Horoscoop 2017. Waarom lees jij ‘m?

Waarom lees je je horoscoop?
Waarom lees je je horoscoop?

Rond deze tijd van het jaar publiceren we gewoonlijk de horoscoop voor het nieuwe jaar (klik hier om je horoscoop voor 2017 te lezen). Als psychologische voorbereiding op de jaarwisseling. En om te ontdekken wat we in de liefde, op het werk en in ons sociale leven kunnen verwachten. De voorspellingen voor 2017 zijn misschien niet al te rooskleurig (als we op de media en de teneur in de moderne wereld afgaan tenminste), maar de horoscoop biedt een steuntje in de rug.

We mogen er dan niet in geloven, maar lezen toch maar al te graag de tekst die bij ons sterrenbeeld vermeld staat. Psychologen hebben hier wel een verklaring voor. Zo zou het helpen om ons zekerder te voelen als we onszelf herkennen in bepaalde kenmerken van een sterrenbeeld (lievelingskleur, karaktereigenschappen, dan al niet goed kunnen omgaan met andere sterrenbeelden). We krijgen hierdoor het gevoel ergens bij te horen.

Maar wat vinden jullie er eigenlijk van? Lees jij je horoscoop? Geloof je erin? Helpt het lezen van je horoscoop je? Of lees je ‘m liever niet? Vind je het onzin of neem je het leven zoals het komt? Geef je mening.

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

HOROSCOOP VAN DE MAAND
Ram
Stier
Kreeft
Tweelingen
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE

Reacties zijn gesloten.