Horoscoop 2019 Leeuw

Horoscoop 2019
Horoscoop 2019: leeuw

Lieve Leeuw, het nieuwe jaar komt met veranderingen en die veranderingen zitten vooral in jou zelf. Je zet situaties naar je hand door naar binnen te kijken en daar het antwoord te zoeken. Natuurlijk is dat niet altijd even gemakkelijk. Niet iedereen om je heen kan je hierin helemaal volgen.
In de liefde heb je dit jaar behoefte aan openheid en verbondenheid. Sta open voor discussies met je partner of degene waar je verliefd op bent maar pas ervoor op dat je de ander niet onnodig pijn doet of beledigt. Openheid is een goede zaak maar houd jullie beider belang voor ogen. In sommige gevallen geldt: ‘Some things are better unsaid.’
Op de werkvloer kun je spannende ontwikkelingen verwachten. Kijk de kat uit de boom voordat je in actie komt. Soms is het beter om een email of een brief even onbeantwoord te laten. Wees diplomatiek en praktisch, maar luister ook naar je hart.

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen. Klik hier

Heb je ons iets te zeggen? Schrijf ons! Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE
GESPONSORDE LINKS