Heerlijk preuts in gevoerd kant (of te truttig?)

Dit seizoen ben ik een grote fan van ongevoerd kant. Ik schreef er al eerder een post over (‘Kant voor Scarlett, kant voor de winter‘) maar soms is het wel wat onpraktisch en misschien ook te sexy omdat je je letterlijk in je ondergoed vertoont. Een goed alternatief – en misschien wel zo mooi! – is grof kant met een huidkleurige voering. Deze jurk zag ik bij Brioni in Milaan en ik vind ‘m superchic, ook al vinden sommigen van jullie ‘m misschien té truttig (kan ik me ook voorstellen)!

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE

Reacties zijn gesloten.