Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Fashion | Accessoires | Brillen trend lente zomer 2016

Brillen trend zomer 2016: uitgesproken monturen

Vergeet pilotenbrillen, montuurloze brillen en andere klassiekers. Wat voor bril je deze zomer ook draagt - of het nu een zonnebril of een bril met corrigerende glazen is - het montuur moet ronduit uitgesproken zijn.

door TRENDYSTYLESchoenentrend winter 2015 2016
ANTONIO MARRAS LENTE ZOMER 2016, PH. CHARLOTTE MESMAN

Van nerdy tot vintage, van vierkant tot druppelvormig... of we het nu over zonnebrillen of 'gewone' brillen hebben, de monturen voor lente zomer 2016 zijn opvallend, excentriek, uitgesproken.

Natuurlijk mag je nog wel klassiekers dragen, maar het is best leuk om eens uit de band te springen. De ontwerpers voelden er voor deze zomer in ieder geval wel iets voor. Gucci spant natuurlijk de kroon met de meest 'nerdy' brillen die je je maar kunt bedenken. Supergroot en bijna 'oenig', als je begrijpt wat we bedoelen.

Heel inspirerend zijn ook de mannelijke en vrij hoekige monturen met corrigerende glazen. Ze voegen een air van 'Wat kan mij het allemaal schelen, ik draag wat ik wil' aan je outfit toe.

Grote, ronde glazen - van die monturen waarmee je wel iets weg hebt van een bromvlieg - zijn ook weer in de mode, zeker voor zonnebrillen. Het fijne is dat ze een groot deel van je gezicht bedekken. Heel handig als je even je dag niet hebt of geen zin in make-up hebt.

We geven je hieronder alvast een voorproefje en komen snel bij je terug met een uitgebreid trend report.

Brillen zomer 2016
GUCCI LENTE ZOMER 2016

Brillen zomer 2016
CRISTIANO BURANI LENTE ZOMER 2016, PH. MAURO PILOTTO

Brillen zomer 2016
EMPORIO ARMANI LENTE ZOMER 2016, PH. MAURO PILOTTO

Brillen zomer 2016
ANTONIO MARRAS LENTE ZOMER 2016, PH. CHARLOTTE MESMAN

Brillen zomer 2016
STELLA JEAN LENTE ZOMER 2016, PH. CHARLOTTE MESMAN


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja... hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!