5 Beautygeheimen voor een summerproof uiterlijk

Summerproof uiterlijk

Advertorial – De zomer is een ongedwongen maar ook veeleisend seizoen. Je wilt zo min mogelijk aan je uiterlijk doen om maximaal van de lome zomersfeer te genieten. Tegelijkertijd wil je in deze zwoele periode wél perfect voor de dag komen. En dat is meer werk dan gewoonlijk omdat we, zodra de zon zich maar even laat zien, uit de kleren gaan.

Het geheim van een zorgeloze zomer? Een optimaal verzorgd uiterlijk met  minimale inspanningen dankzij moderne technieken

Gelukkig zijn er tegenwoordig heel veel dingen die je kunt doen om met een minimum aan onderhoud optimaal verzorgd voor de dag te komen. Moderne producten en technologieën helpen ons om wekenlang met een gladde, haarvrije huid, perfect gelakte nagels en een sensuele oogopslag voor de dag te komen zonder dat je er omkijken naar hebt:

1. VAARWEL AFGEBLADDERDE NAGELLAK DANKZIJ GELNAGELLAK

Nagellak en nail art beleven deze zomer een topmoment. Mooi gelakte nagels zijn een must. Een kleurtje op je vinger- en teennagels stemt iedereen vrolijk, niet in het minst jezelf. Jammer alleen dat nagellak, zeker op je teennagels, juist in de zomer snel afbrokkelt door het contact met het ruwe zeezand en ook omdat je open sandaaltjes je teennagels gemakkelijker bloot stellen aan beschadigingen. Een summerproof oplossing voor vinger- en teennagels zijn de moderne gellakjes van nu. Je kunt ze zelf aanbrengen (hoeft er dus niet voor naar de salon), ze drogen aan de lucht en zijn met aceton weer af te halen. Maar ondertussen blijft de gellak, zeker als je een goede kwaliteit kiest, wel dagen, zo niet enkele weken lang, goed zitten!

2. BYE BYE SCHEERMESJES EN HARS DANKZIJ DE DIY IPL-TECHNOLOGIE

Philips Lumea
Maandenlang haarvrij met Philips Lumea

Een ander steeds terugkerend zomerdilemma vormen van oudsher de haartjes op benen, bikinilijn, oksels en soms ook gezicht. De zomerse temperaturen lijken de haartjes nog sneller doen groeien ook. Er valt vaak niet tegenop te scheren!

Maandenlang een zijdezachte huid dankzij Philips Lumea, DIY IPL-technologie

Ook op dit gebied heeft de technologie zich ontwikkeld. Een perfecte oplossing is de Philips Lumea. Met dit apparaatje kun je zelf thuis haargroei tegengaan met zachte lichtpulsen (IPL) die de terugkeer van haartjes voorkomen tot wel 75%. Met deze DIY IPL-technologie ben je na een paar behandelingen zelfs maandenlang haarvrij. Bovendien laat je stoppeltjes en ingegroeide haartjes met de Philips Lumea definitief achter je. En het allerbeste: het is zo goed als pijnloos.

Meer info? Klik hier

3. HALLO, HENNA! ALS JE WENKBRAUWEN MAAR GOED ZITTEN…

Make-up is ook iets dat zich iedere dag weer aandient, maar ook hier wil je je inspanningen op hete zomerdagen tot het minimale beperken. Een semipermanente behandeling van je wenkbrauwen kan je op dit punt uit de brand helpen. De focus ligt deze zomer namelijk helemaal op de brows. Als die de perfecte vorm en kleur hebben dan ben je zo goed als klaar en heb je niet veel make-up meer nodig. Brow bars en beauty salons bieden steeds meer oplossingen.

Dag en nacht perfecte wenkbrauwen met een henna behandeling

Een henna behandeling bijvoorbeeld zorgt ervoor dat je dag en nacht voor de duur van zo’n vier weken met perfecte wenkbrauwen voor de dag komt. Wenkbrauwexperts helpen je de perfecte vorm en kleur te vinden en dan heb je er geen omkijken meer naar. Je wordt ’s morgens met perfecte brauwen wakker (vooral ook heel prettig als je een partner hebt) en na een duik in de zee zitten ze nog steeds helemaal zoals jij dat wilt!

4. DAG EN NACHT WAPPEREN MET ZWOELE WIMPERS

Je oogopslag wordt natuurlijk helemaal zomers zwoel als je je perfecte wenkbrauwen combineert met lange, volle wimpers. Op dit punt komen lash bars en (wederom) beauty salons ons tegemoet met wimperextensies. Voor een natuurlijke look kies je een zogenaamd 2D of 3D effect, voor supervolle wimpers kun je zelfs tot 10D gaan. Ook hier heb je wekenlang profijt van. De extensies worden aan je eigen wimpers bevestigd en die hebben een levenscyclus van ongeveer 40 dagen. Dus reken maar uit!

5. BYE BYE UITGROEI EN VERWASSEN HAARKLEUREN

In plaats van je haar in z’n geheel te laten kleuren, kun je deze zomer kiezen voor balayage en/of baby (high)lights. Met deze trendy haarverftechnieken lopen je natuurlijke haarkleur en de gekozen blondkleuren mooi in elkaar over en heb je, zeker als het goed wordt gedaan, nagenoeg geen last van uitgroei. In de loop van de zomer wordt je haarkleur, mits je deze goed beschermt tegen zon, zeezout en chloor, er alleen maar mooier op!

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE