Vijf mode must haves voor de zomer

Vijf mode must haves voor de lente en zomer 2013. Update je look met deze nieuwe trends.

Metallics mode

Mega kettingen en oorbellen bij Gucci zomer 2013

Mega-roesjes. Of je hele top of jurk nu uit grote roesjes bestaat of dat alleen de kraag of manchetten van je jas met roesjes zijn afgezet, het maakt niet uit. Als je dit seizoen maar iets met roesjes hebt.

Puntige pumps met een hoge of halfhoge hak. We zagen ze bij Louis Vuitton, bij Miu Miu en bij Burberry Prorsum. En het mode publiek droeg ze al. Heel chic zijn de kitten heels (halfhoog) in lakzwart, maar ook wat hogere pumps in felle kleuren doen het goed (heel jaren '80).

Oversize jasjes. Met een oversize jasje met ruime ronde schouders in een soort eivorm scoor je dit seizoen hoog. Als je dit draagt, weet iedereen dat jij van de trends op de hoogte bent.

Maxi kettingen en oorbellen. Ze zijn nog steeds in de mode: maxi kettingen én oorbellen. Hoe groter, hoe beter. Draag je ketting ook eens over je jas in plaats van eronder!

Strepen, blokken, prints. Natuurlijk ga je met effen tinten op zeker maar wil je trendy zijn dan ga je voor blokken (gezien bij Louis Vuitton), strepen (gezien bij Dolce & Gabbana) of spannende prints (bij Kenzo, Roberto Cavalli en vele anderen). Combineer bloemenprints en dierenprints met elkaar of ga voor felgekleurde grafische prints.

GESPONSORDE LINKS