Kniekousen: sexy of niet?

Kniekousen of zelfs over knee kousen (tot halverwege het dijbeen) zijn deze zomer in. De kousen zijn ragfijn. Beter nog als ze een klein beetje afzakken (of een aangerimpelde boord hebben). 

De over knee kousen doen denken aan zelfophoudende kousen, maar zijn net weer even anders. Stijlvoller zouden wij zeggen. Meer over deze trend kun je in onze moderubriek lezen. Klik hier.

Wat wij ons eigenlijk afvroegen is of deze kniekousen/over knee kousen trend ook sexy is. Heeft het iets schoolmeisjesachtigs en tegelijkertijd iets heel ondeugends? Of is het eigenlijk niets? Origineel (misschien) maar daarmee is de kous ook af…?

We zijn benieuwd wat jullie ervan vinden (mannen zijn ook van harte uitgenodigd om op deze post te reageren).

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE

Reacties zijn gesloten.