Mascara is weer helemaal terug!

MascaraMascaraDeze make-up look fotografeerde ik vandaag bij I’m Isola Marras. De make-up is ontworpen door Michele Magnani, senior make-up artist van M.A.C (inmiddels ook een goede vriend), en de make-up is te gek. Je ziet het: mascara is terug. Voor boven en onder! Direct proberen! Een superlook voor morgen naar de shows :-) Maar ook voor naar school of naar je werk (een van mijn schoolvriendinnen had altijd zulke wimpers en ik vroeg me steeds maar weer af hoe ze het gedaan kreeg – tissue onder de onderste wimpers, zei ze, maar ook zo lukte het me niet om mijn wimpers zonder vlekken op te maken – jullie wel?)
Meer over deze trend in onze beauty rubriek op Trendystyle. Klik hier

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE