Nagellak trends. En de winnaar is… blauw!

blauwe-nagellak-03
Nail art met blauwtinten, ph. Charlotte Mesman

De nagellak trends voor winter 2015 2016? Als we naar de catwalks kijken, dan zien we: grijs, beige, roodtinten, karamelkleuren… We wijdden er een hele fotogalerie aan. Maar één kleur miste en dat is… BLAUW.

Blauwe nagellak hoort deze winter bij de favorieten. Donkerblauwe tinten, bijna zwart, zijn heel geraffineerd en supercool. Ze zijn perfect voor de feestdagen maar ook – waarom niet – voor het dagelijks leven. Donkerblauw is superchic en trendy.

En verder is blauw een geliefde kleur in de nail art. Dat werd tijdens de laatste Fashion Week in Parijs en Milaan wel duidelijk :-)

blauwe-nagellak-04
Witte nagellak met een blauw kringeltje, streetstyle Milan Fashion Week lente zomer 2016, ph. Charlotte Mesman
blauwe-nagellak-02
Donkerblauwe nagellak, streetstyle Paris Fashion Week lente zomer 2016, ph. Charlotte Mesman
blauwe-nagellak-01
Donkerblauwe nagellak bij Chanel lente zomer 2016. Super chic! Ph. Charlotte Mesman

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE