Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Trends | De herfst in huis

De herfst in huis met een sfeervolle herfstdecoratie

Haal de herfst in huis met een sfeervolle decoratie. Gebruik sinaasappels, kaarsen, rozen en palmtakken met vruchtjes...

Warme oranjetinten voor de herfst. Met een paar 'ingrediënten' uit de herfstige natuur kun je je je huis adembenemend mooi in herfstsferen brengen. Geurige, oranje sinaasappels (een vrucht die bij uitstek bij de herfst en winter hoort), beeldige oranje rozen, eenvoudig bijeengebonden in kleine bosjes, een paar grote windlichten met roomwitte kaarsen, een etnisch bord en een paar takken van de chinese palm met vruchtjes (de latijnse naam van deze palm is 'Trachycarpus fortunei' en de vruchtjes zijn aanvankelijk groen maar keuren later donkerblauw). Heel origineel en weer eens iets heel anders dan de geijkte paddestoelen, gedroogde bladeren en pompoenen die we in het najaar zo vaak zien.

Leg de bloemen, takken en sinaasappels bij elkaar op een groot etnisch bord (met een groot, houten bord of een andere donker gekleurde schaal bereik je hetzelfde effect). Zet de windlichten erbij - hoe groter en hoe meer, hoe mooier -, en steek de kaarsen aan. Decoreer er de tafel - of misschien wel een buffet voor je liefste vrienden - mee, strooi bloemblaadjes tussen de borden en geniet ervan.


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja... hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!