Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Fashion | Trends | Modetrends lente zomer 2016 | Top 10 Modekleuren voor lente zomer 2016

Update je look met de allernieuwste modekleuren

door CHARLOTTE MESMANModekleuren lente zomer 2016
Rozenkwartsroze, hemelsblauw en fiestarood bij Ermanno Scervino lente zomer 2016, ph. Mauro Pilotto

Klik hier voor alle foto's

De modekleuren voor lente en zomer 2016 zijn echt vernieuwend. Ze zijn zacht en lieflijk maar zeker niet zoetsappig. Soms worden ze omschreven als 'verzadigde pastels', soms als 'sorbettinten', maar toch dekt het de lading niet helemaal.

Wij zetten de top 10 modekleuren, de meest voorkomende en trendy kleuren in de zomercollecties, voor je op een rijtje. Surf maar eens door onze fotogalerie (zie hieronder) en doe ideeën. Veel kleuren laten zich onderling goed met elkaar combineren.

Een winnende combinatie voor deze zomer is 'Rosequartz' (rozenkwartsroze) met 'Serenity' (hemelsblauw). Haal daar nog eens 'Iced Coffee' bij en je bent helemaal up-to-date. Ook 'Green Flash' doet het, anders dan je misschien zou verwachten, goed met rozenkwartroze en hemelsblauw. En wat dacht je van de combi hemelsblauw en 'Fiesta', een geelrode intense kleur.

Het zijn zomaar wat suggesties voor up-to-date kleurencombinaties. Jij weet er vast nog meer te verzinnen op basis van de topkleuren voor deze zomer die je in onze galerie vindt.

FOTO 1/10. KLIK OP DE FOTO OM VERDER TE GAAN
Modekleuren lente zomer 2016

Klik hier voor alle foto's

Rosequartz ofwel rozenkwartsroze, een zachte en vrij koude rozetint. Foto: Emporio Armani lente zomer 2016, ph. Mauro Pilotto

Klik hier om naar de volgende foto te gaan


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!