Gebreide wintertrui van Paul & Joe

We publiceren deze foto’s – beide truien die op de catwalk van Paul & Joe in Parijs te zien waren – op verzoek van Anne. Anne, graag gedaan!  Als we het breipatroon van deze truien hadden gehad, zouden we je het graag hebben gegeven. We hopen dat iemand anders je kan helpen!

Trui van Paul & Joe
Trui van Paul & Joe

Wat een prachtige blauwe trui van ons model met de super mooie blauwe ogen 1 Ik zou deze foto graag wat groter zien om de trui eventueel te kunnen breien. Heeft iemand een tip waar je mooie designmodellen om te breien kunt vinden ?? En niet die tuttigte breiboekjes die in de winkels liggen. Kan Trendystyle alle breiliefhebbers af en toe voorzien van een mooi breipatroon, tenslotte is zelf breien helemaal IN !!

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE