Zo maak je hem helemaal gek!

Vijf gouden tips die de meest geraffineerde verleidsters die er op de aardbol rondlopen maar al te graag toepassen. Geen man zal ongevoelig blijven voor deze verleidingstechnieken die veel weg hebben van een 'kat-en-muis-spelletje'. De technieken zijn gemakkelijk in de praktijk toe te passen.

Maar pas wel op, want de mannen mogen dan als een blok voor je vallen, de vrouwen zullen je technieken met hun vrouwelijke en feilloze intuïtie doorzien en je als een rivale kunnen kwalificeren! Succesvolle verleidsters zijn bij vrouwen in de regel niet bepaald verliefd, zeker niet als je je pijlen op meer dan één man afschiet. Maar dan hier de verleidingstrucjes:

Schenk de man die je wilt verleiden alle aandacht. Geef hem het idee dat hij de enige man op de wereld is. Kijk hem als hij praat, diep in de ogen. Lach om elke grap die hij maakt, trek een geïnteresseerd gezicht en vlei hem. Zorg ervoor dat hij zich sterk en belangrijk voelt, en stel jezelf klein en kwetsbaar op zodat je in hem het instinct wakker maakt je te moeten beschermen. Zijn jullie met meerdere mensen, blijf dan altijd aan zijn zij en verdedig hem en zijn standpunten door dik en dun (ook al ben je het er niet mee eens)

Laat opvallende en sexy kleding achterwege. Kleed je vrouwelijk en met zorg, maar vooral 'zogenaamd' braaf en onschuldig. Slechts één enkel detail mag 'per ongeluk' ondeugend zijn, zoals een net iets te strak truitje of blote benen waar je heel nonchalant, alsof je je van niets bewust bent, mee speelt. Doe alsof je niet door hebt hoe charmant je wel niet bent.

Noem hem bij zijn naam, vooral in het begin als je hem net hebt leren kennen. Het zal hem plezieren dat je je zijn naam herinnert en het schept direct een soort gevoel van intimiteit tussen jullie. Zoek hem op als hij zich even van de groep afzondert en aarzel niet om terloops je hand op zijn schouder te leggen. Streel hem even over zijn wang, aai hem plagend over zijn neus, geef hem een kusje op zijn voorhoofd... Doe het op een manier dat hij niet begrijpt of het nu vriendschappelijke gestes zijn of dat er meer achter steekt. Probeer deze 'ambigue fase' zo lang mogelijk te rekken.

Speel met de intonatie van je stem. Fluister hem zoete woordjes toe met een zachte, sexy stem om dan weer op serieuze toon de draad van jullie gesprek op te pikken, dat je vervolgens weer onderbreekt door sexy te lachen waarbij je misschien wel je hoofd lichtjes naar achteren gooit...

En als je hem zover hebt, dat hij er 'in' voor is en hij niets anders wil dan bij je zijn... Dan begin je hem te ontwijken, te negeren. Dit zal hem helemaal gek maken en hij zal alles doen dat in zijn macht ligt, om jou voor zich te winnen.

Heb jij een aanvulling op dit artikel, misschien een trucje dat je zelf in de praktijk brengt, mail ons dan via het venster hieronder. De leukste reacties zullen we - geheel anoniem - hieronder publiceren.

Reacties van Trendystylers
Oke oke het lijkt me wel logisch maar is er ook iets waardoor hij gek op jou wordt zo heeft elke man wel door dat je met hem aan het spelen bent dus het kan ook anders anders maar weet niet hoe anders dus ik vind dat dit niet genoeg informatie is over hoe je hem gek kunt maken en het is ook niet echt in stappen uitgelegd ofsoo
Fout! Dit werkt juist averechts. Ja, dit zal vast en zeker werken op mannen die niet sterk in hun schoenen staan. Uit mijn ervaringen is gebleken dat wanneer wij als mannen ons terugtrekken juist de vrouw knettergek wordt. Bij mij is t heel simpel: Een vrouw moet aan mij laten zien hoeveel zevan me houdt. Vrouwen die leuk naar me lachen, me willen verleiden, zoete woordjes e.d. dan denk ik: "Boeiend"
Laat ik tijden niks van me horen? (Of ik test haar, of ze boeit me niks) maar uiteindelijk wordt zij helemaal gek.

Kortom mannen,
Ben je echt een vent? Laat je niet makkelijk grijpen.
Vrouwen willen juist een kerel die is "nee" zegt, die onverschillig is, die sterk in de schoenen staat en die niet makkelijk ingaat op haar avances.

Vandaag de dag anno 2013 maken mannen ook selecties, per slot van rekening telt Nederland meer vrouwen dan mannen.

Als een vrouw haar hart niet aan jou wil geven, en puur en alleen met je speelt, vang die signalen goed op. En zeg dan tegen dr: "Doeeeeeeeei"
Nico
Die meedogenloze trucjes van vrouwen ook! ( Eigenlijk niet best, en dan heb ik het over de 2de alinea van onder!)
Leuk, maar als we aan het negeren aangekomen zijn en dat toepast, dan knap ik helemaal af tot de grond en komt het ook nooit meer goed.
Hoe heet dat ook alweer? Het onderste uit de kan willen ? Of het onderschatten van de ander ?
Hallo,

Ik ben een 24 jarige meisje, ik krijg genoeg aandacht door allerlei mannen van allerlei rassen en leeftijden. sindskort heb ik een hele leuke persoon ontmoet, qua uiterlijk is hij niet mijn smaak daardoor gaf ik hem aan het begin geen aandacht. na een tijdje nadat we elkaar toevallig tegen kwamen en steeds meer spraken ben ik ineens verliefd geworden. Ik weet niet hoe het met hem zit hij is lief, maar zet nooit een stap verder. hij is zelf 28 en komt uit een lange vaste relatie dus hij is niet aan toe. de enigste wat ik wil is hem beter leren kennen hij wil duidelijk contact houden maar houdt zich zelf steeds tegen en heeft steeds smoesjes wanneer ik indirect vraag om wat leuks te doen samen. Ik word kortom gek en zoals bovenstaande tekst dit kan ik niet uitstaan ik vind hem bijzonder omdat die erg beleefd is en alles lijkt zo nieuw voor me ik kan hem niet voorspellen. hij zoekt me wel altijd indirect op. dus de ene keer lijkt het alsof die me leuk vindt en andere keer doet !
die erg vaag. Ik voel me best wel beledigd en heb besloten om zijn nummer te verwijderen totdat die zelf met een actie komt. heeft iemand tips voor me? verlegen is die denk ik niet, maar eerder dat die bang is voor een nieuwe relatie, wat ik momenteel ook niet perse wil. ik wil hem namelijk alleen lerenkennen ik word gewoon vrolijk van hem. graag zou ik hierop antwoord willen krijgen want ik kan me nergens meer op concentreren en voel me voor het eerste keer in mijn leven machteloos!!!
jullie doen allemaal te moeilijk ik weet niet hoe ik op deze site ben gekomen maar je hoeft maar een ding te doen en dat is ...''TIETEN'' en je hebt hem aan de haak geslagen :P tenzij je een slimme romantishe en goede man wil dan moet je doen wat de andere tips zeggen
Laatst kreeg ik ook een tip van negeer hem een poosje. Ben 8 maanden in contact met een man, voornaamst via E-mail en die is wel zo afstandelijk. Ik denk dat negeren om te zien hoe hij reageert als ik een week niks laat horen enkel averechts werkt. Ik ben niet van spelletjes als vrouw zijnde. Vind het leuk om te flirten, maar doe het normaal. Zoals gezegd dit is leuk als je een man in bed wenst te krijgen, maar niet voor een relatie omdat je de eerlijkheid zelve niet bent. Als je een relatie wenst met diegene in de toekomst dan moet je van begin af aan juist zo eerlijk mogelijk, normaal mogelijk doen en vooral jezelf zijn en blijven. Dus nee... ik negeer niemand, gewoon doen en blijven doen van wat jou het beste aanvoelt om zo best mogelijke verstandhouding te hebben met die persoon. Zoals ook gezegd, de ene man is de ander niet en elk beetje man die wel wat meer wilt dan alleen een leuk avontuurtje is hier absoluut niet van gecharmeerd.
Dit trucje werkt bij mij als man dus niet meer. Ik vind dat dit soort ongein verboden moet worden het op internet te plaatsen.Dit is de reputatie van de vrouw in Nederland naar de klote helpen bij mannen.Ik vind het dan ook niet gek als de mannen vrouwen uit het buitenland halen. Ga normaal met een man om,dan doet een man dat ook met jou.
waarom spelletjes spelen?
waarom niet gewoon jezelf zijn?
natuurlijk zijn er in het verleidings proces een aantal do's en dont's. maar hem gaan negeren zodat dat hem gek maakt??? als hij je echt leuk vind is hij zoiezo wel gek van je negeren is iets wat ik min en slap vind. natuurlijk mag er ook wel eens iets van zijn kant komen maar negeren is een spelletje spelen met zijn geest en dat vind ik kansloos
Zucht...

Hoe vermoeiend lijkt me dit zeg! Ben blij dat ik mn mannetje vond toen ik druk bezig was met mezelf te wezen.. Hij was schijnbaar al voor me gevallen voordat ik wist dat hij bestond (wat wel aangeeft hoe DRUK ik was met mezelf te wezen... maar het was wel gezellig!:P)... Ik was eigenzinnig, niet dom en vol enthausiasme en dat is waar hij van houdt. Zelfs na 5,5 jaar raken we maar niet uitgepraat en word ik nog steeds regelmatig opnieuw verliefd op hem! (hij heeft dit niet, zal wel een vrouwen-ietsje zijn ofzo)
Mijn uiterlijk is gewoon een klein extra'tje voor hem, en dat is maar goed ook want dan vindt hij me ook nog leuk als ik me vol rimpels en 'uitgedijdt' in mn badpakkie hijs om samen met de kleinkids naar de zee te gaan :)

ps; en nee ik ben absoluut niet lelijk, maar dat wil niet zeggen dat ik niet meer zou zijn dan mn buitenkantje...

Dames: ben eens wat blijer met jezelf en doe niet zo nep! De mannen die zo dom zijn in die grapjes van jullie te trappen moeten jullie echt niet willen hebben! (ik niet tenminste..)
Hoe zou het andersom werken dan? Dat je hem vanaf het begin negeert en absoluut geen interesse in hem toont, maar wel in zijn vrienden, je stiekem laat zien hoe leuk je bent, dat je van alles wel wat afweet en humor hebt. En als je merkt dat hij het opgeeft je lief naar hem gaat doen. Dan heb je hem toch veel sneller gek?
"En als je hem zover hebt, dat hij er 'in' voor is en hij niets anders wil dan bij je zijn... Dan begin je hem te ontwijken, te negeren...en loop ik als man weg...Spreek het gewoon uit, net zo makkelijk
ik lees vaak dat mannen negeren helpt om ze te doen inzien dat ze je graag zien...maar hoe pak je zoiets aan en is dit werkelijk wel zo?
reactie: Als je op zoek bent naar een losse flirt, zijn deze tips erg toepasselijk! Maar als je opzoek bent naar een serieuse relatie niet. Mannen zien je daardoor alleen maar als een flirt, en nemen je niet serieus. Als je het niet interessant genoeg meer vinden, laten ze je als een blok vallen - ik spreek uit ervaring.
reactie: Ja dit ben ik, altijd versieren, altijd flirten…martelen, ontwijken en altijd alleen aan het trieste eind. Hij is verder op makkelijk prooi af en ik met mijn tranen regenachtige straten in. Ik ben al 41 en nog steeds niet kan ophouden…bhoe-bhoe..
reactie: Hallo,
Om te beginnen, ikzelf ben een man. Ik heb de vijf tips eens door gelezen en ik denk dat veel mannen niet voor deze trucjes vallen zoals is beschreven. We zijn niet achterlijk en zeker geen inpulsieve neanderthalers. Misschien kunnen we niet gelijk de vinger op deze vrouwelijke geraffineerdheid leggen, maar we hebben heus wel in de gaten of er met ons gespeeld gaat worden. Ik krijg dan altijd de indruk dat het gewoon een lolletje is en dat de vrouw zelf behoefte heeft aan een "one-night-stand". Wees als vrouw gewoon vooral jezelf en wees eerlijk. Je mag best oneens zijn met de man waarvoor je valt. De meeste mannen zullen alleen maar veel waardering hiervoor hebben. Het gaat om die beroemde magische klik. Je hoeft geen spelletjes te spelen om te weten dat die ene man er helemaal voor je gaat. Als het wederzijds is, dan komt het helemaal wel goed. Zomaar een man.
reactie: Ik wil even reageren op de artikel ''Zo maak je hem helemaal gek''
Het klopt wel dat mannen ervan houden als je ''hard to get'' speelt. Dat zeg ik uit mijn eigen ervaring. Hoe moeilijker je doet hoe gekker je ze maakt en hoe meer ze zich zullen afvragen wat er met jou aan de hand is en of het nou aan hun ligt. Dat maakt ze dan ook onzeker en zo heb je hun meer in je macht.Dit soort spelletjes zijn leuk en spannend maar voor hoe lang? Als je de ware tegenkomt of echt een serieuze relatie wil dan denk ik dat je dat op dat moment gewoon aanvoelt en dan je dan gewoon jezelf moet zijn. Want hoe moeilijk je ook doet uitendelijk zal zo iemand het of opgeven als het te lang duurt of wanneer jij het uitendelijk opgeeft een paar keer sex met je hebben en je dan dumpen. Kortom als je sex en plezier wil is het toepasbaar maar anders niet. En over de eerste artikel dat je het overal met hem eens moet zijn dat vind ik zo'n onzin volgens mij houden de meeste mannen van een sterke en zelfverzekerde vrouw die dus ook een eigen mening geeft...
(ik ben een vrouw)
reactie: Een reactie op de tips, Met dit spel krijg je wel de mannen die met je naar bed willen maar geen relatie, dit gedrag is zo doorzichtig en herkenbaar voor
Wat ervarener mannen dat ze onmiddelijk hun respect voor je verliezen
En alleen maar aan "scoren" gaan denken, " je bood het toch aan? Dan
Zal ik het krijgen ook". Wat nog erger is voor deze manier van verleiden is dat je op den duur
Je zelfrespect verliest, sex zonder liefde kan je bij bijna elke man
Krijgen, maar echte liefde voor jou zoals je werkelijk bent zal je op
Deze manier nooit krijgen.
reactie: jeetje wat erg! Zijn er nog vrouwen die zulk soort dingen doen om een man te verleiden? Of beter gezegd, dat willen proberen???? En zijn er uberhaubt nog mannen die daarin trappen? Als een man en vrouw samen willen komen of alleen sex willen of wat dan ook, dan moet het gewoon klikken tussen beide partijen. Als het klikt dan komt de rest vanzelf. Ik ben zelf pas getrouwd met mijn liefie, en we hebben elkaar op internet leren kennen. Pas na 3 jaar chatten hebben we elkaar in levende lijve ontmoet, en uiteindelijk zijn we nu al bijna 4 jaar samen. Vrouwen,...zulk soort trucs hebben we niet nodig!!!!!

reactie: -Als je weet dat hij ook rookt ga naar hem toe vraag om een vuurtje...tijdens dat aansteken wat hij jou geeft kijk je niet naar je sigaret maar kijk hem in de ogen.
-haal je handen door je (lange) haar terwijl je hem aankijkt.
-raak soms even net iets te langzaam je borsten aan door net te doen alsof je wat kruimels wegveegt terwijl je hem schuin aankijkt.
-probeer hem zoveel mogelijk in de ogen te kijken.

reactie: Even een reactie op de tips. Iedere man is anders en heeft misschien soms een duwtje nodig maar blijf
Vooral jezelf en ga niet lopen strooien met toneel spelletjes.Als je als man
Een dame leuk vind is eerlijkheid volgens mij een pre. Daarom: maak hem gek met dat wat er in je hart zit dat is voldoende om hem
Verleiden....... Zomaar een man!
reactie: nou ik knap persoonlijk echt af op vrouwen die zo een man proberen te versieren het best wat iemand bij mij kan doen is me gewoon recht in de ogen aan durfen kijken en haar eigen mening hebben en als ze me niet bevalt dan zeg ik dat jammer dan maar ga geen spelletjes spelen want je kan die andere er erg pijn mee doen en je zou het ook niet fijn vinden als iemand het met jou deed
reactie: Even wat tegengif op de trucjes van de vrouwen. Als je als man…het gevoel krijgt dat er een loopje met je wordt genomen, moet je haar gewoon apart nemen en haar openlijk confronteren met haar gedrag, zeg dat je zeker niet verliefd bent, maar dat ze je wel degelijk raakt. Vraag haar ook rechtstreeks wat ze nou eigenlijk van je wilt b.v. Wil je een theekransje, wil je met me naar bed, of wil je een relatie…..duidelijker kan niet en ze kan er dan niet omheen draaien aan de man is dan de keus of hij verder wil met de “mindgames” of niet. Het is dan makkelijker om afstand te nemen……als ze je echt wilt, dan komt ze toch wel…..als ze b.v. Zegt een theekransje (vriendschap dus) en jij wilt meer als man, moet je haar gewoon negeren….en haar bestrijden met haar eigen gif…..vrouwen worden daar helemaal gek van, om het er nog ff dik op te leggen moet je haar een opmerking geven over haar uiterlijk b.v. “ben je een paar kilo aangekomen” en dan erachteraan zeggen….”staat je ook wel goed hoor” ze zal nachten wakker liggen en bij jou constant de bevestiging zoeken of ze er nog wel goed uitziet. Suc6 guys……
reactie: ....en als je hem zover hebt, dat hij er 'in' voor is en hij niets anders wil dan bij je zijn... Dan begin je hem te ontwijken, te negeren. Dit zal hem helemaal gek maken en hij zal alles doen dat in zijn macht ligt, om jou voor zich te winnen... Helaas. Bij mij werkt dat absoluut niet ! Dit beschouw ik als een nee En dan blijft het daarbij...kom ik nooit meer op terug. Wellicht de nodige `potentiele´ vriendinnen misgelopen, maar het zij zo. Als ze me werkelijk leuk zouden vinden moeten ze dat laten blijken en niet met deze onzin aankomen. B.t.w. Ben nu een getrouwd man met een lieve vrouw die deze onzin niet nodig had...
reactie: zo wordt hij gek...echt gek van jou...
1- vraag na het vrijen: ...schaaaaaaaaat wat ben je aan het denken?
2- bel je man regelmatig, bij voorkeur als hij op zijn werk of bij vrienden is...beter nog tijdens de voetbal wedstrijd!
3- Ga (met je liefde) iedere weekend op bezoek bij je moeder.
4- Veel over je exen vertelen vooral over hoe goed zij konden vrijen en vergeet niet te melden wat voor buitengewoon grote piemels ze hebben.
5- Vergeet je deodorant.
6- Poets je tanden niet.
7- Alle belangijkste : meteen vertellen hoe graag je wilt trouwen en hoe je droomt van veel kindertjes (minimaal 5)

ZO WORDT HIJ ECHT GEK VAN JE. GEGARANDEERRRRR HIJ VERGEET JE NOOOOOOOOOIT MEER
reactie: Het spijt mij heel erg om te moeten melden dat mannen nog steeds vallen voor zeer vrouwelijke trucjes. Het is dus ook niet raar dat vrouwen niet serieus genomen worden. De beste versiertip: laat merken dat je hem leuk vind. Probeer alles wat hij verteld te onthouden en probeer dit op een subtiele manier te laten merken, dus als je koffie voor hem haalt, al helemaal zoals hij die drinkt aanbieden. Of als hij van strips houdt, toevallig laten vallen dat je laatst in die en die straat was waar een stripwinkeltje zit, als er maar uit blijkt dat je dit onthouden hebt. Als je na de eerste jacht wat minder moeite doet, is het de bedoeling dat de man de hint begrijpt en wat meer moeite gaat doen om jou aan zich te binden. Want anders kan je snel in een relatie belanden waarin jij altijd alles moet doen om de relatie gaande te houden. Daarom staat de laatste tip in het artikel. Maar als hij toch al bezig is met duidelijk te laten merken dat hij heel graag bij jou is, dan hoef je helemaal niet afstandelijk te doen. Waarom vrouwen het leuk vinden om een man om de vinger te winden, simpel. Dat is een teken dat hij helemaal in jouw macht is. Jij bent degene die aan de touwtjes trekt. En helemaal knap is het als jij het dan zo kan laten lijken dat hij denkt dat het allemaal zijn idee was.
(Ik ben een vrouw)

reactie: ik weet niet op welke planeet de schrijfster en de mensen die het met haar eens zijn leven? Maar ik woon op planet earth en nog specifieker, in Nederland. Als iets de Nederlandse vrouw niet gegeven is, is het wel verleiding op de in dit artikel omschreven manier. Ze denken wel heel wat vanzich zelf en verwachten ook heel wat van de man, maar als het op hun eigen kwaliteiten aankomt dan valt er nog heel wat op op en aan te merken. We leven niet in een Amerikaanse film maar gewoon in het oerhollandse platte land, waar ouderwetsheid immer nog regeert.

reactie: wat doe je nou als je alles uit de kast haalt, je zo verleidelijk mogelijk doet, maar de jongen gewoon dom doet? Ik ben hopeloos verliefd, en ik weet totaal niet of hij mij ook leuk vind of niet. Er zijn wat dingen gebeurd tussen ons ooit, maar dat zag hij meer als grap -zei hij- en nu doet ie het ene moment alsof ie me wil, en het volgende moment alsof ik beter uit zn buurt kan blijven... Ik heb van alles geprobeerd, maar geef hem nu alleen nog maar aandacht als hij naar mij toe komt.. Hij is zo leuk :( kon ik mensen maar veranderen haha!!
reactie: love it ! Het werkt écht ik speel deze spelletjes al jaren en elke keer werkt het.... Elke tip dat ik las dacht ik ó dat doe ik ook altijd of het nou gaat om kleding of om gedrag!
reactie: Ik vind het wel grappig, en het is oh zo waar. Nu weten jullie mannen hoe jullie in de maling genomen worden. Wellicht gaan mannen nu de "eerlijk en recht door zee vrouw" wat meer respecteren? Al heb ik daar zelf een hard hoofd in ;)
reactie: reactie op het artikel "zo maak je hem helemaal gek"

die laatste stap werkt bij mij dus averechts. Dan denk ik ja hallo, kinderachtig gedoe, doe jij ook maar wat moeite voor mij, anders hoeft het niet hoor. Dit soort "truuks" zegt meer over het soort vrouw dat ze toepast en de intentie erachter. Als je een serieuze realtie op wilt bouwen, doe het dan vooral NIET op deze manier. En als ze werken, vraag je dan af of het type wat daar in trapt wel de juiste is.... Waarschijnlijk noobs, of doorgewinterde versierders die al die truukjes kennen en prima kunnen counteren. Groetjes van een 24 jarige man.

reactie: Neem van mij aan dat je niet zo'n heel toneelspel hoeft te doen om de aandacht van een jongen te krijgen. Vooral de laatste stap zal veel jongens afschrikken. Ben gewoon jezelf en kijk de jongen die je leuk vind in discotheek (of waar dan ook) lief aan en glimlach naar hem. Je merkt vanzelf of hij je leuk vind. Als hij niet terug kijkt kan het twee dingen betekenen: hij is niet geinteresseerd in je of hij durft niet terug te kijken. Het zal vaak het tweede zijn, dus als je hem echt leuk vind begin je gewoon een gesprekje over iets onbelangrijks, of stoot je hem 'per ongeluk'even aan. Groetjes
reactie: tja, ik heb toch nog wel iets mede te delen hoor! De allerlaatste tip vind ik heel onzinnig, een jongen/man zal zich heel
Ongemakkelijk voelen als dat "leuke meisje" opeens weg is en niets meer met
Hem te maken wil hebben. Verder is het heel belangrijk - ik weet hoe
Afgezaagd het is, maar goed - WEES JEZELF! Een jongen/man moet je leuk
Vinden om wie je bent, dus als dat niet het geval is, dan is hij gewoon te
Stom om te zien hoe leuk je wel niet bent! :P

Maar in het kader van tips&trucs, heb ik er eentje voor je: zorg gewoon dat
Als je langs hem loopt, je je ogen even naar hem opslaat. Ogen zeggen echt
Heel erg veel. Tijdens een gesprek met meerdere mensen erbij doe je gewoon
Hetzelfde. De truc is om hem te laten zien dat je hem wel leuk vind, maar
Niet op een manier dat hij wordt afgeschrikt. Dat is voor hem ook heel
Verwarrend.

Dring jezelf niet op! Het is ontzettend irritant als mensen de hele dag om
Je heen blijven hangen (ervaring :P)
En...heel belangrijk...ik vind dat je dit niet als een spelletje moet zien. Misschien vind de man/jongen die jij aan het versieren was je wel echt heel
Erg leuk! Het is dan verschrikkelijk pijnlijk om zomaar gedumpt te worden
Omdat het maar een "spelletje" was.

Kussen, 14 jarig meisje

reactie: Hmm mannen die voor deze trics vallen, zijn niet mijn soort gelukkig. Deze mannen zien ons alleen als lustobject, terwijl we veel meer zijn dan dat. Vallen ze nu hiervoor, dan is dat ook zo op latere leeftijd en zijn DIT juist de bedriegers. Mischien voor een avondje of een week? Ja ok, daar zie ik de lol wel van in, net als de meeste dames denk ik. Deze trics zijn ok, maar doe jezelf er geen pijn mee om daarna echt in love te worden. We zijn meer dan alleen een onschuldig sexvoorwerp. Gebruik deze kerels, waarvoor ze jou gebruiken en je hebt er plezier van. Jezelf schuldig voelen? No way, als ze zichzelf zo gedragen vragen ze er zelf om. Wij willen echte mannen! Geen verwijfde doetjes maar ook geen macho's. Gewone mannen, daar kan je wat mee in het leven. En als je er echt op let, ipv meteen voor zijn overdreven gedrag te vallen zie je vrijwel meteen of dit een toneelspeler is of een echte man. Nog niet toe aan een relatie? Maak plezier met de machomannen, wanneer het jou uitkomt en op jou manier. Zoek je een echte relatie? Kijk dan verder en je zal zien dat die saaiere, eerlijke mannen nog helemaal niet zo slecht zijn. Aan saaiheid is te werken, bedrog na lange tijd van relatie is altijd erger en gaat meestal niet over! En ja! Ze bestaan ^^ maar ze vallen minder op... Dus ff zoeken :)
reactie: Ik ben een 26 jarige man. En wilde even reageren op de 5 “gouden tips” om mannen gek te krijgen. Ten eerste: wat is er zo leuk om mannen gek te maken of ze aan het lijntje te houden door ze na een tijdje te negeren? Vergeet niet dat ook mannen een hart hebben wat kan breken hoor, ook al tonen we die emoties niet even vaak en makkelijk als een vrouw.Ten tweede: “stel je zelf klein en kwetsbaar op”....PARDON? In welke eeuw leven we? Ik dacht dat vrouwen tegenwoordig sterk en zelfstandig waren, emantipatie, girlpower....jaja.Hier dus even een Tip van een man: kom niet over als een hulploze puppy want dit help bij de meeste normale mannen averechts, kom als vrouw of meisje juist sterk, zelfverzekerd en zelfstandig over.
reactie: hier een man met een reactie op het artikel "zo maak je hem helemaal gek". De eerste 5 tips kloppen zeker. Althans bij mij. Maar bij de laatste tip is het misschien wel verstandig om te melden om zeer goed te peilen waar de grenzen liggen. Ik heb een aantal keren mee gemaakt dat ik echt iemand leuk vond. En ja , alle tips waren er allemaal. Ook de laatste, maar dat draafde zo door dat ik uiteindelijk de deur gewoon gesloten heb. Ook wij hebben gevoelens en raken door dit soort dingen uit balans. Op het moment dat je tijdens momenten je hoofd bij belangrijke zaken moet hebben en je dwaalt te vaak af naar een vrouw omdat ze niet reageerd of je ontwijkt, dan is dat niet goed. En mijn ervaring is dat je dan uiteindelijk voor jezelf kiest en stopt met de relatie. En dat is een reactie die ze vaak niet verwachten en dan is het vaak te laat om het goed te maken. Een gesloten deur is heel moeilijk weer open te krijgen omdat er vertrouwen weg is. Dus ja, het werkt zeker wel. Maar pas op bij de laaste tip wanneer je het toch eigenlijk wel naar je zin hebt in de relatie en de relatie wilt voortzetten. Groetjes
reactie: Wat een zielig stumperig ouderwets gedoe, die vertoning om mannen "gek"te maken. Zeer ongeëmancipeerd en jullie stellen mannen dus gelijk aan imbecielen. Welke vrouw wil er nu een imbeciel? Ik vind die tips van dat 13-jarige meisje nog t leukste! Doe gewoon, wees jezelf en ga niet als een schoothondje om hem heen hangen. Ogen en gebaren werken altijd nog t beste en zullen effect hebben, zonder dat iedereen er van mee hoeft te genieten! Bovendien zorg je dan van het begin af aan, dat hij naar JOU toekomt! Dit is altijd beter, omdat de man dan het idee heeft, dat t initiatief van HEM uitgaat! Van een door de wol geverfde vrouw.
reactie: Blijf vooral jezelf. Het klikt wel of niet. Als het van jouw kant klikt, mag je alles uit de kast trekken.
reactie: In mijn ervaring klopt de laatste tip niet helemaal.

De meeste die ik ontmoet heb zijn vaak recht door zee en heel duidelijk, het is ja of nee, as simple as that, en bij nee…even goede vrienden maar het is wel duidelijk…..dus “hard to get” spelen gaat niet altijd op!!!!

Buiten het feit dat ik ook vind dat je niet moet spelen met iemands gevoelens, je wilt ook niet dat dat met jou gebeurd….en waarom negeren als je dat zelf ook niet wil…….uiteindelijk valt het altijd terug op…..blijf gewoon jezelf, waarmee je ook komt!!!

reactie: In mijn ervaring klopt de laatste tip niet helemaal. De meeste die ik ontmoet heb zijn vaak recht door zee en heel duidelijk, het is ja of nee, as simple as that, en bij nee…even goede vrienden maar het is wel duidelijk…..dus “hard to get” spelen gat niet altijd op!!!! Buiten het feit dat ik ook vind dat je niet moet spelen met iemands gevoelens, je wilt ook niet dat dat met jou gebeurd….en waarom negeren als je dat zelf ook niet wil…….uiteindelijk valt het altijd terug op…..blijf gewoon jezelf, waarmee je ook komt!!!
reactie: hai Ladys
Ik las de reacties hierboven ,
Sommige heel negatief van blijf gewoon jezelf en blabla
Doe tog es niet zo negatief
Dit gaat gewoon om een spelletje
Tuurlijk komt hij er wel achter hoe je egt bent
Maar zeg nou eerlijk ,
Het is tog heerlijk om te zien hoe hij gek wordt ????? Come on girls
Xxx
reactie: Hm, een man met een beetje IQ en EQ weet natuurlijk snel dat je een (wel erg doorzichtig) spelletje met hem speelt en zal niet hoog opgeven over het jouwe. Daardoor kunnen deze trucken beledigend en zelfs irritant zijn. Ikzelf heb weinig respect voor het soort man dat hier als een blok voor valt.
reactie: Er staan wel goede dingen tussen, maar ik heb zelf ook nog een trucje. Leg aandacht op het mooiste deel van je lichaam. Stel, je hebt mooie lange bruine benen, ga dan met je benen over elkaar zitten en schommel er een beetje mee. Heb je mooi haar, lekker met je haar spelen etc.
reactie: ik geef hem altijd het gevoel dat hij speciaal. Dat wil toch iedereen?
reactie: Hoe zou een gemiddelde vrouw reageren als een man na verloop van tijd zich plotseling ontwijkend en negerend opstelt?
reactie: Sorry maar dit trukje helpt bij pubers en niet bij volwassen mensen,blijf gewoon jezelf!! Vanwege een volwassen 38tiger
reactie: Het overal mee eens zijn wat hij zegt terwijl het je eigen mening niet is.. Volgens mij kom je dan een beetje dom over..
reactie: Ha, ha het lijkt wel flauwe kul maar het is inderdaad waar!! Een vrouw kan mannen helemaal gek maken met die soort spelletjes.
reactie: meiden blijf gewoon lekker jezelf je hoeft geen trucjes te gaan uitvoeren en je in bochten te gaan wringen..als een jongen je niet accepteerd zoals je bent klopt er iets niet,kun je beter verder zoeken naar een andere..als er iets is wat jullie storen praat er gewoon over en ga geen gekke dingen doen..!xx
reactie: wat een onzin waarom moet je je anders voordoen dan je bent. Hij komt er
Toch wel achter dat je het niet altijd met hem eens bent. Wij vrouwen mogen
In deze tijd toch een eigen mening hebben. Hebben we daar niet al jaren voor
Gevochten dezelfde rechten en kansen we latenen ons toch niet onderwerpen en
We heben toch geen bescherming nodig een beetje meid is op haar toekomst
Voorbereid en we lossen zelf onze zaken op, hebben we man voor nodig.
reactie: Wat een flauwe kul! Het gaat erom dat je echt bent als vrouw en niet dat je een of ander flut toneelspelletje speelt, een echte man heeft dat zo wie zo snel door!
reactie: hoi trendystyle,
Ik las net jullie berricht van ZO MAAK JE HEM HELEMAAL GEK en
Ik had nog wat tipjes (ookal ben ik pas 13jaar)

Tip1
Zorg er inderdaad voor dat je hem al je aandacht geeft,
Bied hem dus metteen op een vrolijke,enthuosiaste manier aan om iets te drinken voor hem te halen, glimlach naar hem nadat je hem net 2 seconden
In zn ogen hebt gekeken.

Tip2
Flirt heel onopvallend met door iets aan te raken, streel bijvoorbeeld
Je glas, krul een haarlok om je vinger terwijl je hem aankijkt, speel met het knoopje,touwtje of ritsje van je jas of leg heel elegant je kin op de rug van je hand terwijl je elleboog op de tafel steunt. Maar reageer ondertussen wel op wat hij zegt en blijf hem regelmatig aankijken! Anders heeft hij het idee dat je niet luister, het moet subtiel zijn.

Tip3
Het klinkt misschien heel ouderwets,maar knipper af en toe 1 of 2 keer met je wimpers,en buig af een toe je hoofd even schuin naar beneden en kijk hem aan. Zo lijken je ogen groter. Het werkt nòg beter als je er bijna maar toch nèt niet bij glimlacht. Als je niet weet hoe je je hoofd precies moet buigen,oefen het dan eerst voor de spiegel tot het er verleidelijk uitziet.

ik heb het NIET uit een boek,

reactie: Best grappig is, dat bij héel veel verleidingstips voor mannen, de laatste stap overeenkomt;

"...en als je hem zover hebt, dat hij er 'in' voor is en hij niets anders wil dan bij je zijn... Dan begin je hem te ontwijken, te negeren. Dit zal hem helemaal gek maken en hij zal alles doen dat in zijn macht ligt, om jou voor zich te winnen."

Uiteindelijk komt er dan een gedachtenspel, probeert zij mij nu ook te negeren of waar is die "rare meid" mee bezig. En zíj gaat zich (lijkt mij toch) dan afvragen, "waarom komt hij niet achter me aan"?

Beetje bijschaven die theorie ;)

Groetjes van een jongeman ;)

reactie: Hahaha.. Wat ik altijd deed ´Ik zorgde ervoor dat mijn handen goed met handcreme ingesmeerd waren en dat ze dus superzacht zijn op een eerste date.. Vergeleken bij zijn rauwe handen heb je dan helemaal poezelige handjes..als hij dan je hand pakt-aanraakt dan voelen hij hoe zacht ze zijn..gegarandeerde opmerking wat zijn je handen zacht!! Groetjes
reactie: hallo dames,

Jullie kunnen het allemaal mooi vertellen,dit is toch niet serieus te nemen,als jullie klaar met het spelletje zijn is het voorbij ??? Groetjes (een man)
reactie: "Ga vlak naast hem staan, snuffel een beetje in de lucht. Vraag aan hem wat hij voor luchtje opheeft en sluit je ogen als je je hoofd naar hem buigt. Zeg vervolgens alleen 'mmmm' en stap weer een stukje bij hem vandaan" erg opwindend vinden 'demannen' dat..
GESPONSORDE LINKS