Het is nu toch echt tijd voor een Philips Lumea!

Philips Lumea
ADVERTORIAL – Wekenlang een superglad en haarvrij huidje met Philips Lumea, ook in de winter!

Toen ik afgelopen week tijdens yogaklas de lange, zwarte haren op mijn buurvrouws benen zag, borrelde er spontaan een gedachte in me op: “Het is nu toch echt tijd voor de Philips Lumea!’ Niet dat ikzelf altijd zo onberispelijk ben, zeker niet in de winter (wel iets beter dan mijn yoga-buurvrouw) maar tegenwoordig kan dat wél! De technieken zijn zo geavanceerd dat we geen excuus meer hebben om met behaarde benen en slordige bikinilijnen door het leven te gaan.

Philips Lumea
Wekenlang gladde benen met Philips Lumea

Gewoonlijk liep je voor ontharen het rijtje ‘scheren, harsen, ontharingscrèmes’ af, maar een veel eigentijdsere manier is je haartjes verwijderen met de Philips Lumea. IPL Lichtontharing met de Philips Lumea is echt een begrip geworden. Voor wie het nog niet kent: ontharen met Philips Lumea is gebaseerd op lichtpulsen die op de haarwortels inwerken waardoor de haartjes vervolgens op natuurlijke wijze uitvallen en nieuwe haargroei wordt afgeremd. De reacties van de vrouwen die Philips Lumea gebruiken (en dat zijn er inmiddels een miljoen!), zijn enorm enthousiast.

Philips Lumea
Voor een hoog fashionista-gehalte trotseer je de winterkou met blote benen… zonder haartjes natuurlijk!

Het mooie van Philips Lumea is dat de haartjes wekenlang wegblijven zodat je altijd en overal met een zijdezacht huidje ten tonele verschijnt. Met maar weinig werk ben je het hele jaar door haarvrij. En dat is een enorme plus, zeker in deze periode van het jaar. Ik tenminste laat het ontharen in de winter nog wel eens sloffen, en dat is tricky! Zo overkomt het ook mij wel eens dat ik ga yoga-en (of zwemmen) met benen die niet gezien mogen worden. En dan heb je nog het verschijnsel ‘haartjes-door-panty’. Maar het grootste schaammoment dient zich aan als je onvoorbereid (lees: met haartjes op je benen en onder je oksels en een op z’n zacht gezegd woekerende bikinibush) een droomvent tegen het leven loopt waar je de nacht wel mee wilt doorbrengen! Verder wil ik tijdens de Fashion Weeks ook nog wel eens ‘fashionista-gedrag’ vertonen en, net zoals de andere fashion-victims, met blote benen de winterkou trotseren. Op die momenten zijn beenhaartjes of stoppels natuurlijk uit den boze!

Philips Lumea is dus echt een uitkomst. Binnen 8 weken krijg je al tot 75% van de haartjes van welk lichaamsdeel dan ook weg. Voor de bikinilijn gebruik je een speciaal opzetstukje waarmee je ‘m picobello krijgt (goodbye schaammomentjes! en stoppels). Ook je oksels worden er mooi glad van en zonder die bekende donkere zweem. Door de lichtpulsen komt het haartje in de rustfase en valt het vervolgens uit. Op deze manier blijven de haartjes tot wel 8 weken weg, zonder stoppeltjes, en kun je met een glad en zijdezacht lijf yoga-en, zwemmen, feesten, vrijen en de winterkou zonder panty’s trotseren (mocht je dat van plan zijn :-)).

Philips Lumea
Philips Lumea is geschikt voor je hele lichaam: van je benen tot je bikinilijn tot je gezicht!

Er wordt wel eens gevraagd of ontharen met Philips Lumea pijn doet en of het moeilijk is om het apparaatje te gebruiken. Het antwoord is tweemaal ‘nee’. Een lichtpuls van het apparaatje voelt aan als een soort kietel en voor degenen met een lage pijngrens misschien als een klein prikje (vergeleken hierbij is harsen pas echt barbaars!). Verder ben je er ook vrij snel mee klaar. Voor je benen bijvoorbeeld heb je per keer ongeveer 15 minuten nodig. Op de website van Philips wordt geïllustreerd hoe je het precies moet doen. Al met al is het heel eenvoudig en met de tijd word je er natuurlijk steeds handiger in.

Wat wel belangrijk is, is dat je de instructies goed leest en opvolgt en dat je checkt of Philips Lumea voor jouw huid/haartype geschikt is. De lichtpulsen focussen op de melanine (het pigment) in de haartjes. Hoe meer melanine in de haartjes en hoe groter het verschil tussen de hoeveelheid melanine in je huid en in de haartjes, hoe beter Philips Lumea werkt. Philips Lumea is dus heel geschikt voor een lichte huid met donkere haartjes, maar werkt natuurlijk ook bij andere huid- en haartypes. Je kunt dit allemaal checken op de verpakking of op de website van Philips Lumea.

Philips Lumea
Philips Lumea

Het enige dat je op Philips Lumea zou kunnen aanmerken is de prijs (circa 499 Euro*). Het is best een bedrag om in één keer op tafel te leggen. Maar als je bedenkt dat je met een eenmalige investering voorgoed met andere kosten – salonbehandelingen en dergelijke – én langdurig met je haartjes afrekent, dan is het kostenplaatje heel positief! Bovendien is er op dit moment een tijdelijke cashbackactie waarbij je 50 Euro retour krijgt op het aankoopbedrag. Dit voor als je er nog vòòr de Feesten al mee aan de slag wilt… Een andere oplossing is natuurlijk dat je Philips Lumea op je verlanglijstje voor de Kerst zet!

*Meer informatie over Philips Lumea vind je op de website van Philips.

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen. Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE