Modeweek Milaan winter 2011 2012 (dag 2)

Dag 2 van de modeweek in Milaan. De dag begint goed met de show van Max Mara waar Katie Holmes, actrice en echtgenote van Tom Cruise, te gast zal zijn. Backstage bij Max Mara is het een geordende drukte. Bij hair & make-up is er geen doorkomen aan. Er zullen maar liefst drie Nederlandse modellen in de show meelopen: Nimue Smit, Lisanne de Jong en Mirte Maas. We interviewen Lisanne en Mirte, beide hartelijk en spontaan.  De meisjes delen een appartement in New York en zijn veel gevraagde en super-succesvolle modellen. Een opvallende nieuwkomer is Merethé uit Noorwegen. Met haar kort geknipte hoogblonde haar en haar beeldschone, pittige gezichtje blijft ze niet onopgemerkt.

Backstage bij Ermanno Scervino stelen drie modellen de show: Ajack, Herieth en Roberta. Hun vrolijkheid werkt aanstekelijk.

Een schitterende antieke palazza vormt een suggestieve achtergrond voor de romantische jurken van Luisa Beccaria. De late middagzon filtert door de hoge ramen en het ziet er allemaal zo delicaat en romantisch uit! Net plaatjes van David Hamilton. We fotograferen dat het een lust is.

Bij Albino is het een drukte van jewelste en moeten de visagisten hun best doen om de kalmte te bewaren. De make-up is moeilijk: een soort pop art, met felle kleuren en vooral ingewikkelde vormen. De pop art kleuren komen ook in de collectie weer terug. Vernieuwende lijnen en mooie prints.

Maar neem zelf een kijkje achter de schermen bij de Italiaanse modeweek:

Make-up backstage bij Max Mara. Matching colors!
Make-up backstage bij Max Mara. Matching colors!

Max Mara
Geen aardappeleters maar 'appeleetsters' backstage bij Max Mara
Tweeling-visagisten?! (Max Mara)
Tweeling-visagisten?! (Max Mara)
Model na afloop van de show van Max Mara
Model na afloop van de show van Max Mara

Elisabetta Canalis
Man versteend bij aanblik van Elisabetta Canalis, vriendin van George Clooney

Ermanno Scervino
Herieth, Roberta en Ajack backstage bij Ermanno Scervino
Pop art make-up bij Albino
Pop art make-up bij Albino

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

HOROSCOOP VAN DE MAAND
Ram
Stier
Kreeft
Tweelingen
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE