Horoscoop 2018. Jouw horoscoop voor het jaar 2018

Horoscoop 2018
Horoscoop 2018

Jouw jaarhoroscoop 2018. Het nieuwe jaar is begonnen! Gelukkig Nieuwjaar aan jullie allemaal. Dat het maar een ontzettend mooi jaar mag worden. Heb jij jouw horoscoop voor het jaar 2018 al gelezen?  Klik op jouw sterrenbeeld en ontdek wat het jaar 2018 jou gaat brengen.

Hoe gaat jouw nieuwe jaar eruit zien? Wat zegt jouw horoscoop 2018 over je privé-leven, de liefde (het belangrijkste wat er is!), je werk, je financiële situatie? Zijn er grote veranderingen op komst? Zit er een nieuwe baan, een nieuw huis of een andere verrassing aan te komen?

Gaat het een spannend jaar worden? Een mooi jaar? Een onvergetelijk jaar? Welke hobbels moet je gaan nemen? Natuurlijk gaat het leven niet over rozen, voor niemand niet. Het ligt eraan wat jij eruit haalt en wat je ermee doet. Een nieuw jaar betekent nieuwe kansen. Ontdek wat je te wachten staat en onthoud… je hebt altijd een keuze, no matter what!

Lees je jaarhoroscoop (en ook die van je vriendinnen, moeder en partner). We wensen je een fantastisch, inspirerend en vooral liefdevol 2018 toe!

Horoscoop 2018 Ram

Horoscoop 2018 Ram. De eerste drie maanden van het jaar kom je maar moeilijk op gang. Je kunt enkele schermutselingen met familieleden verwachten. Wees geduldig, loop niet weg voor je verantwoordelijkheden maar houd wel in je achterhoofd dat ook zij hun eigen verantwoordelijkheden hebben. Neem dus niet alle lasten op je schouders. In de liefde word je geduld op de proef gesteld.

Blijven kleine dingetjes aan hem je irriteren, vraag je dan eens serieus af aan wie het nu echt ligt: aan hem of misschien aan jou? In de tweede helft van het jaar kom je in rustiger vaarwater en boek je succes op je werk. De liefde schenkt je passionele momenten. Sommige rammen nemen dit jaar een definitieve beslissing in hun privé-leven.

Horoscoop 2018 Schorpioen

Horoscoop 2018 Schorpioen. Een ding staat als een paal boven water: dit jaar zul jij je niet vervelen. Je stroomt over van de energie en zit boordevol creatieve plannen. Zorg er wel voor dat je door de bomen het bos blijft zien. Begin niet zomaar in het wilde weg met de uitvoering ervan maar maak een zorgvuldige planning. En houd je daaraan! Want de neiging om je te laten afleiden is groot.

In stabiele relaties groeit het vertrouwen en hierdoor krijgen jullie elk een stukje van je vrijheid terug. De jaloezieën en onzekerheden van het prille begin van je liefdesrelatie maken plaats voor diepere gevoelens en zorgen ervoor dat je sereen en rustig bent, ook als hij niet naast je op de bank zit. Voor sukkelende relaties kan 2018 een beslissend jaar worden. Singles nemen eindelijk het heft in handen en zullen het jaar, met of zonder partner, in ieder geval tevreden afsluiten.

Horoscoop 2018 Steenbok

Horoscoop 2018 Steenbok. Tot het begin van de lente heb je het idee dat je niet op je waarde wordt geschat. Dit haalt het enthousiasme – zeker op je werk – er een beetje uit. Waak voor zelfmedelijden en pessimisme. Daar schiet je niets mee op. Uiteindelijk zal een verandering in je omgeving of zelfs een verandering van omgeving voor de eerste successen in dit nieuwe jaar zorgen.

Vanaf half juli keert het tij definitief en ga je betere tijden tegemoet. Zorg er wel voor dat je er tegen die tijd klaar voor bent. Niet alleen op je werk maar ook in de liefde kun je op heerlijke momenten rekenen. Je voelt je onoverwinnelijk, klaar om met alles en iedereen de strijd aan te gaan. Deze houding zal je geen windeieren leggen.

Horoscoop 2018 Stier

Horoscoop 2018 Stier. Het jaar 2018 wordt een bruisend en interessant jaar met soms verrassende wendingen. Je zet stappen waarvan je dacht dat je ze nooit zou durven nemen. Het eerste half jaar van nieuwe jaar verloopt voorspoedig, maar vanaf half juli kunnen wat donkere wolkjes aan de horizon verschijnen. Gelukkig beschik je tegen die tijd over een flinke dosis energie en de nodige agressiviteit en zal niets of niemand je ‘eronder krijgen’.

In de liefde ben je soms wat onzeker en af en toe zelfs hevig jaloers. Dit zorgt voor de nodige onrust in je relatie. Maar als de moeilijkheden eenmaal overwonnen zijn, zullen jullie hechter zijn dan ooit. Ook singles zullen er goed aan doen zich niet door jaloerse gevoelens te laten leiden. Geniet van je vrijheid en zorg ervoor dat je hem, na een eerste afspraakje, niet gelijk het gevoel geeft dat hij aan handen en voeten gebonden is.

Horoscoop 2018 Vissen

Horoscoop 2018 Vissen. In het begin van het jaar kom je maar moeilijk op gang. Je hebt het gevoel dat alles tegenzit. Heb je eenmaal het ritme te pakken, dan ben je niet meer te stoppen en kun je succes op je werk maar ook veel voldoening in de liefde verwachten. Doen zich onduidelijke situaties voor, vraag dan om uitleg en formuleer daarna pas je eigen mening. Zorg ervoor dat je jezelf blijft, in welk gezelschap of welke omstandigheden je ook verkeert.

Sommige vrienden, kennissen of collega’s zullen dit niet altijd op prijs stellen en zullen misschien kritiek hebben, maar uiteindelijk zal je positieve houding ervoor zorgen dat je geliefd bent en blijft. Je charme en uitstraling zijn nu eenmaal je sterkste wapens. Het kan een beslissend jaar worden voor prille relaties, maar ook voor singles kan zich een verandering aandienen.

Horoscoop 2018 Tweelingen

Horoscoop 2018 Tweelingen. Plannen die de afgelopen jaren op een laag pitje hebben gestaan, kunnen in 2018 opeens in een stroomversnelling terecht komen. Ervaringen uit het verleden komen je van pas en stellen je in staat om de juiste beslissingen te nemen. Sommige mensen om je heen werpen hun masker af en zullen je teleurstellen. Wees vastberaden en houd je doelen goed voor ogen, zowel op je werk als ook in je privé-leven.

Besteed je tijd alleen aan vrienden en familieleden die het echt waard zijn. In de eerste maanden van 2018 steken twijfels in de liefde de kop op. Neem je tijd om je gedachten te ordenen. De zomer brengt raad, onbezorgde tijden en hevig verliefde momenten, voor singles en niet-singles. Tegen het einde van het jaar krijg je duidelijkheid in een situatie waar je niet wist wat je ermee aanmoest.

Horoscoop 2018 Waterman

Horoscoop 2018 Waterman. Vanaf het begin van het nieuwe jaar maak je een goede start. Mogelijk moet je daarvoor van je principes afwijken maar enige flexibiliteit op zijn tijd kan geen kwaad. Vooral de eerste maanden van het jaar beschik je over een flinke hoeveelheid energie en zet je alles op alles om je doelen te bereiken. Waak er wel voor dat je niet alles per se alleen wilt doen. Van tijd tot tijd is het intelligent om van de hulp van anderen gebruik te maken.

Een goede teamgeest kan wonderen doen. Laat je niet meeslepen door je drukke werkzaamheden en geef je vrienden en vriendinnen, maar vooral ook je partner de nodige aandacht. Als je relatie stabiel is, zul je dit drukke jaar glansrijk doorkomen. Singles doen er goed aan hun ogen (en hart) open te houden. Een oude vlam kan onverwachts opduiken.

Horoscoop 2018 Weegschaal

Horoscoop 2018 Weegschaal. Het jaar 2018 wordt een gul jaar, vol nieuwe kansen, mogelijkheden maar ook voldoening. Op je werk gaat het je voor de wind, ook al lijkt het je soms dat er bovenmenselijke inspanningen van je worden verwacht. Trek je grenzen en zorg ervoor dat je collega’s die kennen. Dwing respect af om het ver te schoppen. Ook in de liefde geldt dat respect voor alles komt. Stel je tegenover hem niet al te onafhankelijk op maar blijf je eigen koers varen.

Dit betekent niet dat je geen rekening houdt met zijn wensen. Samen zullen jullie een gulden middenweg moeten vinden. Alleen dan zal de relatie toekomst hebben. Hetzelfde geldt in zekere zin voor singles. Denk je een mogelijke liefdeskandidaat te hebben ontmoet, doe je dan niet anders voor dan je bent. Blijf trouw aan jezelf, aan je ideeën en toekomstplannen.

Horoscoop 2018 Kreeft

Horoscoop 2018 Kreeft. Dit jaar kun je veel nieuwigheden en veranderingen verwachten. Maar daar zal jij geen moeite mee hebben. De afgelopen tijd heb je al veel veranderingen meegemaakt en het gaat je steeds gemakkelijker af om ze te accepteren en ze te zien als een nieuwe stimulans. Het afgelopen jaar kan je, behalve veranderingen, ook een teleurstelling hebben gebracht, maar vanaf januari gaat alles in een opwaartse lijn. Uit je werk haal je de nodige voldoening.

Je voelt je zeker van jezelf en hierdoor kun je bergen verzetten. In je privé-leven moeten er beslissingen genomen worden. Vrienden of vriendinnen zullen je graag raad en steun geven maar uiteindelijk zal je zelf de knoop moeten doorhakken. Je kunt een bruisende zomer vol liefde verwachten. Liefdesavonturen kunnen op iets serieus uitdraaien.

Horoscoop 2018 Leeuw

Horoscoop 2018 Leeuw. Je kunt een enerverend jaar verwachten waarin je je zeker niet zult vervelen. De eerste maanden van 2018 komt een doel dat je je al tijden hebt gesteld binnen handbereik. Je voelt je zeker en je zelfvertrouwen groeit. Hierdoor leg je gemakkelijker dan ooit contacten met anderen en kun je je ook in je relatie beter uiten. Singles kunnen rekenen op veel sjans en zal het aan kansen niet ontbreken.

Passie en dolverliefde momenten zorgen ervoor dat je het leven door een roze brilletje ziet. Maar let wel op dat je je niet hals-over-de-kop in onbezonnen situaties stort. Houd het hoofd koel en laat je niet al te zeer verrassen door de onverwachte wendingen die het leven soms kan nemen.

Horoscoop 2018 Boogschutter

Horoscoop 2018 Boogschutter. Je maakt dit jaar een nogal chaotische start maar naarmate de tijd verstrijkt, krijg je de dingen beter onder controle en gaat het er steeds beter voor je uitzien. Je successen blijven niet onopgemerkt en kunnen de jaloezie van sommige mensen om je heen opwekken. Stel je onafhankelijk op. Neem complimenten met een glimlach in ontvangst en lach om stekelige opmerkingen maar ga vooral je eigen weg. De liefde heeft gouden momenten voor je in petto.

Heb je al een relatie, dan zal die zich dit jaar verder verdiepen. Singles kunnen rekenen op onbezorgde en verliefde periodes. Nieuwe vriendschappen dienen zich aan en het zal je niet aan bewonderaars ontbreken.

Horoscoop 2018 Maagd

Horoscoop 2018 Maagd. Je kunt dit jaar maar beter sterk in je schoenen staan want de verleidingen zijn groot. Aanlokkelijke investeringen, onverwachte verliefdheden en aantrekkelijke aanbiedingen zullen je zwaar op de proef stellen. Overweeg je beslissingen zorgvuldig. Af en toe mag je best uit de band springen, maar er zijn grenzen en het is goed om van te voren te weten waar die liggen.

Na de zomer kom je in kalmer vaarwater. Tegen die tijd zul je een vastomlijnd plan hebben en zul je de verlokkingen van het leven beter kunnen weerstaan. Blijf trouw aan je principes en steven recht op je doel af, zowel op je werk als in de liefde. Met je eerlijkheid en vastberadenheid zal je het ver schoppen.

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen. Klik hier

Heb je ons iets te zeggen? Schrijf ons! Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE
GESPONSORDE LINKS