Voorgenieten van de nieuwe Jimmy Choo (herfst 2015) collectie

NOTION-AND-CADENCE
Notion en Cadence, Jimmy Choo

Terwijl de zomer nog moet beginnen, hebben de modeontwerpers hun nieuwe collecties én reclamecampagnes voor herfst 2015 al klaar. Toen de beelden van de nieuwe Jimmy Choo collectie op onze redactie binnenkwamen, wisten we dat we ze meteen met jullie moesten delen! Zo mooi.

De collectie, ontworpen door creative director Sandra Choi, is geïnspireerd door het werk van de Amerikaanse artiest James Turrell waarin licht en ruimte beelden vormen die niet zijn wat ze op het eerste gezicht lijken. Oog en perceptie worden om de tuin geleid en uitgedaagd.

Hetzelfde doet Sandra Choi in deze pre-fall collectie. Ze speelt met spannende 3D-effecten. Met  ‘spiegel-leer’, kleurlagen, neon kleuren en bandjes creëert ze dimensionale dieptes.

Geniet van deze schitterende preview van de collectie.

TRAPEZE-AND-BOX
Trapeze sandalen en Box bag, Jimmy Choo
TRAPEZE-AND-BOX-LANDSCAPE
Trapeze sandalen en Box bag, Jimmy Choo
DARILYN-AND-ONIX
Darilyn en Onix, Jimmy Choo
LAMBA-AND-CANDY
Lamba sandalen en Candy bags, Jimmy Choo
MYTH-AND-CADENCE
Myth en Cadence, Jimmy Choo
NOTION-AND-CADENCE-LEGS
Notion en Cadence, Jimmy Choo

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE