De 10 dingen die je in een man ergeren

Alles is mooi als je elkaar net hebt leren kennen, als de liefde het enige is waar je aan denkt, als alles aan hem cool, perfect, absoluut fantastisch is! Maar langzaam veranderen de dingen. Eigenlijk is niet alles wat hij doet zo perfect, in tegendeel. Nu we het erover hebben... Er zijn heel wat dingen die je irriteren, waar je je echt aan ergert. Er zijn momenten waarop je het liefste iets naar zijn hoofd zou gooien... (maar dat doe je natuurlijk niet).

Je ontkomt er niet aan. Samenwonen, samenleven, is een balans die maar moeilijk in evenwicht is. Is de verliefde roes eenmaal voorbij, dan begin je je partner met andere ogen te zien. Soms ben je dolverliefd, soms haat je hem voor wat hij doet of niet doet.

In dit artikel concentreren we ons op die dingen die ons uit alle macht ergeren. Een lijstje om om te lachen, om je partner in te herkennen. Een lijstje dat helpt om stoom af te blazen. Een lijstje om hem eens mee te confronteren... Misschien :-)

- Met veel voldoening, typisch mannelijk, schiet hij, terwijl hij zijn teennagels aan het knippen is, kleine stukjes nagel lukraak de kamer door. Maanden later kom je zijn 'relikwieën' nog tegen: in het zakje van je lievelingsbloes, in het hoekje bij het wijnrek, in je schoenen.

- Hij begint te hoesten, te kuchen en schraapt zijn keel luidruchtig als hij aan het lezen is of als jouw lievelingsprogramma op televisie net begonnen is. En hij houdt maar niet op! Gaat maar door, onverstoorbaar. Hij uit keelgeluiden die regelrecht uit de jungle lijken te komen. En het verwondert hem als we hem - eerst heel lief maar later steeds scherper - laten weten dat hij ons stoort.

- Een klassieker: hij laat de wc-bril omhoog staan... En jij zit 's nachts dus met je billen op de koude (vieze?) porseleinen rand.

- Een andere klassieker: hij laat zijn vieze sokken en onderbroeken rondslingeren. Je vindt ze overal. Op het bed, op het tapijt, tussen de kussens van de bank.

- Hij zet de televisie tijdens zijn favoriete sportprogramma op z'n hardst.

- Hij luistert nooit naar je. Je kunt hem zeggen wat je wilt. Als hij je al aankijkt, is dat met de lege en afwezige blik van iemand die er duizend euro voor zou geven om op dat moment ergens anders te kunnen zijn en je niet te hoeven aanhoren. En toch, het feit dat de spijkerbroek die je nog maar net een paar maanden geleden hebt gekocht, nu strak zit, is echt belangrijk. Daar moet hij toch respect voor opbrengen... :-)

- Hij vindt het nodig om juist als je lievelingsactrice (of beter nog: acteur!) op televisie te zien is, opeens flink te gaan dollen. En als zijn vrienden er zijn, wordt het alleen nog maar erger. Mannen...

- Je bent net aan het relaxen in het bad na een lange en vermoeiende dag, en hij loopt in en uit omdat hij iets niet kan vinden. Hij haalt de kast overhoop, woelt in de lade, vraagt of jij weet waar het nagelschaartje is. Moet hij nu juist dit moment, waar je de hele dag op hebt gewacht, verstoren? Moet hij nu juist op dit moment het nagelschaartje zoeken? (zie punt 1)

- Hij flirt met je vriendinnen en het ergste is... Zij flirten terug!

- Hij gebruikt jouw (dure) crèmes, want soms voelt hij dat hij ook wat extra verzorging nodig heeft (een keer per maand). Met een vieze vinger neemt hij een flinke lik uit je peperdure potje crème (met die hoeveelheid zou jij tien dagen doen)... Je krijgt er kippenvel van...

En jullie, wat zijn de dingen die jullie ergeren? Mail ons je reactie via het venster hieronder. De leukste reacties zullen we hieronder publiceren.

Reactie

Wat mijn grootste irritatie is is dat hij geen discipline heeft. Minimaal 1x per dag pakt hij zijn (steeds grotere) buik vast en zegt dat hij moet diëten en in hetzelfde half uur propt hij weer taart, koek, enz naar binnen. Hij heeft een enorme onderkin en gaat naar de 100kg nu. Kleine man. Echt ongezond! Ik accepteer hem zoals hij is maar dat hij iedere keer zegt van dat lijnen en dan weer veel eet irriteert me enorm! Jolanda K.

Reactie

Wat mij ergert is dat ik bv als man zijnde niet op de bank in slaap mag vallen, maar perse boven in bed moet liggen als je moe bent. Ik sta om 4 uur op, ben om 5 uur in de middag thuis. Ben kapot als ik gewerkt heb. Maar dan krijg je klachten v de stiefkids wij kunnen niet zitten. Ze houden geen rekening dat je klange uren maak vind ik. Erwin

Reactie

De eetkamertafel ligt vol met sleutels, portemonees, folders, telefoons en was al meer van dat soort zaken want .... waarom zou hij het opruimen, de volgende dag heeft hij het toch weer nodig ( trekt een onschuldig gezicht en snapt niet waar ik me druk om maak :-) ) Annie

Reactie

Beloven dat hij die ene klus gaat opknappen... weken later is dat nog steeds niet gebeurd, dus dien ik m'n verzoek te herhalen en nog 's te herhalen, en dan ben ik de oude zaag...

Reactie

Continu heel luid lachen tijdens programma's waardoor ik er niet meer graag naar kijk. Stiltes opvullen met geluiden maken: ploffen met lippen, zingen, fluiten, pompidommen. Steeds denken dat hij advies moet geven, zelfs over belachelijke dingen die iedereen zo weet.

Reactie

Hij drinkt alleen op 1 avond..maar dan is het drankgebruik ook buitensporig..zuipen , flirten en s morgens pas thuiskomen..t irriteert me enorm..sterker nog, er ontstaan grote ruzies door

Reactie

Ik irriteer me rot als mijn vriend gaat vertellen hoe vrouwen in elkaar zitten en vervolgens aan mij vraagt of dat klopt. Hij is extreem geintresseerd in het verschil tussen mannen en vrouwen. Nu heeft hij weer het boek ''de superrelatie'' gekocht, en ik moet er aan geloven.... hij wilt ook zo'n ''super relatie''.

Reactie

ik vind het erg te moeten zeggen maar het uiterlijk stoort mij gewoon. Als hij er eens wat aan doet is dat net te kort om een verandering van omvang te krijgen. ik heb het wel eens (voorzichtig) gezegd maar hij doet er vrij weinig mee. Van mij vind ik het ook triest dat ik mij door zo iets onbelangrijks laat leiden. Het gaat toch om het innelijke......

Reactie

Het ergert mij heel erg als ik met me man over serieuse dingen wil praten in ons huwelijk dingen in zijn gedrag bv dan kijkt hij meteen naar mij van moet dat echt praten,en als we dan toch praten vind hij mij de meeste van de tijd een zeikerd,want het ligt nooit aan hem altijd aan mij zegt hij herkend iemand dit probleem,

Reactie

Ik vind dat ik een goede man ben. Maar mijn vrouw ergert zich kapot aan mij en is eigenlijk alleen maar ontevreden. Dit kwetst mij. Erover praten helpt niet, want dan word ze alleen maar bozer. Ik ben al ver over mijn grenzen heen, maar ik heb hier wel twee hele mooie kinderen rondlopen. Voor hen heb ik alles over.

Reactie

pff hij neemt altijd de afstand bediening voor de hele avond meestal hij plast altijd in de lavabo ik hab al 100 keer comentaar gegeven maar ja hij vergeet altijd men verjaardag
kan nooit ergens op tijd komen

Reactie

Het altijd vergeten van de meest eenvoudige dingen: het zachtjes dicht doen van de voordeur (zonder de muren te laten trillen dus), weer de rvs koelkast niet bij het greepje open en dicht doen (poetsen geblazen!), de helft van de boodschappen vergeten, afspraken met zijn kinderen vergeten, vergeten om lampen uit te doen, enz.

Het altijd vergeten van de meest eenvoudige dingen: het zachtjes dicht doen van de voordeur (zonder de muren te laten trillen dus), weer de rvs koelkast niet bij het greepje open en dicht doen (poetsen geblazen!), de helft van de boodschappen vergeten, afspraken met zijn kinderen vergeten, vergeten om lampen uit te doen, enz.

Reactie

De basis van dit probleem zit in één ding, en ontken het, maar het is de waarheid:
Dames en meiden lezen teveel van die artikelen en blaadjes die hun voordragen hoe hun man zich moet gedragen.
Die een bepaald gedrag voorschrijven waar alleen de dames over lezen.
Daarmee ondermijnen ze niet alleen hun zelfvertrouwen, maar de gemiddelde man voelt zich dan verplicht daarnaar op te leven.
(Al heeft hij geen idee wat dat is)
En, niet te vergeten, hij ziet niet meer het meisje waar hij verliefd op is geworden. De verhalen die daar op volgen kennen we allemaal.

Reactie

Eh... alsof jullie nooit flirten.

En eh.... denk jij dat de man de wc bril niet omhoog moet doen als hij moet pissen? Nou dan ergert hij zich er dus ook aan als die wc bril omlaag zit en hij die weer omhoog moet doen dus daar kun je niks van zeggen. En ik neem aan dat je toch licht hebt op het toilet of niet? Kijk dan vantevoren even of die bril omhoog staat of niet en doe hem dan omlaag. Dat moet een man ook doen dus niet aanstellen.

En wat maakt het uit dat hij dat nagelschaartje zoekt op een ontspanmoment, net of jij nooit hysterisch bij hem aankomt als hij aan het ontspannen is.

En, ben eens eerlijk... als jij je favoriete soap zit te kijken, luister jij dan nog naar wat je man zegt? Dacht t niet.

Dus kom op, stel jullie niet aan. Blijf dan alleen als het zo erg is.

Ik erger me NIET aan mijn vriend. Ik neem hem zoals hij is. En dames, ben verstandig en doe dat toch ook. Alsof jullie nooit irritant zijn.

Reactie

Als hij blijft vertellen over zijn hobby terwijl hij wéét dat ik er totaal niks mee heb,dan erger ik me rot.Ik houd er toch ook rekening mee dat ik over dingen die hém niet intersseren niet te lang vertel?Ik probeer er meestal nog wat zinnigs op terug te zeggen,maar als hij mijn onderwerp niks vind zegtie gewoon niks meer,en als ik daar dan wat van zeg,zegtie dat hij er geen verstand van heeft,ja m'n hoela!

Reactie

Het grootste probleem in relaties is dat mannen nog steeds worden opgevoed met het idee dat ze geen emoties mogen tonen (d.w.z in elk geval geen verdriet, geen boosheid, want dan zou je wel eens kunnen gaan flippen). Hierdoor kroppen heel veel mannen hun emoties op. Dat is pas een probleem. Hoe prik je daar doorheen? Verder vind ik het belachelijk dat je je druk zou maken over dat hij de toiletbril omhoog laat staan. En jij dan? Jij doet de toiletbril altijd omlaag, dat vindt hij dan weer lastig, toch?

reactie

Hee meiden! Ik sluit me helemaal aan bij wat Laura zei, zelf kunnen we namelijk ook ongelooflijke zeikerds zijn. Het belangrijkste in een relatie is communicatie en wederzijds respect, das echt de basis! Krop je ergenissen dus niet op, maar spreek ze uit. Dit geldt voor alles, ik bedoel, alles moet toch bespreekbaar zijn in een relatie? Natuurlijk mag je je ergernissen ook hier bespreken, bovendien kunnen we dan nog iets van elkaar opsteken. Zo is een ergernis van mij dat mijn vriendje(we hebben een weekendrelatie) het vervelend vindt dat ik door de week met mijn single vriendin naar de kroeg ga. Mijn vriendin beleeft, om het zo maar te zeggen, haar “piek” op het gebied van daten enzo. Dus zitten er geregeld mannen bij ons aan het tafeltje. Nou houd ik gewoon van een beetje gezelligheid, en dan bedoel ik niet er op los flirten, maar gewoon een beetje kletsen, wijntje erbij. Mijn vriendje is dus bang dat het dan een keer mis zal gaan, ook al vertrouwt hij mij voor 100 %. Hij wil gewoon liever niet dat ik er een gewoonte van maak om elke week op die manier op stap te gaan. Ik heb even heel duidelijk gemaakt dat ik naast “ons leventje” waar ik zielsgelukkig en blij mee ben, ik ook gewoon mijn sociale leventje met m’n vriendinnetjes heb en dat graag zo wil houden, want vriendschap is me erg dierbaar. Ook heb ik hem gezegd dat het voor zijn eigen bestwil prettiger is als hij zich er een beetje probeert bij neer te leggen, want als je je altijd maar zorgen maakt over waar die ander is, wat hij/zij aan het doen is, met wie en waarom, dan is dat niet bepaald goed voor je gezondheid(stress). Hetzelfde eigenlijk als je je druk maakt of je een enge ziekte hebt, daar wil je ook niet te lang bij stilstaan. Natuurlijk mag je je af en toe zorgen maken over elkaar, je bent immers gek op elkaar. Maar laat elkaar ook vrij. Het laatste wat ik wil in een relatie is dat die ander je agenda en telefoon overhoop gaat halen om te zien of je wel de waarheid spreekt over waar je geweest bent. Ik heb dat zien gebeuren bij anderen en dat wens je niemand toe. Je drijft elkaar zo recht in de armen van een ander. Vertel elkaar op tijd wat je dwars zit, wacht niet tot het vanzelf over gaat. Maar bedenk daarbij dat je die ander niet moet willen veranderen! Als je het op zijn beloop laat gaan, is de kans groot dat je partner niet begrijpt wat je ergernis is,omdat het al zo lang op deze manier gaat, waarom moet dan nu de situatie ineens veranderen?

Meiden, succes en veel geluk gewenst in jullie relatie, geniet ervan!!!

reactie

Weet je eigenlijk zou je die mannen in de kast moeten <kunnen>opsluiten
En als je ze nodig hebt er weer uit halen
Dat moeten ze dan wel lief vragen
Wat zijn het soms toch een eikels he ik heb er 27 jaar een weet je wat vooral leuk is als ze DRONKEN dingen uitkramen en dan vervolgens zeggen "DAT BEDOEL IK NIET ZO HOOR OF HEB IK DAT GEZEGD IK WEET NIET WAAROM HOOR "
Herkennen jullie dit ook ??? Nou vrolijk op weg naar de volgende 27 jaar
Groetjes voor iedereen in een dip<JE> uit zonnig almere

reactie

Weet je waar ik me aan erger: als je vriend na het werk altijd even naar cafe moet en in het weekend ook dat hij de gezelligheid thuis niet kan vinden terwijl je er alles voor doet. En dan kom je hem uit liefde toch weer halen bij cafe 's nachts en dat hij jou dan doet vernederen waar vele mensen in cafe bij staan.dit hoort niet en is hij thuis hoort dat ook niet . Een vrouw hoeft niet vernederd te worden als ze zo goede voor hem zorgt en alles voor hem doet.

reactie

Spetteren in de spiegel bij het tandenpoetsen en t zo achterlaten,de wasbak ook vuil met tandpasta etc. In zijn neus peuteren en dan naar z'n mond
Mij verbeteren als ik wat aan t vertellen ben, het beter weten.. Niet helpen in het huishouden
Kritiek hebben op anderen en commentaar niet altijd gegrond.. Niet technisch
Niet rojaal met kadootjes, bloemen, attenties naar anderen,maar verwacht t wel zelf
Heeft vaak hele mooie woorden, maar daden?? Heeft veel aandacht nodig, teveel...

reactie van franklin

Heb vorige week genoten van de irritatie top-tien. Mijn vermoeden is dat de redactie bestaat uit meiden die nt hun eerste echte relatie vaarwel hebben gezegd en er achter gek0omen zijn dat perfectie alleen bestaat in de fantasie. Want jazeker dames, vrouwen willen perfectie en ze willen een man die op 't moment dat 't regent, dat ze een klotedag hebben gehad, dat ze zich down voelen toch nog even boodschappen doen, de afwas doet, de plee poetst en, God geve het, eten kookt, kortom, als een prinses behandeld worden (mijn eigene zus zegt dit!). Wat is er in voor de man? Afzeiken omdat hij niet altijd klaarstaat, omdat hij wel eens vergeet de wasbak af te doen als hij zich heeft geschoren, maar vooral omdat hij moe is en dat kan dus niet. Maar ja, wij mannenzijn geen supermannen, hoewel we veel pikken, omdat we toch zielsvel van onze vrouwen houden. En die ene keer dat we een net de strakke regelmaat laten verslappen, daar worden we dan dubbel op gepakt. FOUT! Dan hebben we zoiets, zoek het uit. En als je zegt, ik ben een watje, durf dan eens eerlijk te zijn tegen je zelve? Ik wel, ik ben sinds kort zittende op de plee, omdat 't zoveel scheelt in het schoonmaken. 't Stinkt minder en 't is relaxter en net zoals mijn (inmiddels ex) vriendin ben ik lui als 't aankomt op schoonmaken e.d.. Ik ben te vreden met wie ik ben, weest ook te vreden met je zelve, dan zal alles lichter lijken. Groeten,

Franklin.

reactie van sabine

Ik moest lachen om de teennagels, want dat is inderdaad een van de dingen waar ik van gruwel. Maar ach, ik woon in een studentenhuis en ben gewend aan remsporen,zelfs verstopte wc's, rondsligerende kleren, smerige douches, stroomuitval onder je fijnste programma's door de elektrische gitaar van hiernaast. Bovendien flirt iedereen met elkaar hier, helmaal in de zomer als iedereen op de daken zit te zonnen. Ik laat het ook wel om dure creme's te kopen, we delen samen tegenwoordig gewoon een fles zwitsal, en dat is prima te doen.En ook: hij flirt met mijn vriendinnen, maar op een leuke manier. Leuk is dat ik ook in de smaak val bij zijn vrienden, we maken er zelfs grapjes over. Niks mis mee. En ik kan er wel om lachen. Ik irriteer mijn vriend namelijk ook vreselijk met mijn gewoontes; mijn overdreven voorliefde voor huisdieren, mijn emotionele buien, mijn flirtgedrag, gat in mn hand ( en daarbijhorende shopgedrag),en mijn volgens hem onbegrijpbare afkeer tegen voetbal. Ik kan me bijvoorbeeld ook voorstellen dat mannen zich ergeren aan dat scheermesjes match4 gebruikt worden voor benen en dergelijke, en zich ergeren aan ronslingerende tampons,het gezeur als je als man zijnde rustig even een krantje op de wc wilt gaan lezen, het onbegrip voor auto;s ( geldt voor sommige), en de ergenissen aan voetbal en natuurlijk het gezeur als hij 'voor de zoveelste keer' met vrienden naar de kroeg gaat. Beetje aanpassen aan elkaar, alles vooral niet te serieus nemen en eens in de zoveel tijd er goed ruzie over maken.Of deze relatie een lang leven is beschoren is nog maar de vraag, maar dat mijn relatie met mijn vriend over zou gaan omdat de wc-bril omhoog staat, of zijn boxershort achter mijn bureua ligt, kan ik me niet voorstellen.Ik moet gewoon een onbenullige vent hebben, met zulke gewoontes, dan heb ik als vrouw wat om over te zeiken en voor te zorgen. :)


Groetjes sabine

reactie van boeffie

Beste mensen, als ik dit allemaal hoor...moet ik even tot tien tellen....We hebben net een relatie beeindigd en zijn als vrienden uit elkaar gegaan. Voor de "buitenwereld" een moeilijk probleem...waar is de klootzak die alles verpest heeft..? Nou vergeet het maar...vaak komt het van twee kanten en laten we eerlijk zijn.....nobody is perfect. Kijk naar de persoon in kwestie..vergeet je eigen en je ziet een uniek persoon. Denk hier maar eens overr na in plaats van die belachelijke dingen die je zgn. Storen.... Boeffie

reactie van nancy

Ook niet luisteren wat je zegt en dan vragen wat je heb gezecht en dan eerlijk zeggen ik luisterden niet oodaar kan ik zo kwaat op worden en waar ik ook kwaat om kan worden is als hij naar andere meisjes kijkt waneer ik er bij sta alsof je niet goed genoeg bent daar erger ik me aan gr nancy

reactie

FOUTEN ZIET MEN DIK WANNEER DE LIEFDE DUN GEZAAID IS...

reactie van een kreeft

Oke dames, dit is mijn ervaring: Ben je alleen dan wil je een vent en heb je
Een vent dan mankeert er van alles van. Sinds wanneer zijn wij vrouwen
Perfect......als je van elkaar houdt dan kun je veel van elkaar hebben, ben
Je niet echt gelukkig in je relatie dan ontstaan er wederzijdse ergernissen. Kom je er niet samen uit maak dan een keus eneuhhh so what komt er voetbal
Op t.v ga wat leuks doen met een vriendin! Dat scheelt dan toch een
Klassieke ergernis.

reactie van wendy

Ik ben nu vijf jaar samen met een hele lieve man, en ja... Ook ik kan hem wel eens achter het behang plakken. Gelukkig is dat wederzijds. Ik vind dat mijn ergernis niet opweegt tegen de goeie dingen in hem. Hij gooit zijn was niet in de wasmand, komt laat en met veel moeite van mijn kant het bed uit. Hij vind optijd komen hetzelfde als een half uur te laat zijn. Heeft als favoriete vakantieland Ierland en wil eigenlijk nergens anders heen. De wc-bril doet niet omhoog, hij gaat liever zitten, en toch altijd zitten er druppels op de rand van de pot. Sokken binnenste buiten in de was... Ga zo maar door. En toch... Als ik laat thuis kom van mijn werk heeft hij gekookt. Drie jaar geleden heb ik last gehad van mijn rug en mocht niet meer stofzuigen, sinds die tijd zuigt hij... En zonder morren. Ik heb nog nooit de kattenbak hoeven verschonen (we hebben drie katten en evenzoeveel kattenbakken...). Hij doet ongevraagd allerlei klusjes in huis, en gaat iedere zaterdag braaf mee boodschappen doen, ook al weet hij dat ik ook nog even de rest van het winkelcentrum wil zien. En Ierland... Hij heeft misschien wel gelijk, het is een prachtig land. Met andere woorden; kijk niet alleen naar de ergernissen, kijk ook eens naar de goede dingen in je partner. Daar ben je tenslotte ooit eens voor gevallen. En zoals hij zijn slechte dingen niet zal veranderen, zo zullen ook de goede dingen altijd blijven. Groeten Wendy

reactie van jacques

Sorry hoor,
Maar als ik dat allemaal lees moet ik toch constateren dat het slecht gesteld is met de "paren" in Nederland. Als ik zo moest leven en mij aan alles moest irriteren stopte ik met de relatie. Zoek een partner die bij je past! In de wasbak spugen, nagels door de kamer schieten, over de bril spetteren en wat niet nog meer is niet irritant maar gewoon vies heren. Je hebt dan geen eigenwaarde en bent gewoon een varken. Maar goed, ik hoor het overal en van iedereen. Dus mijn kwintessens: Doe iets aan je zelf, dan komt het met die vrouwen van zelf goed! Jacques

reactie van ellen

Ik heb alle tien punten gelezen en eerlijk gezegd heb ik me nog nooit aan een van die punten echt hoeven ergeren (zelfs niet na 8 jaar relatie!). Misschien had ik gewoon 'perfecte' (ex)-vriendjes. Maar eigenlijk denk ik dat er over het algemeen helemaal niet zoveel te ergeren valt. Tenminste niet meer dan hij zich aan jou zal ergeren! De lijst met positieve dingen is vaak zoveel langer.. Ellen
PS: Erik, mag ik je nummer?

reactie van belletje

God zij dank heb mij mannetje al deze 10 dingen gelukkig niet! Had hij ze wel had die weer heel snel bij ze moeder gewoond! Ben ik even blij met mijn man! Het is er ook 1 uit duizende. Groetjes belletje

reactie van roberto

Als een man de tv harder zet, niet meer naar je luistert meer tijd gaat besteden aan zijn hobbys, of er een gaat zoeken wordt het tijd dames, om eens te raden gaan bij jezelf, meestal is het dan zo dat een man minder interessen krijgt of heeft in jou. Meestal veroorzaakt door een dame die te veel zeurt over kleine ergenissen, let op hier gaat het om een duidelijk signaal van en achteruithollende relatie. Ben je daarna lekker alleen, heb je eindelijk eens de tijd om de vele ergenissen die je bij de ander veroorzaakt, te zoeken. En ik heb alle ergenissen afgeleerd die ik veroorzaakte bij mijn vriendin maar ze vinden altijd wel weer iets nieuws, je relatie heeft dan ook niet meer die spontaniteit wat het moet hebben omdat je overal op moet letten, dat je de wc schoon achter laat vind ik een normaalste zaak van de wereld en wat die wcbril betreft je kijkt toch eerst waar je gaat zitten. Haal meer uit het leven dan je zo druk te maken over deze onzin het hoort bij het leven net zoals je ergenissen op je werk hebt op de weg enz. Leer er mee omgaan doe aan mediteren of weet ik wat. En ten slot niet iedere man is hetzelfde. Roberto

reactie van soof

Hallo, grappig hoor om al die herkenbare dingen te lezen! Het is helemaal niet zo
Dat we achter onze mannen om ze af lopen te zeiken op internet. Soms is t
Gewoon leuk om je ei kwijt te kunnen bij mensen die het herkennen. Zoals bv mijn vriend: die vindt t heerlijk om lekker te poepen met de deur open. Ten eerste hoor je die walgelijke geluiden en ten tweede komt die geur lekker de woonkamer in.... Waar ik me ook dood aan erger is dat er overal bierflesjes staan, grrr! En tuurlijk kan je zeggen: doe dan je woonkamer deur dicht of ruim zelf die bierflesjes op. Maar als dit heel vaak voorkomt gaat het echt irriteren. En al die wijze reacties van : praat erover met je vriend, of: zeg het tegen hem want hoe kan hij het anders veranderen? Is leuk bedoeld, maar zo werkt dit echt niet bij mijn vriend. We hebben nu al 4 jaar en ik zeg het hem echt wel waar ik me aan irriteer. De ene keer ruim ik het zelf op, de andere keer vraag ik het vriendelijk en weer een andere keer barst ik uit mijn vel en krijgt hij het niet zo vriendelijk te horen. Want hij verandert echt niet. En niets helpt. Ik weet dat hij het probeert dus ik probeer het ook maar te accepteren. Ik ben ook niet perfect en kan ook echt heel vervelend zijn. Dus doe ik een beetje water bij de wijn en probeer ermee om te gaan, als hij ook zijn best blijft doen. Het is echt een schat en ik neem hem met zijn goede en zijn slechte kanten, zoals hij dat ook bij mij doet. En gelukkig maar. Groetjes Soof

Oh ja, en hij gebruikt niet mijn dure cremetjes maar wel mijn scheerschuim, scheermesjes en haargel. Vind ik alleen maar schattig. Aan de ene kant moppert hij dat ik zoveel spulletjes voor van alles heb, en aan de andere kant vindt hij het stiekem toch ook wel handig spul! En hij is toch degene die de meeste centjes binnenbrengt, dus waarvoor zou ik er een probleem van maken?

reactie

Geen vriendin nemen of vriend niks te zseuren.

reactie van liesbeth

Ik heb er ook een hoor, al zijn de meeste irritaties zijn onterecht. Waarom, omdat we ze alleen opmerken als we het zelf niet naar ons zin hebben. De ene keer ruimen we de verdwaalde nagelstukjes of weggewaaide urinespetters gewoon op, en geven we hem nog een kus toe. De andere keer springen we uit ons vel, omdat we álles zelf moeten doen in ons huishouden. Toch? Zo gaat dat met vele dingen. Het ergste wat die van mij doet (naar m'n zin of niet) z'n opgerochelde kwakje uitspuugen in de wasbak als ik mijn tanden sta te poetsen of handen wassen (en dan nog bijna raak ook). Daar krijg ik kriebels van. Liesbeth

reactie van ad

Wat zou t saai zijn als alle mannen perfect waren! Dan hadden de dames de grootste ruzie met elkaar!
Want volgens de wereld statistieken is er een chronisch tekort aan mannen! Dames wees blij dat je wat te zeuren heb hij accepteert jou toch ook met je
Eindeloos gezeur! Het is best irritant dat vrouwen zich aan alles en nog wat irriteren hoor! Dat is volgens mij het enige punt waarom mannen zich ergeren aan vrouwen. En dat is voor ons mannen al een opluchting als dat wat minder werd. Groetjes Ad…

reactie

Ik herken ook eerder mezelf dan mijn vriend in hetgeen ik lees... Vooral de verhalen wat betreft het opruimen gelden meer voor mij dan voor hem, tandpasta in de wasbak, keuken met de franse slag opruimen... Niet dat mijn vriend zo netjes is, maar die zal het eerder doen dan ik. Maar wat maakt het uit? Als mijn vriend zich ergert aan rommel of gewoontes van mij dan zegt hij het gewoon (niet dat ik daar altijd meteen losjes en relaxed op reageer... Het is en blijft 'commentaar; ;)) en aan de andere kant zeg ik ook wel eens van dingen dat hij ze ook wel anders had kunnen doen. Hij houdt niet van voetbal, om te doen wel maar om het nou te kijken... Wanneer oranje speelt kijken we wel maar verder kijkt ie liever een film of iets. Okey gtst waardeert hij niet zo, maar hij kijkt - als het niet anders kan - mee, net zoals ik StarTrek heb leren accepteren :)
Daarnaast ga ik liever samen in bad dan alleen, alleen in bad is ook zo stil en vervelend... Dan heb je iig nog wat te kletsen :)
Bovendien vind ik de omgang met mannen over het algemeen prettiger en relaxter dan met vrouwen...waarom zou je je sexleven tot in de details met je vriendinnen moeten bespreken? En een avond vullen over make-up, je nieuwe outfit of de nieuwste dieeten is ook niet echt voor mij weggelegd. Mijn ervaring is dat vrouwen minder luisteren dan mannen, ik heb nog nooit een vriendin midden in de nacht op de stoep gehad op het moment dat het na een flinke ruzie uit is met je (ex) vriend waar je al 2 jaar mee samen was, maar mijn beste vriend (ja een man ja) was er met een kwartier. Met mannen kan je ook emotionele dingen bespreken, alleen, hebben zij meer het vermogen te relativeren en er op een normale niet zeurderige manier over te praten. Wat betreft het flirt gebeuren, ik weet genoeg voorvallen te vermelden waar mijn vrienden zich doodergerden aan een meid die het gewoon niet kon laten om uitgebreid te laten merken hoe 'gewild' ze wel niet was bij zijn vrienden; flirten etc. Vrouwen flirten namelijk nooooooooooit. Was het niet op deze site dat er ook ergens een stukje stond dat je 'hem' jaloers moet maken en uitgebreid met andere mannen moet flirten? Beetje dubbelop is het niet? En daarbij heb ik het ook vaak genoeg meegemaakt dat wanneer mannen een vriendin hebben ze minder af willen spreken, voornamelijk omdat ze het moeilijk vinden om met een vrouw effe bij te buurten en te gaan eten, aangezien er dan veelal scheve blikken komen van de andere kant (zie verhaal hij gaat er vandoor met.....) dus dat ze nou zo onbeschoft lopen te flirten? Oh, en mijn vriend luistert wel! Hij zal altijd vragen hoe mijn dag was geweest altijd belangstelling tonen en doorvragen over verhalen die er eerder zijn verteld... Okey sommige dingen interesseren hem meer dan andere, maar dat is andersom ook... Als hij de systematische werking van ........... Gaat uitleggen tot in de detail, dan gaat het halverwege ook over in een lachstuip. Mannen van Mars vrouwen van Venus... Ik denk dat het allemaal zwaar wordt overdreven, maar we zeuren allemaal graag.

reactie van janine

Erik, het lijkt wel alsof je een van de weinige mannen bent die de meeste vrouwen kan begrijpen!!! Als jij geen vrouw gelukkig kan maken dan kan geen enkele man een vrouw gelukkig maken!!!

Groetjes, janine

reactie

Erik, ik snap niet waarom jij vrijgezel bent.... Het lijkt wel of je een cursus hebt gevolgd voor 'de perfecte man' namelijk ;-)

reactie van bjorn

Ik ben een man met de meeste dingen ben ik wel eens da je dat nie kan maken. Maare even over puntje 10 vergeet niet dat in veel gevallen dat (dure) potje is gekocht met de zuur verdiende centjes van een iriterende man. Groetjes Bjorn

reactie van barbara

Hee hallo
Of bijv een remspoor in de toiletachterlaten juist als je visite verwacht en het hele dekbed wegtrekken als je slaapt zodat je zelf koud wakker wordt snachts groetjes barbara

reactie van daniel

Volgens mij ben ik een vrouw. Zojuist de tien punten gelezen waar vrouwen zich aan ergeren. Ik ben een man en er staan daar veel dingen waaraan ik mij als man erger bij mijn vrouw...... Groet, Daniël.

reactie van patricia

Ik vind het zo afgezaagd allemaal,we willen zo graag dat we alles samen doen als man en vrouw, en dat we hetzelfde moeten zijn! Nou dames, face it...dat zijn we niet,is ook maar goed ook ...vind ik. Natuurlijk zijn er ergernissen,maar die heb ik ook bij vrouwen die ik ken hoor,wat dacht je van dat stiekeme gedoe waar veel vrouwen zo goed in zijn.Flirt hij met je vriendinnen..zoek n's de oorzaak bij die vrouwen. Meestal zijn ze zo afgunstig als de neten... Willen ze je een loer draaien doen ze het meestal zo stiekem dat ze je bedriegen waar je zelf bij staat. Ik heb met vrouwen én mannen gewerkt..nou geef mij de mannen maar,die zijn tenminste duidelijk! Vorige keer nog een vrouw in de supermarkt voor me...karren vol had dat mens..en maar klagen over d,r vent dat ie nooit niks deed, want hij "zat" de hele dag op de vrachtwagen! Ik zei: kan wel zijn, maar als hij dat niet deed kon jij niet zoveel overbodige "boodschappen"kopen!! En kom nou niet aan met het verhaal van, ja maar wij vrouwen moeten dubbele taken uitvoeren.. Klopt weet er alles van, heb zelf én drie meiden, én een vent, én werk,én m,n huishouden, én ik volg een opleiding...dus. Maar hij werkt ook, in de bouw...is zwaar fysiek werk..hij draagt ook z,n steen bij...hij kan toch niet ff van z,n werk af om de kids op te vangen of zo....ze zien 'm aankomen daar! Het mooiste is...je hebt elkaar nodig, ook mét 'elkaars' mindere kanten...want die hebben wij ook! Gr.patricia.

reactie van monique

Yep, ook mijn man is soms irritant, maar dat zal hij vast ook wel eens van mij denken.De ideale man bestaat niet maar mijn man komt aardig dicht in de buurt ook al staat de wc-bril omhoog en ook al vind ik teennagels tussen de kranten...

reactie van ben

Van zulke dingen wordt ik nu doodmoe van. Hele verhalen staan hier. Ik constateer dat mannen en vrouwen steeds meer uitelkaar groeien. Nederland heeft 3-miljoen alleenstaanden! Dat is niet voor niks denk ik. Maar als ik soms zie wat vrouwen irriteert dan, sorry, dan spijt het me om te zeggen dat ik het niet vreemd vind. Weet je wat mij irriteert? Dat vrouwen zo graag gelijk aan de man willen zijn. Nou dan mogen ze van mij net als de man ook tot 65 jaar in de bouw werken, en dag in dag uit met stenen slepen. Ik durf te wedden dat maar heel weinig vrouwen weten hoe dat is. En dan zeggen vrouwen als antwoord, dat de man niet weet hoe het is om kinderen te krijgen. Tja, zo is nu eenmaal het rollenpatroon. Face it! Maar met vrouwen is wel altijd wat. Is het niet dit, dan is het weer dat. Lekker kwebbelen,koffie,koekje,gezellig onder mekaar en roddelen hoe slecht die mannen zijn!! Ben.

reactie van joyce

Top 5 van dingen die je in een man ergeren (vooral die van mijn vader).
1. Hij luistert nooit.
2. Theelepels gebruiken om zijn oren mee schoon te maken en ze dan
Weer terug zetten in het kopje.
3. Neuspeuteren (je wilt niet weten tot hoe ver dat soms gaat) en
Scheten laten in gezelschap.
4. Overal mee bemoeien. Bijv. Als je in de stad loopt en hij hoort
Iemand wat zeggen gaat hij zich er meteen mee bemoeien en er dan een
Discussie van maken.
5. De bril van de wc niet omhoog doen en er dan alsnog overheen piesen
En dat dan niet even schoonmaken voordat de dames er op gaan. Joyce.

reactie van erik

Meisjes,
Ik heb nog niet zo lang geleden een relatie gehad met een heel lief meisje. Maar toch ... Al na een weekje of 2 vroeg ze of ze wat foto's mocht zien van mijn ex-vriendinnetjes. Ik heb geen geheimen en hoef me nergens voor te schamen. U vraagt, wij draaien. Nu is het zo dat ik nooit foto's weggooi van een meisje, echt nooit, aan de meeste meisjes (het zijn er niet zo veel, trouwens) heb ik vrijwel enkel goeie herinneringen, zodus ... Ik laat de foto's zien en ze begint me uit te horen (subtiel, zoals enkel vrouwen dat kunnen) over 1 van die meisjes (mijn vorige relatie, 2 jaar). Ik vertel wat over haar, zeg haar dat het voorbij is, en dat ik nu bij haar ben, en alleen bij haar wil zijn etc. Daarmee was voor mij de kous af, foto's opgeborgen. De volgende weken en maanden kwam ze er steeds op terug en vroeg me of ik mijn vorige vriendin nog miste enzo. Ik antwoordde steeds dat het voorbij was en dat ik blij was met mijn nieuwe vriendin. Voor alle goeie begrip: ZIJ begon er steeds over, ik niet. Een paar maanden later maakt ze het af. Eén van de redenen was dat ze vond dat ik teveel over mijn vorige vriendin sprak !!! Tip voor mannen (en dus ook voor vrouwen): Vrouwen proberen je voortdurend te testen. Ze stellen je subtiele vragen op goed gekozen momenten. Ze proberen je in de val te lokken. Vrouwen zijn daarin gewoon beter als mannen. Mijn reactie hierop: gewoon eerlijk antwoorden, proberen toch, klinkt het niet dan botst het, de gevolgen neem je er dan gewoon bij (hoe pijnlijk ook) . Voorbeeldje: Als een meisje vraagt of ik graag naar voetbal kijk op TV dan zeg ik gewoon JA en niet "bwah, ja soms, als 't echt een belangrijke match is" , wat heel veel mannen doen. Ik hoop dat dit mailtje niet sexistisch overkomt, da's echt niet de bedoeling. PS. Aan allen die hier "irritand" durven schrijven: het is "irritant" !!! Kusjes aan alle meisjes,
Erik
PS Ik gooi mijn sokken in de mand, draag sexy en proper ondergoed, heb mijn eigen crèmeke, knip mijn nagels als je er niet bent, ik verzin mijn eigen commentaar bij een voetbalmatch, vind het gelul over make-up en een maatje teveel wél (soms) interessant én zie het wel en zeker altijd als je iets nieuw aanhebt, ik flirt niet met andere vrouwen en zeker niet met je vriendinnen, want als ik dat nodig zou hebben dan is het tijd om het af te maken, als ik moet hoesten dan zal ik wel eens goed gaan rochelen in de badkamer of in 't wc ... Met de bril omhoog, ... Die ik dan ... Last but not least ... Weer naar beneden doe, waaaaannnt ... Ik ga namelijk gewoon zitten, net als jullie, zooooooveeeeel gemakkelijker ... ... Zo, en toch (weer) vrijgezel ... En nu julliie ...graag REACTIE

reactie van ap

Hallo, Hierbij een reactie op het artikel “de 10 dingen.....” Vind de meeste punten grote onzin. Ik heb de afgelopen jaren de nodige vrouwen- en mannenhuishoudens gezien en kan concluderen dat de meeste (single) vrouwen er een grotere puinhoop van maken dan de (single) mannen. Daarbij zorgen (single) mannen meestal beter voor zichzelf, zijn netter en meer georganiseerd. Wellicht heeft dat te maken met de vrouwen en mannen waar ik mee omga, maar toch... Als een man dus in een relatie lui en slordig wordt heeft dan meer te maken met de verantwoordelijkheid die de vrouw naar zicht toetrekt als het om huishoudelijke zaken gaat. En wat is er mis met flirten met je vriendinnen?....dat houdt jullie tenminste een beetje scherp;)
Groetjes, Ap

reactie van menno

En wat is de top 10 van de dingen waar een man zich bij een vrouw bij ergert?`
Aub deze ook even samenstellen. Mvg
Menno

reactie

Slechte timing van mannen.mannen zijn net als de scotoe: als je ze niet
Nodig hebt, lopen ze je ontiegelijk voor de voeten, en andersom. Of bv nét
Als we samen iets leukswillen doen, komt er altijd wel iets tussen. Meestal
Een telefoongesprek.... Lekker gezellig!!!

reactie

Ergernissen, mijn vriend is 20 en zijn moeder wil nog steeds "knuffelen" en dan bedoel ik ook echt knuffelen. Ze was een keer bij ons thuis, zat op de bank, en pakte zijn hand vast! Ik dacht, hij zegt vast wel iets...maar nee..Meneer zei tegen me : " Ja dat is zo lullig, dan zet ik haar voor schut!" En ik maar vinden dat hij nu mij voor schut zette!!

reactie

Op mijn verjaardag is hij straalbezopen en valt hij mijn vriendinnen lastig, samen met mijn vader! Twee handen op een buik, helaas.

reactie van jendy

Dames, ik heb vervelende mannen meegemaakt, veel geklaagd, maar hij kan er ook wat van!!! Nu ik weer single ben (al 1,5 jaar) hoef ik er geen rekening meer mee te houden, okay ik mis de liefde en warmte (en de sex) ook wel. Maar ik heb geen gezijk aan mijn kop als ik wat leuks op tv zie. Alle troep die ik op de grond vind (ik ben een slodervos dus dat is nogal wat) kan ik alleen op mezelf boos worden! Mannen zijn erg aardige wezens als je goed kan praten met elkaar en elkaar kunt aanvullen en eerlijk tegen elkaar bent.EN ALS JULLIE DE MANNEN ZAT ZIJN, WORD DAN LEKKER LESBI, KIJKEN OF JE OOK WAT OVER JE EIGEN GESLACHT TE ZEIKEN HEBT! Jendy

reactie

Ik vind dat laura hellemaal gelijk heeft :D

reactie van wendy

Ik kan me egeren als je net sex hebt gehad en je vriend gaat zijn EX een smsje sturen voor haar verjaardag om haar te feliciteren!!!En altijd dingen aan horen van ja mijn ex of ja de tante van mijn ex !!WE waren aan het kiken voor baby namen en toen zg hij een naam en zei"zo heet het kindje van mijn ex haar tante ook"ja ik had eerlijk gezegt geen zin meer om verder te kijken op dat moment,en wat intreseerde mij het nou hoe die kinderen heten ...groetjes wendy

reactie

Oh, ergenissen? Pff praat me er niet van, als je denkt gezellig met je husband te gaan winkelen (als die daar al tijd voor heeft) en er dan een zwoele blondine langs loopt en hij zijn hoofd 180 graden draaid, en alsof dat nog niet genoeg is, dan tot ergenis van mij nog eens hordes meisjes die, waar hij blijkbaar erg goed mee bevriend is ( waarvan je de naam echter nog nooit hebt horen vallen) zijn aandacht proberen te trekken. Ook erg vervelend is het als ze zich anders voor doen waar zijn vrienden bij zijn.. Maar veder is het een enorme schat.. Toch?

Hallo beste mensen


Irritant zouden mannen zijn nou dan moeten de vrouwen zich maar eens bij de neus nemen in een relatie moet het van twee kanten komen wat de een mist vult de ander aan en ik kan het weten ben al heel wat jaartjes bij mijn partner (28) en nu dames hier en daar een beetje water bij de wijn en het ziet er wel een zonniger uit de groetjes

JOHN

reactie van marieke

Als hij constant belt om iets af te spreken, en jij uiteindelijk ja zegt, hij niets meer van zich laat horen. En shit, nu merk je dat jij nu graag wilt afspreken, maar dit alleen niet wilt toegeven. Na een tijdje (als jij wel weer over hem heen bent) speelt het hele toneelstukje zich weer opnieuw af. En ja nu zit ik weer in de fase dat hij weer niets van zich laat horen en niet echt op mijn vraag, zullen we wat gaan doen?, in gaat. Maar weer over hem heen komen? Marieke

reactie van amy

Het enige waar ik me aan kan ergeren is dat men vriend zo rustig kan doen terwijl ik wel eens zin heb om eens lekker te razen!! Om vervolgens wel hem een hele dikke kus te geven en het eten klaar te maken. Verder is hij een schat en bij de bovengenoemde onderwerpen herken ik eerder mezelf dan hem in. Kom eens met wat beters!!!! Greetzzzz amy

reactie van sonja

Ik ben allang blij als hij de wc-bril omhoog doet! Sonja

reactie van laura

Heej mensen!!! (en vooral de dames)
Waar zijn jullie nou allemaal mee bezig? Mannen hebben ook gevoelens, dat weet ik uit ervaring want zelf ben ik opgegroeid met 2 oudere broers en 1 jongere. En jullie roddelen alleen maar over ze! Hoe zouden jullie dat vinden! En ik heb een opmerkingen voor jullie om over na te denken! Als je man/vriend nooit naar je luisterst, vraag je dan eens af of je zelf wel altijd luistert! En of het onderwerp waar je over aan het zeuren bent wel belangrijk is. Of je make-up nog wel goed zit en of je één kilo bent aangekomen maakt mannen helemaal niets uit. Als je man/vriend je irriteerd met vuile was, koop een wasmand en zet die naast zijn bed, want ik heb er zelf ook een hekel aan om alleen maar voor een paar sokken en een onderbroek mijlen te moeten lopen voor een wasmand. Als je helemaal aan het zweimelen bent over een acteur kan ik me voorstellen dat ze dat erg vinden, jij wilt toch ook niet dat hij met andere vrouwen flirt? En dit is dan geen flirten, maar voor je man/vriend net zo erg! Als je het erg vind dat je man vriend continu de badkamer binnen komt als je in bad zit, doe de deur dan opslot! Als hij vervelende geluiden maakt, vraag hem dab vriendelijk om er mee te stoppen!
Waarom moet hij de toiletbril om laag doen? Jij doet hem toch ook nooit omhoog? Het is nogal egoïstisch vind ik als je vind dat hij iets moet doen terwijl je zelf nooit wat voor hem doet! En kom op zeg! Je dure creme! Dat maakt toch niet zoveel uit?? Gebruik jij nooit zijn scheermesje of ze deo of wat dan ook? Mischien gebruikt hij er veel van, maar hij gebruikt het dan ook niet elke dag. En ik weet niet hoe het met jullie zit, maar bij veel stellen is get gewoon dat je een gezamelijke portomonnee hebt. Dus de boodschappen worden gezamelijk betaald dus dat dure potje creme betaald hij ook. Waarom zou hij het dan niet mogen gebruiken. Als je man/vriend de televisie op zijn hardst zet zal er misschien wel een rede voor zijn! Misschien omdat jij er de hele tijd door heen zit te kletsen, en je wil zelf toch ook niet dat hij continu aan het praten is als jou favoriete rogramma opstaat. Mischien is het gewoon het beste als je met elkaar eens over je ergernissen praat en dat hij dan ook zijn ergernissen van jou kwijt kan. Als jullie er alletwee wat mee doen zal het een stuk beter gaan. En de belangrijkste! In liefde is het heel belangrijk dat je elkaar respecteerd! Want iedereen heeft zijn minder leuke kanten. Iedereen is anders, want dat maakt ons tot mens! En je kunt mensen niet dwingen om te veranderen. En helemaal niet door over hem te gaan roddelen op het internet, want daar schiet je niks mee op. Niemand is perfect en de minder leuke kanten van elkaar moet je maar leren respecteren, want je man/vriend is geen snoepwinkel waar je alle lekkerre dingen pakt en de niet lekkere dingen weer terug gooit. Jij wilt waarschijnlijk jezelf blijven in je relatie, laat hem dan ook zichzelf blijven! Dus ik zeg het nog een keer de perfecte mens bestaat niet, maar een perfecte relatie wel, en die begint bij jezelf. Praat met elkaar respecteer elkaar. Het gaat niet om de buitenkant van je relatie, maar om de binnenkant.

Heelveel sterkte en kussen,

Laura

reactie van wimbo

1. Heeft een oorbel
2. Scheert zijn borsthaar (of beter nog; heeft er geen)
3. Is zacht en gevoelig. Hij staat er op dat dit zijn positiefste eigenschap is.
4. Heeft meer vriendinnen dan vrienden. Eigelijk heeft hij helemaal geen vrienden.
5. Draagt wel eens het sexy ondergoed van zijn lief/vrouw.
6. Praat nooit over sex, maar wel over gevoelens, crèmes en baby's.
7. Gebruikt niet de crèmes van de partner, maar heeft er zelf.
8. Leest voornamelijk de flair, de libelle en de cosmopolitan.
9. Besteedt veel aandacht aan z'n uiterlijk en kledij. Daarheen gaat een groot deel van het budget.
10. Z'n naam begint met een "D" en eindigd op "avid Beckham"

PS, voor diegenen die het nog niet doorhadden, dit is ironisch eh. Ik beschrijf hier een vent die geboren is met het verkeerde geslacht. Laat ne vent eens ne vent zijn en een vrouw een vrouw, met alle mooie en minder mooie kantjes die daarbij horen. Wimbo

grtz van evy

Hoi, Ik wilde ff reageren op jullie rubriek knap... Irritant. Het klopt wel dat er altijd bepaalde dingen zijn waaraan je elkaar in een relatie kunt irriteren maar soms kan het ook bij jezelf liggen. Want hoe erg is het nou eigenlijk dat hij bijvoorbeeld de wc bril omhoog laat staan? Jij bent degene die je eraan ergert en hoe vaker je eraan denkt hoe erger je het zelf gaat vinden. Je voedt jezelf dus met ergernis. Als jij er geen energie meer in steekt en het maar gewoon laat gaan erger je jezelf ook steeds minder! En laten we nou eerlijk zijn hoe belangrijk is het eigenlijk? Stel je voor dat er iets ergs gebeurd met je vriend, hij krijgt een ongeluk of iets dergelijks maar hij overleefd het net, denk je dan echt dat je nog moeilijk gaat doen om een wc bril? Dan ben je blij dat je hem nog hebt en gebruik je de tijd goed die je samen hebt en ga je echt niet meer zo moeilijk doen om die paar dingetjes, want het zijn toch ook maar kleine dingetjes? Grtz, Evy

greetz from raymond

Love isn't about finding the perfect person who you love,
But finding the imperfect person who loves you. We hebben allemaal onze voor en nadelen, zowel man als vrouw, leer daar mee leven. Denk er eens aan wat je daar allemaal voor terug krijgt: liefde, warmte, genegenheid, iemand waar je op kan vertrouwen, iemand die je ook helpt in slechtere tijden, iemand die je het ultieme gevoel geeft door voor het nageslacht te zorgen, dat is het mooiste wat er op aarde bestaat!

Greetz from Raymond

reactie

Heeey.... Ik vind het een beetje onzin dat jullie beweren dat eigenlijk alleen mannen slordig zijn. Ik ben een vrouw en durf best toe te geven dat ik ontzettend slordig ben.....Maar ik ben wel bereid me tot op zekere hoogte aan te passen. Een tip voor iedereen er zijn vast ook wel dingen waar jou vriend/man zich aan ergert. Bespreek die dingen met elkaar en spreek bijvoorbeeld af dat als hij het ene laat jij het andere zult laten. Zo moet je beiden wat inleveren dat is wel zo eerlijk. Succes ermee!

reactie van els

Waar erger ik me aan? Na 29 jaar getrouwd te zijn presteert hij het nog steeds om verkeerd om tafel te dekken. Altijd ligt aan mijn kant het mes en de lepel links en de vork rechts van het bord. Ik draai het dus ook al net zovel jaren om voor ik ga eten. Zijn commentaar: " ik ben links en dit is makkelijker"
Ik zit mijn hele leven al in de dienstverlening en leerde al vroeg in mijn opleiding dat een tafel op de juiste manier gedekt de maaltijd al voor de helft geslaagd doet zijn

Ik hou vol! Els

reactie

Ik erger me niet echt, ik ben eerder jaloers op mannen omdat ik soms zelf zou willen dat ik een man was want dan zou ik me minder druk maken en scheten laten en boeren als me dat dwars zat en ze er ter plaatse er uit laten ipv ze op te houden en dan zou ik ook lekker kunnen blijven zitten tot mn eten en mn koffie me gebracht word als ik de hele dag gewerkt had en lekker voor die buis kunnen hangen lekker relaxed, ze hebben het goed bekeken die mannen want wij vrouwen zijn toch zo dom, we doen het toch zelf? En ik weet zeker dat mannen zich ook ergeren aan die vrouwelijke zeurtjes zoals wij dat doen aan die van hun toch? Maar ojee als 1 van ons er niet meer is....wat zullen we elkaar dan missen....als je van elkaar houd moet je de minder leuke dingen ook accepteren vind ik en eigenlijk is het toch lekker dat je jezelf kunt zijn bij de ander, zo hoort dat toch te zijn in een goeie relatie? Geven en nemen...;-)

reactie van yvonne

Hij vond het eerst zo leuk als je belde, nu is het excuus: ik praat niet graag aan de telefoon als er vreemden bij zitten. Yvonne

reactie van melanie

Ik vind het juist heerlijk dat ik me af en toe eens lekker kan "ergeren" aan mijn vriend. Ligt er wéér een hoopje was naast het bed! Hoevaak heb ik wel niet vriendelijk (en ook minder vriendelijk) gevraagd of de vuile was niet gewoon in de wasmand kan? En wat is het heerlijk als je mannetje voor je gaat koken als je thuis komt van je werk....totdat je na het eten de keuken in komt en de ravage ziet die hij aangericht heeft met zijn kookkunsten! En als hij belooft de afwas te doen (of te stofzuigen)....is het maar de vraag WANNEER hij dat werkelijk gaat doen....vaak staat de vaat er 3 dagen later nog. We hebben toch servies en bestek genoeg? En waar ik me nog het meest aan erger is misschien wel dat hij NOG koppiger en eigenwijzer is als ik! En dat vind ik ook zo heerlijk aan hem! En net zoals ik me aan hem erger, ergert hij zich ook aan mij...logisch toch? Zolang je er geen "probleem" van maakt dat je je aan elkaar ergert. Af en toe, van tijd tot tijd de boel even laten knallen helpt je ook weer relativeren, alles weer in de juiste proproties zien. En uiteindelijk kom je steeds dichterbij elkaar. Althans dat is mijn ervaring. Ik ben echt stapelgek op mijn vriend, ik houd zielsveel van hem en ik vind het heerlijk dat ik me soms lekker kan en mag ergeren aan hem! Melanie

reactie

Nog wat irritatiepuntjes........
*dopje niet op de tandpasta
*hobby waar meer tijd in wordt gestoken dan mij.
*te lief

reactie van een jonge blonde god... :-)

De gouden stelregel is voor mij altijd geweest:

Vraag je af wát je in je partner stoort (let op, ik zeg partner, want het is niet zo dat wij mannen ons nergens aan ergeren hoor)

Vraag je dan af of je zoveel van die persoon houdt dat je daarmee wilt leven.

Ga er NIET vanuit dat het verandert….. Het verandert pas als hij of zij zelf inziet dat het niet leuk is….. Daar helpen 10 dagen radiostilte of 1 maand sexuele geheelonthouding echt niet bij.

Als je ermee wilt leven omdat je zoveel van hem / haar houdt… zeur dan niet en leef ermee……. Probeer ermee te lachen, dat helpt enorm heb ik gemerkt….

Als je er niet mee wilt leven, omdat je schijnbaar dan toch niet genoeg om hem / haar geeft…. Doe jezelf dan een plezier en breek de relatie af….. Ga niet die

70 % van de bevolking achterna die in een relatie zitten waarin ze slechts gedeeltelijk gelukkig zijn, zijnde meestal dat gedeelte waarin ze niet bij hun partner zijn.

Was getekend;

Een jonge blonde god…. :-)

reactie

Mijn vriend is met het excuus gekomen dat hij niet altijd naar me kan luisteren. Het moet het juiste moment zijn en bijvoorbeeld niet in de trein waar we toch maat 5 minuten in zitten. Nee ik moet wachten tot we thuis zijn en als hij dan gaat koken dan mag ik me verhaal kwijt. Maar soms heb je gewoon geen zin om te wachten. Ik wil in een relatie me verhaal kwijt kunnen op ieder moment. Dat zou hij toch ook willen? Maar hij kan me niet uitleggen waarom hij soms gewoon niet naar me verhalen wil luisteren en hier hebben we al meerdere malen onenigheid over. Heeft iemand een idee wat we zouden kunnen doen want dit is geen prettige situatie. Zo wekt hij namelijk de indruk dat ik niet interessant ben.

reactie van cher en jeremy

Heye,

Wi zijn 14 en 17 en vinden dit gewoon dramatisch :S :P
Kom op zeg, ik bedoel, zo erg zijn jongens echt nie hoor... Ikzelf kan heel goed met jongens opschieten. Ik woon hier tussen allemaal mannen en jongens, dus ik weet hoe dat is. Ik vind dat je je vriend/man gewoon in zijn eigen waarde moet laten, respecteer hem en jij krijgt respect terug. Mannen zijn gewoon anders dan wij, ze denken anders, gedragen zich anders, kijken anders tegen bepaalde dingen aan als wij. Ik vind jongens eigenlijk ook veel leukere en betere vrienden dan de meeste meiden. De meiden die ik ken denken alleen maar aan zichzelf, en als ze problemen hebben dan doen ze heel dramatisch, jongens niet. De jongens durven voor hun mening uit te komen

Sommige vrouwen hier niet zie ik zo want ehh ze janken hier alleen maar 8er de rug van hun vriend/man hoe vreselijk hij wel niet is. Als je iets over je vriend/man te klagen hebt, zeg da dan tegen hem en niet op internet,want wat schiet je daar nou mee op? :S
De vrouwen zijn ook geen haartje minder eigenlijk
Want wie gaat er nou op internet over haar vriend/man zeike, misschien geloof je het niet, maar mannen hebben ook gevoelens, ze doen vaak stoer en komen zelfverzekerd over, maar misschien zijn ze wat onzeker, maar jullie merken dat weer niet want jullie zijn teveel met julliezelf en jullie problemen bezig. Maarjha ik stop maar anders ben ik morge nog bezig,,

Doeidoei XXX Cher+Jeremy

ergernis nummer 11

Nadat je hem na een jaar zeuren eindelijk zo ver hebt gekregen dat het niet sexy en mannelijk is om zoveel schaamhaar te hebben, laat hij je trots zijn geschoren delen zien. De volgende ochtend pak jij, nog licht euforisch van de vorige avond je laatste, favorite maar relatief dure scheermesje om je zelf bij te werken en ontdekt dat die haren van hem nog langer waren dan je dacht...... En zijn scheermes...ongebruikt is.... Gr. Yvje

reactie

Wat maakt Hare Koninklijke Hoogheid de VROUW zo bijzonder zich op een zulk denigrerende wijze over de man uit te laten? Behoorlijk éénzijdig bekeken, communicatie is belangrijk om een relatie te laten slagen.

reactie

Ik erger me aan mijn vriend. Ik krijg nooit de kans om me zelf te uiten en
Daarom doe ik sommige dingen stikkem want hij is veelste jaloers en als ik
Van mijn werk kom en een knoopje van mijn bloes is open, is het gelijk: wat
Heb je gedaan, waarom is je bloes open? Dat vind ik vreselijk en voel me dan
Erg klote bij hem en zijn ondergoed slingert over al en nergens. Heb ik stront hekel aan. Soms haat ik hem omdat hij nooit de wc schoon achterlaat.

reactie van anouk

Absoluut mijn grootste ergernissen:

1- WITTE sportsokken.... Die te zien zijn omdat zijn broek te kort is....
2- hij kijkt me niet aan als ik tegen hem praat en mompelt nogal ongeinteresseerd terug.... Anouk

reactie

Ik ken nog een paar dingen. Ik ben een jonge man van 22 jaar . Ik vind trouwens dat niet hellemaal kloppen altans dat denk ik

1de vrouwen houden de wc bril voor ons ook niet omhoog
2 vrouwen weten zogenaamd alles
3 je moet telkens bij hun in de buurt blijfen als het om liefde gaat
Ze pikken je hele vrijheid in
4 ze zijn net huis mutsen ze ruimen alles maar dan ook echt alles op en als het netjes is ruimen ze nog steeds op tot op de laatste zand korrel . En lopen dan maar te tieren
5 ze zeuren alleen om die erfelijke manen trekjes
6 ze zijn preuts


Hier hebben jullie wel gelijk in

1 ik vind dat manen irritand zijn want als er Voetbal op komt zetten ze de tv meteen op die zender oer irritand ik haaaaaaaat Voetbal
2 iedere keer die zogenaamde stoere rep dialect als ie gewoon aan het praten is dat doet m'n maat ook heeeeel irritand
3 ze zijn te eentonig als het om vrijhijd gaat ze doen niks anders dan Computeren , Voetbal , en Vreten en dat is all
4 ze luisteren nooit dat klopt vind ik zelf ook irritand maar doen vrouwen dat dan ook ??????? Laten we mekaar niet afbekken want dan weet ik er nog wel een paar mensen zijn mensen
Dit zoort gedrag vind ik tipish vrouwlijk. Moet ik eerlijk zeggen iedere keer dat gezeuren

reactie van l.

Elke gek heeft zijn gebrek! Ook vrouwen zijn niet perfect en kunnen knap irritant zijn...vaak nog met opzet ook haha. Duzz jah... Praten/accepteren of dumpen (ligt eraan hoever en hoe je in je relatie zit natuurlijk) en niet gaan zitten zeiken hoe irritant ie wel niet is. Bubaai! L.

reactie van su

"Leuke" ergenissen... Ik heb me kapot gelachen! Er zijn inderdaad een aantal dingen waar ik me ook ontzettend aan kan storen! Ik heb inmiddels 2 jaar een heel lieve vriend die ook af en toe het bloed onder mn nagels vandaan kan halen! Maar ik denk dat als je een goede relatie hebt, je dit met elkaar kan bespreken! En als je er niet tegen kan, dan loop je er toch lekker bij weg! Zijn sokken en de rest van de rommel gooi ik 1 x in de zoveel tijd op 1 grote stapel of leg het onder z'n kussen... Wedden dat hij het in de wasmand gooit? Natuurlijk veranderd een man, maar als hij eens met iets romantisch komt of iets wat je totaal niet verwacht, kun je het alleen maar meer waarderen dan dat hij elke dag een bos bloemen voor je meeneemt ofzo!

En eerlijk is eerlijk... Als mijn deo op is gebruik ik net zo goed die van hem, ik zit ALTIJD door studiosport heen te schreeuwen, als ik een mooie man op tv zie kijk ik ook echt geen andere kant op, als hij een saai verhaal van z'n werk verteld zeg ik ook nooit meer als: "uhuh" en "jaja". Het laatste wat ik zou doen is flirten met z'n vrienden, want met geen een van hun kan ik opschieten!!! Dus dames... Sorry maar wij zijn net zo erg!

Groetjes Su

reactie

Jesus hebben jullie nix beters te doen als over de al 1000 maal hergekauwde clichés te schrijven van hoe vervelend/irritant mannen kunnen zijn. Mannen hebben hun minder sterke kanten net zoals vrouwen en als je er na 10 maanden samenwonen achterkomt dat hij je gruwelijk irriteerd dan moet je misschien maar weer lekker bij je papa en mama gaan wonen (of op jezelf natuurlijk :P)

reactie

Hij schaamt zich neregns voor! Hij laat overal boeren en scheten en praat doodleuk binnen je vriendengroep, waar jij nota bene bij zit, over jullie sexleven!!!

reactie van petri

Ach wat willen we nu allemaal, de meest ideale man, ik ben er langzamerhand achter gekomen dat de ergenissen vaak meer bijzelf liggen. Ook mijn vriend laat de bril omhoog staan, laat zijn gebruikte scheermesjes liggen, laat de scheerzeepresten in de wasbak achter, is ontzettend dol op de afstandbediening, gebruikt ook graag mijn dure creme enz.......maar aan de andere kant blijft hij daardoor zichzelf en voelt zich dan ook thuis bij jou. Vervelend of niet ik weet zeker dat wij zelf ook vervelende eigenschappen hebben....vroeger in mijn vorige relaties kon ik me daar vreselijk over opwinden maar nu weet ik dat de irritaties vaak bij jezelf liggen......en moet je niet zo moeilijk en super precies zijn. Groetjes Petri.

reactie

Dat je juist lekker naar je soap wil kijken hij gaat zitten zeuren,waneer is dat af gelopen en dan de heletijd gaat zitten zeiken en zuchten

reactie

-als hij al te vaak wil sexen en het niet eens lekker doet
-als hij je een z.g. Troetelnaam of bijnaam geeft, waar je niet op gesteld bent. Als hij te hoge eisen stelt, waardoor je jezelf niet meer kunt zijn.

vraag...

Hoi ik ben 32 jaar en heb sinds 10 maanden een vriend. Ik zie hem langzamerhand veranderen windjes laten,
Op de wc heel veel geluid maken met de deur open,
En het aller ergste vindt ik: hij flirt met mijn vriendinnen en
Zij flirten terug. Ik heb daar veel discussies over gehad hij doet het wat minder maar ik denk dat het gewoon in hem zit. WAT MOET IK HIER MEE????????????

reactie op debbie

Ik heb ook zo een vriend dat mamas kindje is,hij deed ook alles voor zijn moeder,en dat is allemaal verleden tijd,want zij is in maart al een jaar overleden,aan lymfeklierkanker. En echt waar ik zou willen wensen dat zij nog zou leven,want hem zien met verdriet om het verlies van zijn moeder doet mij ook ongelooflijk veel pijn,hij heeft zijn moeder nog LAAT HEM dan ook in zijn waarde. Ik weet niet of jij goed met zijn moeder kan opschieten,zo niet,dan zou jij dat moeten oplossen met haar,ikzelf kon wel goed opschieten met haar ik ben dan ook dankbaar dat ik haar heb gekend,ik kon ook met alles bij haar terecht,en ze stond nog vaker achter mij dan dan bij hem,communicatie is toch altijd het belangrijkste ongeacht het je vriend,man,moeder,kind of schoonmoeder...etc. Is. Dus ook al is hij mamas kindje irriteer je daar niet aan want ook dat is voelbaar bij zijn familie,met gevolgen dus ruzie en dergelijke,dus vraag je af of jij hem niet irriteerd. En over dat uitgaan,dat probleem heb ik ook...ik weet niet hoe jouw vriend in elkaar zit,maar die van mij is bang dat ik iemand anders leuker ga vinden dan hem,en toch zeg ik weer"communicatie". Er wordt dan toch veel meer duidelijk,bij mij ging het ook heel stroef in het begin,want zijn wil was wet en daar moest ik naar leven,en ik maakte hem duidelijk dat hij mij zou verliezen als hij zo door zou gaan. Eerst geloofde hij dat niet,maar hij heeft het gemerkt,hij zit nu in een ander land,en in de zomervakantie ga ik naar hem toe met mijn drie kindjes"ja die heeft hij ook geaccepteerd" en dan zeggen we gauw ons JA-woord. En echt waar ik ben weer verliefd en ik ben blij toe dat ik met hem om de tafel ben gaan zitten en hem de dingen heb gezegd wat ik OOK wil,en we zijn het eens geworden. Geloof me als jullie niet goed met elkaar kunnen praten dan heeft jullie relatie geen zin. Maak hem dat duidelijk.........veel succes, Simone

reactie

Het houdt maar niet op he?

1 Sorry dames maar ook vrouwen moet hun nagels knippen en ik kan me niet voorstellen dat het dan wel lukt om ervoor te zorgen dat er niet soms een stukje wegschiet.

2 Enne, wat doe jij als hij naar sport zit te kijken. Dat is toch HET moment om een serieus gesprek te beginnen?

3 Ik heb nog nooit een man horen zeuren dat ik de wc bril omhoog moet doen als ik van het toilet afkom. Wat is het verschil. Doe zelf even die bril omlaag, zo zwaar is dat ding nou ook weer niet hoor.

4 Volgens mij heb ik echt een teveel aan mannelijke hormonen. Jeetje wat kan ik er een zootje van maken. Was die overal rondslingerd enzo....

5 Als iemand net als ik naar mijn favoriete programma zit te kijken aan mijn kop begint te zeuren dat we nooit eens "echt praten" zou ik ook het geluid harder zetten.

6 Stel dat je hem verteld dat je dikker bent geworden omdat die spijkerbroek niet meer past, wat verwacht je dan? Dat hij tegen je gaat liegen en zegt dat je er nog steeds zo mooi uitziet als toen hij je voor het eerst zag of dat hij juist eerlijk is en je gelijk geeft?

7 Ik krijg een beetje de indruk dat we nogal veel tv kijken. Als je die acteur liever ziet dan je eigen man/vriend, dan zit je toch echt verkeerd. Bovendien laat die acteur waarschijnlijk ook de wc bril omhoog staan dus wat moet je ermee.

8 Ik heb een slot op mijn badkamerdeur.

9 Ja ja, jij flirt zeker nooit. Want als dat voor mannen in het algemeen geldt dan zeker ook voor die van je vriendin.

10 Koop eens wat minder dure creme en neem voor hem dan een eigen potje mee. Blijft hij van die van jou af en kan hij ermee kliederen zoveel hij wil. Wanneer leggen vrouwen zich er nu eens bij neer dat mannen anders zijn. Ze denken anders, ze vinden andere dingen belangrijk en omdat ze toch constant te horen krijgen dat ze alles verkeerd doen hebben ze het opgegeven om te proberen het goed te doen. Laat ze gewoon zichzelf zijn, dan zul je erachter komen dat mannen helemaal niet zo vervelend zijn en dat er prima mee te leven valt. Waarschijnlijk zijn ze makkelijker in de omgang dan vrouwen.

hallo

Ik zat bij de mannen afdeling "adversus" waar ik de zuster link dus
Vond. Ik heb me werkelijk een ongeluk gelachen om de 10 ergenisen en
Nog harder gelachen om de reacties. Had er werkelijk geen idee van dat ALLE mannen de toiletbril omhoog
Laten staan en dat jullie allemaal in het holst van de nacht naar het
Toilet moeten. Om mezelf en mijn broeders in een wat beter daglicht te
Zetten het volgende. We zijn niet allemaal lui en varkens hoor. Gezeur
Over bilnaden en dat soort geneuzel vind ik al helemaal gek, vooral
Omdat de kans groot is dat je zelf die broek voor hem hebt gekocht. Dan voor de volledigheid, ik vind het ook MEGA ranzig als je
Man,vrouw, het ( weet ik veel ) teennagels laat liggen en allerlei
Andere ellende laat rond slingeren. Maar daar kun je ook je mond over
Open doen in plaats van op een website gaan zitten klagen over hoe
Slecht je wederhelft wel niet is. In het kort, hou op met zeiken of doe er wat aan. Niet gaan liggen
Janken over zaken die in GTST wel goed geregeld zijn want dat is pure
Fictie en realiseer dat ook. Ik ben het volledig eens met de reactie
Van Elly op de site. Daarnaast geven en nemen en je kunt het heel goed
Hebben samen. En ik ben geen 32 jaar getrouwd, sterker nog is ben pas
32, jah met lieve vriendin ;-)
Suc6 dames met alle mannen "ellende", al heb je het mijn inziens niet
Nodig als je eens wat zou zeggen. Leon.

tip van renee

Wat een bullshit, ik vind het juist heerlijk als mijn vriend gewoon zichzelf kan zijn bij mij, dat is toch ook nodig?dat verwacht ik andersom ook!en natuurlijk heeft ook mijn vriend minder leuke kanten, maar daar spreek je 'm gewoon op aan en later lach je erom, zo kan het ook, in plaats van die ergernissen opkroppen en tegen iedereen zeggen wat je vriend/man allemaal fout doet behalve tegen hem zelf.hoe moet hij nou weten dat je je ergert?hij kan ook geen gedachten lezen hoor..en bovendien, hebben vrouwen niet ook duizend irritante dingetjes?bijvoorbeeld hun seksleven tot in details met elkaar bespreken, achter iemands rug om lekker roddelen, dat is voor hem net zo goed niet leuk.. Liefs, Renee

hai…

Ik herken mijn relatie daar totaal niet in die 10 punten die jullie schrijven.. Integendeel… mijn vriend doet juist dat allemaal wel.. Maar dat heeft dan weer tot het gevolg dat ik dan als vrouw zijnde niks goed genoeg kan doen want hij als man doet het dan zelf 1000 keer beter……

mijn irritatie....:

Meiden die Fernande en Elly heten, en maar zeuren over hoe vervelend hun vriendje wel niet is, maar vergeten dat er een gelijke mate van ergernissen bestaat over het hoogst irritante gedrag van die zelfde soort meiden. O, ja...Ik ben ook zo'n irritante vent maar al wel 15 jaar samen met een hoogst irritante meid waar ik nog steeds verschrikkelijk veel van hou. Stop toch eens met dat gezeur en leef je eigen leven, en geniet ervan.

reactie van debby

Ik heb nog wel zo'n ergernis: mama's kindjes! Ik heb nu meer dan een jaar verkering en ik merk steeds meer dat hij zijn moeder helemaal geweldig vind! Als zij ergens tegen is is hij er tegen! Nu hebben wij ruzie en zijn hele familie is boos op mij! we hebben nu ff een time out genomen, maar ik wens wel in mijn waarde gelaten te worden ipv dat hij mij zegt wat we gaan doen! Als hij een weekend met the boys heeft gepland, mag ik bij voorkeur niks doen, nergens heen! Grrrrr als ik iets wil doen beslis ik het zelf wel!!! Als hij iets wil doen, moet ik maar mee! Nouw mooi niet meer dus! Voor de ruzie deed ik dat altijd wel, maar dat is nu echt afgelopen! Groetjes debby

reactie

Ik vind dit allemaal lulkoek. Hebben wij vrouwen geen rare gewoonten. Leer elkaar te accepteren zoals we zijn en wees gelukkig met elkaar. Geven en nemen, dit is het belangrijkst. Zelf ben ik 32 jaar getrouwd. Het is niet altijd rozegeur en maneschijn, maar dat vind je nergens. Wel ben ik nog steeds blij elkaar na een dag werken te zien, en we genieten nog steeds van elkaar. Dit misschien, omdat we elkaar accepteren met wederzijdse fouten. Tegenwoordig moet alles perfect zijn en dat is onmogelijk.

reactie van elly

Hallo,
Op jullie site zag ik de ergernissen van een man. Hierbij heb ik wat aanvullingen waar ik mij aan erger... Wat dacht je van een afwas doen het sop weg laten lopen en dan het vuil gewoon in de gootsteen laten liggen zodat je een vieze vette rand over houd en "droog" sop in de bak [met etensresten] terug vindt na een 1/2 uur. Of: lege vleeswarenbakjes terug zetten in de koelkast. Of: broodkruimels laten slingeren over de aanrecht. Of de prullenbak in de keuken alleen maar vullen, vullen, vullen en nooit legen ondanks dat het vuil er boven uit komt. Of niets aanvullen als het leeg is. Eigenlijk komt het gewoon steeds op één ding neer... Als hij maar eten/drinken heeft en zijn vrouw vult het wel aan...die mag mis pakken. Vriendelijke groeten Elly

reactie van fernanda

Rochelen en spugen op straat
Aan zijn kont krabben
Scheten laten in jouw bijzijn
Ongegeneerd kauwgom kauwen in een duur restaurant
Verkeerd gekleed gaan bij een verkeerde happening bijvoorbeeld tuinbroek zonder sokken op een bruiloft
Sandalen dragen met zwarte sokken eronder aan
Een man die zijn hoofd dronken op de bar legt
Een spijkerbroek die dusdanig afzakt dat je zijn bilnaad kunt zien
Een man die je contstant verbeterd of onderbreekt in gesprek met je vrienden

Nou je kunt hier makkelijk een top 100 van maken hoor, succes met jullie site,

Hartelijke groet,

Fernanda

nogmaals prinsesca

Hallo allemaal... Mijn reactie op dit onderwerp was nog niet helemaal compleet. Ik vergat het allerbelangrijkste nog te zeggen over mijn leven in de
*liefde*
Mijn allergrootste geluk is dat ik nu na bijna 1 jaar nog kan zeggen dat
Mijn vriend
Echt nog helemaal hetzelfde is gebleven. Hij is verschrikkelijk lief en heel attent. Ook wat ik heel belangrijk vind is dat hij altijd naar me luisteren wil. Hij neemt er ook de tijd voor en hij zal altijd aan me vragen hoe mijn dag
Is geweest. Dat vind ik al zeer bijzonder, zeker als ik soms om me heen kijk naar andere
Setjes. Mijn gezicht spreekt boekdelen zegt hij altijd, dus hij merkt ook gewoon
Alles op mocht er iets zijn....alles straalt van mijn gezicht af...ook mijn
Liefde voor hem...maar ook als ik ergens teleurgesteld door ben. Ik wilde dit nog zeggen omdat de *ware en grote liefde* dus echt nog
Bestaat!!! En inderdaad wegen sommige ergenissen niet op tegen deze *paradijselijke*
Liefde. En ik denk juist dat door bepaalde ergenissen je relatie levendig blijft en
Nooit een sleur zal worden. Zolang je open staat voor elkaar, en elkaar respecteert, geeft en neemt aan
Elkaar, dan komt alles wel goed. De *ware liefde* overleeft namelijk alles!!

Liefs, prinsesca

reactie van prinsesca

Inderdaad komen op een gegeven moment de wat minder leuke dingen boven op je rose wolkjes te zitten. Je wil ze eerst niet zien, maar je ziet ze toch wel. Eerst ben jij het belangrijkste, alles kan en alles mag. Vele telefoontjes, vele kaarten, vele mails, vele mooie en lieve woordjes die je toegefluistert worden. Daarna wordt dat veel minder en heeft Mijnheer het opeens druk met van
Alles. En kan het alleen maar als hij zin en tijd heeft. Ik ben iemand die zich altijd schikt naar de ander, zeker als ik van hem houdt. Maar af en toe kan je er moe van worden. En eigenlijk mag je ook niets verwachten, dat maakt de teleurstelling misschien wat kleiner als je ziet dat de persoon waar je zoveel van houdt zo aan het veranderen is. Liefde is zeer mooi, de ware liefde meemaken is hemels. Maar de Liefde kan ook pijn veroorzaken. De ware aard komt altijd na een bepaalde tijd naar boven, stijgt zelfs boven de roze wolkjes uit. Maar? Als je echt van elkaar houdt? Dan accepteer je alles van elkaar, want dat doet de liefde ook. En die ergenissen wegen niet op tegen alle oprechte liefde die je van elkaar kan en mag ontvangen. Liefs, Prinsesca

GESPONSORDE LINKS