Trendystyle | Milan Fashion Week (dag 2): Ermanno Scervino & Dree Hemingway

Milan Fashion Week (dag 2): Ermanno Scervino & Dree Hemingway

Het is nu half 11 ’s avonds en ik ben net een half uurtje terug … Lees meer

Het is nu half 11 ’s avonds en ik ben net een half uurtje terug van de laatste show van deze tweede dag van de Milan Fashion Week. Het was een lange dag die vanmorgen om half 9 met Max Mara (waar ik al over schreef) begon. Een ander hoogtepunt van deze dag was de show van Ermanno Scervino, dé Italiaanse ontwerper van dit moment. Eregast was Dree Hemingway, dochter van actrice Mariel Hemingway en achterkleindochter van Ernest Hemingway. Dree is model en actrice. Ik kan het echt waarderen dat ze bijna geen make-up op had! Bij Rocco Barocco zagen we vandaag grote fonkelende oorbellen en ja, hoge hakken en plateauzolen blijven (blijkbaar) in! Krizia blijft trouw aan haar ’tijgerkoppen’ en op de catwalk van Anteprima showden de inmiddels overbekende kralentassen en model/socialite Cara Delevingne. Morgenochtend begin ik met Just Cavalli. Een fijne avond en liefs vanuit Milaan!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE