Horoscoop 2019 Vissen

Horoscoop 2019
Horoscoop 2019: vissen

Lieve Vissen, het jaar 2019 zou wel eens een belangrijk jaar voor jou kunnen worden. Het zou wel eens een heel andere wending kunnen nemen. Een nieuwe baan, een nieuw huis maar vooral ook nieuwe inzichten. Misschien, lieve Vissen, is dit het jaar waarin je je er echt van bewust wordt dat het zich niet altijd loont om je weg te cijferen voor andere mensen, iets waar je de neiging toe hebt.
Wegcijferen lijkt soms de gemakkelijkste weg, maar in de regel heb je jezelf ermee en verlies je er het respect van anderen door. Ons advies voor 2019 is: tanden op elkaar en voor jezelf opkomen. Jij bent nog altijd de belangrijkste persoon in de wereld (en dit heeft niets met egoïsme te maken).
Ook in de liefde kunnen zich verschuivingen voordoen. Met de juiste dosis diplomatie ben jij het opeens die de leiding neemt. Singles doen er goed aan om vertrouwen in zichzelf te hebben. Neem het initiatief! Je zult wel zien wat ervan komt. Het leven is er om geleefd te worden.

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen. Klik hier

Heb je ons iets te zeggen? Schrijf ons! Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE
GESPONSORDE LINKS