Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Trends | Opvouwbare ballerina's

Must have accessoire: pocket ballerina's

Pocket ballerina'sEén van de leukste uitvindingen waar onze trendwatchers onlangs tegenaan zijn gelopen, zijn de opvouwbare ballerina's, ofwel: de pocket ballerina's. Deze ballerina's kun je tot een klein pakketje opvouwen en gemakkelijk in je tas vervoeren.

Om altijd bij je te hebben als je gaat party'en. Houd je het niet meer op je hoge hakken, dan slip je gewoon in je ballerina's. Ook handig voor de heen en terugreis. Enige nadeel: je tas moet wel zo groot zijn dat ze ook je schoenen met hakken kunnen bevatten, anders moet je op je ballerina's met je gehakte schoenen in je hand over straat...

We vonden pocket ballerina's van verschillende kwaliteit en in verschillende prijsklassen. Je vindt ze in leer met een leren zool maar ook in stof met rubber zooltjes. De eerste zijn mooier om te zien, maar de stoffen uitvoeringen wegen aanmerkelijk minder (en zijn ook minder duur).

Opvouwbare ballerina's
Opvouwbare ballerina's van Natkin Paris. Dicht!

Opvouwbare ballerina's
Opvouwbare ballerina's van Natkin Paris. Open!


Scholl Party Feet Pocket Ballerina's. Dicht!


Scholl Party Feet Pocket Ballerina's. Open!


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja... hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!