Zijn jullie tortelduifjes of niet?

Iedereen kent ze wel… die paartjes die altijd en eeuwig samen zijn en alles samen doen. Zie je de één, dan zie je de ander. Ze zijn onafscheidelijk als tortelduifjes. Ze hebben het gezellig samen, zo gezellig zelfs dat ze je soms het gevoel geven dat jij als derde een buitenstaander bent. Tortelduifjes zijn heel hecht en zetten hun relatie vòòr alles. We zouden de tortelduifjes-relatie een 'klassieke' relatie kunnen noemen. Daartegenover staat de 'moderne' relatie, een relatie waarin man en vrouw minder afhankelijk van elkaar zijn. De geliefden hebben ieder hun eigen ritme, hun eigen vriendschappen en hobby's. Voor elk van de relaties valt wat te zeggen... De klassieke tortelduifjes moeten een stuk vrijheid inleveren en concessies doen, de 'moderne geliefden' hebben een druk sociaal leven maar moeten inleveren op de tijd die ze met elkaar doorbrengen. Ieder zijn/haar relatie... Maar wat voor relatie heb jij? Doe deze test en ontdek het...

Jullie hebben zin om avondje buiten de deur door te brengen. Eerst naar de bioscoop en dan gezellig in dat nieuwe tentje op de hoek dineren. Jij:

a. Trekt die jurk aan die hij zo mooi vindt en verheugt je erop om samen met hem uit te gaan

b. En je vriendje vragen je meteen af welke vrienden jullie zouden kunnen bellen om te vragen of ze meegaan. Wel zo gezellig!

GESPONSORDE LINKS