Dé bikini voor jou!

Check welke bikini of welk badpak het beste bij jouw figuur past.

Het is weer zover... zomer. Je mag je bikini of badpak weer aan. Overigens is dat niet altijd een even aangenaam moment. Sinds vorig jaar zomer zijn we weer een jaartje verder (én ouder) en hebben we er misschien ook een kilootje (of wat) bij. De spiegels van de paskamers zijn genadeloos en tonen ieder putje, elke imperfectie van ons (nog) witte lijf.

Een situatie die verre van ideaal is. Je krijgt zin om ver weg te vluchten. Maar geef het niet zo snel op! Wat jij moet doen, is de bikini of het badpak zoeken dat bij jouw figuur past. Draag het met nonchalance en je zult je deze zomer op het strand meer dan ooit op je gemak voelen.

Wat moet je doen om het juiste model te vinden?

Ga voor de spiegel staan en bekijk jezelf kritisch. Maak een lijstje van de zones die je graag wilt camoufleren. Maak daarna een lijstje van je sterke punten.

Als je jezelf eenmaal kritisch hebt bekeken, zal je de bikini of het badpak dat voor jou geschikt is gemakkelijk vinden. Laat onmogelijke modelletjes voor wat ze zijn en wees reëel. Daarmee zul je het beste uit zijn.

Vind nu jouw badpak of bikini

Om je bij je keuze te helpen, hebben we wat tips voor je samengesteld. Klik op de omschrijving die op jou van toepassing is en ontdek jouw ideale bikini/badpak.

Vind de bikini of het badpak voor jou
Kleine borsten
Grote borsten
Een kort bovenlichaam
Korte benen
(Te) mager
Volslank met vrouwelijke rondingen
Een lichte huid
Weinig taille
GESPONSORDE LINKS