Verliefde skeletjes tas!

maria-kolosova-siberique-tas-01
Maria Kolosova (links) en Oksana On (rechts) tijdens de Milan Fashion Week herfst 2015

Rusland is tijdens de modeweken altijd glamourrijk vertegenwoordigd door de ‘fashion partners in crime’ Maria Kolosova en Oksana On. Maria is Fashion Editor van Harper’s Bazaar Russia en Oksana is Stylist en Senior Fashion Editor van Glamour Russia.

De girls, fashionista’s in hart en nieren – hoe kan het ook anders als je 24/7 omringd bent door mode en alles wat daarmee te maken heeft? –, weten zich te presenteren. Vaak komen ze samen naar de shows en dan stemmen ze gelijk maar even hun outfits op elkaar af.

Het thema voor hun look bij de Gucci show voor herfst winter 2015 2016 was ‘Red Alert’. Maria droeg een rode jas en Oksana een chique broek-joggingpak met rode biezen.

maria-kolosova-siberique-tas-02
Maria Kolosova’s Siberique tas

Maar wij waren vooral helemaal weg van Maria’s tas in hout met daarop twee lieflijke skeletten die elkaar innig omarmen en kussen. Het was even wat speurwerk maar we hebben de herkomst ervan achterhaald. De tas, ‘custom made’ en handgeschilderd, is van het Russische merk Siberique. Supercool!

Zo’n unieke tas maakt je outfit. Vorige week publiceerden we een fotogalerie met de it-bags van het seizoen. Als je die bekijkt, zul je zien dat veel fashionista’s steevast voor de geijkte brands gaan. Is het niet veel leuker om iets unieks (en dat hoeft niet per se duur te zijn) te scoren? Volgens ons wel! Maria’s tas geeft ons weer heerlijk veel ‘inspo’!

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE