Trend: wonen in een hotel

Hotelsuites te koop

Het is een bekend feit. Vips, kunstenaars, acteurs maar ook succesvolle zaken mensen wonen graag in een hotel. Legendarische figuren als Salvador Dalì en Aristoteles Onassis lieten zich al graag in de watten leggen door het uiterst bekwame en professionele personeel van de hotels die zij boven een huis verkozen.

En hedendaagse acteurs als Keanu Reeves, Robert De Niro, maar ook Lindsay Lohan brengen een groot deel van hun leven in luxueuze hotelkamers door waar ze dag en nacht op hun wenken worden bediend. En wie de film Somewhere van Sofia Coppola heeft gezien zal zich zeker de luxueuze suite van gevierd filmster Johnny Marco in het hippe Hollywood hotel herinneren.

Het kon niet anders dan dat de markt op deze trend zou inspelen. In plaats van je suite voor maanden, misschien zelfs jaren te boeken, bieden luxueuze hotels nu ook suites en kleine hotelkamers te koop aan. Zodat je hotel je thuis wordt, je niet meer van kamer hoeft te veranderen, je altijd van de uitgebreide hotel service gebruik kunt maken en je, als je op zakenreis of tournee moet, je appartement zomaar achter je dicht kunt trekken. Daar wordt immers door het hotelpersoneel voor gezorgd...

 

GESPONSORDE LINKS