Maakt het mobieltje de wereld kapot? Deze video moet je zien!

Mobieltje
Maakt het mobieltje de wereld kapot? Waar sta jij?

De afgelopen dagen deden foto’s en video’s van Aziatische toeristen in een gondel in Venetië de ronde. Het materiaal liet een viertal jongemannen zien die hun ogen strak op hun mobieltje gericht hielden en de antieke, drijvende stad geen blik waardig keurden. De gondelier gaf met een sarcastische ondertoon te kennen dat dit steeds vaker voorkomt. Het moet bepaald niet motiverend zijn om dit soort mensen rond te peddelen.

Herken je het? Wij wel! De Aziatische toeristen in Venetië maakten het misschien wel heel erg bont maar hetzelfde verschijnsel zien we tegenwoordig ook bij ons op straat. Kijk maar eens om je heen in een koffiebar of in de trein. De mensen die niét met hun mobieltje in de weer zijn, zijn op een hand te tellen. In Azië heb ik op een metrostation zelfs al borden gezien met de aanmaning ‘Leg je mobieltje weg, praat met elkaar’.

By the way, waar is jouw mobieltje nu? Ligt het naast je? Dat van mij eerlijk gezegd wel :-( Transformeren wij ons langzaam maar zeker in zombies zonder oog voor onze omgeving en medemensen? Deze video van Steve Cutts houdt ons een spiegel voor… Waar bevind jij je? In de massa? Of ben jij die kleine, trieste Einzelgänger?

Lees ook: Liefde & relatie. ‘Phubbt’ jouw partner jou? En ‘phubb’ jij hem?

Charlotte Mesman

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

HOROSCOOP VAN DE MAAND
Ram
Stier
Kreeft
Tweelingen
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE