Flirt met vlinderbrillen


Cat eye zonnebril op de catwalk van Dsquared2 lente zomer 2014

Het mag dan nog heel vroeg in het seizoen zijn, een paar woorden willen we toch al aan de zonnebrillen voor lente en zomer 2014 wijden. Want de vlinderbril is er weer en dat op zich is een artikeltje waard!

Wat een verrassing! De vlinderbril is weer terug in de mode. Verleidelijker en vrouwelijker dan ooit. We zagen 'm op verschillende catwalks en laten we eerlijk zijn, dit retromodel blijft fascineren. De opwaartse hoekjes geven het idee van katachtige ogen. Opwaartse lijnen doen bovendien positief aan en je zou zelfs kunnen zeggen dat ze je gezicht optisch gezien liften. Allemaal redenen waarom wij verslingerd aan dit model zijn!


Vlinderbril bij Just Cavalli lente zomer 2014


Vlinderbril bij Frankie Morello lente zomer 2014


Een moderne interpretatie van de klassieke vlinderbril bij Frankie Morello lente zomer 2014


Vlinderbril met 'gewone' glazen op de catwalk van Dsquared2 lente zomer 2014

Het goede nieuws voor brildraagsters is bovendien dat deze modellen niet alleen aan zonnebrillen voorbehouden zijn maar dat we ook cat eye monturen voor glazen op sterkte gaan zien. We hoeven dus niet te wachten tot de zon gaat schijnen!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste make-up en mode trends, schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Klik hier.
GESPONSORDE LINKS