De septum piercing verovert de straat en catwalks

chiara-ferragni-septum-piercing-02
Streetstyle Parijs. Bij Stella McCartney. Septum piercing

Als Rihanna of Lady Gaga met een septum piercing komen aanzetten, dan verbaast dat niemand en wordt het afgedaan als weer één van die celebrity hypes. Maar als topmodellen en bloggers/influencers die zich gewoonlijk heel klassiek kleden met een septum piercing op de proppen komen, ja, dan wordt het anders.

De septum piercing is een trend die op dit moment de straat en de catwalks overneemt. Je kunt ‘m vergelijken met het undercut kapsel. De achtergrond is punk en deze trend zou – om het maar even voorzichtig te zeggen – wel eens te maken kunnen hebben met de opleving van de seventies van dit moment. Dit soort trends worden gewoonlijk eerst aarzelend ontvangen maar nemen dringen op den duur in alle lagen van de maatschappij door.

Overigens hoef je voor deze trend niet per se een pijnlijk gat in je waardevolle neusschotje te laten boren. Er zijn ook clips waarvoor je geen piercing hoeft te hebben.

chiara-ferragni-septum-piercing-03
Streetstyle Parijs. Bij Stella McCartney. Septum piercing
chiara-ferragni-septum-piercing-01
Streetstyle Parijs. Bij Stella McCartney. Septum piercing

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE