Onweerstaanbaar in broekpak. Trendystyle loves this look!

Broekpakken voor dames 2014

Een vrouw in een twee- of driedelig broekpak is oneindig chic én begeerlijk. Denk maar eens aan Marlene Dietrich die in 1933 met haar androgyne look de wereld op z'n kop zette. Ook de modeontwerpers kennen de charme van 'vrouw in broek' en spelen ook dit seizoen weer naar hartelust met deze ambigue look. Niet alleen lenen we broeken en blazers van onze heren, we dragen er ook nog eens herenhoeden, dassen en vlinderstrikken bij.

Wij vinden deze jongensachtige look ontzettend cool en tegelijkertijd ook heel sexy. Juist het feit dat je als vrouw een flanellen of krijtstreep pak draagt, voegt sex appeal aan je look toe. Experimenteer maar eens met deze look. Neem een broekpak (al dan niet met gilet) als uitgangspunt en haal er een witte bloes met mannelijke boord bij. Leen de das of vlinderstrik van je vriendje en leg combinaties waar zelfs hij jaloers op zou kunnen worden.

Je kunt de look op verschillende manieren afmaken. Voor een vrouwelijk accent ga je voor fonkelende bijous, een girly girly tas, pumps met hoge hakken en rode nagellak. Je kunt het ook heel eenvoudig houden en je beperken tot een mannenhoed. Laat het afhangen van de mood en de gelegenheid.

Bekijk de foto's maar eens. Het zal je vast opvallen dat er, naast de klassieke broekpakken, ook verschillende broekpakken met oversize volumes tussen zitten. Deze oversize look is karakteristiek voor dit seizoen en heel actueel, maar naar verwachting zullen deze volumes ook snel weer uit de mode zijn. Wil je lang plezier van je aankopen hebben, ga dan voor een wat klassiekere look. Overigens is het fijne van broekpakken dat je de verschillende items ook afzonderlijk kunt dragen.

Driedelig pak voor dames

Yohji Yamamoto herfst winter 2013 2014

Driedelig pak voor dames

Haider Ackermann herfst winter 2013 2014

Broekpak voor dames

Paul & Joe herfst winter 2013 2014

Broekpak voor dames

Dsquared2 herfst winter 2013 2014

Driedelig pak voor dames

Ermanno Scervino herfst winter 2013 2014

Broekpak voor dames

Vanessa Bruno herfst winter 2013 2014

Driedelig pak voor dames

Max Mara herfst winter 2013 2014

GESPONSORDE LINKS