Horoscoop 2019 Stier

Horoscoop 2019
Horoscoop 2019: stier

Lieve Stier, jouw jaar 2019 staat in het teken van verandering. En dat is maar goed ook, want verveling ligt op de loer. Het is een goed jaar om de dagelijkse routine te doorbreken en om nieuwe dingen te ondernemen, al was het maar een nieuwe hobby. Verandering betekent groei en nieuwe prikkels die tot interessante ontwikkelingen kunnen leiden.
Een oude vriendschap kan onverwachts weer opbloeien. Jullie doen er goed aan om elkaar dit keer niet meer uit het oog te verliezen.
De liefde is dit jaar een beetje instabiel en soms zelfs explosief. Probeer je kalmte te bewaren en zet wraakgevoelens opzij. Je doet er je partner maar ook jezelf pijn mee. Voor de singles hebben we het geijkte advies: wees vanaf het allereerste begin jezelf maar ga discussies niet uit de weg. Die zijn heel nuttig om elkaar beter te leren kennen en kunnen je voor een foute keuze behoeden.

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen. Klik hier

Heb je ons iets te zeggen? Schrijf ons! Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE
GESPONSORDE LINKS