Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Relatie & seksualiteit | 10 tips voor onvergetelijke seks

10 tips voor onvergetelijke seks

Is er een zeker ritme, een routine, misschien wel luiheid in je seksleven geslopen? Doe er wat aan. 10 tips voor onvergetelijke seks!

-Voor haar: sluit vrede met de spiegel en kom bij hem niet aanzetten met klaagliederen over een paar kilootjes teveel (vooral niet tijdens de seks)

-Voor hem: ja, die sokken gaan tijdens de seks uit (en daarna het liefst in de wasmand)

- Voor haar: concentreer je op je lichaam, op je partner, op de seks. De liefde bedrijven doe je met je lichaam maar ook met je hoofd en als dat vol met dagelijkse problemen zit (wat eten we vanavond? Hoe laat moet ik morgen op?) komt er niet veel van

- Voor hem: concentreer je op haar en vergeet het voorspel niet (bah... Wat afgezaagd, maar wel zo belangrijk!)

- Voor haar: doe eens gek! Doe een onverwachte striptease, klim op de wasmachine, trek naaldhakken aan (en doe de rest uit), bind hem vast aan het bed :-)

-Voor hem: neem de tijd! Puntje hoeft echt niet direct bij paaltje te komen

-Voor haar: wees stout. Schaf een seksspeeltje, condooms met een smaakje of een erotische film aan. Hij zal het supersexy vinden dat jìj degene bent die ermee komt (en niet hij)

- Voor hem: poets je tanden en was je intieme plekjes voor de seks (en niet alleen maar erna!)

-Voor haar: kom eerder in de mood. Doe wat van zijn eau de cologne op of trek iets van hem aan. Zijn mannelijke, sexy geur zal je zinnen prikkelen!

- Voor hem: word een beetje vrouw, kus en streel haar zoals zij dat bij jou doet!

- Voor haar en voor hem: communiceer! Vertel elkaar wat je leuk vindt en wat niet, wat je irriteert en wat je fijn vindt. Jullie zouden de tien punten hierboven als uitgangspunt kunnen nemen...


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!