Maandenlang haarvrij met de Philips Lumea

philips-lumea-03

ADVERTORIAL

Scheren is niet meer van nu, iedere dag moeten scheren geeft je vaak een overgevoelige huid en daarnaast  is  het zo ouderwets, barbaars gewoon (om het nog maar niet over waxen te hebben). Zelfs het elektrische scheerapparaatje is achterhaald. Tegenwoordig kun je zelf thuis je haartjes… weghalen met de IPL methode.

Het is een vondst van Philips, ‘Lumea’ genoemd, en het levert ons een  gladde huid op waar we nagenoeg geen omkijken naar hebben! De haartjes blijven maandenlang weg. Dat betekent eindelijk een zorgeloze en haarvrije zonvakantie, en dat niet alleen want op den duur vermindert je haargroei ook nog eens aanzienlijk met 75%.

Het is allemaal heel eenvoudig. Philips Lumea werkt op basis van IPL (Intense Pulsed Light). Het apparaatje geeft zachte lichtpulsen op je haarwortels af waardoor deze in de rustfase komen. De haartjes, zelfs de kleinste, vallen daarna op natuurlijk wijze uit en teruggroeien wordt voorkomen. Je hebt dus ook geen stoppeltjes of ingegroeide haartjes meer.

Philips Lumea
Philips Lumea

Na twee behandelingen heb je al zichtbaar resultaat en na vier of vijf behandelingen blijven de haartjes tot 2 maanden  weg en is de haargroei zichtbaar verminderd.

Het behandelen zelf is heel eenvoudig en snel en doet helemaal geen pijn. Voor je onderbenen heb je maar 15 minuten nodig en met je oksels ben je in 1 minuut klaar. Je kunt er ook je bikinilijn mee bewerken en zelfs de haartjes in je gezicht met de speciale opzetstukjes die meegeleverd worden.

Het is niet verwonderlijk dat al meer dan één miljoen vrouwen hiervoor gekozen hebben. Lumea betekent het einde van ‘wildgroei’. In plaats daarvan krijg je maandenlang een gladde huid, deze zomer maar ook daarna. Tijdelijk krijg je 50 Euro retour op het aankoopbedrag.

Wil je meer weten over Philips Lumea, klik dan hier.

Philips Lumea
Philips Lumea

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE