Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Trends | Selfies met shutter ball

De mooiste selfies maak je met… een shutter ball, ofwel: een afstandsbediening voor je smartphone

Selfies zijn trendy! Selfies zijn hot! Jezelf fotograferen en dan nog zo mooi mogelijk ook. Hoe meer selfies je maakt, hoe beter je je gezicht leert kennen. Je weet uiteindelijk welk profiel het beste is, in welke positie je je hoofd moet houden en welk gezicht je moet trekken. Sommige jongeren zijn ware experts in het maken van selfies. Ze doen niet onder voor een professionele fotograaf.

De enige beperking bij 'selfies' is... - jullie zullen het allemaal weten - dat je op het schermpje van je mobieltje moet drukken om een foto te maken. Dat vergt heel wat ervaring. Het mobieltje balanceert in één hand en met een vinger van dezelfde hand moet je het touchscreen aanraken om het kiekje te maken.

En hier komt de 'shutter ball' in beeld. Een afstandbediening voor je smartphone. Je mobieltje houd je in je ene hand, de 'shutter ball' in je andere hand en als je klaar bent voor de foto druk je op het knopje van de 'shutter ball'.

Wij hebben er al eentje geprobeerd en het werkt perfect! Het is heel eenvoudig. Je installeert een bepaalde app (staat op de verpakking aangegeven) en verbindt het balletje dan met jouw mobieltje. Voor het maken van de foto's gebruik je de app.

De 'shutter balls' zijn nog niet gemakkelijk in de winkel te vinden, maar op het internet vind je ze wel. Dus wil je er eentje, dan weet je waar je moet zoeken.Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja... hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!