Horoscoop 2019 Weegschaal

Horoscoop 2019
Horoscoop 2019: weegschaal

Lieve Weegschaal, net zoals een weegschaal kan het met jouw jaar 2019 beide kanten op. Het beslissende zetje geef jij zelf. Op het werk kunnen zich kansen voordoen waar je niet van hebt durven dromen. Ook in de liefde kun je voor verrassingen komen te staan. Ook hier ben jij weer degene die het heft in handen heeft. Met gezond verstand en een eerlijke, open houding pakt het allemaal goed uit. Zorg er wel voor dat je niet het slachtoffer wordt van ijdelheid. Je voorliefde om je te omringen met mooie en kostbare dingen (op zich niets mis mee!) kan je in bepaalde situaties duur komen te staan. Voorzichtigheid is op dit punt geboden.
Herinneringen aan een oude liefde of een verloren kans kunnen je in het najaar van 2019 nostalgisch maken. Geef spijtgevoelens geen ruimte. Laat de herinneringen maar terugkomen, koester ze en berg ze dan op in een gouden kistje diep in je hart. Je mag er vrede mee hebben.

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen. Klik hier

Heb je ons iets te zeggen? Schrijf ons! Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE
GESPONSORDE LINKS