Horoscoop 2022 – Leeuw

Horoscoop 2022 Leeuw. Lees nu je jaarhoroscoop voor 2022. Je mag je grote jaarhoroscoop voor het jaar 2022 niet missen!

Leeuw

Gelukkig Nieuwjaar, Leeuw! Het nieuwe jaar verwelkomt je met open armen. Het zou wel eens een spannend jaar kunnen worden met avonturen waar je je halsoverkop in stort want jouw enthousiasme is zoals altijd niet te stuiten. Met een zelfverzekerde houding en jouw verve krijg je nagenoeg alles voor elkaar. Onthoud wel dat het geen kwaad kan om ook naar de mening van anderen te luisteren en die in je belangafwegingen te betrekken. Dit jaar zou het je wel eens duur kunnen komen te staan als je goede raad van familieleden of vrienden in de wind slaat.
Op je werk krijg je dit jaar met ups en downs te maken. Houd het hoofd koel want alleen dan zul je alles tot een goed einde brengen. Zet een stap terug, overdenk de situatie en laat wat vaker dingen aan anderen over zodat je door de bomen het bos blijft zien.
Ook in de liefde hoef je niet altijd het voortouw te nemen. Stel je hart open en laat je eens leiden door de partner. Dat zou wel eens tot verrassende ontdekkingen kunnen leiden. Assertiviteit en pro-activiteit zijn geweldige eigenschappen maar ze kunnen een verlammend effect op je omgeving hebben. Je zou wel eens versteld kunnen staan van wat er gebeurt als jij wat gas terugneemt. Dat geldt ook voor singles. Je stoere, trotse houding zou potentiële liefdeskandidaten op een afstandje kunnen houden. Een beetje minder is vaak al goed genoeg.

Klik hier voor je maandhoroscoop

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

HOROSCOOP VAN DE MAAND
Ram
Stier
Kreeft
Tweelingen
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE