Trend gespot! Lange (winter)jassen voor herfst 2015

De eerste dag van de Milan Fashion Week was het meteen overduidelijk: lange jassen zijn de trend voor het komende seizoen! Ze mogen zelfs zo lang zijn dat ze over de grond slepen.

Winterjassen

Klik hier voor alle foto's

Jassen, maar ook rokken en jurken... alles gaat het komende seizoen richting de grond. En alles is vrij volumineus. Zelfs de broeken vallen ruim over de schoenen en zijn oversize. Maar het zijn de (winter)mantels die letterlijk de show stelen. Ze zijn ronduit zijn majestueus en uitgevoerd in rijke materialen met kleurrijke bewerkingen of grote stoere ruiten. Het zijn kunstwerken.

Om deze trend kunnen we gewoon niet heen. Op dag één van de Milan Fashion Week zagen we kunstige, lange mantels bij Stella Jean, lange bontjassen (ga voor nep!) bij Simonetta Ravizza en lange jassen in brokaat of mohair bij Alberta Ferretti. Bekijk de foto's maar eens en haal dan die lange winterjas maar weer tevoorschijn. Nu al dragen!

FOTO 1/14. KLIK OP DE FOTO OM VERDER TE GAAN

Winterjassen

Klik hier voor alle foto's

Een lange winterjas met ruitje bij Stella Jean herfst winter 2015 2016. Let ook op de oversize broek onder deze jas. Dit is het nieuwe silhouet voor winter 2015 2016. Foto: Stella Jean herfst winter 2015 2016, ph. Charlotte Mesman

Klik hier om naar de volgende foto te gaan

GESPONSORDE LINKS