Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Trends | Interieur en design

Interieur ideeën. Dit is puur zwijmelen!

Krijg jij in de herfst ook altijd zin om weer eens lekker in je huis te gaan stylen? Dan moet je deze interieurfoto's even zien! En oh, zet die oude lampenkap nog maar even niet bij het groot vuil. En laat grootmoeders stoel ook nog even staan. En die lap, ja die je nu in je handen hebt, die komt goed van pas. Scharrel dan nog even bij het antiquairtje op de hoek rond. Neem die paspop maar mee. En tik wat spiegeltjes op de kop. Hoe protseriger, hoe beter.

De vintage look is weer terug. Ook in het interieur. Of in ieder geval in de showroom van de modeontwerper Antonio Marras. Trendystyle was er te gast om de modecollectie I'M Isola Marras te bekijken. Die was superromantisch met bloemenhoedjes. Maar de showroom zelf was voor ons puur zwijmelen. Doe ons maar zo'n huis! Bekijk de foto's maar eens. We weten zeker dat jouw handen dan ook gaan jeuken...


Showroom mode-ontwerper Antonio Marras

 


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja... hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!