Hoe stabiel is jouw relatie? 10 Vragen die je meer kunnen vertellen

Hoe stabiel is jouw relatie?
Hoe stabiel is jouw relatie?

Een liefdesrelatie is voortdurend in beweging. In de loop van de tijd kan de relatie tussen jou en je partner er geheel anders gaan uitzien. Daar zijn enorm veel oorzaken voor aan te wijzen: factoren (gebeurtenissen) van buitenaf en de persoonlijke groei van de beide partners (waarbij ook weer allerlei factoren een rol spelen zoals de jeugd, karakter, levenservaringen). Een relatie is geen zekerheid, geen vaststaand feit. Het is altijd goed om een relatie bewust te beleven, niets voor vanzelfsprekend te nemen en je af te blijven vragen hoe je je in deze relatie voelt.

Hier zijn wat vragen die je antwoord kunnen geven over de stabiliteit van je relatie:

1. Kun je jezelf zijn bij je partner?

2. Kun je jouw angsten /tekortkomingen /problemen vrij met je partner bespreken (zonder dat je bang bent voor zijn reactie)?

3. Voel je je veilig bij je partner?

4. Maak je je partner deelgenoot van de kleine dingetjes die je elke dag meemaakt?

5. Praten jij en je partner over (grote dingen als) jullie relatie, het leven en de toekomst en luisteren jullie naar elkaar?

6. Vormen jij en je partner een front naar buiten toe?

7. Is de intimiteit (ook lichamelijke intimiteit) in jullie relatie goed?

8. Waarderen jouw vrienden/familie je partner en waardeert zijn familie jou?

9. Kun jij je vinden in de persoon die je tijdens je relatie met je partner bent geworden (want ongetwijfeld heeft hij jou beïnvloed met zijn normen, waarden en ideeën, zoals jij dat met hem hebt gedaan)?

10. Aanvaarden jij en je partner elk de verantwoordelijkheid voor jullie eigen leven?

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen. Klik hier

Heb je ons iets te zeggen? Schrijf ons! Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE
GESPONSORDE LINKS
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

1 gedachte over “Hoe stabiel is jouw relatie? 10 Vragen die je meer kunnen vertellen”

  1. Ik kan 8 van de 10 vragen met een ja beantwoorden. Dus dat betekent dat het met onze relatie wel goed zit en dat goed met elkaar kunnen communiceren heel belangrijk is.

Reacties zijn gesloten.