Did you ever date a teddy bear?

mr-jones-orphanage-siam-center01mr-jones-orphanage-siam-center02OMG. I love Mr. Jones’ Orphanage in Bangkok. Deze koffie- taartjesshops zijn echt magisch (er zijn er twee, als je ooit in Bangkok komt, MOET je erheen – en heb je een afgedankte teddy bear dan kun je hem daar in goede handen achterlaten). Een paar dagen geleden bezocht ik het ‘weeshuis’ in Thonglor Soi 13 (ja, dat is het adres, zie mijn vorige post). En donderdag genoot ik – samen met de mysterieuze Mr. Jones himself – van een heerlijk stuk cheesecake met kersen in de magische speelgoedtrein in het warenhuis Siam Center. Ik ben verslingerd aan al die beren en lekkernijen in de fabuleuze omgeving die het brein achter alles, de Australiër Ashley Sutton, heeft weten te creëren! In Mr. Jones wereldje is alles mogelijk. By the way, did you ever date a teddy bear?

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE

Reacties zijn gesloten.