Modetrends winter 2020. Deze nieuwe modetrends zijn ideaal voor jouw figuur! 4x Kledingtips

Al bekend met de nieuwe mode voor herfst winter 2020 2021? De volumes en proporties zijn vernieuwend. Vind de juiste modetrends voor jouw figuur!

Modetrends winter 2020 2021. Deze nieuwe modetrends zijn ideaal voor jouw figuur
Modetrends winter 2020 2021. Deze nieuwe modetrends zijn ideaal voor jouw figuur! Foto: N21, Max Mara, Alberta Ferretti

De modetrends voor herfst winter 2020 2021 spelen met volumes en kleuren. De nieuwe proporties in de mode bieden nieuwe perspectieven voor elk lichaamstype. Staar je niet blind op de nieuwste modetrends, maar kies ga voor die tendensen die je sterke punten accentueren en je zwakke punten (die iedereen heeft!) camoufleren.

#1 Een lang bovenlichaam, korte benen?

Modetrends winter 2020 2021. Deze nieuwe modetrends zijn ideaal voor jouw figuur
Modetrends winter 2020 2021. Deze nieuwe modetrends zijn ideaal voor jouw figuur! Foto: Alberta Ferretti

De modetrends voor herfst winter 2020 2021 lijken speciaal bedacht om iedere vrouw langere benen mee te geven. De (soms extreem) hoge tailles (en XL broekspijpen) doen je benen optisch langer lijken. Wel moet er – juist vanwege die hoge taille – iets worden ingeleverd op het bovenlijf, maar dat kan goed van pas komen als je van mening bent dat je een te lang bovenlichaam hebt. Lang leve de hoge taille dus! Dit seizoen heb je keuze te over: de modecollecties wemelen van de rokken, broeken en (voor ‘indian summer’-dagen) shorts met hoge taille.

#2 Petit formaat?

Modetrends winter 2020 2021. Deze nieuwe modetrends zijn ideaal voor jouw figuur
Modetrends winter 2020 2021. Deze nieuwe modetrends zijn ideaal voor jouw figuur! Foto: N21

Ben je klein van stuk, dan is een monochrome look jouw ding. Door je van top tot teen in dezelfde kleur te kleden, lijk je langer. Voeg er een paar pumps of laarzen met hak aan toe en voilà. Niemand kan meer om jou heen!

#3 Curvy?

Zwart is terug in de mode en dat is – iedereen weet het – de meest flatterende niet-kleur die er is (niet voor niets kleden fashion modellen zich altijd in het zwart). Verder zijn er tal van foefjes die je kunt toepassen om slanker te lijken: ga voor rechte (maar niet strakke) rokken en broeken met een hoge taille. De modetrends voor herfst winter 2020 2021 komen je tegemoet. Heb je brede heupen en volle benen maar smalle schouders, ga dan voor jasjes en mantels met flinke schouders in jaren ’80 stijl die we dit seizoen weer terugzien. Werk verder in de lengte met hakken die deels bedekt worden door je broekspijpen waardoor je benen oneindig lijken.

#4 Androgyn figuurtje?

Modetrends winter 2020 2021. Deze nieuwe modetrends zijn ideaal voor jouw figuur
Modetrends winter 2020 2021. Deze nieuwe modetrends zijn ideaal voor jouw figuur! Foto: Max Mara

Wijde jaren ’80 broeken met hoge, aangerimpelde taille doen je voller lijken. Hetzelfde geldt voor de truien met horizontale strepen die weer in de mode zijn. En als er iemand is die de jaren ’50 rokken die we bijvoorbeeld bij Fendi zagen, kan hebben, dan ben jij het. Maar wees niet bang om juist ook je rechte figuurtje te accentueren. Een longuette bijvoorbeeld kan ook heel mooi zijn als je geen volle, vrouwelijke heupen hebt. En verder mag jij als geen ander experimenteren met de extreme volumes en contrasten die we op de catwalks zagen (zie bijvoorbeeld de oversize korte mantel met aangerimpelde mouwen en minirok bij Max Mara).

TRENDYSTYLE

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

HOROSCOOP VAN DE MAAND
Ram
Stier
Kreeft
Tweelingen
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE