heb k t idee dat de computterstpelletjes belangrijker voor hem zijn dan mij
dubbele irritatie
Waar beginnen??? Hij weigert zijn mond met een beker te spoelen en stopt de kraan volledig in zijn mond met z'n bek vol tandpasta. Verplicht ik hem toch een beker te gebruiken dan hangt die beker vol tandpasta met bloed en spoelt hij dat niet af. Altijd schrik dat de kinderen dan die beker zullen gebruiken. Hij peutert in zijn neus als hij plast met als gevolg : naast de pot!!! Zijn hoeslaken is na twee dagen vuil aan zijn hoofd!!! Gebruikt nooit kussen en heeft blijkbaar vette huid. Als hij eet is alles vies en vettig,zijn vingers hangen vol boter en choco,dus ook de suikerpot en de melkkan en de koffiekan en zijn mond, bah! Zijn nagels zijn altijd vies, hij knipt zijn veel te lange teennagels boven het bad en spoelt het niet weg. Hij gooit zijn sokken en slip elke avond ostentatief naast de linnenmand en bij ontbijt op zondag krabt hij in zijn haar, in zijn oren, tussen zijn tanden en eet smakelijk verder terwijl ik bijna moet braken. Oplossing: ik zette mijn profiel op een dating site!!! Snel reaktie, leek lot uit loterij,rijke zakenman,jong,gescheiden, wonend met twee dochters van 16 en 18. Heeft eigen merk kledij, mega!!! Samen eten, samen koffie,zo negen maand aan een stuk, en toen plots ging mijn gsm af, hij belde per ongeluk, terwijl hij met hààr in de auto zat!!! wat bleek.... Hij woonde al meer dan een tijd samen met een vrouw (een dokter!!!!) en drie kinderen. Nog steeds zegt hij dat ik de ware ben maar hij wil het afbouwen tot na het groot verlof, ik braak van zijn leugens, allemaal grote leugens, maar hij helpt mij financieel en daarom mag ik mij niet irriteren aan zijn klote gedrag, zijn vieze smsjes, hij heeft altijd zin! Ik irriteer me er mateloos aan, zo zie je maar irritatie overal, zelfs waar er geld zit, blijf alleen en bind je niet, dan heb je er geen last van!!!
reactie: hoi hoi, ik irriteer me het meest aan mijn vriend als ik te horen krijg wie dat hij allemaal wel niet kan krijgen, en welke vrouwen er mooier en beter uitzien dan dat ik eruitzie. Maar het meest irriteer ik me aan zijn gerdag opstraat, dan loopt er een meisje/vrouw langs met een mooi figuur natuurlijk kun je dan even kijken,, maar wat doet hij..... Hij kijkt en draaid zich dan ook helemaal om en blijft kijken tot ze uit het zicht is verdwenen. En als klap op de vuurpijl zegt ie dan zo dat ziet er goed uit.. Vaak denk ik dan wat doe ik naast jou?? Verder is ie wel aardig hoor. Ook lucht het heel erg op om dit even kwijt te kunnen. Groetjes s
reactie: Hallo, ik irriteer me ook regelmatig aan mijn vriend. Hij is namelijk enigst kind en vreselijk verwend, hij denkt dat z'n moeder alles weet zij beheert ook zijn geld maar dat is jammer genoeg niet het ergste, als ik vraag of hij iets voor me wil doen dan zegt hij of dat hij het niet kan of hij heeft opeens last van migrane. En wat me het meest irriteerd is dat hij mij alles laat regelen, als we samen de stad in zijn krijg ik zijn portomonaie en laat hij mij eten kopen, z'n jas ophangen etc. Zelf blijft hij dan ook niet bij mij staan, hij zoekt alvast een plaatsje of hij moet even met iemand praten als ik er iets van zeg zegt ie dat hij graag verwend wordt tja wie niet... Ik kook voor hem ik ruim op en als ik uit school kom ligt hij op bed en moet ik zijn onbijt klaarmaken. Ik woon op mezelf en hij bij zijn ouders in denk niet dat we ooit samen gaan wonen, ik voel er niks voor om zijn moeder te worden...
reactie: Ook zoiets vervelends.. Ga je winkelen in de stad, en ondertussen heb je hem aan lijn..vertel je enthousiast over wat voor een leuke rokjes enzo je gekocht heb..is het enige wat ie te vragen heeft..hoe kort?? WALGELIJK!! En ook dat gezeur altijd om niets.. Wil je uitgaan met je vriendinnen..krijg je eerst een paar kilo gezeur op je nek..bah!
reactie: Als hij niet luistert als ik wat vertel, en niet doorvraagt!!!! Ik wil zo grage dat ie doorvraagt. Het ergste als ik hem dan iets vertel, en het er later over heb (een afspraak ofzo) dan zegt ie jij hebt mij ook nooit wat verteld. Niet om uit te staan!!!!!!!!!! Ik kan hem niet uitstaan als ie uren bezig is met voetbal, voetbal en nog eens voetbal, en daarna nog lekker gemasseerd wil worden. Soms denk ik dat ik na voetbal kom.

reactie: Wanneer mogen jongens/mannen eens reageren op een soortgelijk onderwerp maar dan over meisjes vrouwen? Want vrouwen zijn zeker nooit irritant....?!

reactie: Wat mij zo zeer irriteerde was:
Dat hij mijn bankpas zonder te vragen uit mijn handtas nam en dan behoorlijke bedragen pinde en dan allerlei playstation en computerspelletjes kocht. Ook sloot hij leningen af op mijn naam en zei dan niets erover totdat ik de papieren ervan in de bus kreeg en dan was het van o, ja vergeten te zeggen. Hij deed geen ene reet in huis, behalve op de bank voor de tv zitten/playstation en computer spellen spelen. Ook nodigde hij vaak zijn hele vriendenkring uit, ging dan feestjes houden tot diep in de nacht en allemaal zonder mij te vragen of ook maar iets erover te zeggen en ik mocht dan maar naar boven verdwijnen, want dit waren ZIJN vrienden. Op een dag stonden er deurwaarders aan de deur omdat hij een rekening niet had betaald en dan mocht ik het weer betalen. Nou ja ga zo maar door ...ook had hij niet het fatsoen om normaal tegen me te praten, maar schreeuwde hoofdzakelijk en toen na 7 jaar heb ik hem Adios verteld, vind ie nog gek ook. Nu heb ik inmiddels een hele lieve vriend, al 1 jaar en tot op heden nog geen enkele irritatie!
reactie: Ik kan het niet uitstaan wanneer ik alleen een luisterend oor nodig heb, hij altijd komt met zogenaamd goed bedoelde adviezen!
reactie: dag dames, ik irriteer me ook mateloos aan mijn kerel, we zijn al 6 jaar gek op elkaar maar door omstandigheden nu pas samen. Wat een rotzooi geven mannen zeg heb ik mijn huis opgeruimd komt hij langs volgende ochtend is het een grote ravage!!! Zal nooit voorstellen om de afwas eens te doen.. Is ook mijn schuld want ik begin er niet over, en zoals we weten zien ze het niet zelf vooral niet als ze mee hebben gedaan met troep maken. Kleren overal , doorlopen met schoenen aan als je net hebt gedweild...!!!!! En ja als je een vervelend onderwerp wil aan snijden zeggen, "moet dat nu?" of hij voelt zich meteen aangevallen.!! Maar ik heb een boek gelezen "waarom mannen niet luisteren, en vrouwen niet kaart kunnen lezen" werkt zeer verhelderend
Ook is het een ego boost voor ons vrouwen als je het leest merk je gewoon dat onze hersenen eigenlijk superieur zijn aan die arme mannen hersenen, o`k, zij hebben ruimtelijk zicht en kunnen 3d kijken . Wij hebben meer verbindingen tussen linker en rechter hersen helft kunnen ook beter communiceren, kunnen ook beter horen en beter zien [wijder blik veld] tja en dan heb je toch wat medelijden met die arme mannen Hihihihi,
Het scheelt wel in ruzie als je weet hoe je het het beste kunt zeggen [ ben je ook geen zeurkous meer]
Verder hou ik veel van mijn man en zou hem nooit willen ruilen.

reactie: Hij ruimt nooit post op die binnengekomen is, ok, dit moet hij zelf weten, maar dan vervolgens wel mij de schuld geven als hij bijvoorbeeld een rekening niet kan vinden. Verder ruimt hij nooit zijn vieze borden op. Die staan door het hele huis, met etensresten, maar dan wel heel hard roepen dat hij nu echt niet meer als student wil leven nu hij zijn eigen huis heeft en samenwoont. En natuurlijk ook die eeuwige computergames(world of warcraft), vaak elke dag en tot diep in de nacht, en dan ook nog online afspraken hebben om elkaar te helpen met vechten in games, waardoor hij zijn game niet eens op pauze kan zetten om bijvoorbeeld te eten of iets met mij te doen.

reactie: ik irriteer mij vaak aan mijn vriend.Hij is 18 maar hij gedraagt zich soms als een kind van 9.ik probeer een normaal gesprek met hem te voeren en dan maakt ie weer een opmerking waarvan ik denk:waar komt dat ineens vandaan?! Of dan zitten we op de bank.Vind hij de televisie interessanter(vooral de reclames) en besteed dan vooral geen aandacht aan mij....
reactie: Mijn vriend is noooit op tijd. Als hij om 1600 klaar is met werken gaat hij om 1700 uur pas naar huis, en belt mij pas als hij weggaat. Dan zit ik dus te wachten. Want ik zorg wel dat ik op tijd thuis ben voor hem. Als ik op zaterdag een beetje op tijd de deur uit wil om nog iets leuks te doen met mijn vrije dag, blijft hij net zo lang treuzelen tot het te laat is om nog iets te doen. Dus blijven we maar thuis. Het enige wat hij in het weekend eigenlijk wil doen is computerspelletjes spelen. En dan is hij dus echt helemaal van de wereld. Onbereikbaar. Hij heeft sowieso niet zo vaak ideeen voor onze vrije tijd, hij zit het liefst binnen. Dat vind ik jammer, want vriendinnen worden door hun vriendjes vaak meegenomen op romantische uitjes. Ook erger ik me eraan dat hij niets kan plannen. Dan bedenkt hij op vrijdag dat hij eigenlijk wel het hele weekend met een vriend van hem wil gaan spelen. Dan zit ik dat weekend dus alleen, want mijn vrienden hebben dan allemaal al wat. Als ik zelf iets al plan voor het weekend zit hij er niet eens mee dat hij mij het hele weekend niet ziet (want dan kan hij lekker spelen). Hij zegt wel dat hij me mist, maar aan dat soort dingen merk ik daar niets van.
reactie: Hoi,
Ik kan hem niet uitstaan als ik laat merken dat ik ergens moeite mee heb en hij zich eerst alleen maar aangevallen voelt en van zich afbijt en pas daarna reageert op wat je zegt en ook dan nog zo verwijtend, boos en gefrustreerd blijft.. En daarna heeft hij ook weer veel bevestiging van mij nodig om te zeker te weten dat ik niet alleen maar boos ben en dat hij toch echt wel lief en geweldig is! Grrr, daar wordt ik gek van!! Hij weet toch dat ik voor hem kies.. Een beetje vertrouwen mannen!
reactie:
Irritatie nr 1: zeuren over mijn rotzooi terwijl zijn eigen rotzooi tien keer meer is.maar omdat het zijn huis is.. Ik maar alles moet opruimen. Irrtiatie nr 2: playstation spelen..ok dat kan best een uurtje of 2 maar 24 uur doorgaan iswel heel irritant terwijl ik snachts moet slapen en wakker word geschreeuwd omdat hij een goal heeft gemaakt!
reactie: Over het algemeen vind ik mannen wel leuke wezens om mee om te gaan. Vrouwen vind ik moeilijker in de omgang met al hun hormonale buien. Ja ik ben zelf ook een vrouw met hormonale echt supermoeilijke buien maar daar gaat het vandaag niet om. Bij mijn man erger ik me het meest als hij me loopt af te katten omdat ik niet werk terwijl we dat hebben afgesproken toen ons kind werd geboren. En inderdaad ik werk niet net als hij veertien uur per dag... Zou voor hem ook niet mogelijk zijn als ik ook zo nodig een of ander flutbaantje moest hebben. Lekker makkelijk dan voor hem om erover te gaan zeuren. Ik snap het best als hij 's avonds moe is en na het eten de rest van de avond in coma op de bank ligt... Maar hij vindt het dan zo vreemd als ik 's avonds in bed niet "in de stemming" ben. Het vindt het ook vrij normaal om mijn familie af te kraken maar oh wee als ik iets zeg over zijn geliefde moeder. Ongeveer eens per maand heeft hij de gewoonte om de keukenkastjes na te lopen op verlopen-datum-artikelen... Alsof ik -dom huisvrouwtje dat ik ben- daar niet op let. En ja hoor zoekt en gij zult vinden... Ergens achterin ligt altijd nog wel een pakje soep van een half jaar over datum. Helaas moeten we dat weggooien en dan krijg ik de wind van voren dat er hier in dit huis veel te veel weggegooid wordt. Ja nou zeg dat... Zo'n pakje soep daar komen we waarschijnlijk niet meer overheen. Voor de rest is hij wel lief hoor en dit lucht lekker op.
reactie: -Hij vind afdrogen onnodig, het droogt vanzelf.
-Hij vertikt het om vuile bekers om te spoelen, zodat het niet aankoekt en je moet schrobben. Verder geen irritaties.... Hij is een schat om mee te leven!
reactie: Hij kan zich soms zo aanstellen als hij iets moet doen. Dan loopt hij urenlang te blèren van “dat kan ik helemaal niet”terwijl dat als hij er een beetje moeite in steekt hij hetgeen wat hij moet doen gewoon wel kan. Al die aanstellerij en dat gezeur van “dat kan ik niet”daar word ik af en toe helemaal niet goed van.
reactie: Ik kan hem niet uit staan als hij mij laat denken dat ik een keuze heb wanneer hij reeds iets heeft besloten. Voorbeeld 1:
Hij: waar wil je dat ik de klok ophang? Ik: Op de groene wand. Hij: ooh, mm, ik dacht op die andere wand. + 10 minuten met argumenten waarom daar. Voorbeeld 2:
Hij: wat wil je eten? Ik: rijst
Hij: ooh, mm, ik heb zin in bami. Ik: waarom stel je mij dan die vraag? Hij: ja ja ja
Het zijn onbenullige zaken, maar maak of zelf die keuze en vraag me niet naar mijn mening of als je naar mijn mening vraagt handel daar dan ook naar.
reactie: Ik kan het niet uitstaan als hij zucht en steunt dat hij zo moe is,
Terwijl ik net zoveel werk en thuis 5x zoveel doe....... Heel vervelend, vooral als hij dan ook nog beledigd is
Als ik even twee tellen geen aandacht voor hem heb!!!!!!!!!!!!!!!!!
reactie: Ik kan ook wel enkele voorbeelden geven die ik ervaar met mijn partner.
- Hij zegt altijd dat een vrouw die niet uit gaat werken, lui is! Hoe hatelijk is dat!!
-Als hij en ik tegelijkertijd ziek zijn, dan klaagt hij eerst en vooral meer als mij, maar volgens hem heb ik het lang niet zo erg als hij!! Maar zoals bekend is, kunnen mannen erg overdrijven hé?
-Hij moet elk moment dat hij kan kunnen uitslapen en als ik zeg dat ik dat ook wel eens wil, ipv altijd voor de kinderen op te staan, dan zegt hij heel gewoon ' jij hebt veel minder slaap nodig dan ik'!! Dan kook ik soms van woede
Maar toch hou ik wel van hem hi hi. Liefs
reactie: hoi hoi,
Hier mijn frustraties!!
-de vieze kopjes/borden/pannen die hij gebruikt ín de gootsteen zetten in plaats van ernáást
(zodat als hij zijn handen wast onder die kraan telkens water over de vieze pannen / glazen laat lopen waardoor de vettigheid over alle glazen gaat zitten en de afvoer verstopt raakt van restjes!! Télkens maar die vieze vaat-to be náást op het aanrecht zetten zodat de gootsteen vrij blijft)
-zijn gedragen sokken ín zijn gedragen schoenen steken en maar klagen waarom er geen schone sokken zijn ... Gek hè als jij die verbergt in je schoenen?? Achterlijke tik dus
-de autosleutel overal laten slingeren.......en dan maar 'zoeken' op zo'n typische mannenmanier: rondlopen zonder een kussen op te tillen of een stoel te verschuiven.... En dan mij maar aankijken van : doe jij nou ook es wat zodat ik die sleutel weervind.... Ja daaaaag!
(we hebben een prachtig sleutelkastje in de gang......als je díe nou es gebruikt????)
-de prachtig gestreken en schoon gevouwen was in de wasmand overhoop trekken en 'savonds de vieze kleding erboven op gooien.....
-de theedoek gebruiken als handdoek of pannenlap wanneer de handdoek uit zicht is.... Ga je later glazen afdrogen... Zijn ze alweer vettig!
-altijd zeggen: 'ik kom zo!' aan de telefoon....... Een uur later: hoiiiii ....... Grrrr. Was maar weggebleven met je 'ik kom zo'... Mannen.. Hou maar op. Ze komen niet van een andere planeet want het zijn géén wezens!!!
reactie: Teveel irritaties op om te noemen! Hahaha... Enkele voorbeelden zijn:
- elke keer zo'n overdreven reactie als er een mooie vrouw op de TV te bewonderen is!
- Wanneer hij achter de computer zit en ik hem roep, pas na de 3e keer reageren! En dan met zo'n toon van: 'JAAHAA...!' (reageer dan bij de 1e keer dat ik je roep, denk ik dan!)
- Vaal wil hij als eerst onder de douche.. En daarna maar klagen dat ik op moet schieten! Maar meneer hoeft alleen maar wat gel in zijn haren te doen! En ik.. Tja.. Je weet hoe dat met de dames gaat! Laat mij dan eerst douchen denk ik dan!
- Mij altijd willen verbeteren! ( Ik maak nog wel eens een vergissing met de lidwoorden. Voorbeeld: de fototoestel, het fototoestel...)
- Wanneer hij thuiskomt van zijn werk of als hij net de hond uitgelaten heeft, er meteen een zooitje van maken in huis, terwijl ik net alles heb schoongemaakt en opgeruimd... En dan maar klagen als het een zooitje is in huis....
- Wanneer hij iets te diep in het glaasje gekeken heeft en ik nuchter ben! Zo vreselijk kinderachtig en irritant kan hij dan zijn! Wanneer ik dan heel boos reageer, neemt hij mij niet serieus...En ik pik het dan nog wel... Moet het eens voorkomen dat de rollen omgedraaid zijn... Ik dronken, hij nuchter... Pff... Dan is het wel anders!!! (Samen dronken.. Das dan wel leuk! :P)
Dit is waar ik zo gauw op kon komen... Maar uhm... Naast dit alles blijft het wel een schat hoor! Hahaha...
reactie: ik kan hem niet uitstaan als hij ..
-geen moeite doet om 's avonds even langs te komen om mij even te zien. In plaats daarvan zie ik hem elke week, zo niet óm de week! Vreselijk!! Waarom zien ze dat nou niet?
-Heel druk bezig plannen maken, extra dagje werken, uit eten met ex klasgenoten, avondje uit.. Maar dan wel zonder mij :( frustrerend, hoeveel ik ook van hem hou: ik snap het gewoon niet!
reactie: Ben ik abnormaal als ik zeg dat ik geen enkele irritatie ondervind?
reactie: Helemaal verslaafd aan een online computerspelletje.... Geen land mee te bezeilen.
reactie: hallo, na een paar trappisten samen dromen over de toekomst is heel leuk . Minder leuk is dat hij zich die beloftes de volgende dag niet meer herinnert !
reactie: met z'n vrienden is en lacht om racistische grappen, en helemaal niet overkomt als de lieve jongen die hij is als hij met mij samen is.
reactie: Hai. Mijn man heeft er een handje van om altijd en eeuwig zijn was te laten slingeren. Ik vind het werkelijk overal terug.Op de trap naar boven en naar de zolder...in de badkamer... Op de gang...onder de salon tafel...naast/onder/achter zijn bed...naast/onder/achter mijn bed...op/naast en onder zijn burostoel ga zo maar door. In het begin liep ik er achteraan te hollen maar dat feestje is voorbij. Ik heb wel eens gezegd: Ik stop alles in een zak en als die vol is.....jammer dan! Maarja dat doe je ook weer niet zo snel. Maar ik laat het wel liggen tegenwoordig. Liefs...
reactie: Als hij zich heel anders gedraagd bij zijn vrienden dan bij mij,. Kinderachtig als wat,. En dan heb ik het wel gezien hoor.. KuSs
reactie: Op een of andere manier vindt hij het geweldig om te vertellen wat voor player hij wel niet was in zijn wilde verleden .. Die heeft hij gedumpt, die heeft hij een seksrelatie mee gehad.. En als zijn vriendin moet je dat dan allemaal aanhoren . En ook kan hij niet snappen waarom ik niet zou willen horen dat zijn exen hem nog o zo leuk vinden .. Ja ik ben misschien iets te jaloers.. Maar waarom zou ik willen horen dat die knappe exvriendin van hem hem nog zo leuk vind??? Ik pas .. LiefsS
GESPONSORDE LINKS