Uitwasbare haarkleuren


COLOR BUG VAN KEVIN MURPHY, COLOURED HAIR SHADOW

De afgelopen weken hebben we al veel geschreven over de nieuwste haarkleuren. Die zijn echt shocking. Roze, rood, paars, groen, blauw. Alle kleuren van de regenboog. En dan mag je ze nog met elkaar combineren ook. Bijvoorbeeld de helft van je haar groen verven en de andere helft blond. Of je kunt alleen de punten een kleurtje geven. Allemaal enorm spannende ontwikkelingen. Het is alsof we nu echt al die jaren crisis echt beu zijn en die op een positieve manier willen doorbreken. Al was het maar met je haarkleur.

Maar wat als je een kantoorbaan hebt?

Maar wat als je een kantoorbaan hebt? Of als je partner zo'n felle haarkleur te opzichtig vindt en er niet naast wil lopen? Wat als je zelf twijfelt? Wij liepen tegen de oplossing aan. Tegenwoordig bestaan er haarkleuren die je heel gemakkelijk aanbrengt en net zo gemakkelijk weer uitspoelt. Ideaal voor een avondje stappen of voor het weekend.

Uitwasbare haarkleuren in poedervorm

Wij zijn vooral gecharmeerd van de haarkleurtjes in poedervorm. Je brengt ze in één keer aan en spoelt ze zo weer uit. Voor het aanbrengen maak je je haar een beetje 'vies' met lak of wax en daarna haal je de vaste poeder (vergelijk het met stoepkrijt of oogschaduw) over je haar dat direct kleurt. Je kunt alleen de punten doen of alleen het haar bovenop je hoofd. Of de helft. Wat je wilt. En daarna was je het weer uit. Je bent weer perfect voor werk. Of voor een nieuwe kleurlook...

Een paar praktische wenken

De poeder kan een beetje afgeven. Kijk uit voor je kleding. En verder is het even testen op gebleekt haar om te voorkomen dat de kleur in je haar zelf trekt.

 

GESPONSORDE LINKS